کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با توجه به مطلب زیر چگونه با این کانال رفتار کنیم؟ اول مطلب رو بخونید
آگاهانه نگاه کنیم
نگاه نکنیم
برنامه هایی که به نظرمون خوب هست رو فقط نگاه کنیم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام دوستان
اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان...
[تصویر: Manoto_2.jpg]
من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2
ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده
همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین...
یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟
[تصویر: Evolution1.PNG]
این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم...
برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها
من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو...

البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند.
البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه.
خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و...
من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان!
بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره...
یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، EMPERATOR ، F.E.A.R ، behruzhsd ، shia12 ، خاک ، aliakbar ، mohamad ، هادی نظری ، ایران ، مجید121 ، rastin ، aseman ، شوالیه ، InsomniAc ، bahar2006 ، mir464 ، mohsen . ، حلما ، وحید110 ، setareh ، آرین (الهه.ع) ، naaria110 ، Palazior ، ghadimi2 ، Hadith ، Anti gods ، oranoos ، آزاد اندیش ، mojtaba14 ، fardinho ، mohammad74 ، آسمان آبي ، aghah ، blue.blood ، yamahdi-12 ، m.hossein ، 208 ، nasimesaba ، yamin ، mohammad727 ، فدک زهرا ، black ، lpsl ، mahdi.adrekne ، gabriel40 ، hesam110 ، مفقود الاثر ، rahgozar.f ، سرباز ولایت ، لبخند خدا
۱۴:۳۱, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

ممنون دوست خوبم Smile

ما که ماهواره نداریم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، rastin ، seyed khaste ، 208 ، revenger ، nasimesaba ، محـب ، فدک زهرا ، hesam110 ، حفیظ ، مفقود الاثر ، سرباز ولایت
۱۵:۱۷, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
منم کانال من و تو رو دیدم
یه چیزای عجیب و غریبی پخش میکنه
حالا من و تو چه یک و چه دو هر جفتش
حالا چیز های مفید علمی هم داره!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، 208 ، nasimesaba ، hesam110 ، مفقود الاثر
۱۵:۳۴, ۱۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۴:۵۸ توسط F.E.A.R.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به قول آقای بیداری اندیشه
mohammad790عزیز دلم، نگاه به خود manoto1&2 استغفار داره اگر شیطان رو می تونستیم در وجودش ببینیم. همتی بکن ویدئوهای اینها رو کمتر ببین و اصلا نبین. صداشون رو نشنو. فقط می دونم خطر داره. مواظب باش. باید مواظب باشیم به بهانه دشمن شناسی و درک مفاهیم مبهم، گرفتار دام شیاطین نشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، rajaby ، nader008 ، seyed khaste ، آزاد اندیش ، آسمان آبي ، 208 ، nasimesaba ، yamin ، hesam110 ، rahgozar.f ، سرباز ولایت
۱۵:۵۹, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
ممنون fear جان خوب گفتی منم تو همین موارد یه فکری کردم گفتم خب ببین ما فقط تکامل و 11 سبتامبر رو مسدونیم و حداکثر چندتا موضوع دیگه رو ولی اگر اون وسط یه چیزی به خوردمون بده که ندونیم و ازش آگاه نباشیم چه کنیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sayed reza ، 208 ، nasimesaba ، hesam110 ، rahgozar.f ، سرباز ولایت
۱۷:۴۸, ۱۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #6
آواتار
صاحب شبکه من و تو یه یهودی میلیاردر است که صد ها شبکه برای تبلیغ نظم نوین دنیوی و ترویج کابالا برای بسیاری از کشور های شرقی و اسلامی ایجاد کرده
ولی حیف که اسمش یادم نیست

تکامل داروین (شیطان)
در مورد نفی نظریه تکامل داروین (شیطان) باید یک سوال از طرفداران آن پرسید
و آن این است که
چرا انتخاب طبیعی باعث شده که میوه ها و گیاهان خوراکی شکل یا رنگ جذابی داشته باشند
اگر چنین نبود منقرض می شدند ؟؟؟؟
آیا شانسی شانسی این همه شرایط برای زندگی انسان ها پدید آمده ؟!!!
انسان عجب شانسی دارد که تا بحال زنده مانده و به این عصر رسیده!!!! Smile
خلقت شانسی نیست .... اصلا چیزی به نام شانس وجود ندارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، mohammad790 ، mohsen . ، حلما ، setareh ، آزاد اندیش ، saloomeh ، blue.blood ، 208 ، nasimesaba ، yamin ، hesam110 ، rahgozar.f ، سرباز ولایت
۱۹:۳۷, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7

تمامی برنامه های این دو کانال جهت دار بوده و هر دو به صورت کاملا منظم و از پیش تنظیم شده در حرکت هستند
اما دوستان باید در نظر داشته باشند که هدف این دو کانال یکی ولی روش های رسیدن متفاوت می باشد

کانال Manoto1 : این کانال با برنامه های نو و جذاب در جهت جذب کاربر حرکت کرده و در این زمینه بسیار موفق بوده است و خیلی از برنامه های مبتذل و غیر اخلاقی رو به صورت مستقیم نشون میده

کانال Manoto2 : این کانال بسیار بسیار حرفه ای عمل کرده و تمامی اهداف خود را اول بسته بندی کرده و سپس ارائه می دهد ! برنامه های مانند 1- جهان پس از انسان ! 2-تکامل (نظریه شیطانی داروین) و ...
تمامی این برنامه ها وجود خدا انکار شده و همه چیز توسط طبیعت و مرور زمان انجام شده است !

بحث در مورد این 2 کانال بسیار زیاد می باشد ولی نیازی به گفتن نیست و همه چیز مثل روز روشن است

یکی نیست به طرفدارهای نظریه داروین بگه که اگه ما قبول کنیم که اجداد ما شانپانزه بودند !!! پس اون شانپانزه رو کی آفریده ؟

[تصویر: photo.jpg]

تصویر جد بزرگ داروین

[تصویر: 1238908072.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، mohsen . ، حلما ، idea ، setareh ، nader008 ، آزاد اندیش ، sayed reza ، saloomeh ، blue.blood ، 208 ، nasimesaba ، yamin ، hesam110 ، سرباز ولایت
۲۰:۱۹, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8

بنده حقیر معتقدم شما فارسی 1 رو بی خیال پوپک و مش ماشاالله و امثال این فیلم رو در سینمای ایران بچسب که بسیار واجب تر محسوب میشه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، 1404 ، saloomeh ، blue.blood ، 208 ، fandogh ، nasimesaba ، hesam110 ، سرباز ولایت
۲۲:۴۲, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
با سلام خدمت دوستان
به نظر من باید دید و با اطلاعات بیشتر در مقابل هجمه دشمنان ایستاد . مثلا در مورد تکامل چند روز قبل در شبکه یک نشان می داد که سنگ واره یک سنجاقک را که متعلق به میلیونها سال پیش بود و آن را با سنجاقک امروز مقایسه کرد و جالب توجه این بود که هیچ تغییری نکرده بود .
پس نتیجه تکامل انسان و حیوانات یک نظریه غلط است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، aseman ، mir464 ، 208 ، nasimesaba ، hesam110
۲۳:۰۰, ۱۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #10
آواتار
متاسفم که اون ها به شدت در رسیدن به اهدافشون مصمم هستن و من ِ نوعی دنبال کارای روزمره امم و فقط آخر شب حسرت می خورم چرا امروز برای امام زمانم کاری نکردم.......................................................

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، aseman ، حلما ، آزاد اندیش ، saloomeh ، 208 ، nasimesaba ، hesam110 ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا