کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
۲۲:۲۴, ۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۸۹ ۳:۱۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

من چند سوال برام پیش آمده بعد از دیدن فیلم ظهور و خواهش میکنم کسانی که این فیلم را دیدند و میتوانند من را راهنمایی کنند .
[size=medium
]من هم مثل شما دوستان به امام زمان اعتقاد دارم و از دیدن این فیلم واقعا لذت بردم . ولی ....
به نظر شما چرا یهود که این همه سعی در پنهان کردن اعمال خود داره این بنا ها و ساختمان ها را که در فیلم میبینیم را آشکار ساخته ؟
چرا مدونا آشکارا به کابالا میپیونده ؟ به یک جریان مخفی ؟
چرا نماد دجال یا همون هرم یک چشم در ارباب حلقه ها شکست میخوره ؟ چرا در کل همیشه این نماد یک چشم جهان بین در فیلم هایی که خود آنها میسازند نماد بدی است ؟ و اکثرا شکست میخورد ؟ چرا شیطان در فیلم وکیل مدفع شیطان موجود پلیدی نشان داده میشه ؟ و حتی در تمام فیلمها شخصیت پلیدی بوده ؟ برای من این نکته جالب که در فیلم های دهه نود اکثرا شیطلن شکست میخوره ولی در فیلم های اخیر و جدیدتر اکثرا باز برمیگرده و شروع به کار میکنه ! یا پیروز میشه !
شما هاستل را ببینید . به نظر من در این فیلم نبرد مقابل بدی فایده ای نداره دیگه ! چرا ؟ به نظر شما آیا نمیخوان به ما بفهمونن شیطان داره قوی تر میشه ؟ ولی نمیگویند شیطان خوبه یا قابل پیروی . فقط نا کار آمادی خوبی را نشان میدهند ! جالب اینجاست همانهایی که در مستند ظهور شیطان پرست نام برده میشوند در این فیلم ها مقابل شیطان هستند و توانایی مقابله با شیطان را دارند . به این فکر کنید اگر دزدی نباشه پلیس به چه دردی میخوره ؟ سوال من اینجاست که آیا این افراد صلاحیت مبارزه با شیطان را دارند ؟ و مقبولیت جامعه را برای این مبارزه چگونه کسب کردند ؟ چرا هالیوود به اولین مبارز علیه شیطان تبدیل شده ؟ در مستند ظهور از هالییود به عنوان چوب جادویی شیطان نام برده میشود و از همان فیلمهای شاخته شده در هالیوود برای نشان دادن امام زمان ما استفاده میشود ! چرا ؟
در قسمت بانوی قرمز پوش تعداد پله ها 13 گفته میشه ! من کلیپ کامل اون موسیقی را دیدم . همه به راحتی میتونند پیداش کنند . پله ها را بشمارید . بیش از 13 تا هست و فقط دوربین بهد از چند پله تماشا چی ها را نشون میدهد در حالی که زن همچنان دا حال پایین آمدنه ! چرا این ادعا میشه در حالی که نیست ؟
در این که این افراد کارها و نماد هایی همانند مصر باستان دارند شکی نیست ! ولی آیا همان استفاده را انجام میدهند ؟ یا این فقط نمایشی است برای انحراف ذهن ما ؟ باتون این طوری توضیح میدم : 2 نفر در یک خیابون با هم گل آویز میشن و کتک کاری میکنن . یک زن شروع به گریه و داد زدن میکنه . مردم در این وضعیت چه کاری انجام میدهند ؟ طبیعیه که اونها را از هم جدا میکنند و وقتی حواس همه به دعوا و گریه زاری زن هست توجه به چیزای دیگه کم میشه ! حتی جیب هاشون و بعد از این به ظاهر دعوا جیب همه زده شده ! این روشی هست که بارها اتفاق افتاده ! همیشه باید نفری باشه که مردم را متوجه عمل خاصی کنه تا توجه ها جلب بشه ! اگر کسی متوجه دعوا نشه پس هواس ها به جایی پرت نمیشه .
میدونستیت اسرار اصلی یهود را اگر کسی پخش کنه محکوم به مرگه ؟ ولی آیا کابالا همان اسرار ؟
کسانی که در مصاحبه شرکت میکنند و به قول خودشون مدتی برای شیطان کار میکردند میگویند شیطان اولین هدفش اینست که مردم به اون باور نداشته باشند . و ما میبینیم در اکثر فیلم های هالیوود شیطلن حضور داره ! من میخواهم جمله را درست کنم . به نظر من شیطان نمیخواهد مردم او را به صورت واقعی بشناسند . به همان صورتی که هست . شیطان میخواهد مردم او را طوری بشناسند که خودش میخواهد .
اگر شما چوب جادوگری را دست کسی ببینید به اون آدم میگید جادوگر ؟ اگه به شما بگه شما را تبدیل به سوسک میکنه به اون میخندید ( در اینجا میشه یهود ) ! حالا اگر این یهود خودش چیزی نگه و حتی مثلا قسمتی از چوب جادویی خود را مخفی کنه و وانمود کنه بقیه چوب را هم اشتباها بیرون نگه داشته یا نفهمیده و کسی که شما به او اعتماد دارید ( مثلا مسلمان باشه و حرفهایی را که شما دوست دارید بشنویدو بزنه و از قرآنی که بهش اعتقاد دارید حرف بزنه ! ) بیاد و بگه وااااای این یهود جادوگره و من دیدم که فلانی را سوسک کرده . شما باور میکنید ؟
من پیشنهاد میکنم دوستان نظر آقای عبدالله شهبازی را هم بخونند . ایشون معتقده کابالا دروغی بیش نیست که یهود ازش برای راز آمیز کردن کارهاش استفاده میکند . ولی کار اصلی اونها چیه ؟
در این که یهود به دنبال قدرته و منافع خود شکی نیست . ولی از چه روشی ؟ جادو ؟
اگر دید ما این باشه که یهود با جادو به این قدرت رسیده پس ما که جادویی در دست نداریم به جز انتظار کشیدن برای ظهور یک جادوگر کار دیگری نمیتوانیم بکنیم . ولی اگر به این دید نگاه کنیم که یهود فقط به جاسوسی و کاهای کثیف دیگه دست میزنه ! میشه باش مقابله کرد . امام زمان ما یک جادوگر نیست ! همان طوری که معجزه پیامبر ما جادو نبود . علم بود .
آیا هدف یهود این نیست که ما به اشتباه فکر کنیم اونها افراد مرموز و خطر ناکی هستند و جرات نزدیکی به اونها را نداشته باشیم ؟
در قسمتی در این فیلم گفته میشه از سیستم جدا شیم و از این سیستم اتفاده نکنیم . و در جای دیگه گفته میشه وسایل و ابزار به خودی خود بد نیست و نحوه استفاده از اونها فرق داره ! آیا اینها با هم تناقض نداره ؟؟
با تمام اینها اگر ما قبول کنیم یهود راز آمیر و جادوگر هست و البته خطرناک و شیطان هر روز قوی تر میشود و در حال حاضر تنها کسانی که در دنیا توان بخورد با این شیطان را دارند در آمریکا هستند و فیلم های آنها نشان میدهد فقط خودشان توانایی مبارزه با شیطان را دارند . امام زمان ما چه کاری از دستش بر می آید ؟ جلب است در قسمت 29 راجر به یک نکته کلیدی اشاره میکند و اینکه شیطان برای نگهداشتن افرادش از ترس استفاده میکند ! و میگوید راه برگشتی نیست ( در کل معلوم نیست او توبه کرده یا خیر ) و باز یهود جادوگر چگونه اجازه داده این فرد به این راحتی و بدون اضطراب مصاحبه کند جای سوال دارد ! این که این فرد مطالبی را که بیان میکند در قرون گذشته بوده یا در قرآن آمده شکی نیست ! ولی سوال من اینجاست چگونه توانسته به این راحتی دست به افشا بزند ؟ و این زیبای قرمز که به جن ها میدهند چیست ؟ قبول دارید اکثر کارهایی که در فیلم نشان داده میشود بدون نتیجه گیری درستی رها میشود ؟ چرا محل شیطان پرستان از راجر سوال نمیشود اگر او برگشته و اگر نه و هنوز در خدمت شیطان است چگونه به حرفهای یک برده شیطان میتوان اعتماد کرد ؟ مگر نه اینکه شیطان از هر فرصتی برای گمراهی ما استفاده میکند ؟
مهمترین مسله اینجاست که این فیلم ظهور مسله امضا قرار داد با شیطان را طوری مطرح میکند که در افسانه های مسیحت وجود دارد و طبق این افسانه ها هر کس این قرار داد را امضا کند راه برگشتی ندارد و قرآن میگوید هر کسی حق توبه دارد . دقت کنید که حتی فرعون هم راهنمایی میشود برای ایمان و خدا نمیگوید شیطان با او قرار داد امضا کرد یا عهدی بسته . بلکه میگوید شیطان فرعون را منحرف ساخت . طبق اعتقاد ما ( آموزه های قرآن ) شیطان توانایی دخالت مستقیم در کار ها را ندارد و فقط ایده از اوست . یکی از ویژگی های مهم اسلام همین توبه پذیری است برای هر کسی .و این که بارها پیامبران الهی به مردم خود گفته اند شیطان و بت ها و خدایان دروغی قدرتی ندارند . آیا حضرت ابراهیم نیست که بعد از شکستن بت ها میخواهد از مردم که از بت بزرگ بپرسند که چه کسی این کار را کرده و مردم میگویند او توانایی چنین کاری ندارد ؟ چرا شیطانی که در این قرن با کاهن ها صحبت میکند و هدایایی به پیروانش میدهد آن زمان لب به سخن نگشود ؟ آیا بعد دیدن مجموعه ظهور اینچنین برداشت نمیشود که انسانهایی هستند که با جنیان ارتباط دارند و قدرت آنها از حد معمول زیاد تر است و این خود باعث میشود انسان از مقابله با این افراد بترسد ؟ ( انجاست که این جمله کاربرد درستی دارد : شیطان برای نگه داشتن مردم آنها را میترساند . و این که شیطان نمیخواهد مردم آن را به طور واقعی بشناسند . که چه موجود ضعیفی است ! )
در قسمت سی گفته میشود خدا انسان را از ارتباط با دیگر ابعاد منع کرده پس جن خوب با انسان ارتباط بر قرار نمیکند . این در حالیت که همه میدانیم لشکری از جنیان برای خدمت به امام حسین (علیه السلام) خدمت آن حضرت رسید . و کافیست کمی در باره جعفر جنی در قم سوال کنید و بفهمید علمای بزرگ همین چند سال پیش برای او مجلس ختم به پا کردند چو از جنیان بسیار پرهیزگاری بود . و اگر کسی آیه تحریم این ارتباط را دارد برای من هم بیاورد .
در همین قسمت قربانی کردن انسان طوری نشان داده میشود که گویا واقعا با این کار انرژی خاصی آزاد شده و آنها قدرت خاصی پیدا میکنند و این در حلیست که پیامبر ما زنده به گور کردن دختران را فقط گمراهی میداند و هیچ کجای قرآن گفته نشده کفار قدرت مند بودند و همیشه از این صحبت شده که آنها گمراه بودند و فکر میکردند ( دقت کنید فقط فکر میکردند ) قدرت مند هستند در حالی که در این فیلم این کار واقعا باعث قدرت میشود . من نمیگویم در حال حاضر قربانی صورت نمیگیرد . نه . شاید بچه های کوچک و پاک بسیاری به همین قصد کشته میشوند که رابطه ای بر قرار شود . ولی آیا به هدف میرسد ؟ قرآن همیشه میگوید شیطان وعده دروغ به شما میدهد . به نظر من افراد زیادی به امید قدرت گول خورده و این کار را میکنند . مسله را اینگونه مطرح میکنم . یهود افراد زیادی را با این شیوه گول میزند که ما رازآلودیم و ما توانایی انجام کارهای بزرگ را داریم . ما جادوگریم . آنها را مجبور به انجام کاهای کثیف میکند حتی قربانی . و با اشاره به این موضوع که شما راه برگشتی ندارید سعی در نگهداری آنها میکند و برای دیگران که این را قبول نکردند و اسیر آنها نشدند فیلمی میسازند که ای مردم که ما را قبول نکردید ببینید افراد ما و رهبران ما قدرت زیادی دارند و شما توانایی مقابله با ما را ندارید پس کنار بروید و آرام باشید ولی این حرفها را اگر مستقیم خودشان بگوییند شاید برخی قبول نکنند . پس چه بهتر از دهان کسی خارج شود که ما او را قبول داریم . هم کیش و اعتقاد ماست . همان طور که در طول تاریخ یهودیان زیادی به دروغ به دین اسلام و مسحیت گرویدند تا از درون اعتقادات خود را تزریق کنند .
در آخر این فیلم چه نوع مبارزه ای پیشنهاد میشود ؟ ما برای جلو گیری از سیستم چه کنیم ؟ کنار بکشیم و فقط از لوازم استفاده نکنیم همین ؟ جالب است امام زمان ما را با یک فیلم هالیوودی مقایسه میکند ! هالیوودی که به گفته خود فیلم چوب جادویی شیطان است فیلمی میسازد که پیوند میان مسیح و امام زمان ما را صحنه به صحنه نشان میدهد . همان هایی که طرف شیطان هستند فیلمی میسازند که در آخر امام زمان ما ( یا بهتر بگویم کسی که میخواهند امام زمان به ما معرفی کنند ) دجال یک چشم را شکست میدهد . در این فیلم امام زمان یک جادوگر سفید پوش است . ( یک جادوگر ) حال به این موضوع فکر کنید که ما همه گفته های این فیلم ظهور را قبول کنیم . اگر زمانی امام زمانی ظهور کند که جادوگر نباشد ! آنگاه چه ؟
ما حدیث های زیادی داریم که امام در جنگ آخر زمان پیروز نمیشود مگر با سختی و مشقت زیاد . نه با جادو و به راحتی . ولی آیا بعد از قبول این مجموعه و اعتقاد به این که احزاب شیطان قدرتهای جادویی قویی دارند شما یار امام زمانی میشوید که از جادو استفاده نمیکند ؟ آیا جد او حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برای پیروزی به کفار از جادو استفاده کرد ؟ و تمام امامان ما که شهید شدند ! آیا قدرت معجزه نداشتند ؟
در آفریقا مورچه هایی هستند که برای برده کردن یک قبیله یکی از افراد خود را به جای ملکه گروه مقابل قرار میدهند طوری که مورچه های دیگر همه تصور میککند ملکه است وبعد این به ظاهر ملکه تسلیم میشود و به دنبال او بقیه مورچه ها همه تسلیم شده و برده میشوند ! این فیلم ظهور امام زمان ما را مطابق خواست خود از یک فیلم هالیوودی انتخاب کرد و به ما نشان داد و به ما میگوید فقط منتظر ظهور یک چنین امام زمانی باش و خودت کاری نکن جز کنار کشیدن و یا در باره جن و جادو و خیالات تحقیق کردن و بعید نیست امام زمانی با مشخصات یاد شده ظهور کند ( یعنی او را بسازند ) مقابل دجال باستد و اگر شکست خورد چه ( مانند همان ملکه خود را تسلیم کند) ؟ آن زمان دیگر همه باید حرف غرب را گوش دهیم . چون تنها امید ما همان بود . امام زمان راستین اگر قرار بود با معجزه و جادو پیروز شود سالها پیش این قدرت را داشت . امام (علیه السلام) وقتی ظهور میکند که ما آماده مبارزه سختی باشیم .
اینها همه سوالاتی هست که من دارم . نمیگم برداشتم درسته . نمیگم یهود جنایت نکرده و نمیکنه ! و حتی شاید این دوستان ما در آمریکا ناخواسته فیلمی مطابق خواست صهیونیست ساختن . و شاید من اشتباه میکنم ولی به راحتی چشمام رو نمیبندم و هر چیزی رو قبول نمیکنم . و حتی بازم دنبال دلایل دیگری هستم شاید دیدم را کلا عوض کنه و چیز های کاملا متفاوتی متوجه بشم . از دوستام خواهش میکنم سوالاتم را اگر میتونند پاسخ بدهند تا به علم همه نسبت به این موضوع افزوده بشه .
من الله توفیق .
[/size]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، خاک ، فرهاد ، ندای زمینی ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، desperanish ، زاهده ، mir464 ، s.ilia ، ميلاد ، clubb0y ، سحر ص ، آرین (الهه.ع) ، منا ، نوید ، bahar_kh ، AmirBritney ، قلم ، شوق یار ، yamin2 ، sepehr1356 ، islamnab ، a GOOD EMIN3M ، حوا ، fandogh ، spaceshi ، s.majid hashemi ، خورشید زندگی ، ahmadi103mahdi ، ضرغامیان ، امیرحسین313 ، mofa ، AMINI.MR ، لیلا ، حمید110 ، neeazir ، onidona ، لبخند خدا ، چکاوک92 ، meysam99 ، bi-ehsaas ، محمد نادر ، Memory-X ، cena ، kamyar313 ، میم.حسین.الف ، poureya ، سعید714 ، رضا 1001 ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #21

(۱۷/آبان/۸۹ ۱۹:۱۶)m.shirazi80 نوشته است:  این مستند به نظر ایرادات اساسی داره .... ایرادی که خیلی خیلی واضحه و به ذهن همه رسید شماره تعداد پله هاست که مدونا ازش پایین میاد.
من دیدم بعضی از دوستان که این ایراد رو مطرح کرده بودن و دیگران در پاسخ گفته بودن به این چیزای ساده گیر ندین و اصل مطلب و پیام فیلم رو بگیرین.
خب قضیه وقتی بد میشه که تعداد پله ها 13 تا نباشه .اونوقت ذهن این جون ناخوداگاه به مدونا مثبت و به این مستند ظهور بد میشه.

درست گفتن که این همه مطلب ارائه شده، حالا شما گیر میدید به این مسئله!

البته این هم خودش تکنیکی هست که اگر کل کار و خواستید زیر سوال ببرید یه ایراد از توش پیدا کنید، بعد تبدیلش کنید به کاه و در نهایت از این کاه کوه بسازید و هی بزنید توی سر موافقینش! خوب هم جواب میده نمونه های امتحان شده اش آشکارا قابل رویت هست. تضمینی !

اما پیشنهاد میکنم فیلم اصلی این شو رو بگیرید و ببینید آیا کارگردان روی 13 امین پله فیلم و کات میکنه یا نه ؟ یعنی ایا فقط 13 قدمش به نمایش در میاد ؟

اما تصاویر، عکس ها ، مصاحبات و حتی بسیاری مسائل دیگه هستند که به عنوان سند میتونند استفاده بشوند.

(۱۰/آبان/۸۹ ۱۸:۲۸)hoseyni نوشته است:  ... سعی میکنم لینک کتاب های آقای شهبازی رو پیدا کنم تا شاید کمی به همه کمک کنه .

اگر آقای عبدالله شهبازی، مورخ و معاصر و میگید که سابقه ایشون به خاطر در آوردن مستندات تاریخی و زیر سوال بردن نماینده ولی فقیه در شیراز به خاطر بیت المال خوری ایشون (یا شاید بستگانشون بود) بده و سوء سابقه دارند!

البته کتاب های ایشون به عنوان کتابهایی تاریخی واقعا خواندنی هستند. زرسالاران ایشون و پیشنهاد میکنم مطالعه کنید که جلد چهارمش در رابطه با فعالیت فرماسونری و یهودیان (و صهیونیست) در ایران هست.

(۱۸/آبان/۸۹ ۱۱:۴۸)بیداری اندیشه نوشته است:  
ممنون دوست عزیز m.shirazi80
.... در مقاله فراماسونری دجال آخرالزمان هم میگه شیطان پرستان به شیطان اعتقادی ندارن. از نظر من 100 درصد غلطه. ...

در نگاه اول نظر شما به نظر درست خواهد آمد ولی اگر کمی تحقیق کنید می فهمید که هر دو حرف درست هست. کلیسای شیطانی که آنتوان لاوی بنیان گذارش بود(یه جا خوندم یه یهودی بهش پیشنهاد داده بوده) معتعد به وجودی به نام شیطان بوده و مایکل آکینو که به خاطر اختلافشون سر همین مسئله از هم جدا شدند و معبد ست رو تاسیس کردند.
شیطان پرستان کلیسای شیطان معتقدند شیطان فقط یک نماد هست و طرفداران معبد ست میگن شیطان حقیقت است و وجود داره

(۱۸/آبان/۸۹ ۱۱:۴۸)بیداری اندیشه نوشته است:  
ممنون دوست عزیز m.shirazi80
دوست عزیز اینها رو من هم دیدم. اینها جانور بودن نیست. مربوط میشه به اجنه. از دو حال خارج نیستند. یا جن زاده هستن یا تحت تسخیر اجنه. در همین حد بدونین کافیه بیشتر دنبال قضیه رو نگیرین...

چرا جواب این بنده خدا رو نمیدی خوب ؟
گفته اند: بله می توانند. خیلی کارهای دیگه هم میشود. اما تا یک نفر ادعای چنین مواردی کرد در مرحله اول به این نتیجه برسید که دروغ می گوید چون آنهایی که می توانند، بیان نمی کنند.

اما بجای فکر کردن به این مسئله اول به این فکر کن پس چرا این همه باز گفته اند، چه کار دارید به اینها، زندگیتون و بکنید، باور کنید برای خوب زندگی کردن هیچ احتیاجی به این نیست که بخواهید از زندگی اینها سر در بیارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، islamnab ، a GOOD EMIN3M
۲۰:۴۵, ۲۱/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۸۹ ۲۰:۵۴ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #22
آواتار
مثل اینکه باورتون نمیشه من جن دیدم
به قول آقای elenor این چیزا زیاد عجیب غریب نیست .
اگه کسی هم میگه جن دیدم برای چی حرفشو باور نمیکنید مگه دیدن جن کرامته !!
خیلی ها هستن که تا حالا جن دیدن .دیدن جن به خاطر یک سری مسائل پیش میاد که بعضا از اشتباهات خود آدمها نشئت میگیره.
اونها از قران خیلی میترسن .کلا جن ها همه جا هستن اما اگه بترسن هیچ وقت اعلام وجود نمیکنن و کاری ندارن . راهش هم خوندن قرآن هست . با صدای بلند یا اینکه هر روز در خونه قرآن گوش بدیم .بعد از مدتی اونا دیگه میرن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، a GOOD EMIN3M ، rahi
۲۰:۵۸, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۱/آبان/۸۹ ۱۸:۲۵)-را- نوشته است:  چرا جواب این بنده خدا رو نمیدی خوب ؟
گفته اند: بله می توانند. خیلی کارهای دیگه هم میشود. اما تا یک نفر ادعای چنین مواردی کرد در مرحله اول به این نتیجه برسید که دروغ می گوید چون آنهایی که می توانند، بیان نمی کنند.

اما بجای فکر کردن به این مسئله اول به این فکر کن پس چرا این همه باز گفته اند، چه کار دارید به اینها، زندگیتون و بکنید، باور کنید برای خوب زندگی کردن هیچ احتیاجی به این نیست که بخواهید از زندگی اینها سر در بیارید
برادر یا خواهر محترم
شما از کجا به ایشون تهمت دروغ گویی میزنید و بر اساس چه مدرکی میگید هر کس هم چین ادعایی کرد باید بدونیم و بگیم دروغ میگه سند!!!!!!
مگه گفتن امام زمان دیدن ExclamationExclamationExclamationExclamation
در ضمن اگر فردی از این ادعاها کرد و بد ادعا کرد بیاین پیش من من فلان میکنم بهمان می کنم باید ترسید
این بنده خدا که میگه بریم قرآن بخونیم
اندکی تامل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، islamnab ، a GOOD EMIN3M ، rahi
۲۱:۳۰, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #24
آواتار
ممنون آقای النور.
این قضیه من مربوط به 5 سال پیش هست
اون موقع ها من نه نماز میخوندم و نه قرآن
و تقصیر خود هم بود که جن دیدم . کلا در این جور موارد اولین قدم رو خود انسان برمیداره
وگرنه جن ها تا بهشون کاری نداشته باشین نمیان سراغ ادم مخصوصا ما که مسلمون هستیم.
اونا مثل سگ از مسلمان ها میترسن و قدرتشون خیلی خیلی کمتر از انسانها هست.
این بحث رو هم دیگه همینجا تمومش کنید لطفا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، a GOOD EMIN3M
۱۲:۰۹, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #25
آواتار
با سلام
یک سوالی داشتم از دوستان نمی دانم اینجا باید آنرا مطرح کنم یا نه؟
در مورد مهره های آبی رنگ چشم زخم که در همه جا هست و همه از آن استفاه می کنیم آیا کسی می داند فلسفه آن چیست ؟ چرا آبی رنگ است ؟ چرا یک چشم دارد ؟ از کجا آمده ؟ چرا از آن استفاده می شود ؟ و غیره
[تصویر: L128084945621.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Amir ، oO DaViD Oo ، خاک ، Ramin_Ghn ، زاهده ، 872325 ، vahid1878 ، Detector ، a GOOD EMIN3M ، DELARAM
۳:۰۵, ۲۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۸۹ ۳:۴۱ توسط ندای زمینی.)
شماره ارسال: #26

آقای hoseyni ،
من هم این سریال را دیددم و شبهاتی برایم پیش آمده، در شرایط و زمانی که می بینیم پشت پرده تمام قضایایی که دارد در اطرافمان اتفاق می افتد ..چه کوچک و چه بزرگ...اهداف و برنامه های از پیش تعیین شده وجود دارد، به شما و خودم و امسال ما حق می دهم که با دیدن این سریال که یکهو بعد این همه سوال تصمیم به افشاء گری و آگاهی مردم نموده اند، اندکی شک کنیم...از مدیریت محترم تالار هم انتظار می رود با موضع گیری و یکطرفه به قاضی رفتن با شبهات و ابهامات کاربران برخورد نکننند.

-اما در پاسخ سوال شما، اول باید دید دامنه نفوذ، ابزار نفوذ...ابلیس بر انسان تا چه اندازه است!
آیامی تواند مستقیمن با انسان ارتباط برقرار کند؟.........تنها می دانم که توا نایی خواندن ذهن بشر را دارد.....اگر بیشتر اطلاعات دارید، استفاده می کنم.
-به نظر شما عجیب نیست که در چند سال اخیر این گروه ها(ایلومیناتی، فراماسونری، شیطان پرستی..) آشکارا عقاید، سمبول ها و...را چه در رسانه، یا تبلیغات، معماری،،سینما، موسیقی، زیورالات و پوشاک..دارند علنی می کنند...چرا؟
-حتی تا چند وقت پیش در سایت های کشور خودمان معدود مطالبی در این زمینه ها یافت می شد، قصد ایجاد شبه و تردید نیست...........جویای حقیقتم.

(۱۷/آبان/۸۹ ۲۳:۲۲)naji.eslam نوشته است:  با سلام
از نظر من هم این فیلم ایرادات بزرگی داره
شاید تو نگاه اول ادم رو مجذوب کنه و باعث بشه که فیلم رو به عنوان یک مرجع در بحث ضد فراماسونی بدونیم ولی اگه بیشتر توجه کنیم متوجه اشتباهاتی هم میشیم
بیشتر مثل یه تناقض میمونه (هم خوبه هم بده)
از نظر من بحث فراماسونی و .... خیلی خیلی وسیع تر از یه سریال و چند تا نماد و جشن و قربانی کردن و.....است.
شاید بپرسید چرا من به سریال ظهور مشکوک شدم.....
جوابم اینکه از نظر من فراماسونری ها فهمیدن که ما (مردم ) نقشه شون فهمیدیم (نظم نوین ودجال)
پس چی بهتر از اینکه با یه فیلم فکرامون رو فقط روی چندتا نماد و .... متمرکز کنن تا متوجه وقایع دیگه نشیم
این سریال مثل یه چاقوی دو لبه است
هم گمراهت میکنه و تو رو به نیروی خارق العاده اجنه سوق میده
و هم تو رو از نقشه ی اونها مطلع میکنه
البته شایدم این افشاگری ها رو واسه این نشون میدن که زیاد تابلو نشه که هدف اصلیشون چیه....
البته اینها همه نظرات شخصی من هستن
درست یا غلط بودنش واسه خودمم مبهمه

####

اتفاقن من هم به این موضوع فکر می کردم که این مباحث فراماسونری و دجال و ایلومیناتی...بیشتر حول نمادها و سمبل ها می چرخه که حالا بوش با دستش چه نمادی رو نشون می ده، اون خواننده( Lady Gaga) همش یه چشمیه..اشکال هرمی در بناها و و و ........شاید با این طرق ذهن مارو منحرف می کنند...از طرفی بهترین و عمیق ترین یقین ها با شک آغاز می شه، پس مدیریت Froum لطفن مارو متهم به بدبینی نکنید.

>>> اسرار ازل را نه تو دانی و من
وین حرف معما نه تو خوانی و نه من
هست از پس پرده گفت و گوی من و تو
چون پرده بر افتد نه تو مانی ونه م

نقل قول:منصف باشین و تحقیق کنین. تهمت نزنین. کار با ارزششون رو زیر سوال نبرین. کار بی عیب مال خداست. پشت مستند خیلی تحقیق و کار شده. خیلی زحمت کشیده شده. اگه نمی تونین تحقیق کنین لااقل تهمت نزنین. مسئولیت داره اون دنیا...

با قسمت اول گفته تون موافقم..........ولی چه اسراری هست تا بجای اینکه این دنیا مسئول رفتار و گفتار و کردارمون باشیم ، مدام به عذاب و مسئولیت اون دنیا اشاره بشه. فکر می کنم این روش خوبی برای پاسخگویی و اظهارنظر در مورد عقاید دیگران نباشه.
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، زاهده ، farzad parsa ، islamnab
۹:۵۵, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #27
آواتار
ضمن خوشامدگویی به شما دوست عزیز ندای زمینی، متاسفانه شما هم منظور بنده رو نفهمیدین.
بنده میگم این مستند اتفاقا تکیه اش روی نماد و هرم و .... نیست. ریشه رو بررسی کرده که متاسفانه خیلی ها بهش توجه نمی کنن. ریشه شیطان پرستی که به هیچ نحوی برای ما قابل هضم نبود. الان قابل فهمه و قابل هضم.

شخص بنده با دیدن مستند راه خودم رو پیدا کردم به لطف خدا چون خیلی روی ریشه بحث تحقیق کردم و از همون ابتدا بحثهای بی اهمیتی چون نمادها و ساختمانها و علامت دست و پا رو پشت سر گذاشتم. ادعایی ندارم که فلسفه همه چیز رو فهمیدم اما این مستند بسیار به من کمک کرد در فهمیدن خیلی قضایا که شروعی بسیار عالی بود جهت یکسال تحقیق بنده. الان هم تقریبا بار خودم از دشمن شناسی رو بستم و دنبال شناخت خودم و خدا هستم که چطور در مقابل دشمنانی چنین قدرتمند باید بایستم.

اما در مورد اشکالات مستند، ما نگفتیم کار نقص نداره. برای همین هم بخش نقد مستند رو ایجاد کردیم. اما مثلا دوست ما جناب حسینی بدون اینکه از صحت اشکالات خودشون مطمئن باشن، تهمت می زنن و اونها رو مهره صهیونیزم میدونن. این چیزی هست که عواقب اون دنیایی داره. بچه کوچک هم اینو میفهمه. متاسفانه بزرگ و کوچک ما عادت دارن تا با درک خودشون به چیزی شک می کنند، فورا شواهدی (نه مدارکی) سر هم می زنن و به اسم افشاگری و کشف حقیقت، تهمتهای سنگین می زنن. این همه تعالیم ائمه بزرگوار هم باد هوا...

خلاصه عرض کنم این مستند تاثیر مثبت خودش رو روی خیلی ها گذاشته. کافر رو برگردونده و خیلی اهل کتاب غافل در خواب رو بیدار کرده حتی در میان شیعیان ایرانی خودمون. حالا کسی میخواد بگه اینها مهره فراماسونری هستن و تهمت بزنن به برادر مسلمان و شیعه خودشون، بزنن. ما کلام ائمه رو گفتیم. صلاح خویش خسروان دانند.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Amir ، Ramin_Ghn ، احیاء ، زاهده ، islamnab
۱۳:۱۸, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #28
آواتار
جناب بیداری اندیشه لطفا به ما هم در این مورد یعنی چیزهائی که فهمیدید توضیح بدید

من دوست دارم بدونم این چیزهارو

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، زاهده ، islamnab
۱۴:۴۷, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #29
آواتار
امین عزیز، تحقیق خاص من راجع به شیاطین و اجنه و ابلیس و ترفندهای او در فریب بشر بوده. همون کتاب ابلیس نامه منبع خوبی هست برای مطالعه که گردآوری آیات و روایات و حکایات هست در این مورد.
مورد دیگه جستجو در قرآن به دنبال کلمات ابلیس، شیطان، شیاطین، جن هست و خواندن تفاسیر بزرگان در این مورد.

از طرفی در غرب موارد زیادی وجود داره از فریب انسانها توسط اجنه و شیاطین به طرق مختلف و معمولا در قبال پول، ثروت و شهرت. نمونه ها بسیارند از خواننده های موزیک و بازیگران سینما گرفته که برای ثروت و شهرت و زن های هرزه تن داده اند تا در خدمت شیطان آواز بخوانند و کار کنند تا کسانی که ادعای مهدویت و عیسی بودن می کنند و خبر از الهاماتی توسط فردی (اجنه) میدهند که به آنها الهام و القاء می کنه که اونها مهدی یا مسیح هستند.
از طرفی بحث داغ یوفو و پیوند این قضیه با سال 2012 که مثلا سالی هست که یوفو به زمین برمیگردن. البته موارد بسیاری از یوفوها همون اجنه هستند که الان بدجوری دارن خودشون رو نمایان می کنن. اجنه شرور که حزب شیطان هستند و برای نابودی بشر کار می کنند. هیچ خیری در کارشان نیست. آثار به جا گذاشته هم بسیار زیاد دارند از مزارع سوخته با طرح هندسی تا کشف اجساد عجیب تا جرائم جدید الهام شده به مجرم تا تسخیر کردن انسانها و بحث جنگیری و ...
مطالعه مقاله قربانی کردن انسان هم بسیار مفید خواهد بود.
مجموعه اینها یعنی تکرار فتنه زمان سلیمان نبی و هجوم اجنه بر مردم که فقط نور خدا و ایمان به او در دلهاست که می تونه بشر رو از شر اونها نجات بده. استعاذه به خدا.

و هر گاه وسوسه اي از شيطان به تو رسد به خدا پناه بر، كه او شنونده و دانا است. (اعراف، آیه 200)

پرهيزكاران هنگامي كه گرفتار وسوسه‏هاي شيطان شوند به ياد خدا مي‏افتند و (در پرتو ياد او راه حق را مي‏بينند و) بينا مي‏گردند. (اعراف، آیه 201)

شما کتاب ابلیس نامه رو بخونید می فهمین شیاطین کجا به وسوسه انسان میان و چقدر کوشا هستند در این زمینه و کوچکترین ناامیدی در کارشون ندارن و چقدر مشورت و انتقال تجربه می کنند. اونها در همه کاری حتی نماز خواندن هم به سراغ بشر میان. وسواس خناس رو باید بشناسین.

از طرفی همه ما تا الان دیگه فهمیدیم کل جهان و جنبه های مادی اون در دست حزب شیطان هست. کسانیکه کامل توسط اجنه تسخیر شدن و خودشون با رضایت چنین می کنند که البته الان هم خوشبخت و مثلا قدرتمند هم هستند و هر غلطی هم بخواهند می کنند.

وقتی ما میدونیم اونها یک قرنه که دارن برای کنترل ذهن من و شما از هالیوود و موزیک استفاده می کنند، چرا باید همچنان با تماشای فیلمهای اونها بنشینیم؟ حتی یه فی*ل*تر هم نمیگذاریم. هر فیلم هالیوودی بدون سانسور می بینیم و ادعا داریم ما چیزیمون نمیشه. این اطمینان به خود از کجا اومده؟ این هم از همون فریبهای شیطان هست. چه کار باید کرد به جای هالیوود؟ خود ما باید تصمیم بگیریم. مستندهای راز آفرینش برای پی بردن به خلقت خداوند خلاق مصور، مطالعه کتب بزرگان و شنیدن سخنرانی های ایشان که چکیده های عمر خودشون رو مجانی در اختیار ما گذاشتن...

عصر آخرالزمان هست. همه چیز برعکس هست. ما باید خلاف جریان رودخانه شنا کنیم. معمولا طوری شده که عرف جامعه گناهان رو پذیرفته به عنوان هنجار. برای همین امر به معروف و نهی از منکر جواب نمیده. هر چیزی که غلطه عرف جامعه میگه درسته. هر چیزی. یا باید همرنگ جماعت غلط اندر غلط شد یا خلافش شنا کرد.
در جامعه ای که راه انداختن کار فامیل (پارتی بازی)، استفاده شخصی از بیت المال، دروغ، چاپلوسی، ریا، ربا، زنا، مشروب، ارتباط بدون محدودیت و چارچوب بین زن و مرد که شیطان قسم خورده در چنین شرایطی همیشه موفقه، آموزش بچه کودکستانی های چند ساله به رقص و تزیین سفره و نه دو خط شعر و قرآن، و خوردن فست فود خوشمزه و تبدیل معده به گورستان حیوانات و نه رعایت اعتدال، استفاده از داروهای شیمیایی همراه با عوارض جانبی و نه طب اسلامی و سنتی، و مدرک گرایی بدون سواد همراه با کلاسهای تست میلیونی و نه یاد گرفتن و به کار بردن علم و .... هزاران هزار موارد غلط دیگر، ارزش و هنجار و عرف شده باشه، یا باید جنگید و تا می توان، خلاف عرف جامعه پیش رفت یا اینکه تسلیم شد و همرنگ جماعت شد.

اینکه میگم بار دشمن شناسی رو بستم برمیگرده به اتمام تحقیقات بالا. حالا ما میدونیم تا آخر زمان و ظهور حضرت مهدی علیه السلام قراره چه اتفاقاتی بیافته. شیاطین و اجنه هم در نبرد آخر حضور خواهند داشت. نابودی مسجد الاقصی. ظهور دجال و حکومت او. آیا ما بدون سپر برای چنین آینده ای آماده ایم؟ آیا به این اطمینان رسیدیم که خلاف اکثریت حرکت کردن درست هست؟ این همه عرفا با کتابهای معروف خودشون در جهت خودشناسی و خداشناسی. چقدر خبر داریم و چقدر مطالعه کردیم؟ آیا بدون سپر زدن وسط سپاه دشمن کار درستیه؟ آیا وقتی از مضرات موزیک شیطانی غربی خبر نداریم اما می دونیم اونها پشت این موزیک خودشون برنامه ها دارند، دیدن چندباره موزیکها اونهم با اون تصاویر ناجور و زننده و ... بی سپر زدن وسط سپاه دشمن نیست. اینطوری باید دشمن رو شناخت؟ آیا نمی ترسیم که این هم از فریبهای شیطان باشه؟ آیا نمی ترسیم لطمه های جبران ناپذیر ببینیم؟

تکلیف روشنه عزیز من. راه هم مشخصه. در کلام بزرگان ما هست. البته بسیار مشکله اما راه همینه. تا کی دشمن شناسی؟ اصلا دشمن رو می شناسیم که چه؟ که متوجه خودمون و نور و خدای خودمون بشیم نه اینکه تا ابد در شناخت تاریکی بمونیم.
این وسط یکی از وظایف ما بیدار کردن و شناساندن دشمن به دیگران هست اما وظیفه اصلی ما اصلاح خودمون هست. امام فرمودند خودتان را اصلاح کنید، جامعه اصلاح میشود.
پس کی باید شروع به اصلاح خود کنیم؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، Amir ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، Ramin_Ghn ، احیاء ، زاهده ، M.Scofield ، Verethragna ، islamnab ، a GOOD EMIN3M
۱۹:۱۶, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #30

با تشکر از آقای بیداری اندیشه؛

تقصیر نه از شماست نه از بنده........کلام در بیان آنچه از ذهن می گذرد و در بیان مقصود اصلی و انتقال آن بی نقص نیست.
من هم کار این گروه و یا هر گروه و فردی را که برای آگاهی خود و دیگران قدم بر می دارد می ستایم ، کسانیکه در جستجوی حقیقت هستند نیز....به قول لوئی بونوئل:" عاشق کسی هستم که بدنبال حقیقت می گردد، اما اگر کسی ادعا کند که حقیقت را یافته است، او را خواهم کشت."

من هم بدنبال حقیقتم.. روشم را هم اینگونه تعیین کردم که به هر آنچه تا کنون باور داشته ام و حقیقت می دانستم، شک کنم..تردید کنم..( نه اینکه چیزی را انکار کنم...فقط با "نمی دانم" شروع کنم.)........چون در غیر اینصورت ناآگاهانه
بدنبال اثبات اعتقادات و باورهای خودم خواهم بود. پژوهش و مطالعه خواهم کرد، با هر آنچه دراین مسیر( مثل سریال Arrival) مواجه شوم، استقبال خواهم کرد...ولی آن را وحی منزل نخواهم دانست و در آن مودر تحقیق لازم را خواهم کرد.

نوشته های شما مرا راهنمایی کرد تا من هم افکارم را نظم دهم و از مطالعات پراکنده ای که تا کنون داشتم فاصله بگیرم و نظاممندتر پژوهش کنم.

-آقای بیداری اندیشه خوش به سعادتتان که راهتان را پیدا کردید و در زمینه ابلیس و وسوسه های آن و.. پژوهش های گسترده و در حد نیازتان کافی انجام دادید. می توانم یکی از سوال هایم را در این زمینه بپرسم(شاید ساده لوحانه بیاید ولی..):

قَالَ مَا مَنَعَكَ أَلاَّ تَسْجُدَ إِذْ أَمَرْتُكَ قَالَ أَنَاْ خَيْرٌ مِّنْهُ خَلَقْتَنِي مِن نَّارٍ وَخَلَقْتَهُ مِن طِينٍ (اعراف/12) (الله) گفت هنگامیکه تو را به سجده كردن دستور دادم چه چيز تو را بازداشت كه سجده نكردى؟ گفت براى اينكه من بهتر از او هستم، مرا از آتش آفريده‏اى و او را از گل‏।

قَالَ فَاهْبِطْ مِنْهَا فَمَا يَكُونُ لَكَ أَن تَتَكَبَّرَ فِيهَا فَاخْرُجْ إِنَّكَ مِنَ الصَّاغِرِينَ (اعراف/13) (الله) گفت پس از آنجا (درگاه الله) پايين رو كه تو را نرسد كه در آن بزرگى بفروشى، بيرون شو كه تو خرد و خوارى।‏

قَالَ أَنظِرْنِي إِلَى يَوْمِ يُبْعَثُونَ (اعراف/14) (ابلیس) گفت مرا تا روزى كه برانگيخته خواهند شد مهلت ده

قَالَ فَبِمَا أَغْوَيْتَنِي لأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِرَاطَكَ الْمُسْتَقِيمَ (اعراف/15) (ابلیس)گفت پروردگارا از آنجا كه مرا فريفتى، بر سر راه راست تو در كمين آنان مى‏نشينم.

و خلاصه اینکه الله به ابلیس تا زمان معینی(فکر کنم ظهور) فرستد می دهد و از طرفی هم با توجه به آنچه در قران آمده ،در آن روز 313 مومن واقعی وجود خواهند داشت و دین تحریف می شود و مردم بی دین و ....>>یعنی ابلیس موفق می شود. و در نهایت(بگمانم بدست امام زمان کشته می شود)..........>حال سوال من، ایلیس که موفق شد، سزاوار است که کشته شود؟ پس چه تفاوتی بود اگر موفق نمی شد؟

آرتور سی کلارک «همواره ناشناخته‌هایی هستند که هم نا‌شناخته‌اند و هم شاید ناشناختنی. دنیا آن‌قدر عجیب نیست که ما تصور می‌کنیم، دنیا آنقدر عجیب است که ما نمی‌توانیم تصور کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، Ramin_Ghn ، زاهده ، islamnab ، a GOOD EMIN3M
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]