|
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
|
|
۱۹:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۰:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در این تاپیک می خواهم از تمام رفقای بیداری اندیشه دعوت کنم به یک گفتگوی آزاد و حقیقی علت ایجاد این تاپیک هم در بخش سایر موضوعات همین است بیاید هر کس نظر خود را بدهد بیداری اندیشه نیاز به گفتگو دارد هر چند پستهای تقریباً یکجانبه هم کارکرد خود را دارد و در جای خود لازم است اما مدتی به نظرم می آید که رفقا باید تضارب آرا کنیم نظرات یکدیگر را بشنویم پخته تر کنیم ببینیم چی به چی است و کی به کی خلاصه چند چند است؟ ببینیم اندیشه های ما چیست در این بخش و در این تاپیک من از همه ی بر و بچ بیداری اندیشه دعوت میکنم در گفتگو شرکت داشته باشند سوال کنند و نظر بدهند و استدلال کنند یک سوال بسیار بسیار حیاتی دارم به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟! و به چه علت این مسئله را که می خواهید مطرح کنید به عنوان بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان تلقی میکنید؟ پاسخ مختصر نهايي: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid391641 |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۶, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟!
به نظر ِ من بزرگترين فاجه نبود ولي معصوم بالا سرمون ِ!!!!و بي خيالي تمام ِ ادما نسبت به اين موضو !!! |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۳:۴۶)sarbaz 313 نوشته است: به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟! امام خیلی هم بالا سرمونه دلیلشم نامه ای امام که به شیخ مفید نوشتند: ما از اخبار و احوال شما اگاهیم و هیچ چیز از اوضاع شما بر ما پوشیده و مخفی نمی ماند ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم که اگر جز این بود دشواری ها و مصیبت ها بر شما فرود می امد و دشمنان شما را ریشه کن می نمودند +کلی حدیث دیگه که میگه امام بین مردمه و هرساله در حج شرکت داره و... |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
عزیزان
غفلت از خدا و آخرت معلول است و نه علت چرا که انسان بر اساس فطرتش الهی است کاری که ابلیس و ائمه ی جور انجام داده این است که بسیاری از چیزهایی که بدیهی ترین چیزهای درست میدانید حتی شما دوست عزیز که در این تاپیک نظر دادید که جاهلیت مدرن بزرگترین فاجعه است در واقع سم مهلکی است در راستای مسیر عبودیت فاجعه این است که ندانی و ندانی که ندانی فاجعه این است که فکر کنی چیزی درست است اما غلط باشد و این همان تبدیل منکر به معروف و معروف به منکر در آخر الزمان است رابطه ی بین علوم انسانی غربی و تکنولوژی و مدل زندگی و تمام دلمشغولی های زندگی امروزه که اسم پیشرفت و تمدن به خود گرفته چیه من هدفم این است که عمق فکری شما رفقا در این عرصه بیشتر شود من یک مثال میزنم و بعد چوب ماهیگیری میدم به دست شما عزیزان بروید ماهی بگیرید بسم الله الرحمن الرحیم ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.(طه: 25) کلامی اندر باب ورزش حرفه ای مصداق و تجلی لعب (باز و بازیچه) (۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۳۱)علی 110 نوشته است:(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۲۲)revenger نوشته است: ولی اگر جام جهانی و المپیک با هزینه معقول برگزار بشه اونم فقط برای ترویج ورزش 100% امر خوبی تلقی میشه
امر خوب تلقی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه بگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همان جایی هست که به نظر من ما فکر میکنیم خوب است اما ممکن است بی اندازه بد و مضر و منکر باشد اما باید دید استدلال من چیست برای این نظرم و بعد هم شما در رد یا تأیید نظر من نظر دهید! روی سخن من فقط و فقط اینجا با موحدانی است که بدنبال حیات طیبه و جامعه قرآنی و مهدوی است و میخواهند در جهانی سازی الهی حضرت حجت نقش داشته باشند عمیق بیاندیشید روی صحبت های من ما یک وهم داریم و یک عقل وهم و توهم چیزهایی هستند خالی و فاقد حقیقت و ارزش حقیقی ارزش حقیقت امری است پایدار و غیر فانی که در سعادت ابدی انسان نقش مثبت دارد وهم امری است باطل و فانی که از گرفتار شدن در آن شدیداً نهی شده ایم ارزش حقیقی آن چیزی است که مورد تأیید و توصیه خداست ارزش غیر حقیقی چیزی است که انسان در قوه ی واهمه ی خود میسازد و به آن اعتبار میدهد حالا یک مثال میزنم از یکی از توهمی ترین ارزش هایی که بی اندازه در جاهلیت مدرن اعتبار پیدا کرده ببینید دوستان من یک خط به عرض 5 سانتیمتر میکشم روی زمین بعد یک جسم کروی را از یک طرفش به طرف دیگر آن قل میدهم خوب از لحاظ حیات حقیقی این چه تأثیری در سعادت ابدی من دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا عده ای به علت همین قل خوردن در زمین بازی کتک کاری میکنند ، فحش میدهند ، از یکدیگر کینه میگیرند عده ای شبانه روزی تمام همت و فکر و ذهن و استعدادهای خود را متمرکز میکنند در طول زندگی خود که بتوانند بهتر این جسم کروی را از این خط عبور دهند (کنایه از ورزشکاران حرفه ای) عمر و استعداد و... که باید صرف اموری شود به خصوص در دوران جوانی که حیات ابدی انسان و مسیر کمال انسان طی شود در آن عده ای بسیاری از مردم در کره ی زمین هم زمان و عمر خود را معطوف میکنند و حرص میخورند و شاد میشوند و افسرده میشوند و پول و وقت هزینه میکنند و احیاناً توهین و تمسخر میکنند و یا کینه میورزند به دیگرانی بر سر این که این جسم کروی از آن خط به عرض 5 سانت عبور کرد یا نه (کنایه از هواداران فوتبال) خود من که این حرف ها را میزنم زمانی (جام ملتهای اروپا در سال 1996) به علت حذف ایتالیا در گروهش افسرده شدم و یا هر روز روزنامه ی ورزشی میخواندم و یک مرجع اطلاعات ورزشی بودم در محیط زندگی خودم و تا سال 2005 آپدیت هستم، یک یوونتوسی دو آتشه بودم اینها را گفتم که فکر نکنید کسی هستم که علاقه ای هم نداشتم به این مسائل یا اطلاعات ندارم ولی تفکر عمیق در باره ی کنه و ذات این امور برای من پوچی و عبثی و بی حاصلی این امور را مکشوف کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بشر حقیقتاً برای پرداختن به امور بسیار عظیم تری خلق شده اما ابلیس چنان زینت داده باطل خود را که این امر و کسانی که اطلاعات بالا در این زمینه دارند دارای جایگاه اجتماعی و ارزش اجماعی محسوب می شوند زمان یکی از معصومین علیه السلام شخصی از مقابل ایشان عبور کرد مردم به معصوم گفتند که این فردی عالم است گفت به چه عالم است گفت تمام نسب ها را میشناسد گفت این علم نیست بلکه فضل است (یعنی اضافه است) ندانستنش هم به کسی ضرر نمیرساند {بلکه اگر شما را از دانستن اموری که به دانستش امر شده اید باز بدارد و آنچنان شما را مشغول خود کند که باعث غفلت از آن علوم و معارف حقیقی بشوید ضد علم هم محصوب میشود و حجاب شما خواهد بود} من 6 کتاب به دوستان معرفی میکنم بروید ماهی گیری ترتیب معرفی اون هم مهم است 1- جاهلیت مدرن (جمعی از نویسندگان به نظارت اسماعیل شفیعی سروستانی) 2-گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 3- علل تزلزل تمدن غرب ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 4- فرهنگ مدرنیته و توهم (اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 5- توسعه و مبانی تمدن غرب (شهید آوینی) لنیک دوم متن کتاب 6- جهانی سازی مهدوی و جهانی سازی قرآن (استاد حکیمی) لینک مفید دیگر 7- جامع سازی قرآنی (استاد حکیم) لینک مفید دیگر دو کتاب اول بسیار بینش دهنده است حداقل اون دوتا رو بخوانید یعنی جاهلیت مدرن و به خصوص به خصوص کتاب ارزشمند گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است جان من بدبختی ما رو ببین اسرائیل بالاترین نرخ سرانه ی مطالعه ی جهان رو داره اونوقت خود اعضای تالار بیداری اندیشه که مثلاً دنبال بیدار شدن اندیشه هستند چه قدر در روز مطالعه میکنن؟ تازه اگر مطالعه هم بکنند چه میخوانند بیشتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر کسی دنبال مطالعه ی توحیدی باشه به نظر من کتابهای بسیار مهمتری از لیست بالا را حتماً باید مطالعه کنند |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۲۱ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بزرگترین فاجعه فراموشیست
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۰۹)علی 110 نوشته است: فاجعه این است که ندانی و ندانی که ندانی به نظر من فاجعه این است که بدانی و نخواهی که بدانی(شد مشاعره )ببنید علی اقا امروزه تقریبا تشخیص حق و باطل مثل اب خوردن شده اکثر مردم میدونند که چی درسته و چی غلط ولی به جای اینکه به ندای عقل گوش بدند به وسوسه هوس عمل میکنند مشکل اساسی اینجاست که برده نفس خودمون شدیم دقیقا مثل کسی که خودشو زده به خواب یعنی فرد خوابو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نه. |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:ببنید علی اقا امروزه تقریبا تشخیص حق و باطل مثل اب خوردن شده بنظر من اینطور نیست! یک نگاهی به اطرافتان بکنید. واقعا تشخیص حق از باطل به همین سادگی ست که میگویید؟ نه بنظر من اینطور نیست. البته احادیث معصومین بر حرف من صحه میگذارند، که در این زمان پر از شبهه ها و تاریکی است که حق از باطل تشخیص داده نمیشود. نقل قول: علی آقا جان حرص چی رو میخوری برادر بزار یه چیزی نشونت بدم یکمی آمپرت بره بالا! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10813.html پست من در این تاپیک و دو پست بعدیش رو نگاه بکن. آخه برادرجان من این بدبختی مدرن نیست؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۲۲) نوشته است:(۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۰۹)علی 110 نوشته است: فاجعه این است که ندانی و ندانی که ندانی ببینید من با نظرات شخصی کار ندارم خدا در قرآن صراحتاً و روایات ما میگه صراحتاً در آخر الزمان چون ابلیس و دستگاهش و ائمه ی جور با برنامه هاشون بلایی سر همه ی انسانها میارند که فطرت انسانی و الهی تغییر میکنه یعنی حقیقتاً منکر میکنه و حقیقتاً فکر میکنه داره کار درست انجام میده آیه قرآن: واذا قيا لهم لا تفسدوافی الارض قالوا انما نحن مصلحون، الا انهم هم المفسدون و لكن لايشعرون (12- بقره) و هنگامی که به ایشان گفته میشود که در زمین فساد نکنید میگویند ما مصلح هستیم، همانا بی شک اینها همان مفسدانند ولی شعور ندارند و نمیفهمند!!!!!!!!!!!!!!!! بر عکس نظر شخصی دوستان خدا میگه اصلاً هم واضح نیست به همون وضوحی که شما فکر میکنی درست غلط رو میدونی ابلیس چنان بلایی سر فطرتت میاره که نمیفهمی این چیزی که اسمش رو میگذاری صلاح عین فساد است در مورد روایات هم که تا دلت بخواد مردم جاهلیت مدرن دارند جهل آخر الزمانی ویژگی اش این است که نمیدانی و نمیدانی که نمیدانی پناه بر خدا |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۵۴)mohamad110 نوشته است:نقل قول:ببنید علی اقا امروزه تقریبا تشخیص حق و باطل مثل اب خوردن شده درکلیات بله تشخیص حق و باطل اسان است برای مثال درمقایسه کشوری مثل امریکا با ایران ایا میتوان گفت امریکا حق است و ایران باطل؟؟؟؟؟؟ برهمه واضح است ایران حق است ولی متاسفانه ما که بنده نفس خویش هستیم حاضریم برای رفتن به امریکا خودکشی کنیم |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۵:۵۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
نه برادرم ما در بین فامیلمان کسان بسیاری داریم که مصرانه میگن آمریکا بر حق است ایران بر باطل
جان خودم راست میگم برای این حرف هم کلی استدلال دارند! شما نگرفتید یکبار یکی از دوستان من یکی از کلیپهای مرلین منسون رو به من نشان داد پناه بر خدا من نزدیک بود حالم به هم بخوره و بالا بیارم اما خیل عظیم جمعیتی که به وجد آمده بودن از اون لجنزار برای من حیرت انگیز تر بود دو سه برابر استادیوم آزادی بود تازه این واضحش بود من میگم خیلی چیزهای لجن امروز وجود دارد که ما حس نمیکنیم چون حساسیت ما رو از بین برده دستگاه ابلیس جام جهانی ، المپیک ، فیلم سینمایی خارجی و خیلی از تخصص های دانشگاهی و... حتی آسفالت شدن خیابان ها آخر من چی بگم دوست من میترسم بیش از حد ظرفیت مطالب باز بشه رفقا هنگ کنند عجالتاً ما یک راه نجات داریم ما به یقینیات دین خودمان سفت و سخت بچسبیم متقی بشیم به معنای واقعی کلمه عبد خدا بشیم عباد الرحمن الذين يمشون على الارض و همه چیز رو به نور خدا مینگرند اونوقت خود خدا حق و باطل رو به مرور تبیین میکند انشالله منتها حقیقتاً باید طالب بندگی شد و رفت سراغ معارف ناب دین و عمل به یقینیات اگر خواست در این مورد بیشتر صحبت میکنیم |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۶:۰۸ توسط revenger.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۵:۴۶)علی 110 نوشته است: نه برادرم ما در بین فامیلمان کسان بسیاری داریم که مصرانه میگن آمریکا بر حق است ایران بر باطلمنم دوران جاهلیت خودم همیشه خودمو میکشتم بگم امریکا بهشته میدونستم که اونا خود شیطان هستند ولی چون نفسم منو شیفته سبک زندگی امریکایی کرده بود دوست داشتم عقلم رو هم قانع کنم و بیخود استدلال میاوردم مثلا میگفتم مملکت ما اخر پارتی بازیه ولی امریکا نه و... استدلالهایی داشتم که منطقی بود ولی حق نبود و در تمام مدت خودم از حقانیت کشورم اگاه بودم ولی این حقیقت رو کتمان میکردم باز هم میگم خودمو به خواب زده بودم (۲۵/آذر/۹۰ ۱۵:۴۶)علی 110 نوشته است: شما نگرفتید درمورد اون طرفدارهای منسون هم باید بگم انسان از زیاده روی در گناهه که به اون روز میوفته بازم میگم کلیت حق و باطل اشکاره ولی در موارد جزیی این صدق نمیکنه برای مثال شما مثالهایی زدید از المپیک و... درحالی نمونه وحشتناک تر کشتی کج است که دقیقا یاداور گلادیورهای روم باستانه یعنی همون سنت زشت قدیمه ولی با این حال من خیلی ادما رو دیدم نماز اول وقتشون ترک نمیشه ولی عاشق این ورزشن که نتیجه میگیریم بازم طرف میدونه اسلام حقیقته محضه ولی با طبع نفسش از کشتی کج لذت میبره ضمنا این اسفالتو که من جدا هنگ کردم ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)