|
درد دل یک جوان 20 ساله
|
|
۲۳:۰۵, ۲۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۳:۰۶ توسط Aleyasin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
اول باید بگم که این حرف من نیست و از سایت انصار حزب الله کپیش کردم و برای شما قرار دارم ولی میدونم که حرف دل خیلی از پسران جوان است.![]() عزیزان جان هر کسی که دوست دارین یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد بگین حرف دل خوده این کار برست ببینید اینهم آدرسش: ![]() http://www.yalasarat.com/vdcd2k0n6yt09.a2y.html پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زنندهتر و تحريك كنندهتر مىشود و اين وسط شماييد و دلمشغولىهاى اقتصادى سياسىتان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنههاى آن به امان خدا رها شدهايم! مقامات مسوول!!! اينجانب يك پسر دانشجوى ۲۰ ساله هستم! پدر و مادر به من حلال و حرام را آموختهاند و خودم هم چيزهايى در خصوص احكام و ديانت ياد گرفتهام! آنچه مىنويسم حرف من نيست كه وصف حال هزاران جوان مثل من است! آقايان! هر چه باشد شما حكم پدر ما را داريد! و آدم اگر با پدرش درد دل نكند و راه چاره نخواهد پس يقه چه كسى را بگيرد! خودتان مىدانيد اوج نيروى شهوت در جوانى است و هنگامى كه جوانى مثل من (كه به دليل مشكلات متعدد اقتصادى تا چند سال بعد خواب ازدواج را هم نمىتوانم ببينم!) روزانه با صدها صحنه شيطانى مواجه مىشوم چه بايد بكنم؟ به بركت تساهل و تسامح شما اوضاع بىحجابى و فتنهگرى در خيابانهاى مملكت هر روز زنندهتر از ديروز است! شايد شما وقت نداريد كه نگاهى به اوضاع خيابانها بيندازيد! و شايد هم شيشههاى دودى خودروهاى پلاك قرمزتان اجازه امكان تماشاى واقعيت را شما سلب كرده است! پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زنندهتر و تحريك كنندهتر مىشود و اين وسط شماييد و دلمشغولىهاى اقتصادى سياسىتان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنههاى آن به امان خدا رها شدهايم! آخر چرا بايد دختران دانشجو اجازه پيدا كنند با زنندهترين پوشش و تحريك كنندهترين آرايش به دانشگاه (از دولتى گرفته تا آزاد و غير انتفاعى و علمى كاربردى و...) بيايند و كسى به سايه آنها هم چپ نگاه نكند؟ راستى اگر شما عاليجنابان جاى ما بوديد چه مىكرديد؟ نكند نعوذبالله حضرت يوسف مىشديد؟ كه اگر اين گونه بود و شما قدرتش را داشتيد ما نه تقواى شما را داريم و نه قدرت شما را! به نظر شما جوانى مثل من تا كى مىتواند در مقابل وسوسههاى شيطانى مقاومت كند! وقتى بيش از پنجاه، شصت درصد همكلاسان ما (كه روزانه تا هشت يا نه ساعت وقتمان به صورت مشترك در كلاس درس و آزمايشگاه و محوطه دانشگاه مىگذرد) مبتلا به بىحجابى و رفتار زننده و آرايش محرك باشند و هر ثانيه بر آتش شهوت بنزين بپاشند كدام انسان عادى قادر به مقاومت خواهد بود كه از من و امثال من توقع عفت و پاكدامنى و تقوا داريد! كجاى عقل و منطق و شريعت نوشتهاند كه هر لحظه به آتش شهوت دامن بزنيد و بعد از جوان توقع پاكى داشته باشيد! گاه بىگاه خبر سقوط برخی را در دام شهوت مىشنويم! و اين يعنى حتى تاهل و سن بالا و آبروى اجتماعى هم نمىتواند هميشه در مقابل وسوسههاى شهوت مقابله كند! پس چگونه من جوان مقاومت كنم! و تا كى! آيا اميدى به اصلاح هست؟ الان دو سال از حضور من در دانشگاه (كه دولتى هم هست!) مىگذرد اما هر چه كردهام نتوانستم معنويت قبل از دانشگاه را هم حفظ كنم! باور كنيد شما هم اگر جاى من باشيد و روزانه با صدها مدل رنگارنگ و شيطانى از بىحجابى در كوچه و خيابان و دانشگاه برخورد كنيد بالاخره در يك مورد هم كه شده تسليم شيطان خواهيد شد و به گناه تن خواهيد داد!خواه گناه چشم باشد خواه گناه همكلامى با نامحرم و خواه...! در اين ميان اگر خيلى قدرتمند باشم و هنرمند، تمام فكر و ذهنم مشغول اين است كه چگونه از دامهاى شيطان فرار كنم! خدا وكيلى ديگر توان و نيرويى براى من و امثال من باقى نمىماند تا به توليد علم فكر كنيم يا عدالتخواهى يا مقابله با مفاسد اقتصادى يا...! آقايان مسوولين! شمايى كه احتمالا خود و اهل بيتتان همگى ملبس به زره پولادين تقوا هستيد و اوضاع افتضاح فساد و بىحيايى فزاينده در مملكت و دانشگاهها دل و دامن پاكتان را آلوده نمىكند! فكرى به حال من و امثال من بكنيد! من و امثال من آدمهايى هستيم معمولى كه دوست داريم از خدايمان اطاعت كنيم! اما اگر روزانه در مقابل صدها وسوسه قرار بگيريم و فقط در يك يا دو مورد شكست بخوريم آنگاه ديگر پس از چهار سال حضور در دانشگاه دين و ايمانى برايمان باقى نخواهد ماند و شما هم در اين گناه با ما شريك هستيد! شمايى كه ادعاى اصولگرايى مىكنيد و با راى مردم و به اميد اصلاح وضع مملكت به قدرت رسيدهايد اما نسبت به هجوم روزافزون گناه و فساد به قلب و روح جوانان مملكت بىتوجهيد!شما كه با بىخيالى و تساهل زمينه گناه و بىعفتى در دانشگاهها و كوى و برزن مملكت را فراهم آوردهايد! شما كه در مقابل ممنوعيت قليان و تغيير ساعت بانكها واكنش نشان مىدهيد اما در مقابل هتك روزانه حرمت احكام الهى چشم فرو مىبنديد! خدا كند كه توجيهات شما در قيامت به كارتان بيايد! وعده شما و من و امثال من در پل صراط! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۰ ۳:۱۷)1366 نوشته است: ولی اینکه نظرتون راجع به رهبر هم بد باشه اصلا قبول ندارم.میدونید چرا؟چون حتی خودتونم میگید رهبری.ببینید دوست عزیز رهبر از طرف خداست و انقد معصومه و پاکه که با اینکه این همه فهشو فشارو داره تحمل میکنه ولی بازم مردمو دوست داره و مردم هم دوسش دارن.شما حتما امام زمانو دوست دارین رهبرمون هم نماینده امام زمانه واسه ما.من فکر میکنم افراط یه سری مذهبیا باعث شده که بعضیا حتی با رهبر هم مشکل دارن.وگرنه خداییش اگه رهبرو از نزدیک ببینید دوسش ندارید؟یقین دارم دوسش دارید من که توی تایپک مربوط به حمایت از رهبری گفتم افتخار میکنم زیر پرچم اقا هستم. منظورم همین حرفاست که گفتی ، مثل همین که معصومه و از طرف خداست و اگه امام زمان رو دوست دارید ، پس اونم دوست دارید و . . . اصلا به نظر من نمیشه رهبر رو با هیچ امامی مقایسه کرد ، چون ائمه رو مستقیم خدا انتخاب میکرد و رهبر جامعه رو چند فقیه عالی انتخاب میکنن. ولی منظورم این نیست که از طرف خدا نیست ، ممکنه هم باشه ولی چیزی که معلومه از چند فقیه انتخاب میشه. الانم که اقا تاج سر ماست. اونم که گفته بودی اینقد معصومه و پاکه که اینهمه فشار رو تحمل میکنه ، به نظر من مثل زمان امام خمینی ، اصلا اخبار درستی به رهبر نمیرسه ، یعنی خبر های بدی که واسه سلامتیشون ضرر داره رو مثل زمان امام خمینی بهش نمیگن. البته بنده فکر میکنم که خود اقا افرادیو داره که واسش خبر های سالم رو میبرن. اگه نمیتونه کاری هم کنه به خاطر مصلحته نظامه که تا خود امام زمان نیاد ، حل نمیشه. لطفا نگید معصوم و . . . - بگید که ادم بسیار خوبیه ، معصوم نیست ولی درجه ای از معصومیت رو داره. اینطوری خیلی قشنگتر به نظر میاد. اونم که گفتی اگه از نزدیک اقا رو ببینید دوستش دارید یا ندارید ، من که تا حالا قسمت نشده ببینمش ، ولی دوستام که دیدنش ، حتا اونا که از گروه دوم از قشر اول بودن ، اونا هم گفتن که فقط گریمون گرفته. از عشق به کسی ادم رو گریه بگیره ، خدا میدونه چقدر طرف مقابل واسش عزیزنه. ایشاا... قسمت ما هم بشه |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
seyed rezaسلام .قبل از هر چیزی بگم من خودم شدیدا طرفدار خانمهای محجبه و آقایونه ریش دار هستم.به نظر من چادر خانمهارو حفظ میکنه و ریش مردارو حداقل جذابت میکنه(جدا از نورانیتی که بعضی از مذهبیها دارن).ببینید خوده من یه جا شنیدم که طرف میگه من حتی به محرم های اطرافم دست نمیدم(عمو دایی.خاله عمه)یا مثلا طرف میگه من حتی هنوز ندیدم زن داداشم چه شکلیه بعد از 20سال زندگی.به نظره من اینا خشکن.ببینید خونواده ما خدارو شکر خیلی مذهبی هستن.ولی در حدی که باید رعایت میکنن ومثلا وقتی خدا میگه عمه و... محرمن چرا بعضیا به چشم نامحرم نگاشون کنن.؟من یه سری آدمهای مذهبی میشناسم که واقعا از همه نظر توپن.وخدارو شکر با اینکه همه فامیلو آشنا مذهبی هستن آدم خشک شاید اصلا نداشته باشیم.ولی اینارو از دوستام شنیدم که همچین خونواده های خشکی هم هسته.یا یکی میگفت یه خونواده مذهبی رو میشناسه که خانمهای خونه حق ندارن برن جنگل یا دریا.درسته الان وضع جنگلو دریا افتضاح شده ولی میشه یه جایه خلوت هم پیدا کرد.بازم اگه یه جاهایی رو اشتباه میکنم لطفا بگید.به هر حال اگه جنبه انتقاد نداشته باشم نمیتونم خودمو معتقد تر کنم.ممنون
|
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۰ ۱۵:۱۳ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به نظر من این که میگید تقصیر جامعه است و عوامل تحریک کننده زیاده فقط بهانست! امکان نداره بشه تو جامعه ای همه عوامل تحریک کننده رو از بین برد.
اگه کسی ایمانش قوی باشه تحریک کننده ترین چیز هم کنارش بزاری تحریک نمیشه ولی اگه نداشته باشه با کوچکترین حرکتی تحریک میشه نویسنده اول انتظار دارد دولت چه کار کند؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۰ ۱۲:۲۴)Mohammad Trust نوشته است: من که توی تایپک مربوط به حمایت از رهبری گفتم افتخار میکنم زیر پرچم اقا هستم.با سلام خدمت تمامی دوستان بعضی مسائل مطرح شده از طرف این دوست خوبمون دارای یک سری اشکالاته که لازمه متذکر بشم. اینکه کسی ریش بذاره و چادر سرش کنه یا رهبر رو دوست داشته باشه ،از خشک بودن طرف نیست بلکه نشان از شم و اصالت مذهبی و اعتقاد راسخ افراد داره و اینگونه افراد مورد تهاجم برخی افراد که حجاب خوب مانتو ریش کوتاه و سیاست زدگی رو قبول دارن نباید باشند. برخی دوستان مبحث رهبر رو سیاسی دانسته و می گن :ما کاری به سیاست نداریم. در حالی که بحث مربوط به رهبری سیاسی نبوده و یک مبحث ولائیه. در آخر ارسالی را که در تایپک دیگری داشتم براتون میزارم،انشالله کمی بیشتر تامل کنیم.... شهید چمران: من نمی گویم ولی فقیه معصوم است، اما ملتی که به امر خدا به امر ولی فقیه اعتماد می کنند، خدا اجازه اشتباه به آن رهبر را نمی دهد و به نوعی به او معصومیت می بخشد…
|
|||
|
|
۱:۳۵, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام راه اصلی ازدواج بهنگام یا زود هنگامه دراین باره مشکله اصلی خانواده هاین که ازدواج سخت میگیرن خانواده پسره میگن اول کار میری خونه دختره میگن کار واندازه زمین تااسمون سکه تو بال شهر سکه زیاد باعث حفظ شآنه پایین شهر باعث افزایش کلاسه وسط شهر هم کم نیاوردن ماکه این همه کالا چینی داریم توکشور یه دختر چینی هم روش بیارین دیگه من یادمه که توحرم امام رضا صحن انقلاب یه زمانی ازدواج موقت بود که به دلیل حفظ شآن دخترها لغوشد امدن ابرودرست کنن زدن نه بابا چشم کور نکردن طرف کشتن اقا این ازدواج رو خدا حلال کرده باید ازدواج رو زود انجام داد برای گرایش جوانان به ازداواج زودهنگام باید وام ازدواج افرادی که زود هنگام ازدواج میکنن بیشترباشه ازدواج زودهنگام میتونه به سیاست دولت درباره افزایش رشدجمعیت کمک کنه تازه نیاز جنسی پسرودخترحل میشه نیاز عاطفی هم مطمئنا حل میشه
|
|||
|
|
۲:۰۶, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
خدايا سينه ام را برايم بگشاي و كارم را بر من اسان گردان گردان و گره از زبانم باز كن تا سخنم را بفمند
خدايا مرا از تاريكي هاي توهم خارج گردان و مرا به وسيله ي نور فهم گرامي بدار ان شاا... |
|||
|
|
۳:۵۳, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
میدونید مشکل ما چیه ؟
فکر کردیم همه مثل خودمونن. دختر پسرای امروزی 3 مدل هستن. 1- یا با هم دوستن و هر کاری میکخوان میکنن ! ( چه به فکر دین باشن و چه نباشن ) 2- یا با هم دوستن و ارتباطشون در حد یه احوال پرسی و خبر های روزاشنونه. ( به فکر دین و انسانیت هستن ) 3- یا با هم دوستن و از ترس اینکه به گناه نیوفتن و چون نمیتونن توی این شرایط ازدواج کنن ، حتی شماره تلفن هم رو نمیگیرن. حالا اون دسته از دوستایی که مخالفن بحثشون جداست. ما هم هی نشستیم حرف میزنیم و فکر میکنیم که همه مثل خودمونن. یه چیزی که توی این سایت بهم ثابت شد این بود که فکر خیلی از بچه مذهبیامون هنوز بستس. توی فیس بوک یا دانشگاه به من انگ امل بودن و مذهبی بودن میزنن ، اینجا انگ ضد عرب بودن و کافر بودن ![]() ![]() فرق بین خودتون و بیرون رو احساس کنید !!! کی میخواید از خواب بیدار شید ؟؟ جوونی که کار نداشت ، مقصرش 100% دولته. اگه گناهی مرتکب بشه دولت توش سهیمه. جوون امروزی کرم نداره که با دین مخالفت کنه ، اقا نمیتونه وسلام . یه حدیثی هست که فکر کنم از امام صادق باشه. میگه کسی که یه کاری رو به عهده میگیره و نمیتونه انجامش بده ، اگه انصراف نده از اون کار ملعونه. نمیگیم همه ی مملکت خرابه ، نه دمشون هم گرم بد نیست ، ولی جوونا دارن نابود میشن و هیچکسی توی فکر نیست. اونایی که میگن اقا ازدواج رو سبک بگیرید و از این چیزا ، اولا ما راضی باشیم ، خونواده ها راضی نیستن. ادم هم روی حرف پدر مادرش و حتی پدر بزرگ مادر بزرگش نیتونه حرف بزنه. دوما که یکی که کار نداره ، هیچی نداره. دوستم رفته خواستگاری ، طرف پاشده بهش گفته وقتی حقوقت شد ماهی 800 به بالا بیا خاستگاری ! اینم یه ساله دور دین خط کشید رفته . . . خوب دیگه من یه مقدار دلم پره ، به قول یکی از دوستام که به یکی از دوستام گفته بود : این محمد که بنده باشم ، هم خیلی اونطرفیه و هم خیلی اینطرفی. شاید از این باشه. ولی اگه واسه جوونا فکری نکنند ممکنه بقیه هم راه همین دسوتمون رو پیش بگیرن همین پولی که اختلاص شد اگه به هر زوج جوون 2 ملیون تومن بدن ، 1.500.000 زوج میتونه بره سر خونه زندگیشون. ![]() حالا خودتون حساب کنید که دستایی توی کاره که نمیخوان این مملکت اروم بگیره. وگرنه خرج زندگی رو پایین اوردن واسه کشور بزرگ و ریشه داری مثل ایران سخت نیست ، فقط عرضه میخواد که عرضه دارای ایران الان خوابن. خدایا به همه ی جوونا آرامش عطا کن. |
|||
|
|
۴:۲۳, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام.فکر کنم یه کم عصبانی هستیدا
منم قبول دارم پسرا باید کار داشته باشن و این تقصیره دولته که الان آدمایی که ارشد دارن بیکارن و حتی خیلیا افسردگی میگیرن.این تقصیره دولته نه دین که گفتید دوستتون دوره دینو خط کشیدن.ببینید دوست عزیز دختری که بگه هروقت حقوقت از800بالاتر رفته اونوقت برو خاستگاری به نظره من به درده زندگی نمیخوره.چون وقتی از الان 800 میخواد چند وقت دیگه توقعش بالاتر میره.دختری که فقط پول براش ملاک باشه ارزشه زندگی کردن نداره.البته شاید دلیله جواب رد چیزه دیگه باشه.در کل اینکه مشکل از دولته منم قبول دارم.اینکه بچه های مذهبی یه کم فکرشون بستست رو هم قبول دارم.البته نه همه.توو این تالار بهم تابت شد مذهبی هایی که فکره بسته ندارن خیلین و چقدم موفقن.ولی در کل مشکل از دین نیست از اونایی که نتونستن دینو خوب اجرا کنن.ایشالا مشکل همه حل بشه.التماس دعا
|
|||
|
|
۸:۳۶, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۰ ۴:۲۳)1366 نوشته است: سلام.فکر کنم یه کم عصبانی هستیدا باباهه بهش گفته حقوقت فلان که شد بیا. دختره که حرفی نداشت. حالا زیاد مهم نیست. ایشاا... که حل میشه |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
چند تا حرف دارم
اول با پسراي گل : لطفا خانوما نخونن ![]() پسرا چشماتون رو ببنديد ، شايد اين دنيا خيلي چيز ها براي ديدن داشته باشه ولي مطمئنا هر چيزي ارزش ديدن نداره . فرداي قيامت بايد به خدايي كه خودش نعمت چشم رو به ما داده جواب پس بديم از شرم تو اون روز بترسيم . با نگاه كردن به غير از متلاشي شدن خانواده اتفاق ديگه اي نمي افته . خانوماي گرامي : لطفا آقايون نخونن ![]() نياز به ديده شدن و محبت ديگران بسيار خوبه ولي نه به بهاي از دست دادن جامعه ي سالم . اگه جامعه ناپاك بشه اولين كسايي كه ضرر ميكنن همين خانوما هستن كه هيچ وقت در امنيت نخواهند بود و هميشه در ترس از حمله ي افراد هرزه شده توسط خودشون خواهند ماند . شما گناهتون اگه به خاطر بيرون گذاشتن دو تا تار مو بود بايد مطمئن بوديد كه خدا شما رو خواهد بخشيد ؛ اما شما با بيرون گذاشتن موهاتون و بقيه رفتار هاي غير مشروع ، افراد زيادي كه در مقابل هجوم حملات دشمن بر له اونها استقامت كردند رو ، يا آزرده خاطر ميكنيد و اونها رو به سختي بيشتر ميندازيد و يا كساني كه ايمان سستي دارند رو از راه به در ميكنيد . بترسيد از اين گناه كه شيطان اون رو بر عهده گرفته !!!!!!! به عموم : ![]() گناه باعث فروپاشي زندگي انسان ميشه . مخصوصا وقتي اين گناهان جنسي باشن درست كانون خانواده رو نشونه ميگيره !! اما چجوري ؟! هر فرد مطمئنا زيبايي هايي و زشتيهايي داره وقتي با كسي دوست ميشيم زيبايي هاي اون رو ميبينيم ولي به علت وجود نداشتن هر گونه قيد و بندي ( عقد نامه ) به خاطر زشتي هايي كه در اون فرد ظاهر ميشه از هم ديگه بدشون مياد . بعد از مدتي كه كس ديگه رو پيدا ميكنيم ممكنه بسياري از خوبي هايي كه در فرد قبلي بوده ( اخلاق ، زيبايي ، صدا ، اندام ، خوش صحبتي و .... ) در اين يكي نيست و ما بعد از دوستي متوجه اين اخلاقها ميشيم و دوباره همون اتفاق قبلي يعني جدايي بدون قيد و بند اتفاق ميافته و به همين صورت ادامه پيدا ميكنه تا ازدواج كنيم . ديگه خودتون ميدونيد بعد از ازدواج چي ميشه !!! طرف هميشه خودش رو سرزنش ميكنه كه كاش فلان كس رو ميگرفتم اون فلان اخلاقش خيلي بهتر از اين بود و اينطوري ميشه كه زندگي ها به راحتي از هم ميپاشن !!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اول باید بگم که این حرف من نیست و از سایت انصار حزب الله کپیش کردم و برای شما قرار دارم ولی میدونم که حرف دل خیلی از پسران جوان است.