|
وجود خدا را ثابت کن؟!
|
|
۱۱:۵۸, ۲۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۷:۰۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
چند وقتی بود با خودم فکر میکردم که مگر نه من ادعا میکنم مسلمونم؟شیعه ام؟خدا و وجودش رو قلباً قبول دارم؟پس اگه یه آدمی که خدا رو نعوذ بالله قبول نداشته باشه بیاد روبه روی من باید بتونم وجود خدا رو بهش ثابت کنم.ولی....نتونستم! ![]() ![]() به یکی از بچه های مسجد گفتم بشین روبه روم.قضیه اینه.تو نقش کافر باش.منم مسلمون.تو بگو خدا نیست،من باید ثابت کنم هست! که به شدت ضایع شدم........!!!!!!!!! ![]() خیلی فکر میکردم چه جوری میشه ثابت کرد خدا هست تا به این داستان برخوردم.حتما بخونین خیلی جالبه. گويند روزى ماهيان دريا جلسه اى تشكيل دادند و گفتند: ما سالها است اين حكايت را مى شنويم كه آب مايه حيات است . اما هرگز آب را نديده ايم . اخيرا شنيده ايم در فلان نقطه از دريا، ماهى دانائى كه آب را ديده ، زندگى مى كند. پس بايد نزد او برويم تا آب را به ما نشان دهد. هنگامى كه ماهيان به او رسيدند، از او خواستند آب را به آنها بنماياند. ماهى دانا گفت : شما چيزى غير از آب به من نشان دهيد تا من آب را به شما نشان دهم . اين مثلى است براى كسانى كه قائل به مبداء و معاد نيستند و مى گويند: اگر خدائى هست ، پس چرا او را نمى بينيم ؟ غافل از اينكه خالق جهان همه جا هست . چشم بصيرت مى خواهد تا به آثار او بنگرد و خالق جهان را در هر چيز مشاهده نمايد. چنانكه اميرمؤ منان فرمود:ما راءيت شيئا الا و راءيت الله قبله و بعده و معه هيچ چيزى را نديدم مگر اينكه قبل از آن و بعد از آن و با آن خدا را ديدم . منتظر جواب های شما هستم. التماس دعا. نقل قول:در این تاپیک بحث هایی در مورد رد و اثبات برهان نظم و احتمالی بودن خلقت بحث شده که از این مبحث جدا شد . میتونید پیگیر باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۰, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
با دو دلیل که همه اونارو بلدیم ولی نیاز به کمی تفکر دارند میشه خداوند بزرگ را اثبات کرد:
1_برهان علیت 2_برهان نظم |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۵:۴۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
امتحانات شروع شده جناب راستین . و بحث هم مقداری کلامی و سنگینه به امید خدا بعد از امتحانات چند برهان دیگه هم بجر نظم و علیت هست ولی خیلی پیچیده .
التماس دعا |
|||
|
|
۹:۵۹, ۲۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۰ ۱۰:۰۱ توسط mosafer.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
انواع روشهای اثبات خداوند:
با استفاده از علم حضوری : بی نهایت طلبی انسان و در نتیجه نیاز به یک بی نهایت با استفاده از علم حصولی: برهان نظم، برهان وجوب، برهان حدوث، برهان صدیقین انواع روشهای معرفت به خداوند: قبل آن باید بدانیم عوالم متعددی در آفرینش موجود است که از پایین به بالا عبارتند از: عالم ماده (معرفت حسی: همان مثال قبل که اثبات از طریق مشاهدات باشد. عالم مثال( معرفت عقل:با استفاده از عقل و تفکر در آفرینش عالم جبروت (معرفت قلب: معلومه دیگه عالم لاهوت(معرفت وحیانی:این دیگه برام معلوم نیست البته در تقسیم بندی بهتری عالم ملکوت و ناسوت هم می شود گفت که در اجزاء به همین مطالب بالا می رسیم. |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام.
خداوند،خودش میفرماید که انسان وقتی میخواهد مرا درک کند،نمی تواند،چون عقلش محدود است. ولی: اگر می خواهید مرا درک کنید و به وجودم پی ببرید،بنگرید که چگونه کرات و سیارات را معلق نگه داشته ام.به وجودم پی خواهید برد. وقتی می خوایم سقف بسازیم،یه پایه میزنیم،که وزن سقف رو نگه داره و سقف نریزه، ولی تمام جهان هستی چگونه معلق است و بر پایه ای نیست... التماس دعا. |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۲۱:۲۱ توسط MARTINI80.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
اثبات خداوند با قانون آنتروپی(تغییرات s)
در شیمی متغیری هست بنام آنتروپی.آنتروپی را با s نشان میدهند و بمعنای بی نظمی میباشد، میگه : تمامی اجسام و موجودات و واکنش های شیمیایی تمایل به بی نظمی دارند یعنی افزایش دلتا S . برای مثال یک خانه بعد از چند سال اگر رسیدگی نشه خراب شده و از هم میپاشه.اتمها دوست دارند انرژی خود را از دست بدهند تا به پایداری برسند.امواج دوست دارن به حالت میرا برسند و...مثال های دیگر. حالا جهان با این نظم و ترتیب چگونه از هم نپاشیده و هر روز در حال منظم شدن و گسترش است؟؟؟؟؟ (طبق نظریه بیگ بنگ جهان در حال گسترش و کهکشان ها از هم فاصله می گیرند) پس یک انرژی این نظم را تحت تاثیر قرار داده و هدایت میکنه و آنتروپی کلی جهان رو کنترل میکنه من اسم صاحب این انرژی رو می گذارم خدا.شما هر اسمی دوست داشتی بذار
|
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
نقل قول:من اسم این انرژی رو می گذارم خدا اسم خالق این انرژی رو بزارید خدا اینگونه شما خدا رو تجسم بخشیدید در حد ماده محدود کرده اید و خیلی از جوابها رو از سوالات الهی گرفتید .... یا حق |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول:اسم خالق این انرژی رو بزارید خدا ممنون از دقت نظرتون. متن تصحیح کردم. ذات اقدس الله در لغات و کلمات نمیگنجد. |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
۰:۳۸, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
البته در کلام و جمله بندی ایشون زیاد ریز نشوید منظور ایشون چیز دیگریست .
نظم همراه با خلق است . چیز غیر منظمی وجود ندارد . در واقع هر چه هست یعنی خلق شده منظم خلق شده . اگر منظور شما تبدیل است که باز از قبل منظم بوده و نظم جدید میگیرد این گسترش کیهانی هم در حد یک نظریه است . نمیدانم چرا اینقدر فزیک به فلسفه نزدیک شده و فزیکدانها به حریم فلسفه رفته اند . فزیک یعنی انچه ملموس و قابل ازمایش باشد . اما نظریه های اینچنینی بیشتر فلسفه است . مثلا جهان محدود یا 8 یا 10 دلیل برایش اقامه کرده اند که علامه حسن زاده انها را رد کرده و از قدیم جهان نا محدود قلم داد میشده است در واقع برای پذیرش گسترش جهان باید حدودی را برای ان در نظر بگیریم که این حدود در حال پسروی است . اما نهایت ان چیست ؟ و بعد از نهایت ان چیست؟ علم شدیدا تهی است و هیچ جواب قانع کننده ای ندارد . همین نظریه بیگ بنگ فقط ب تبلیغات بزرگ شده و انقدر تکرار شده که در ذهن ما حالت قانون پیدا کرده . در مورد انتروپی . خراب شدن خانه در صورتی که جاذبه نباشد ایا اتفاق می افتد ؟ این ها یک تغییر است که ضعف علم بی نظمیش میخواند . این همان نظم است . این مثال موج هم تحت تاثیر جاذبه است و مثالهای فزیکی است نه شیمیایی . در واقع این بی نظمب نیست . ایا شما با ساخت یک خانه یک نظم ایجاد کرده اید یا یک بی نظمی که مجددا به حالت نظم بر میگردد!؟ و یک سوال دیگر انرژی چرخش اتمی که هنوز مجهول است برای چرخش در این چند میلیارد سال از کجا تامین میشود؟! در واقع فلسفه غربی تازه دارد به فلسفه قدیمی و شرقی میرسد و سوالاتی که بزرگان فلسفه از ادریس تا اقلیدس و خواجه طوسی و ابن سینا و ... به ان پاسه داده اند در حال مطرح شدن است . هر چه جلو میریم فقط بهتر درک میکنیم که چقدر نادانیم . و چه قدر نادان بوده ایم . و حتی نمیدانیم که چقدر نادانیم ! یا حق |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!! | سید ابراهیم | 339 | 164,966 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱:۵۰ آخرین ارسال: حقیقتجو |