|
بررسی اثار امینم(eminem)
|
|
۲۰:۴۶, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه کاربران و دوستان عزیز
یک چیز جالبی درمورد امینم یا همون سلطان هیپ هاپ به چشمم خورد که دیدم جای بحث داره امیدوارم که به جواب درستی برسیم چند وقت پیش برای بار هزارم داشتم فیلم مایل هشت (8 mile ) که امینم در اون نق اول هست رو می دیدم که به یه چیزی برخوردم که ضدحال بدی برام بود این عکس شماره 1 ![]() اینم عکس شماره 2 ![]() این عکس شماره 3 ![]() (تمام عکس ها واسه یک سکانس و از چند زاویه است) و یک چیز مهم تر در موزیک تیتراژ پایانی فیلم در دقیقه دو و ده ثانیه موزیک که میگه the souls escaping-through this hole that its gaping-this world is mine for the taking make me king as we move toward a new world order a normal life is boring ... روحم داره فرار می کنه از تو دهن بازم دنیا پیش روی منه تا فتحش کنم منو پادشاه کن حالا که داریم به سمت نظم نوین جهانی پیش میریم یه زندگی معمولی خسته کنندس آیا اینا می تونی دلیلی برای فراماسون بودن امینم باشه؟؟ میشه گفت همه ی آهنگاشو گوش دادم و نصف بیشتذشو حفظم و خیلی برام مهمه که فراماسون هست یا نه |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۴, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
این نماد i l uهست وسلام هست okهست خیلی چیزای دیگه هم هست ولی با توجه ب فیلم همون i l uاخه اصلا شیطان چه ربطی ب اینجای فیلم داره؟؟؟؟؟ب خاطر ی دست هم نمیشه کسیو فراماسون کرد این بحث تموم شده.
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
۱۴:۵۶, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
الان باید نتیجه بگیریم که امینم فراماسون است؟
درست مثل این است که بگوییم:چون سیل از آب درست شده است،پس آب بد است... به عبارتی این نتیجه گیری،نتیجه گیری مضحکی بیش نیست... پ.ن:محض اطلاع،این علامت همان علامت Rock On نیز هست،که رونی جیمز دیو فقید آن را عمومی کرد... |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
سلام بر تمام دوستان عزیز
من اصلا کاری ندارم که امینم چه کسیه!خوبه یا بده !بنده شیطانه یا نه! اما این رو می دونم ارزش نداره ، که وقتتون رو برای دفاع کردن و یا ردکردن این فرد بزارید چون هیچ چیزی یاد نمی گیرید و فقط و فقط دارید وقت خودتون رو تلف می کنید! من قول میدم از صد تا آدمایی که به آهنگهای این فرد گوش می دهند معنیش رو نمی دونند.عاشق اونند ، فقط به خاطر یک صدا!! دوست عزیزم ، این مهر و علاقه واقعا به چه دردی میخوره ؟! دوست عزیزم ، تا حالا فکر کردی داری از چه کسی دفاع می کنی؟! دوست عزیزم ، شما چه قدر امینم رو می شناسید؟! دوست عزیزم ، تا حالا اصلا فکر کردی که اصلا این فرد ارزش دفاع و حمایت رو داره یا نه؟! من خودم موسیقی گوش میدم ، اما خیلی کم(موسیقی هایی را که گوش میدهم شامل موسیقی سازهای برتر جهان می شود مانند ونجلیس ، کیتارو ، یانی و ... است و از موسیقی های متن فیلم ها بیشتر خوشم می یاد ، چون با آنها کلیپ های بی نظیری میشه ساخت.).چون وقتم رو از راه نیاوردم که فقط برای گوش دادن موسیقی صرف کنم. شاید باورت نشه ، اما قسم می خورم روزی حرف من رو میفهمی که لحظه به لحظه وقتت ارزش زیادی داره.و آن همه وقتت رو به خاطر گوش دادن به موسیقی از دست دادی و آه می کشی. می دونی مثل چیه ؟!ما اگر روزی 8 ساعت بخوابیم و 60 سال زندگی کنیم ، 20 سالش خوابیم. همین وقت هایی رو که برای موسیقی میزاری رو جمع کنی ، خدا میدونه چه قدر میشه ؟!!!! قدر تک تک لحظه هات رو بدون که بعدا افسوس آنها را نخوری!!!!
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
من یه سوال دارم از دوستان
این متن رو چطور توجیه میکنید: نقل قول:" |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
با اين كه نمي خوام از eminem دفاع كنم ولي توجيه اين آهنگ توي همون ترجمه اش هست:
به جاي اون خط هايي كه بولد كردي، يكي دو خط پايين ترش را بولد مي كردي،خودت جواب خودت را مي گرفتي... مثلا : من توسط شیاطین شرور تسخیر شدم که موقع خواب مرا شکنجه میکنند. مرتب خواب مرگ میبینم و صدای جیغ مردم رو میشنوم. روح شیطان، درونم رو تسخیر کرده و من میخوام از درونم بیاد بیرون.. --------------------- پ.ن : يه مطلبي را مي زاريد، خودتون هم دقيق مطالعه اش كنيد نه كنيد فقط زحمت copy/paste را بكشيد! |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۱۴:۰۹)amin7 نوشته است: با اين كه نمي خوام از eminem دفاع كنم ولي توجيه اين آهنگ توي همون ترجمه اش هست:البته ما عادت کردیم شما تقریبا همه جا مخالفید! گرچه این خوبه و کمک می کنه به پیشرفت بحث. ولی همچنان لحنتون تنده! ای کاش شما هم پستها رو از اول مطالعه می کردید! ![]() صحبت سر این نیست که الان پشیمون شده یانه!! بحث اینه که بعضی از دوستان با اینکه این بابا خودش هم اعتراف کرده به همچین ارتباطی هنوز این قضیه رو قبول ندارن! |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
بابت تند بودن لحنم عذر مي خوام، مارو حلال كن، قصد من رنجوندن كسي نيست.
حالا برم سر بحث، به نظرتون كي ميتوني مدعي اين باشه كه تا به حال فريب شيطان را نخورده؟؟؟ شايد تو اين آهنگ بخواد اين را برسونه، من را يه مدت فريب شيطان را خوردم، به مخالفت به شيطان حالا مي پردازه.... حالا كي مي توني مدعي اين باشه كه بعد ها هم فريب شيطان را نخواهد خورد.... جداي از اين مسايل بعضي از آهنگها را با شرايط و حتي موزيك ويديو اون مورد نقد پرداخت... به عنوان مثال گروه pink floyd توي آهنگي مياد ميگه we don`t need no education , .... ولي بريد همون شرايط را بررسي كنيد مي بينيد كه اين آهنگ را براي اعتراض به سيستم آموزشي انگليس در فلان سال خوندن، خالا يه عده بيان بگن كه ببينيد، pink floyd مخالف آموزشه!! در مورد آهنگ هاي eminem هم اين موضوع صدق مي كنه،چون تعداد زيادي از آهنگ هاش را براي يك موضوع خاص و در شرايط خاص خونده |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز مشکل ما همینجاست. یه کلیپی بود به اسم in your face و تبلیغی گذاشته بود که توش یه بازیگر سینما یه مار درونش بود که کراواتش رو مرتب میکرد یا .... مار هم نماد شیطان یا جن هست. همه فکر می کنن قضیه طنزه اما مشکل همینجاست که انگار اینها لذت میبرن واقعیات رو اینطوری به تصویر بکشن در حالیکه مطمئن هستن کسی باور نمیکنه چون خودشون ذهن مردم رو اینطوری کنترل کردن. مثل کارتونهای قربانی کردن انسان که طوری به تصویر میکشن که بیننده مطمئن بشه اینها مزخرفات هست در حالیکه از تلخ ترین واقعیات امروز هست....
بگذریم. حالا که در باور گفته های امینم شک دارین از چند تا خواننده دیگه مطلب میگذارم. ان شاءالله که دنبال حقیقت باشین. اول در مورد سلطان راک یعنی الویس پرسلی: نقل قول:اولین خواننده بزرگ راک Elvis Presley، که به سلطان راک معروف بود، معتقد بود که همزادی دارد که به طور روحی و فرامادی با او ارتباط برقرار میکند. در مجله Angel Times، دوست دوران کودکی الویس پرسلی، عنوان کرده که الویس با موجوداتی تحت عنوان بچه ارتباط برقرار میکرد. حتما می دونین شیاطین می تونن خیلی حجیم یا خیلی فشرده بشن و وقتی فشرده میشن می تونن به صورت اشکال نورانی دیده بشن....ممکنه به همین دلیل ایلومناتی ها خودشون رو روشن شده بدونن چون مثلا با این شیاطین روشن ارتباط برقرار کردن. اینهم گروه AC/ DC نقل قول: اینم از Snoop Dogg نقل قول: اینم از گروه معروف led zeppelin: نقل قول: اینم از little richard: نقل قول: اینم از خواننده معروف راک jimmi hendrix: نقل قول: خواننده راک John McLaughlin: نقل قول: و این لیست همینطور ادامه داره و مستندهای تصویری اونها هم موجوده و خواننده های معروف دیگه هم هستن که بنده دیگه فرصت نمیکنم. اینها رو عرض کردم تا دیگه ارتباط با شیاطین رو نشه توجیه براش آورد. اینجا منظور خواننده ها و امینم فریب شیطان خوردن نیست که بخوایم با خودمون مقایسه کنیم. بعد هم شک نکنین که طبق تحقیقات گسترده بنده این ارتباط حتما با رضایت طرفین هست همون شهرت و شهوت و ثروت و محبوبیت و .... اما اگر کسی وارد چنین ارتباطهایی بشه دیگه به این راحتی نمی تونه خودش رو از اون سیستم و از شر شیاطین خلاص کنه. خدا کنه ما اینهمه مدرک اینجا می گذاریم سبب خیر بشه بلکه دوستان عاشق خواننده ها کمی با دید بازتر و بدون تعصب به قضایا نگاه کنن. تحقیق بیشتر در این زمینه رو به خود دوستان واگذار میکنم. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
با سلام
![]() باز که اومدی شما ؟؟؟ مگه نگفتی من دیگه تو این فروم نمیام ![]() ![]() ![]() (۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۰۸)shewolf نوشته است: ....شما هم برو برا خودت متاسف باش من کی با چند تا اسم کاربری نظر دادم؟؟؟چرا زود از کوره در می ری تو ؟؟؟ آروم باش با هم حرکت کنیم ![]() (۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۰۸)a GOOD EMIN3M نوشته است: میبینید که همین الان تو همین تاپیک چجوری تفرقه افتاد و بنظر من میتونه شخصی مثل امینم رو خوب جلوه بده یا بد.اصلا از کجا معلوم که من یا حتی مدیر سایت فراماسون نباشن ؟(برای درک بهتر این فرقه ها دارم اینو میگم.خواهشن به کسی برخوره.اگه هم خورد معذرت میخوام)اولا که من در این تاپیک هیچ گونه تفرقه نمی بینم ؟؟؟ دوم این که در مورد مدیر فروم , شاید حق باشما باشه و یا شاید هم نه ؟؟؟ تا جایی که من دیدم عقاید مدیر فروم بیشتر طرف ما بوده تا طرف اون ها (۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۰۸)a GOOD EMIN3M نوشته است: ولی این تاپیک باعث شد نگاه من به ام عوض بشه( نه که منفی بشه).مثلا قبلا با آهنگاش عشق میکردمو باهاش میخوندم ولی الان حتی ممکنه گریه هم کنمبا این جمله ات خیلی حال کردم ![]() اگر چه من امینم و ... گوش نمی دم اما در عوضش کلاسیک گوش می دم و زمانی که یکی از آهنگ های پاگانینی یا اداجیو آلبینونی رو گوش می دم واقعا یه حسی دارم که نمی تونم بیانش کنم خوب از خودم دفاع کردم و نقل قول های جناب she wolf که بر علیه خودم بور رو رفع کردم ![]() گویا دوستان اثناد خیلی جالبی رو ارائه دادند که بحث رو خیلی خوب سر و هم می کنه و حرف زدن های حقیر شاید زیاد جالب توجه نباشه ![]() ارادتمند تمام مخالفان و موافقان گریفن |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اثار ناهنجار موزیک بر کرستال های اب | 666-6 | 2 | 2,786 |
۹/آبان/۹۲ ۱:۲۰ آخرین ارسال: 666-6 |
|
| بررسی و تحلیل اثار اقای صدا !!! | Reza2035 | 70 | 40,589 |
۲۶/مرداد/۹۱ ۱:۳۰ آخرین ارسال: میعاد |
|

![[تصویر: eminem1.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem1.jpg)
![[تصویر: eminem2.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem2.jpg)
![[تصویر: eminem3.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem3.jpg)

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)