|
خواهرم معذرت می خواهم!!!
|
|
۲۲:۱۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند "مرگ بر بدحجاب" از تو معذرت می خواهم. من از جانب تمام کسانی که شعار دادند " ملت ما بیدار است، از بدحجاب بیزار است" از تو معذرت می خواهم. من از جانب تمام کسانی که فعل تو را از خود تو جدا نکردند، معذرت می خواهممن می دانم که تو اگر اهمیت و فلسفه ی حجاب را بدانی، به حجابت از من هم پایبندتر خواهی بود. من می دانم که اگر ظاهر امروز تو این است، من نیز بسیار مقصرم که اگر من توانسته بودم منطق و احساسم را راجع به حجاب به تو منتقل کنم، ظاهر امروز تو این نبود. من می دانم که اگر در فرهنگ سالمی که حکم اکسیژن را دارد، نفس کشیده بودی، ریه های عفافت غبار نمی گرفت. من می دانم که اگر عمق نقشه ها و اهداف دشمن و تلاش شبانه روزی شان را برای تاراج حیا می دانستی، مشتی محکم بر دهانشان می کوبیدی. عزیز دلم! اسلام را با آن چیزی که من و امثال من می گوییم و عمل می کنیم، نشناس! حساب اسلام را از جامعه ی مسلمین جدا کن! که اگر ما به اسلام درست عمل کرده بودیم، پاکی همه جا را فرا می گرفت! عزیز دلم! اگر آن قدر نتوانسته ام تو را دوست داشته باشم، و این دوست داشتن را به تو نشان دهم، که تو با تمام وجود دریابی که برایم عزیزی و برای همین است که اعتقاد دارم باید از گوهر ارزشمند وجودت پاسداری شود، مشکل از من است! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۳, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۰:۳۲)لئوپارد نوشته است: انصارالمهدی من منظور شما رو نفهمیدم یعنی اینکه مثل بقیه که سکوت کردن و گذاشتن که وضع اینطوری بشه سکوت کنیم و بذاریم بدتر بشه پس ما با غربی ها فرقی نداریم! فکر نمی کنم منظورشون این باشه که بذاریم وضع همین طور بمونه. منظور اینه که گناه کار بودن آدما معذرت خواهی کردن نداره... اگر من یه آدم بی نماز باشم ملت باید بیان ازم معذرت بخوان؟ یا من باید معذرت بخوام ؟ از خدا و اگر گناهم به جامعه هم ربط داشته باشه از بقیه مردم؟ خیلی جالبه . به خاطر خودخواهی و لذت دنیوی دارن گند می زنن به جامعه ، به ذهن و فکر آقایون ، به سلامت خانواده و به هزار چیز دیگه . حالا باید بیایم معذرت خواهی هم بکنیم... خیلی جالبه! |
|||
|
|
۰:۵۴, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۰:۵۶ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۰:۲۳)انصارالمهدی نوشته است: دوست عزیز یعنی اگه دختران ایران بی حجاب شدند مقصر اصلی کسای دیگه ای هستند ؟ برادرم در جوابتون این متنو میذارم تا شاید بهتر بتونه منظورمو برسونه! من به عنوان يك دختر با حجاب از همه ي بد حجاب ها معذرت مي خواهم... من از تو معذرت مي خواهم زيرا گاهي با نگاهم خواستم تحقيرت كنم و به تو بفهمانم كه از تو برترم... من از تو معذرت مي خواهم زيرا گاهي حجاب را در پوشش ظاهري خلاصه كردم... من از تو معذرت مي خواهم زيرا گاهي آن چنان نامرتب بودم كه از تو هزاران بار بيشتر جلب توجه مي كردم... من از تو معذرت مي خواهم زيرا شايد آن قدر بد ، حجابم را نشان داده ام كه باعث تنفر تو شده ام... من از تو معذرت مي خواهم زيرا وظيفه ي من بود كه حجابم را با عملم تبليغ كنم اما هميشه خود نيز از آن بد گفته ام... من از تو معذرت مي خواهم زيرا هيچ وقت با تو به آرامي و با منطق در اين مورد سخني نگفته ام... من از تو معذرت مي خواهم زيرا گاهي سليقه ي خود را جاي امر خدا نشانده ام و باعث بي اعتقادي تو به اصل حجاب گشته ام... من از تو معذرت مي خواهم زيرا گاهي امر به معروف را به جاي تقرب و هدايت وسيله اي براي خنك شدن دلم و خالي كردن عقده ام كرده ام... من از تو معذرت مي خواهم چون حس مي كنم شايد يكي از عوامل بدحجابي تو من باشم... معذرت مي خواهم چون هيچ وقت به حرف هاي تو گوش نداده ام... معذرت مي خواهم چون گاهي به جاي حجاب چشم و هم چشمي را رعايت كرده ام... معذرت مي خواهم چون گاهي در رعايت حجاب پيش روي تو و ديگران ريا كرده ام... معذرت مي خواهم چون با اخلاق بدم تو را به اين فكر انداخته ام كه شايد رعايت حجاب باعث بداخلاقي است... معذرت مي خواهم چون هميشه تو را به چشم هرزگي نگاه كردم و خود را به چشم عفت... معذرت مي خواهم چون گاهي حلال خدا را هم حرام جلوه داده ام و با افراطم باعث تفريط تو شده ام. معذرت مي خواهم چون تصور كرده ام هر با حجابي از هر بدحجابي مقرب تر است... معذرت مي خواهم چون گاهي آن چنان به حجاب رفتارم بي توجه بوده ام كه تو تصور كرده اي توجه بيش از حدم به حجاب ظاهر باعث اين غفلت از حجاب رفتار شده است... اما تو نيز بدان كه هر عيب هست از مسلماني من است نه از اسلام... بدان كه حجاب امر صريح خدا و تاج بندگي توست... نه فتواي من حقير. بدان كه بدحجابي تو دل امام زمان را و دل فاطمه (سلام الله عليها) را مي شكند... بدان كه براي چگونگي حجاب به حرف اين و آن نبايد بود. مرجع تقليد را بايد منبع خود بداني... بدان كه پوشش ظاهري قطعا لازم هست اما كافي نيست... بدان كه دل پاك ظاهر پاك و خدايي را هم به همراه دارد. بدان كه افراط و تفريط ديگران در مسئله ي حجاب نبايد باعث سستي تو شود. بدان كه بداخلاقي من هرگز به خاطر رعايت حجاب نيست و حجاب واقعي جز متانت رفتار و مهرباني به همراه ندارد. بدان كه حجاب را بايد از فاطمه (سلام الله عليها) آموخت . بدان كه حجاب مهم ترين نشانه ي جواز اسلام براي حضور اجتماعي من و توست. ...بدان كه سخت است ... سخت ... اما چنان شيريني دارد كه حتما به امتحانش مي ارزد. امتحان كن تا بفهمي حرفم را... ولي بعد از سنجش اقلا در پيش وجدان خودت اعتراف كن كه حجاب يعني سلامت... |
|||
|
|
۱:۰۱, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۰:۵۴)N.Mahdavian نوشته است:(۲۲/دی/۹۰ ۰:۲۳)انصارالمهدی نوشته است: دوست عزیز یعنی اگه دختران ایران بی حجاب شدند مقصر اصلی کسای دیگه ای هستند ؟ ای بابا!!!!!!!! دیوار کوتاه تر از خانم های با حجاب پیدا نکردین؟ با بد حجابی اونا و رایج شدن این فرهنگ کسایی که بیشترین ضربه رو دارن میخورن تو جامعه خانم های محجبه ان. چرا فکر می کنین وظیفه خانم های محجبه بوده که اینارو باحجاب کنن؟ مگه ما پیامبریم؟ چرا خودشون تحقیق نمی کنن و راه درستو پیدا نمی کنن؟ اگه مسلمونن که راه درست پیش روشونه و تحقیق زیادی هم لازم نداره صد بار از اول ابتدایی تا ته دانشگاه تو کتاب دینیامون نوشته قضیه حجاب توی دین چیه.حالا این وسط اگر کسی نفهمیده یا نخواسته بفهمه و خواسته از هوی و هوسش پیروی کنه باید بیایم ازش معذرت خواهی کنیم؟؟؟ همین شماها با این دیدگاهاتونین که روز به روز پرو ترشون می کنین..... |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱:۳۲ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با سلام
(۲۲/دی/۹۰ ۱:۰۱)یا ثارالله نوشته است: ای بابا!!!!!!!!همسنگر گرامی شمایی که یه خانم انشالله محجبه هستید چرا این حرفو می زنید؟ یعنی تا حالا نشده شما با خانم بی حجابی برخورد داشته باشید که به خاطر رفتارهای خیلی از به ظاهر محجبه ها و مسلمونا، از حجاب زده شده باشن؟ مطمئن باشید اینجا خانم های محجبه زیر سوال نمی رن چون کسی که زیبایی حجاب رو درک کرده ، سعی می کنه این زیبایی رو به دیگران هم ابراز کنه. اگه شما یه منظره خیلی زیبا رو ببینید، دلتون نمی خواد که از زیبایی اون واسه همه تعریف کنید؟ پس اگه واقعا زیبایی حجاب رو بچه مسلمونای ما درک کرده باشن، سعی می کنن با عشق این زیبایی رو تعریف کنن. نه اینکه وقتی یه خانم بی حجاب رو می بینن، با تکبر ! از کنارش رد بشن. باور کنید یه همچین افرادی تو جامعه وجود دارن. البته این به معنی توجیح گناه بی حجابی این افراد نیست. اما ما هم وظیفه داریم. به جای اینکه جبهه بگیریم، بیایم سعی کنیم مثل یه دوست مهربون و دلسوز راهنماییشون کنیم (البته قبول دارم بعضی ها همیشه مخالفن و هرچی بگین جبهه می گیرن) راستی ممنون میشم دوستان واژه های حجاب، بی حجابی و بدحجابی رو معنا کنن. متوجه منظورتون از بدحجابی نمی شم!!! |
|||
|
|
۱:۱۶, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱:۱۷ توسط اکبر.ع.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خواهر من خانم مهدویان جملاتشون رو نباید سطحی خوند منظورشون چیز دیگه ای است.
به در می گه که دروازه بشنوه . برو تویه عمق مطالب اونطرف قضیه رو ببین!!!!! |
|||
|
|
۱:۳۰, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱:۳۴ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱:۰۱)یا ثارالله نوشته است: ای بابا!!!!!!!! دوست عزیز چرا ما همیشه بقیه رو مقصر می دونیم؟! شما در قبال هم نوعت، هم وطنت، هم شهریت مسئول نیستی؟ اینه جامعه ی منتظر ظهور؟ نه شما راست میگین محجبه ها پیغمبر نیستن، ولی این وسط یه سوال پیش میاد؟ پس امر به معروف و نهی از منکر این وسط چی میشه؟ یا بهتره بپرسم تعریف شما از امر به معروف و نهی از منکر چیه؟ دوست گرامی جهت اطلاعتون من خودمم چادریم ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به بی حجاب ها هم توهین کنم! چون خودم شاهد بودم وقتی منطقی باهاشون صحبت می کنی وقتی براشون آیه و حدیث میاری کلا دیدشون عوض میشه و حداقلش اینه که درباره ی این موضوع فکر می کنن! شما راست میگین باید برن تحقیق کنن! ولی چرا ما خودمون این زمینه رو در اونا به وجود نیاریم که به این موضوع علاقه مند بشن و برن دنبالش و... فکر می کنید چادری ها مسلمون کامل هستند؟ چه بسا افرادی که حجاب ظاهری دارند ولی از حجاب درونی بهره نبردند! شما رو نمی دونم ولی من خودمم تو این مسئله بی حجابی مسئول می دونم. شاید طرف رفتار بدی از ما دیده کلا زده شده! شاید من اون طور که باید و شاید نتونستم چهره ی یه دختر محجبه ی اسلامی رو براش به تصویر بکشم و هزاران شاید دیگه یا علی |
|||
|
|
۱:۳۲, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱:۱۳)تازه مسلمان نوشته است: مطمئن باشید اینجا خانم های محجبه زیر سوال نمی رن توجهتون رو به ابتدای این نوشته جلب می کنم : نقل قول: من به عنوان يك دختر با حجاب از همه ي بد حجاب ها معذرت مي خواهم... (۲۲/دی/۹۰ ۱:۱۳)تازه مسلمان نوشته است: چون کسی که زیبایی حجاب رو درک کرده ، سعی می کنه این زیبایی رو به دیگران هم ابراز کنه.عرض بنده اصلا این نیست که امر به معروف و نهی از منکر صورت نگیره.اصلا نمی گم تذکر ندیم!!! عرضم اینه که تقصیرا رو گردن کسایی که مقصر نیستند نندازیم!!!!!!! (۲۲/دی/۹۰ ۱:۱۳)تازه مسلمان نوشته است: نه اینکه وقتی یه خانم بی حجاب رو می بینن، با تکبر ! از کنارش رد بشن. خیلی از صمیمی ترین دوستان بنده حجاب درستی ندارند ولی من با تکبر از کنارشون رد نشده و نمی شم. چون عادت کردم از روی ظاهر کسی روش قضاوت نکنم... ولی هیچ وقت هم به خاطر حجاب ناقصشون ازشون معذرت خواهی نکرده و نمیکنم!!! اصلا انصاف نیست این حرف. اگر کسی نماز نمی خونه شما که نماز خونی باید بری ازش معذرت بخوای؟ خیلی نامردیه کم کاریه اونا رو گردن بقیه انداختن... (۲۲/دی/۹۰ ۱:۱۳)تازه مسلمان نوشته است: راستی ممنون میشم دوستان واژه های حجاب، بی حجابی و بدحجابی رو معنا کنن. بی حجاب که واضحه. بد حجاب هم فکر می کنم منظور رعایت نکردن حدود اصلی حجابه. نقل قول:خواهر من خانم مهدویان جملاتشون رو نباید سطحی خوند منظورشون چیز دیگه ای است. بنده از هر جنبه ای به این پست نگاه می کنم چیزی به جز سعی در معصوم و مظلوم نشان دادن بی حجاب در جامعه را نمی بینم. گویا همه دنیا مقصرند و مسبب این که این ها از دینشون استفاده نمی کنند. کافیه یک دختر بد حجاب این متون رو ببینه که هزار دلیل و بهونه دیگه برای درست نکردن حجابش تو دلش شکل بگیره و هزار برابر بیشتر از قبل از من و امثال من متنفر بشه!!! |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خواهرم یه سوال:
شما چطوری چادری شدی؟ آیا احیانا در خانواده ای مذهبی به دنیا نیومدی؟ یا اگه اینطور نیست همون اول اول خودت رفتی دنبالش؟ سخنان کسی روت تاثیر نذاشته؟ |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نظر حقیر چه بی حجاب و چه با حجاب به دودسته تقسیم می شوند.
باحجاب ها:1- واقعا از روی تحقیق و باور باحجابند و سعی در روشن کردن زیبایی حجاب در بین افراد دیگر هستند. 2-افرادی که فقط برای ظاهر حجاب دارند (به قول همسنگر گرامی از روی چشم و هم چشمی) بی حجاب:1-از روی لجبازی بی حجابن و هرکاری کنید به راه راست هدایت نمی شن. 2-واقعا نمی دونن و می تونن با راهنمایی یه دلسوز به راه راست برسن. به نظر حقیر متن اول فقط در حیطه دسته دوم باحجاب ها و دسته دوم بی حجابهاست . البته یادمون نره باحجابای دسته اول خیلی کارشون سخت تره!!! با خواهرم سرکار ثارالله هم تو این زمینه موافقم اما اینکه فرمودید نقل قول:کافیه یک دختر بد حجاب این متون رو ببینه که هزار دلیل و بهونه دیگه برای درست نکردن حجابش تو دلش شکل بگیره و هزار برابر بیشتر از قبل از من و امثال من متنفر بشه!!!مطمئن باشید کسی که دنبال حقیقته یه همچین فکری نمی کنه. و کسی که دنبال بهونس، با آیه هم قانع نمیشه. |
|||
|
|
۱:۵۹, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۲:۰۲ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱:۳۹)N.Mahdavian نوشته است: خواهرم یه سوال: برادر میخواین با زیر سوال بردن بنده بحثتون رو پیش ببرین؟ باشه... فرض کنید من خودم پوششم رو انتخاب نکردم و از سر اجبار بوده و از طرفی گناه کار ترین آدم روی زمینم و فقط ظاهر سازی می کنم و یک چادر روی سرم می ذارم و هزار جور گناه دیگه می کنم. فرض کنید من هیچوقت خانم های غیر محجبه را امر به معروف و نهی از منکر نکردم و همیشه با تنفر و تکبر از کنارشون رد شدم . فرض کنید من آدمی هستم که جلوی چشم همه با چادری که به سرم دارم کلی گناه انجام میدم. خب، این خصوصیات من می تونه بهانه ای باشه برای بد حجاب شدن خانم ها؟ چیزی که با این متن و امثالش توی گوش ماها خوندن اینه که : بله! اون دختر از حجاب بدش میاد. ولی جواب من اینه : خیر. اون دختر از من بدش میاد!!! و اگه غیر از این باشه و به خاطر دیدن من باحجاب مشکل پیدا کنه مطمئن باشید که دنبال بهونه برای ترک حجابش بوده... حالا یک مثال دیگه می زنم که بیشتر جا بیوفته.(فقط مثاله.امیدوارم کسی ناراحت نشه) من یک روحانی رو می بینم که با من تصادف می کنه و بعدشم فرار می کنه. آیا از دین بدم میاد؟ از مرجع تقلیدم بدم میاد؟ یا از اون آدم بدم میاد؟ اگر به خاطر همچین موضوعی از کل دین بدم بیاد نشون دهنده اینه که یا آدم بی منطقیم یا دنبال بهونه میگشتم که از دین بدم بیاد... من جدن با متون این دو پست مخالفم چون نقل قول:بنده از هر جنبه ای به این پست نگاه می کنم چیزی به جز سعی در معصوم و مظلوم نشان دادن بی حجاب در جامعه را نمی بینم. (۲۲/دی/۹۰ ۱:۵۲)تازه مسلمان نوشته است: به نظر حقیر چه بی حجاب و چه با حجاب به دودسته تقسیم می شوند. بنده همه پست هامو پس می گیرم...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |