کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
۱:۴۳, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: sex_1_.jpg]
[b]آیا چیزی می بینید؟؟
نه!
حالا چی؟؟
[تصویر: sex_2_.jpg]
شما چیزی نمی بینید امّا ضمیر ناخودآگاه شما می بیند!
ضمیر ناخودآگاه چیست؟؟
جواب شما در این لینک است
تا مطالب بعدی:
یا حق[/b]ConfusedConfusedConfused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، alitalebi ، ali.khm ، aghah ، blue.blood ، حسن.س. ، yashar1374 ، حسن عزتي ، mohammad74 ، Islam ، Ramin_Ghn ، sevenmoons ، نسیم ، t.kam67 ، س.س.الف ، سجاد_ف ، فدک زهرا ، pop110 ، MESSENGER ، mhvvhm ، V-E ، gabriel40 ، حلما ، rastin ، behzad-jn ، azade ، revenger ، bahareh ، حوریه سادات ، taleb ، aliali ، al-shia ، MANI110 ، عبدالرحمن ، mahramaneh ، nader008 ، fafa* ، shervin6623 ، Sakineh ، Kol

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۰۸)سید ابراهیم نوشته است:  چرا اینقدر عصبانی؟؟؟؟
حالا آقای سروش علایی یا دیدگاه نوین میتوانید استدلال بیارید برای اینکه رشد سریع جنسی تنها ربط دارد به فرآین هورمونی؟ یعنی به نظر شما مسائل روانی و ذهنی هیچ نقشی در این مورد ندارد؟

آهان این شد ...
بله شما اطلاعات رو از محیط خارجی به وسیله چشم ، گوش و ... میگیری و در مغزت تحلیل میشه . و از اونجا میتونه به وسیله هورمون ها و یا برخی واسطه های دیگه به بعضی جاهای بدن تاثیر بگذاره ...
ولی این هیچ ربطی به تاثیر بد یک کلمه ای که بچه حتی نمیتونه بخوندش نمیتونه ببیندش نداره ...
این مسئله روی هیچ جای اون بچه تاثیر مثبت و منفی نمیگذاره ... ولی باربی فرق فوکوله Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱۴:۲۰, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۵۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #12
آواتار
ذهن ناخود آگاه را ولش کنید؟؟؟؟

بنده زیاد دیده ام که کلمه ی ناجوری در کتابی نوشته شده است و عرفا آن کتاب را کنار می زدند.عجیب تاثیر دارد.

از همین سنخ کلمات و بلکه بهترش را روی لیوان آب نوشته و آن دانشمند ژاپنی بررسی کرده است و حالت آب ناجور شده است!!!!!!!!(علم تجربی)

باید دقت کنیم روح بچه ها خیلی حساس است و در حال شکل گیری.عده ای نمی فهمند یک تصویر کوچک می تواند یک صفت بد را در آن ها تا آخر عمر باقی بگذارد.وقتی چنین کتابی را دستشان می گیرند و دائما در اتاقشان است می تواند اثرات داشته باشد.

مگر در بحث های ماسونی نداریم که بسم الله ارحمن الرحیم چه سختی روی جن های شیطان صفت اعمال می کند.فقط یک کلمه است.این ها قابل تامل است.دارند تمام اشیاء و لباس ها را با عکس ها و اسامی کثیف پر می کنند.خوراک و پوشاک و چشم و تمامی منابع ورود اثرات به انسان ها را با چیزهایی که به ظاهر ما دستکمشان می گیریم پر کرده اند.چرا عده ای نمی فهمند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

کار داردتا عده ای بیدار شوند و خدا کند دیر نشود.AngelAngelAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، سید ابراهیم ، گل مرداب ، حلما ، navid-313 ، only_y2d ، Islam ، ANTI satan ، alitalebi ، فدک زهرا ، V-E ، medad.sefid ، mhvvhm ، fafa* ، vahrakan
۱۴:۲۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
با سلام به همگی
فکر می کنم تا حدی روشنتون کنه:
طبق گفته ی استاد رائفی پور چون بچه از اون تصویر یا فیلم خوشش میاد و به دنبال اون در ذهنش ثبت می شه (همه اطلاعات را به ذهنش میسپارد)از این کلمه هم خوشش میاد و در آینده روی افکارش اثر منفی داره و این کاملا منطقیه ، چون اخلاقیات و رفتار ما نشات گرفته از محیطی ست که در اون رشد کردیم و طرز تفکرمون شکل گرفته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، only_y2d ، alitalebi ، فدک زهرا ، V-E ، medad.sefid ، mhvvhm ، fafa* ، vahrakan
۱۴:۲۶, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #14

به نظرم اگه بخوایم اینطوری کلمه پیدا کنیم، هر کلمه ای رو هر جایی میشه پیدا کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mason_yab ، alitalebi
۱۴:۳۵, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
فکر کنم اصل مطلب را دوستان گفتن دیدگاه نوین کجایی؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، mhvvhm
۱۴:۴۳, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
ببخشید کجای حرف من غیر منطقی بود جناب منطقی؟! من فقط بهتون نخ دادم که شما درحق من مغرور خودتون یه لطفی کرده باشید و تک وجهی رشد نکنید!
از کی تا حالا تحمیل عقیده و داد وبیداد شده حرف منطقی؟!!!!
درضمن من گفتم بلوغ زودرس، زودرس!بلوغ که به هرحال اتفاق میفته چون امر طبیعیه اما محض اطلاعتون زودرسش غیرطبیعیه!ودیگه فقط یه فرآیند هورمونی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، سید ابراهیم ، حلما ، یاســین ، alitalebi ، فدک زهرا
۱۴:۵۶, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
خب دوستان ... لطفا یکی یکی حمله کنید ... Wink
ببینید در مورد لفظ کلمات به شدت مخالفم ... این کلمه s e x یک اختراع انسان است یعنی یک چیز اکتسابی است ولی این چیزی که در آب می گند که مشاهده شده باید یه چیز ذاتی باشه ... این دو تا با هم نمی خورند ...
دوما ... نهال جان ... بچه بدبخت اصلا اون کلمه رو نمیبینه ... نمی تونه بخونه ... معنی اش رو نمی دونه و این تصویر مثل میلیارد ها تصویر دیگر بدون نشانه گذاری در ناکجا آباد حافظه گم و گور میشه .
در ضمن سارا خانم ... من نگفتم شما بی منطق هستید . گفتم وسط حرف منطقی نباید پای نظر بزرگان رو مطرح کرد . شما بگید اون دکتر فرهنگ چی گفته ... نگو چون دکتر فرهنگ گفته برو گوش بده ببین چی گفته ... ( خودم چی گفتم Huh)
با این حال سارا خانم اگه من اشتباه منظورم رو رسوندم شرمنده ( ولی من داد نزدما ... لحنم غلط اندازه )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، alitalebi ، medad.sefid
۱۵:۱۱, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۵۶)دیدگاه نوین نوشته است:  دوما ... نهال جان ... بچه بدبخت اصلا اون کلمه رو نمیبینه ... نمی تونه بخونه ... معنی اش رو نمی دونه و این تصویر مثل میلیارد ها تصویر دیگر بدون نشانه گذاری در ناکجا آباد حافظه گم و گور میشه .

درسته بچه متوجه اون کلمه نمیشه اما توی ذهنش و دقیقا جای مشخص و معینی ثبت میشه(چون اگه میخواستند همه متوجه اعمال شیطانی شون بشن که با هزاران هزار مخالف روبه رو میشن)
اما منم گفته های استاد رو بازگو کردم و قبول هم دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، alitalebi ، V-E ، vahrakan
۱۵:۲۰, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۵:۲۵ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۵۶)دیدگاه نوین نوشته است:  
ببینید در مورد لفظ کلمات به شدت مخالفم ... این کلمه s e x یک اختراع انسان است یعنی یک چیز اکتسابی است ولی این چیزی که در آب می گند که مشاهده شده باید یه چیز ذاتی باشه ... این دو تا با هم نمی خورند ...

خوبی عزیز؟؟؟؟؟

خداوند جهان را در احسن ترین حالتش خلق کرده است.این انسان است که آن را به کثافت کشیده است.شما می فرمایید ساخت انسان است؟؟؟؟؟ معلوم است که ساخت انسان است!!!! هیچ چیز ذاتی بد نیست حتی نجاسات تفسیر خودشان را دارند.اما با دخالت جن و انس این تاریکی ها روز به روز افزوده شد.

بدترین شی ای که خدا خلق کرده چه است؟؟؟؟ نجاسات دیگر بالاتر داریم که ساخته ی خدا باشد؟؟؟؟؟حالا ببین انسان چه کارها نکرده است.همه بی شرمی ها مال همین انس و جن و ...است.نخیر آن چیزی که آب را زشت می کند همین کلمات و تفکرات انسان و.... زشت سیرت بوده است.

تاثیر جمله ی I Will Kill You : می خوام بكشمت! مولکول یکی مانده به آخر.

[تصویر: 36-1.jpg]

از مثنوی کتابی بالاتر داریم؟؟؟؟ چندتا نقل قول از عرفا بیاورم که مثنوی را کنار گذاشته اند و نمی خواندند!!!!

آیت الله بروجردی بزرگ که می فرمودند که ندای غیبی رسید مثنوی را کنار گذاشتم.آقای خیاط که می گفت مولوی در برزخ کارش گیر است و من در مکاشفه ای از خواندنش خودم را منع کردم.آقای دولابی می فرمود که مولوی بی ادبانه سخن می گوید و..........

بنده اکثرمطالب کتاب مثنوی را قبول دارم اما ببینید که مولوی به خاطر توهین به حضرت ابوطالب پدر امام علی(علیه السلام) و موارد بی ادبانه ی دیگر مثل حکایت ...... و غیره کتابش از سوی بزرگان منع می شود.عجب دارد!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nahal_m ، حلما ، Admirer ، گل مرداب ، Ramin_Ghn ، ANTI satan ، alitalebi ، فدک زهرا ، V-E ، mhvvhm ، fafa* ، vahrakan
۱۵:۲۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۵/دی/۹۰ ۱۵:۱۱)nahal_m نوشته است:  درسته بچه متوجه اون کلمه نمیشه اما توی ذهنش و دقیقا جای مشخص و معینی ثبت میشه(چون اگه میخواستند همه متوجه اعمال شیطانی شون بشن که با هزاران هزار مخالف روبه رو میشن)
اما منم گفته های استاد رو بازگو کردم و قبول هم دارم

خب اگه اون جایی که ثبت میشه واقعا جای معینی است ... میشه لطفا برام توضیح بدین عکس کتاب قصه های بچگیتون هر کدومشون دقیقا چه شکلی بودند ... ؟؟؟ Smile
منصفانه نگاه کنیم ... بچه تصویر رو میبینه و فرداش یادش میره ... مگه اینکه دوباره بیاری جلو روش ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]