کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۳۵, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #211

با عرض سلام....
در جوابتون بايد بگم در مورد موازي كاري:مبحث فراماسونري كه قبلا به صورت كاملا آكادميك توسط دكتر عباسي در حدود 8-9 سال پيش مطرح شده بود و هنوز هم مواقعي گريزي بهش زده ميشه،مسائل اخلاقي و همچنين تفسيري قرآن هم كه توسط علمايي مثل آقاي قرآئتي و جوادي آملي هميشه مطرح ميشه،در زمينه ي مبارزه با تفكرات غربي والحادي هم جناب رحيم پور ازغدي و خود دكتر عباسي،در زمينه مهدويت هم كه همه ي دوستان مذكور وهمچنين آقاي سروستاني هستند،اين عزيزاني كه نام بردم داراي مطالعات وتحقيقات طولاني در زمينه مورد بحثشون دارند،در حدود 20 الي 30 سال،كه در زمينه قرآن اين مدت به بيش از 40 سال ميرسه،نحوه ي بيان مهم هست اما نبايد محتوا را فداي قالب مطلب كنيم كه اگر اين چنين باشد از تعادل خارج شديم،در ضمن مگه تا حالا كسي حقيقت را به زور فهميده كه حالا به زور جذاب حرف زدن مردم را در يك سخنراني نگه داريم،بايد مطلبمون جذب كننده باشد...
اما در مورد شبهاتي كه در تفسير غلط ايشون از قرآن براي افراد ايجاد شده و متاسفانه به علت زرق وبرق دادن به كلمات در بيشتر مستمعين نهادينه شده به يك مورد اشاره مي كنم:
در مورد رازي كه در قرآن از حضرت ابراهيم به اسماعيل رسيد،در قرآن آمده ابراهيم از خداوند درخواست كرد كه مقام امامت را به فرزندان(ذريه )او بدهد،اما خداوند با لحن تندي ابراهيم را عتاب مي كند،اكثر تفاسير همچنين مقام رهبري در يكي از سخنراني هاشون در نماز جمعه بر اين عقيده اند كه منظور خداوند اين بئده كه امامت مقامي نيست كه به صورت وراثتي از نسلي به نسل ديگر انتقال پيدا كند،حال اينكه جناب رائفي پور اين راز مطرح شده در اين بحث را راز ذريه ناميده و حتي موضوع سخنراني خود كرده اند.....
جهان بيني قرآن واحد است ،نمي شود همه سخن درست بزنند اما متفاوت،در اين صورت يك سخن حق است،حالا مفسرين بزرگ درست مي گويند يا آقاي رائفي پور؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
۱۹:۴۹, ۲۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۱۶:۲۲ توسط mohamadjan200.)
شماره ارسال: #212

عزيزان آن دوره اي كه ماركسيسم،كمونيسم وامپرياليسم و خود فراماسونري در اين كشور جولان مي دادند جواناي اين كشور به خاطر دين خون مي دادند،حالا كه دست همشون از اين كشور كوتاه....
مشكل ما الآن بت بعل يا بز بوفومتر يا شيطان پرستي نيست،امام زمان هم جايي نرفته كه ما به قول استاد با مضطر شدن بكشيمش پايين،امام در بين ماست ودر حال مديريت كردن ماست،با مضطر شدن و گريه كردن وامثال اينها نميتونيم ببينيمش،به قول دكتر عباسي بايد بشويم،بايد فعادمان بينا شود ،بايد به مرحله ي ايقاظ برسيم تا بتوانيم امام را بينيم،امام منتظر ماست ،اگر قرار به مضطر شدن بود موقع حمله مغول يا افغان ها يا استعمار اجانب يا جنگ تحميلي كه بيشتر مضظر بوديم،فلسطيني ها اين همه ساله مضطرند،مردم سومالي يا....
نه دوستان به اين سادگي نيست،ما كه خونمون رنگين تر از گذشتگانمان نيست،براي رسيدن به مرحله ي اسلام اول مرحله لا اله را بايد عملي كنيم،بايد بت ها را همچون ابراهيم بشكنيم،البته بتهاي امروز ما فيزيكي نيستند ،بايد بت باور هاي الحادي همچون اعتقاد به بانك،اعتقاد به بورس،زندگي بورژوآيي،اعتقاد به نقشه علم غربي،اعتقاد به ذهن،اعتقاد به فوتبال و صد ها باور ديگر را بشكنيم،بايد دستورات قرآن را ساري و جاري كنيم....
آقاي رائفي پور در ابتداي امسال گفتند كه ميخواهند وارد حوزه هاي اقتصادي شوند،تقريبا يك سال گذشت اما هنوز وارد كه هيچ هنوز نزديك اين قضيه هم نشدند،دوستان رها كنيد بت بعل را،آبليسك را،معاويه را،نسل شناسي يزيد را،فراماسونري را.....
قرآن را به كمك بزرگان شناخته شده بفهميد،از تقسيم شدن و شعبه شعبه شدن دست برداريد كه باعث ايجاد تفرقه مشود،مثل حسينه هاي زيادي كه در يك شهر وجود دارد،حسينه ي دكتر عباسي،حسينه آقاي رائفي پور،همه يك جا جمع بشيد كه باعث همسويي وهم افزايي وتاثير بيشتر مي شود،مگه در زمان آقاي بروجردي امام خميني فتوا مي دادند،بعد از آقاي بروجردي امام شدند ولي مردم،مثال مزنم،مگه خط سير وحركت دكتر عباسي چه ايرادي داره كه آمده ان يك جبهه ي جديد به صورت موازي درست كرده اند و جهت گيري متفاوتي درست كردن،با نسل شناسي معاويه ونقد نيچه به امام زمانمون نمي رسيم،بايد كاري ديگر كرد.....
يا الله.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، Havbb 110 ، project7
۱۹:۳۳, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #213

نقل قول:آقاي رائفي پور در ابتداي امسال گفتند كه ميخواهند وارد حوزه هاي اقتصادي شوند،تقريبا يك سال گذشت اما هنوز وارد كه هيچ هنوز نزديك اين قضيه هم نشدند،دوستان
اینطور که خودشون میگفتند اوایل امسال یه سخنرانی در این رابطه کردند. توی سلطه ی پوشالی 6 هم تقریبا مفصل به جنبه های اقتصادی پرداختند چون رشته شون اینه.

ولی چیزی که مهم بود مسائل اقتصادی نبود ، بلکه نپرداختن به فراماسونری بود.... اویل امسال یه سخنرانی درباره بحران ازدواج و مسائل جنسی جوانان هم انجام دادند. مسائلی که توی سخنرانی ها کمتر فرصت شد که بهش پرداخته بشه رو به صورت مفصل در قالب سلسه نشستهای همایش نمادهای گمشده (در حوزه ی نماد شناسی ، دانشگاه هنر) و همایش روایت عهد بهش میپردازند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۰۳, ۲۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۲۰:۰۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #214

بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به هدف استاد رائفی پور از مطرح کردن موضوع فراماسونری که جسته و گریخته امسال به اون اشاره کردند در جاهای مختلف و بالاخره با توجه به مقاله ی رسمی و مفصلی که در وبلاگشون گذاشتند با عنوان خسته نباشید (این پست اخیرا ویرایش شده) ، هدف غائی این ابلاغ پیام (فراماسونری) این ها بوده:

1- پرداختن خیلی گذرا به سرفصل هایی که دیوید آیک میگفت برای اینکه مردم فراماسونری را به صورت بومی بشناسن و جریان انحرافی دیوید آیک نمود نداشته باشه تو ایران.

خوب این مورد که خدا رو شکر محقق شد. یعنی افراد مستند ساز و مترجم و فعالان مهدویت در فضای سایبر ، همه شون آگاهی پیدا کردن از این جریان و این هدف استاد محقق شد و به سلامت گذشت. الان که خود استاد گفت برید مستند های دیوید آیک رو ببینید ، چون دیگه همه اوستا شدید!

2- استفاده از این تهدید به فرصت و باز کردن بعضی پرونده های بسته ی صهیونیسم (مانند افسانه ی هولوکاست ، کشتار ایرانیان ، نقد و بررسی تحریفات عهد عتیق و...)

خوب این مورد رو که در غالب جلسات روایت عهد کم کم دارن بهش میپردازند تازه اونم مفصل و با سند و مدرک.... اگر هم نپرداختند ، قطعه هایی از سخنرانی های ایشون که به صورت کلیپ از سخنرانی بریده شده و به این مسائل میپردازن (مثلا کشتار ایرانیان) موجوده....

3- کشاندن مباحث جدی ضد صهیونیستی به دیگر کشورهای اسلامی و حتی غربی.

خدا رو شکر در چند وقت اخیر شاهد بیداری های اسلامی بودیم در منطقه. ولی به هر حال کسانی که بیشتر از همه وظیفه ی کشاندن این مباحث به دیگر کشور ها رو دارن ، ماها هستیم که در فضای سایبر فعالیم....

4- طراحی برنامه هایی در عرصه جنگ نرم علیه دشمن (به عنوان نمونه به آتش کشیدن آبلیسک و بسیاری طرح های دیگر که ان شالله به وقتش افشا خواهد شد)

که این مورد که از طریق فضای سایبر اطلاع رسانی شده و خواهد شد.... و همونطور که گفتم افرادی که درفضای سایبر در این حوزه کار میکنن همه هم به سخنرانی های استاد دسترسی دارن و هم اینکه به قول خود استاد همه اوستا شدند!

نتیجه گیری که از این پست میخوام بکنم اینه که ما اگه قراره به افرادی که به اینترنت دسترسی ندارن سخنرانی های استاد (منظورم اونهاییه که با موضوع فراماسونریه) رو بدیم ، بهتره این کار رو با توجه به اینکه هیچ فایده ای نداره جز اینکه عده ای دیگه رو تب افراط در نماد شناسی و نماد گرایی و شمردن آجرهای دیوار خونه مردم رو به جونشون میندازیم.
چون اهدافی که استاد داشتن از طرح این مباحث معلوم شد و این هرکدوم از این اهداف رو توضیح دادم که اصلا دلیل نمیشه که ما اون سخنرانی ها رو پخش کنیم.

پیشنهاد بنده اینه که نشستهای روایت عهد حتما حتما باید تکثیر و پخش بشن ، مخصوصا با توجه به اشاراتی که استاد به موضوع جلسات آینده ی روایت عهد کردند (مثلا فتنه پان ایرانیسم و پان ترکیسم و.... در کشور) و همچنین حقیقت ذو القرنین که باز هم به این مسئله مربوطه و همایش مشهد که ترکیبی از دو جلسه ی روایت عهد بود و .... خلاصه همه عالی هستند برای پخش.
یا مثلا سخنرانی استاد در مورد موسیقی و مستند مردمان آخرالزمان 3 که در همین رابطه ساخته شده بسیار مناسبه برای پخش....

یا علی (علیه السلام)
۲۳:۲۲, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #215

کی این پست من (بالایی) رو انتقال داد تو این تاپیک؟ آخه مگه من نقد محتوایی کرده بودم که انتقال دادید اینجا؟!

امان از دست این مدیرا با این کاراشون Big Grin فکر کنم زحمت یه مرور رو هم به خودتون ندادید ، نه؟
۲۳:۳۹, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #216
آواتار
(۲۶/دی/۹۰ ۲۳:۲۲)Havbb نوشته است:  کی این پست من (بالایی) رو انتقال داد تو این تاپیک؟ آخه مگه من نقد محتوایی کرده بودم که انتقال دادید اینجا؟!

امان از دست این مدیرا با این کاراشون Big Grin فکر کنم زحمت یه مرور رو هم به خودتون ندادید ، نه؟
این تاپیک فقط مختص نقد نیست ...
موضوع تاپیک رو ملاحظه بفرمایید.... بحث پیرامون بیانات استاد رائفی پور
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، Amir ، Havbb 110
۱۱:۳۱, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #217

سلام
من می خواستم بدونم که از نظر پژوهشی دینی تمام حرفهای استاد رائفی پور سندیت داره یا نه؟ چون فکر می کنم شما دوستان بیشتر از من در این زمینه مطالعه داشتید.
باتشکر
۱۵:۵۷, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #218

تا اونجایی که ما در موردش تحقیق کردیم بله ، جدای از اون ، اصلا دلیلی نداره که ایشون حرف بدون سند بزنه ، بیخود دنبال دردسر که نمیگرده که....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، یا ثارالله
۲۳:۴۲, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #219

(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۵:۵۷)Havbb نوشته است:  تا اونجایی که ما در موردش تحقیق کردیم بله ، جدای از اون ، اصلا دلیلی نداره که ایشون حرف بدون سند بزنه ، بیخود دنبال دردسر که نمیگرده که....
البته نه در تمامي موارد،بعضي هاش نظر شخصي خودشونه،كه البته نظرات ديگه اي هم هست....
۱:۲۱, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #220
آواتار
سلام
عرض کنم حداقل ادم وقتی به سخنرانی های ایشون گوش میده خوابش نمیبره!! ;-)
قطعا بزرگان دیگری هم داریم که از استاد خیلی وارد تر و از لحاظ علمی و سابقه یلی طولانی دارند اما اکثرا انچنان کلامشون بزرگه که در حد عموم جامعه نیست. ولی خود رائفی پور عرض کردند که من دارم مطالب رو ساده و عامیانه مطرح میکنم که همه بگیرن و حقیقتا هم جواب داده.
این نکته مهمی هست که حتما بهش توجه کنید شاید بنوعی دلیل این موازی کاری (البته تا حدودی میشه گفت موازی کاری) همین باشه
تازه بنظرم ما باید افتخار کنیم که افراد بیشتری در حال وارد شدن در این زمینه ها هستند و هرکسی هم از یک زاویه نگاه میکنه و مردم با ابعاد مختلف بحث به شکل های مختلف اشنا میشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، mrfarzadj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]