|
کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
|
|
۱:۴۳, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() [b]آیا چیزی می بینید؟؟ نه! حالا چی؟؟ ![]() شما چیزی نمی بینید امّا ضمیر ناخودآگاه شما می بیند! ضمیر ناخودآگاه چیست؟؟ تا مطالب بعدی: یا حق[/b]
![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۷, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
از كوزه همان برون تراود كه در اوست.
|
|||
|
۱۴:۲۹, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۰ ۱:۱۶)دیدگاه نوین نوشته است: محمد جان ...آقا یه بچه سه ساله هم تفاوت ایرانی ها رو بیشتر از چینی ها متوجه میشه.بچه سه ساله هم میخواید بگید که ایرانی هارو نگاه کرده بعدش فکر کرده و تفاوتاشونو پیدا کرده؟نه جون خودم بخاطر این تفاوتا رو متوجه میشه که مغزش تصویر اونا رو پردازش کرده ولی نه بصورت خودآگاه بلکه بصورت ناخودآگاه،یعنی اصلا هدفش فهمیدن تفاوت ایرانی ها نبوده بلکه مغزش ناخودآگاه تفاوتا رو پیدا کرده. |
|||
|
۱۴:۵۴, ۲۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۱۵:۲۱ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
علی آقا یه مسئله ای رو نادیده گرفتی . فکر نکن چون فرد سریع میتونه چینی رو از ایرانی تشخیص بده ، این یعنی اختیاری نبوده و ناخودآگاه این کار رو انجام داده .
دلیلش این بوده که این تشخیص ساده است . اگه به اون بچه سه ساله یک عرب سفید پوست رو نشون بدی یا یک فرد ارمنی یا اهل جمهری آذربایجان ، چون تفاوت زیادی نمیبینه نمی تونه سریع تشخیص بده . و باید بشینه و سر این موضوع فکر کنه ... چون مسئله سختی است . که این صد در صدر خودآگاه است . همونطور که وقتی بهت بگن دو دو تا ... سریع میگی چهار ، شاید حتی به نظر خودت بی اختیار هم گفته باشی ولی اگه این مسئله رو پیچیده تر کنند و بگن 4567× 365 . برای به دست آوردن جواب مجبوری فکر کنی . که این فکر کردن خودآگاه است. در ضمن خواسته بودی آدرس بهت بدم ... همینجا کپی اش مکنم : چطور بدون اینکه من متوجه بشم پردازش میکنه ( یعنی هیچ ارتباطی بین خودآگاه و ناخودآگاه نیست ) اما زمانی که ناخودآگاه چیزی رو متوجه میشه و شباهت ها رو درک میکنه ، خودآگاه هم متوجه میشه و روش تاثیر میگذاره ( یعنی الان دیگه بینشون ارتباط هست ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() آقا جان یا ارتباط بین خودآگاه و ناخودآگاه هست یا نیست ... اگه هست که نمیشه اون پردازش کنه و من نفهمم و اگه نیست ، پس زمانی که اون چیزی میفهمه ، من نباید بفهمم ... !!!!!!!!! |
|||
|
۲۳:۱۸, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
دوستان میشه با هم مهربون تر حرف بزنید این کارهای شما در جهت جنگ نرم دشمنه ها.......
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
آقای دکتر ((mesenger )) کجاییییییییییییییید
بابا بیا ما رو نجات بده |
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
|
۱:۴۰, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
توی این تالار یک آقا دکتر داریم که متخصص اعصاب و روان هستن .
ارادتمندیم دکتر!! |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
اگر ضمير ناخودآگاه نداريم اين پديده رو چطور توجيه ميكنيد كه گاهي اوقات يه صحنه اي رو ميبينيم كه دقيقا قبلا توي خواب يا جايي شبيه اون ديده بوديم!؟
|
|||
|
۱۲:۳۵, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
شما چطور توجيهش ميكني؟
من كه نبايد بيام اين پديده ها رو توجيه كنم كه شما كه ميگي اينا ربط داره بايد توجيهش كني. |
|||
|
۱۲:۴۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۰ ۱۱:۳۸)t.kam67 نوشته است: اگر ضمير ناخودآگاه نداريم اين پديده رو چطور توجيه ميكنيد كه گاهي اوقات يه صحنه اي رو ميبينيم كه دقيقا قبلا توي خواب يا جايي شبيه اون ديده بوديم!؟ شما مثل اینکه منظورتون رویای صادقه است . البته این موضوع فقط در حد حدس و گمان است ولی من از هر کی پرسیدم گفته که این موضوع به خاطر اینه که در حالت خواب ، روح از قالب مادی ( جسم ) خارج شده و وارد عالم فرا ماده می شود . در این عالم فرا ماده دیگر محدودیت های زمانی و مکانی به این شکل نداریم و روح ما میتونه در زمان آینده سفر کنه و حقایقی رو ببینه . وقتی هم که شما بیدار میشی و اون صحنه رو میبینی و به نظر آشنا میاد برات برای اینه که روحت در اون زمان سفر کرده و اون صحنه رو دیده . دقت کنید تحت هیچ عنوان عقلانی نیست که بگیم بخشی از وجود مادی انسان توانسته به آینده سفر کنه و صحنه هایی از آینده رو ببینه ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلمه باطل را پائین بیار و کلمه حق را بالا ببر | عبدالرحمن | 0 | 1,206 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: sex_1_.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7240438274/sex_1_.jpg)
![[تصویر: sex_2_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7240438488/sex_2_.jpg)

...
![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)