|
تجربه از عرفانهای کاذب
|
|
۱۲:۱۵, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام، هدف از ایجاد این تاپیک این هستش که دوستان هر کسی اطلاعاتی، تجربه ای و یا سوالاتی در زمینه عرفان های کاذب داره بیاد و مطرح کنه تا با همکاری هم بیشتر با این مباحث آشنا بشیم تا دچار چنین انحرافاتی نشیم و یا اگر شده ایم رهایی پیدا کنیم و دیگران هم کمک کنیم تا درگیر چنین مسائلی نشوند. و هرکسی نظری کامل تر و یا ایده ای داره که به ذهن ما نرسیده بیان کنه تا بحث بهتر جلو بره. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۵, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با تشکر بسیار از شما دوست عزیز و وقتی که میذارید این مطالب بسیار عالی رو در سایت قرار می دید.
من خودم تبلیغات زیادی از این فرقه ها دیدم و بسیار کنجکاو بودم ، تو آموزشهای زبان و فرهنگ آمریکایی امروزو و سایتهای مختلف و ... فقط از شما درخواست دارم کمی مستند تر مطالبتون رو ارائه بدید ، مثلا بخش هایی از کتاب هایی که ذکر کردین ، اشتراک جهانی این روشها در تمام جهان یا تفاوتشون در کشورهای مختلف و حتی اعمالی که دقیقا در این روش ها آموزش داده میشه ، حالا چه اونایی که به نظر شما واضحا گمراه کننده هستن چه اونایی که ممکنه به سادگی درک نشن. باز هم تشکر از شما |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۰ ۱۵:۴۵)freewish نوشته است: با تشکر بسیار از شما دوست عزیز و وقتی که میذارید این مطالب بسیار عالی رو در سایت قرار می دید. به نام خدا سلام ممنون از توجه شما . ببینید عنوان موضوع تجربیات عرفن کاذبه ببین دوست گرامی شما ممکنه هر عرفانی رو تو کتابها و از طریق تبلیغات بخونی . و مسلمه که مثل یه ویترین شروع میکنند به نمایش بخشهای مثلا خوب اون عرفان . در مورد هر چیز دیگه ای که تو این دنیا میخوان بخورد کسی بدن , معمولا اولش حرفای خوب و اعمال شایسته و نشاط و غیره هست . مگه مثلا قرص اکستازی رو چطور میفروشن ؟ اولش میگن میری رو هوا ....حس سبکی و ..... اما وقتی 3 دفعه مصرف بشه معلوم میشه که هلاکت کامله . عرفان کاذب هم همینطور . و البته بگم که خیلی موقع ها بخشهایی از تعالیم این عرفانها مخصوص اون بالا بالاییهاست . به همین دلیل , مخفیانه است . پس 1- اولا من دارم میگم که خودم , میان اونها چیا دیدم . 2- مستندات فرقه ها تو کتابهاشون هست اما وقتی داخلشون رفتی میبینی که چه انحرافاتی دارن . 3- همه گی فرق مطمئن باش , بخشهای مخفی در سطوح بالا دارن که کاراشون مستند نیست . 4- شیطان هیچوقت ![]() هیچوقت نمیاد برای کاراش مستندات کافی ارائه کنه ![]() دوست عزیز از توجه تون ممنونم . و من سعی کردم اشتراکات بودیسم و تائوئیسم و فالون گونگ و اککنار رو تو تجربه هام بگم . مثلا 1- اعتقاد به تناسخ 2- اعتقاد به تنها راه سعادت بودن 3- گفتن اینکه سیاسی نیستیم 4- تشریفاتی دانستن مذاهب اینا برخی اشتراکات بین عرفانهای کاذب هستند . بازم ممنونم و موفق باشید و اگه شما هم تجربه ای یا سوالی دارید بفرمایید. |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام با قسمت بعدی در مورد فرقه فالون گونگ در خدمت شما هستم . من تجربه امو در مورد کسانیکه تو این فرقه بودند , اینبار براتون میگم . ببینید اینکه میگن ما دنبال حقیقت و نیکخواهی و بردباری هستیم , چقدر واقعیت داره ! دوستان من نمیخوام اینو مطریح کنم که بین مسلمانان از این مشکلات نیست , چرا هست و شاید بیشتر هم هست اما ادعاهای کذب تمرین کننده های فالون گونگ باعث میشه که بریم تحقیق کنیم و ببینیم آیا درست میگن یا نه ! باید ببینیم کسانیکه عقیده دارند , مستقیم ترین راه رو بسوی تزکیه طی میکنند , چقدر از پس مشکلات خودشون بر میان و اساسا فالون گونگ چه تاثیری تو روابط اجتماعی میزاره . من وقتی وارد جمع میشدم معمولا 15 یا 10 نفری بودند , بلند به همه سلام میدادم و اونا هم فقط نگاه میکردند ![]() میدونین اگه بگین یا بخواین که جواب سلام چی شد !!! به شما خواهند گفت که چرا وابستگی دارید ؟ شما باید وابستگیها رو در فالون گونگ از بین ببیرید . میدونین کسانیکه میخوان زندگیشون بر اساس حقیقت باشه وقتی بطرف جمعشون میرفتم ناگهان حرفشون و قطع میکردن !!! گاهی اینقدر بی تفاوت نگاه میکنند که آدم مجبور بشه ازشون دور بشه !!! بعدا فهمیدم که تمرین کننده های نیکخواه دافا دائم در حال تهمت جاسوسی به این و آن هستند !!! بله اونا دولت جمهوری اسلامی رو متهم به اینکه جاسوسانی در بینشون قرار داده میکردند . ناگهان یه نفر رو بایکوت میکردند و یا تحویلش نمیگرفتن , بعدا با تماسهای تلفنی شبانه , بین چند تا تمرین کننده ای که خودشونو از همه بالاتر میدونستن , مسائل هماهنگ میشد . من خانمی رو در حال اشک ریختن دیدم . ازشون جویا شدم . ظاهرا ایشان از تمرین کننده دیگه ای شنیده بود که : من استاد رو در عوالم خیالی میبینم و ازم محافظت میکنه ![]() ![]() ![]() اون خانم با گریه میگفت : پس از من محافظت نمیشه ؟ آیا سطح من به اندازه ای نیست که استاد ازم محافظت کنه !!! برخی تمرین کننده گان بخاطر تمرین دافا , دیگه ارزشهای اسلامی یا سنت ایرانی رو در خانه شون تحمل نمیکردن و این باعث میشد که به فکر زندگی مجردی و دوری از خانواده کشیده بشن . ( جالبه که روشی که نیکخواهی رو کسترش میده ,, اول بنیان خانواده رو نابود میکنه :cool![]() کسایی که سعی داشتن کتاب رو و حرفای استاد یا کلمات رو حتما به زبان انگلیسی بگن و کلا با فرهنگ خودشون بیگانه بشن . تو فالون دافا تمرین کننده های مثلا سطح بالا , تو جلسات خصوصی جمع میشن و مقالات مخصوصی رو میخونن و فکر میکنن که دارن تزکیه میکنن .....حتی جلسات تمرین خصوصی تشکیل میدن . تو دافا این رسمه که بهتون اهانت کنن و اگه بپرسین برای چی اینطور برخورد میکنی , بهت میگن برو بدرون خودت !! مشکلات درون شماست که باعث میشه این بلاها سرت بیاد !!! خودم بیاد دارم که تو یه جلسه بدترین اهانتها بهم شد !! دوستان الان بعد از چندین سال , هنوز خاطره وحشتناک اون جلسه از زهنم خارج نشده !!! در جواب سوالم که آیا این رفتارها حق منه بهم گفتند : برو مقاله سنگاپور استاد رو بخون !!! تو مقاله سنگاپور هم استاد نوشته که اگه تو جلسه ای رفتین و ناگهان شروع به اهانت به شما کردن پس برین بدرون خودتون !!!! اجازه بدین که همینجا بگم در اسلام هم گذشت و بخشش هست اما با ریز تر شدن در شرایط بخشش خواهید دید که فالون دافا صرفا یه انحراف بزرگ از دستورات اخلاقی ارائه میکنه . دوستان حرف زیاده اما بهتون بگم که تمرین کننده گان صرفا ایاتی از قران رو مثل قتلو فی سبیل الله ....و یا آیات دیگه رو بهانه میکنند و مسلمانان رو و دین اسلام رو آدمکش معرفی میکنند . در حالیکه بخدا قسم شما بین تمرین کننده گان دافا هر لحظه بارها و بارها کشته میشید .... رهروان دافا پیامبر اسلامو کسی میدونن که روشهای عرفانی هندی رو انجام میداده و بیسواد هم بوده !!! در حالیکه استاد دافا هم هیچ مدرکی نداره ! دافا فقط روشیه که با دستورات به ظاهر اخلاقی باعث میشه شما فرمانبردار یه گروه منحرف بشین . وای به حال کسانیکه خودشونو تحت فرقه ای با اینهمه انحراف قرار بدن . حیفه مملکتی با فلسفه اشراقش با سهروردیها و ملا صدراها و مولاناها و....... حیفه با وجود ائمه معصومین و قران و نهج البلاغه , فقط به خاطر اینکه تحقیق کامل نکردیم , بیافتیم تو دام این انحراف بزرگ . تو تمرین کننده ها آدمهای افسرده و در خود فرو رفته و معتاد و ..... زیاد میبینید که فکر میکنند دارن میرن جلو اما , فقط به مرز خود کشی میرسن . شما حمله به اسلام و ارکان نظام اسلامی رو بارها تو حرفای تمرین کنندگان میشنوید . اون مدینه فاضله ای که دافا ازش حرف میزنه , اصلا وجود خارجی نداره !!! کاش میشد بیشتر بگم , اما دوستان تا خودتون بین اون جمع منحرف نباشید , عمق فساد معنوی دافا رو درک نخواهید کرد . تا مقاله بعدی خداحافظ |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
من چیز زیادی در این مورد نمی دونم چون تحقیق نکردم ولی چند وقت پیش در جایی خوندم یه پسره جوان که خیلی با خدا بوده و همیشه نماز سر وقت می خوانده و نماز شب ودیگر تعقیبات رو به جا میاورده پدر و مادر این پسر جوان متوجه میشن که دیگه پسرشون نماز نمیخونه و زیر لب کلماتی رو داره زمزمه می کنه این روند ادامه پیدا میکنه تا جایی که دیگه خودشو توی اتاقش حبس می کنه نه با پدر و مادرش حرف می زنه نه با دیگر اطرافیانش تا اینکه پدر و مادر پسره اونو پیش یه روانپزشک کارکشته می برن و متوجه میشن پسرسون میخواد به یه عرفان کاذب دست پیدا کنه |
|||
|
۲۲:۳۰, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان در مورد اون پسر جوان و عرفان کاذب اینقدر بهتون بگم که بر عکس اسلام و شور حالی که ایجاد میکنه و عمیقا نشاط عبادیه که نصیب میشه اما در همه عرفانهای کاذب یا لااقل اونایی که من دیدم و براتون شرح دادم باعث انزوا درخود فرورفتگی بی اهمیتی به زندگی و اطرافیان و مسئولیتها فر رفتن در تخیلات و به نوعی معلق ماندن و موارد دیگه میشه . اون عبادت و خلوت که در اسلام هست در حقیقت خلوت با خداست . نمازهای شب و عبادات اسلامی رابطه بنده رو با خدایش بیشتر میکنه اما عرفان کاذب حتی شخص رو از خودش بیخود میکنه . از نظری که دادید ممنونم . خدانگهدار |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام خواننده گرامی در ادامه بحث به یه سوال مهم دیگری میرسیم . زمانیکه من با رهروان فالون گونگ صحبت میکردم و سوالاتی مطرح میشد وقتی قادر به جواب نبودند ( اکثرا جوابی نداشتند که بدهند ) میگفتند چقدر وابستگی داری !!!! جالبه که ما وقتی میخواهیم اسلام رو بپذیریم , خدا و قران و اسلام باید به سوالات ما جواب بدهند ![]() تا بتوانیم قبول کنیم اما اگه از استاد فالون گونگ سوالاتی بکنید خواهد گفت : تزکیه کنید و تمرین کنید و وابستگی نداشته باشید !!!یعنی عقل و کنحکاوی که نعمتی بشری است و خدا و اسلام بسیار به اون توصیه کردند رو کنار بزارید . فقط تمرین کنید ! بسیاری از روشهای دیگه عرفان کاذب هم همین مشخصاتو دارند و چون دارم به آخر بحث میرسم میخوام بدونید که اشتراکات زیادی بین عرفانهای کاذب هست . که تو پستهای قبلی ذکر کردم . بخصوی فالون دافا فقط باعث میشه که مثل بازیچه ای در دستان تمرین کننده های مثلا سطح بالا قرار بگیرید . خلاصه همه کار بکنید الا نماز خواندن و روزه و قران خواندن و به خدا توجه داشتن . اونهم خداییکه از رگ کردن به شما نزدیکتره . در کتابهای فالون دافا , هیچ حرفی از خدا نیست و استاد فقط به خودش دعوت میکنه و خودش عمر رو زیاد میکنه و خودش بدن تمرین کننده ها رو تصفیه میکنه و در نهاین خودش خدا میشه . واقعا فکر میکنید عصر فرعون تموم شده ؟ بشر نسبت به خودش و بدنی و زندگیش اطلاعات علمی کافی نداره . بخاطره همینه که علم داره پیشرفت میکنه و هر روز به مطالب جدیدی میرسه . این بشر با علم ناقصش , چطور میتونه برنامه زندگیشو خودش معین کنه ؟ چطور میتونه خودش از خودش عرفان در بیاره ؟ این اساتید عرفانهای کاذب , از کجا به راه سعادت بشر پی بردن ؟ فقط میدونن که با ظاهر نمایی , میتونن افراد رو به طرف خودشون بکشن . مگه ممکنه کسی به دنبال خدا و به خدا رسیدن باشه و با روش منحرفی مثل فالون گونگ بخواد به خدا برسه ؟ چطور میشه فرهنگ اسلامی با اون 14 معصومش و اونهمه کتاب و قران و تاریخ اسلامی رو کنار بزاریم و بگیم راه مستقیم سعادت فالون گونگه !!!! شما چه کسی رو میشناسید که از چنگال مرگ فرار کنه ؟ جالبه که استاد فالون گونگ دائم بین این دنیا و آن دنیا در رفت و آمده !!! چه تقوای و چه تزکیه ای داره یا چه مقامی پیش خدا داره که این ادعا رو میکنه ؟ عارف حقیقی که میشه بهشون متوسل شد همانا ائمه معصومین هستند که عارف به خدا هستند و همیشه هم بخدا دعوت میکنند نه به خودشون ![]() ![]() ![]() در عرفانهای کاذب , استاد فقط به خودش دعوت میکنه ! چرا ما ایرانیها باید فرهنگ و فلسفه مون رو کنار بزاریم و اجازه بدیم که , روش بی پایه و اساس دافا راهمون رو مشخص کنه ؟ دوستان صحبت در مورد تجربیاتم از اسلام , خودش یه موضوع جدید رو میطلبه اما فقط بدونین که : اگر دنبال تمرکز حقیقی ذهن هستید اگر دنبال راه رسیدن به خدا هستید اگر به فلسفه و عرفان علاقه دارید اگر خیر دنیا و آخرت میخواهید اگر الگوهایی برای زندگی میخواهید اگه میخواهید ذهن و جسمتون رو ارتقا بدین فقط راهش اینه که بخدا ایمان بیارین و از طریق قران و اهل بیت , مسیر اسلامو طی کنید . عارفی میگفت : من تعجب میکنم از شما که چطور طی العرض ندارید !!!! ( رفتن سریع از یه مکان به مکانی دیگر ) راست میگفت . چون از طریق خدا بودن و فنا شدن در خدا , میشه به خیلی بیشتر از اینها رسید . من میخوام بدونم که کدوم کشور دنیا مولانا داشت ؟ بایزید بسطامی داشت ؟ سهروردی داشت ؟ ملا صدرا داشت ؟ حافظ داشت ؟ فردوسی داشت ؟ کدوم کشور ایت الله قاضی , ملا حسینقلی همدانی , کشمیری , آیت ا... بهجت داره ؟ دکتر عبدالحسین زرینکوب , دکتر دینانی , دکتر حبیب ا... آموزگار ....و.... چه کسی دینی داره که رسول خدا معرفیش کرده ؟ کی 12 امام داره که بهشون متوسل بشه ؟ چه قهرمانانی بالاتر از شهدای کربلا میشه متصور شد ؟ اگه عرفان میخواهید , برید وقایع عاشورا رو مطالعه کنید . جواب سوال شما همین نزدیکی هاست . نه دست یه منحرف دروغگو مثل لی هنگچی ( استاد دافا ) شما میدونید نماز خواندن با توجه و اول وقت , چه میکنه ؟ میدونید خواندن سوره توحید چه اثری میزاره ؟ میدونید صلوات فرستادن چکار میکنه ؟ میدونید خواندن کتب اخلاق اسلامی و مراقبه های اسلامی , چه تاثیری رو زندگی میزاره ؟ میدونید خدا از رگ گردن بهتون نزدیکتره و یه روزی میپرسه , من که بودم چرا فالون گونگ دنبال کردی ؟ شما سوره یس رو با معنی خوندین ؟ فقط یکبار ! دلی صاف کنید و از خدا اصلاح شدن بخواهید و واقعا رو حرفتون بایستید و سوره واقعه رو بخونید و معنیشو مرور کنید . فقط یکبار ... آخه شوان فالون ( کتاب دافا ) فقط یه زباله است که متاسفم و بخدا پناه میبرم از این انحراف بزرگ . دوست گرامی من ادعای مسلمان بودن ندارم . اگه خدا بخواد , فقط بنده اش باشم . اما میگم که خدا چیزایی بهم داد و مواردی رو دیدم که باعث شد لااقل بدونم راه کدومه . خداست که منو هدایت میکنه . اینجا فقط تجربه امو گفتم و اگر مایل بودید به من پیام بدین تا منابعی رو برای آشنایی در اسلام و مذهب شیعه بهتون معرفی کنم . دردی که من تحمل کردم به این دلیل بود که فکر میکردم دافا یا روشهای دیگه میتونن فرد رو ارتقا بدن . تمام مشکلات از فکر اشتباه خودم بود . از دوری خودم از خودم و فرهنگ اسلامی ایرانی خودم بود . تا ایمان کامل هنوز راه هست . التماس دعا خدا یاورتان باد |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط emadm.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ببینید، ما اگر بخوایم اعتقادات یک روش رو با یک روش دیگه مقایسه کنیم، مطمئنا به مواردی بر می خوریم که این دو با هم تناقض دارند. میشه این طور گفت که اعتقادات خیلی از ادیان با اعتقادات اسلام در تناقضه، پس این دو اعتقاد نمی تونند همزمان درست باشند. اگر ما مطمئن باشیم که مثلا اعتقاد A با اعتقاد B در تناقضه، مبشه سه حالت زیر رو در نظر بگیریم: 1- اعتقاد A نادرست باشه. 2 - اعتقاد B نادرست باشه. 3 - هر دو نادرست باشند. حالا چرا یک نفر یک اعتقاد رو می پذیره؟ می تونه دلابل مختلفی داشته باشه، مثلا ممکنه فردی از روی استدلال به چیزی برسه، ممکنه مثلا چیزی رو تجربه کرده باشه (البته خودم هیچ تجربه ندارم)، ممکنه به فردی اعتماد کرده باشه ، ممکنه چیزی رو از خانواده اش یاد گرفته باشه و ... و بحثی هم که هست، اینه که ممکنه فردی وابسته به یک اعتقاد بشه. حالا این اعتقاد می تونه اسلام باشه یا فالون دافا یا هر چیز دیگه. مهم اینه که ما بتونیم هر چیزی رو بسنجیم، اگر دیدیم درست نیست رد کنیم، اگر دیدیم نمی تونیم اثبات یا رد کنیم حداقل جای شک براش بگذاریم. من خودم تقریبا دو سال و نیمه دارم در مورد فالون دافا تحقیق می کنم. موضوعی که هست اینه که اعتقاداتش خیلی خاصه که البته دوستمون هم اشاره کردند. اما اینکه آیا اعتقاداتش درسته یا نه، و اینکه آیا اعتقادات اسلام درسته یا نه و ... چیزیه که به این سادگی نمیشه در موردش نظر داد. چیزی که میشه خیلی قطعی گفت اینه که اعتقادات فالون دافا و اسلام بسیار متفاوتند و تفاوت زیادی دارند، مثلا توحید. البته در فالون دافا به نظر من بیشتر روی آموزه ها تاکید میشه تا اعتقادات، اما اعتقادات هم مهمند. مسئله دیگه اینه که هر روشی رو باید جداگانه بررسی کرد. به نظر من ما نمی تونیم ادیان رو به دو دسته اسلام و غیر اسلام تقسیم کنیم. باید هر کدوم رو جدا بررسی کنیم. یعنی از نادرستی یک روش، نمی تونیم به نادرستی یک روش دیگه برسیم. به هر حال روشهای نادرست زیادند و ما باید قبل از پذیرش حتما تحقیق کنیم. و یک تجربه شخصی هم از من، اینه که هر چیزی رو که یقین نداشتید بگذارید توی شک بمونه. مثلا وقتی می بینید فردی ادعایی می کنه یا در یک کتاب مطلبی رو نوشته، فوری نگید درسته یا نه، بگید شاید درست باشه شاید هم نه. به مرور می تونید در مورد درستی یا نادرستی اش اطلاعات بیشتری به دست بیارید و مطمئن تر بشید. و یک چیزی هم هست که یک احساسی شبیه یه یقین رسیدن ممکنه در خیلی جاها به شما دست بده که لز.وما به معنی به یقین رسیدن نیست. موفق باشید |
|||
|
۱۶:۰۶, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام اعتقاد به اسلامو و یقین به دین اسلام و فقط خدا به آدم میده . اما کسانیکه کفر میورزند میشه >>>>>> و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا .... شما میخوای پیرو مکتبی باشه که به تناسخ معتقده ؟ روشی که بین تمرین کننده هاش ارکان خانواده متزلزل میشه ؟ روشی که همدیگه رو به جاسوسی متهم میکنن ؟ روشی که استادش خودشو خدا میدونه ؟ روشی که استاد عمر زیاد میکنه ! براتون چرخ زیر شکمی نصب میکنه ؟ روشی که استاد مواظب شماست ؟ روشی که استاد فاشن های بیشمار داره ؟ روشی که دین رو تشزیفات مذهبی میدونه ؟ روشی که ضد مذهبه ؟ شما یه مثلا استاد دارید و ما تمام فرهنگ 1500 ساله اسلامی رو بزاریم کنار بیایم دافا یاد بگیریم ؟ شما پیرو روشی هستین که مقالات و کتابهای سری درش مطالعه میشه ؟ موضوع اینه که اگه یهودی و یا مسیحی هم بودین میشد گفت اعتقاد به خدا دارید و اسلام هم براتون ارزش قائل بود . اما تو کتاب شما مذهب یه تشریفاته . من نیومدم شما رو قانع کنم ! قبلا مزاحمت پستهای شما رو تحمل کردم . در ضمن شمایی که اسلامو متهم به تجاوز جنسی و آدم کشی میکنید بهتره بقیه مراحل انحرافتون رو تو همون جمع منحرف و کافر فالون دافا بگذرونید . اینجا یه سایت اسلامیه و پستهای شما دائما در حال ایجاد شبهه در ارکان اسلامیست .. تا حالا سعی نداشتم جوابم محکم باشه اما حالا پست عمومی دادید و آشکارا اعتقاد به اسلامو زیر سوال میبرید ؟ اگه من حس خوبی به اسلام دارم , خدا بهم این حس خوب رو داد اما بین شما هم بودم . جز بدبختی و سوء استفاده در میان فالون دافا چیز دیگه ای پیدا نمیشه . انحراف فالون دافا مال همون افرادی که فکرشون منحرف از خداست . تشزیف ببیرید در یه سایت دافایی و کسانی مثل خودتونو که مخالف خدا و دینش هستند , منحرف کنید . وقتی آشکارا پست میدید واقعا امیدوارم که برادران مسلمانم و خودم تو دهنتون بزنیم تا دیگه شیطانو یتو یه سایت اسلامی تبلیغ نکنید. |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۵ توسط emadm.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام مهدی جان
به نظر من در مورد هر عقیده ای، تا شک وجود نداشته باشه نمیشه بحث کرد. چه اشکالی داره که در مورد اعتقادات بحث بشه؟ |
|||
|
۱۷:۳۴, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
بنده یه دوست دارم خیلی رفته اعماق این بحث میترسم منحرف شه . شما هم دقت کنین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای حفظ قرآن در عرض یک ماه با محوریت تبلیغ عرفان کاذب | hosein-salari | 0 | 1,278 |
۱۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۵ آخرین ارسال: hosein-salari |
|
| عرفانهای دروغین ......... | saloomeh | 8 | 4,502 |
۱۸/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| تبلیغات رودررو برای عرفانهای جدید | saloomeh | 0 | 1,643 |
۲۶/شهریور/۹۰ ۸:۳۰ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| آزاديجنسي عرفانهای کاذب برای جذب جوانان | SAEED_KOSAR | 1 | 3,070 |
۱۷/آذر/۸۹ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: امیر گیمر |
|