|
ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو عید اما یک روز!!؟
|
|
۵:۴۵, ۲۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۵:۴۷ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو عید اما یک روز!!؟
با عرض سلام به ساحت آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و تمامی دوستان دوستان من یادم نمیاد که این روایت یا حدیث را از کدوم شخص شنیدم یا کجا خوندم زمانی که دو عید یک جای شود آقا ظهور میکنند، شاید به نظر بعضیا یعنی چطور میشه ک دو تا عید در یک روز باشد، اما شما بزرگان خودتون به احتمال زیاد میدونید که روز جمعه خودش یک عید محسوب میشود برای ما و به تور نمونه امروز جمعه هست و از دو عید بگذریم که سه تا عید در یک روز هست و خدا کند که این جمعه همان جمعه موعود باشد و روایت حقیقت داشته باشد. حالا اگر واقاً آقا ظهور کنه من خودم موندم با چه رویی میتونم بگم آقا خوش امدی من منتظرت بودم من آماده شده بودم که تا ظهور کنی و جملاتی که در روایت هست بگی و من واقاً لبیک گویان به ندای شما لبیک میگم، نشود من رو سیاه مثل کوفیان که آقا امام حسین (علیه السلام) را خواستن ولی وقتی اومد آقا را تنها گذاشتن، خدایا به ناتوانی ما رحم کن و لیاقت منتظر و سرباز آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)بودن را به ما عنایت بفرما. خوب دوستان و مدیران عزیز من منتظر پاسخ شما هستم |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۲ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
تا اون سفیانی ملعون نیومده بدبختانه خبری نیست! میگم بریم یه لشکر کذایی تشکیل بدیم,بدیم دستش ,شیرش کنیم خروج کنه!! |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من میگم یه مثقال مرگ موش باید بریزیم تو غذای اون یارو پادشاه سعودی جون سگ داره نمیدونم چرا نمیمیره !!!
|
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام.
راستش من تا حالا اینجور روایتی ندیدم. روایتی که دیدم اینه که حضرت روز 10 محرم ظهور میکنن. یعنی روز عاشورا |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۴ توسط Ali bagheri.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من خوندم که روز عاشورا حضرت ظهور میکنند و همچنین روز جمعه ؛ یعنی عاشورائی که به جمعه افتاده باشه !!!
درسته که برخی روایات و احادیث گفته اند که بدون سفیانی و علائم حتمی هم حضرت میتونه ظهور کنه ؛ إنَّ اللهَ عَلی کُلِ شَئٍ قَدیر ولی باید اصل رو بر این بگذاریم که این علائم ، حتمی نامیده شده اند و باید حتماً اتفاق بیفتند !!! و از طرفی هم باید در نظر داشته باشیم که ما منتظر علائم نیستیم ، منتظر آقا حجة بن الحسن (عجَّل الله تعالی فرجه الشّریف) هستیم ! علائمی که گاهی اوقات رخ میدهد ، امید و بشارتی است برای منتظران واقعی آن حضرت ، که با دیدن آن ها شاد میشوند !!! همین انقلاب ها و بیداری ها رو دست کم نگیریم ؛ چون یکی از علائم آخرالزمان همین است که مردم کل جهان نیاز پیدا میکنند (به یک انسان کامل) بشارت های مقام معظّم رهبری (که انشاءالله سیّد خراسانی هستند) را نیز در نظر بگیرید که تازگی فرمودند : تاریخ امّت اسلامی ، به اذن پروردگار ، تغییر خواهد کرد ![]() |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه عزیزان
اول خدمت برار خوبم ساقی عزیز عرض کنم که روایات ظهور امام رو در ماه محرم و روز عاشورا ذکر کردند. پس ظهور نه تنها در روز عید نیست بلکه مقارن با ماه غزا است . و حکمت عجیبی هم در مورد مقارن شدن آن با عاشورا وجود دارد. نکته دوم اینکه این ها برای حالتی است که ما روتین وار روایات رو بخونیم و حوادث رو دنبال کنیم و تک تک تو ذهنمون تیک بزنیم ! چه بسا علایم حادث شوند ولی طوری نباشه که همه یکی یکی رصد بکنند ( البته بجز حادثه ای مانند صیحه) مثلا شاه فلان مرده باشه و خبرش رو مخفی نگه دارن یا مثلا شورشی های سفیانی ملعون به قتل و غارت مردم بپردازند ولی خودش پشت پرده باشه ! و . . . البته ایهنا احتماله و نه صد در صد واقعیت چون از طرفی در روایات داریم که با شنیده شدن صیحه ( که تا ظهور علنی امام فاصله داره ) همه جا صحبت از امام میشه و مردم باهم در مورد او صحبت میکنند. و در نهایت به قول دوستمان از آنجایی که ان الله علی کل شیء قدیر پس نباید انتظار داشت یه کاغذی برداریم و اتفاقات رو یکی یکی بنویسیم تا به آخرین حادثه برسیم ! در یکی از روایات از ائمه هم اینگونه آمده که : صبح و عصر منتظر فرج باشید ! و در جایی دیگر هم چنین آمده : ظهور زمانی اتفاق میفته که حتی مومنین هم از زود حادث شدنش تعجب میکنند و در واقع انتظار ندارن ! پس دوستان ما باید ضمن اینکه باید هوشیار باشیم نسبت به حوادث اطرافمان و نه غفلت زده باید چیز هایی رو که امام از ما انتظار دارن به نحو احسن به جا بیاریم . امید، صبر، انتظار، یقین، تقوا ، رعایت حدود الهی ، تکریم پدر و مادر و . . . به لینک زیر یه سری بزنید : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12687.html البته |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۱)mhvvhm نوشته است: سلام دوستان شما از کجا می دونید که خروج نکرده ؟ شاید خروج کرده ولی ما خوابیم ؟ این همه ادم کشی رو ببینید کار کی میتونه باشه؟ البته من مدعی نیستم که ظهور کرده! |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۶)mahdy_mir نوشته است: به نام خدا خدا نسلشو از زمین وربندازه الهی! |
|||
|
|
۵:۳۸, ۲۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۵:۴۰ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بنا بر اعتقاد مسیحیان و یهودیان ماشیح بن دیوید یا همون مسیح ، در روز جمعه ای که مصادف با 11 سپتامبر هست به زمین خواهد آمد
و بنا به اعتقاد ما (برگرفته از احادیث معتبر) قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روز جمعه ای که مصادف با 10 محرم است ظهور خواهند کرد یه چیز جالب که چند مدت پیش توی یه سایت خواندم: در سال 2022 میلادی 11 سپتامبر در روز جمعه است و مصادف است با 10 محرم البته من یکی دو ساعت با خودم درگیر بودم و یه 4تایی تقویم دور خودم چیده بودم و کلی حساب کتاب کردم اما به نتیجه نرسیدم!!! حالا اونا چجوری به این سال (2022) رسیده بودند ، خدا میدونه اما شما هم یه سری بزنید به تقویم اگر وقت کردید و یه محاسبه ای کنید به بنده هم خبر بدید مرسی راستی راجع به این موضوع سال 2022 هم با یه سرچ ساده توی سایت گوگل میتونید پیداش کنید |
|||
|
|
۹:۲۴, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . دوستان احادیث در مورد روز ظهور حضرت هم به جمعه اشاره دارند هم به شنبه. پس اینقدر دنبال پیدا کرن جمعه در تقویم نباشیم... . البته یک حدیث هست که در کتب معتبر وجود دارد (که آن هم در کتب اربعه شیعه نیست) در کتاب حدیث شیعه هست،به جمعه اشاره دارد. اما در مورد ظهور حضرت در روز شنبه چهار حدیث است در کتب معتبر شیعه. . . مقاله ای در این مورد هست می گردم اگر در تالار نبود براتون میذارم.اگر هم که بود لینکش را می هم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زمان ظهور نزدیک است | kian2137 | 7 | 2,731 |
۸/فروردین/۹۶ ۷:۱۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,789 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,033 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| امام زمان را میخواهیم یا ظهور؟؟؟؟؟!!!!!!!! | سید ابراهیم | 21 | 7,648 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: افشین |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,851 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,320 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,876 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

جون سگ داره نمیدونم چرا نمیمیره !!!