|
بهاییت دین یا انحراف ؟
|
|
۱۳:۵۶, ۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۱۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:یک سوال: قبلا مفصل به این سوال جواب دادیم . نمیدونم نمیخونید!! خوب اگر اشکالی بود همانجا مطرح میکردید . ادم مغرض زیاد است . جناب عماد زمانی با شما بحث میکردم دوستان میگفتند ایشان مغرض است و هر جوابی بدهید فایده ندارد . بنده هم گفتم ما وظیفه رو انجام میدیم . در مورد ارتداد که در همین تاپیک همه چی بیان شد !! اما شما باز ... یا وقتی ثابت گردیم دین اسلام الهی است و باید به حرف خدا گوش کنید . اخر کار که دیدید راهی نیست گفتید اصلا شاید چند تا خدا باشه . این باور ذهنی رو بزار کنار و حقیقت رو ببین!! فقط خدا کنه قصدتون شر نباشه نقل قول:منظورم ادیانی است که خودشون رو دنباله رو دین ابراهیم (علیه السلام) می دونند. مثل یهودیت، مسیحیت، اسلام و بهاییت. دین ابراهیمی منظور ادیان الهی است که بعد از حضرت ابراهیم شکل گرفت و از فرزندان ایشان . چرا که از خداوند خواسته بود نبوت را در خاندان ایشان قرار دهد حضرت موسی با معجزات اشکار صاحب دین یهودیت حضرت عیسی با معجزات اشکار صاحب دین مسیحیت که البته این مسیحیت را دین نمیدانند و ایشان را در ادامه حضرت موسی هم میدانسته و .... و دین مبین اسلام اخرین دین الهی و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اخرین پیامبر خداوند و خاتم الانبیا حالا بهاییت چیست؟ 2 تا ادم جاهل رو انگلیس پیدا کرد . یکی رو کردند محمد عبدالوهاب و شد وهابی و فتنه وهابیت را راه انداخت . یکی رو هم کردند محمد باب و فتنه بابیت رو برای ضربه زدن به شیعه!! اول طرف اومد گفت من نایب امام زمانم ! دید کارش گرفت و انگلیسیا دارن حمایتش میکنند گفت خود امام زمانم! بعد هم گفت پیامبرم دید نه خیر داره بهش فاز میده گفت اصلا من خدا هستم!! نه معجزه ای نه حرف حسابی!! الانم پایگاهشون اسراییله و به اربابانشون خدمات جاسوسی و ... میدن پیامبر و با خداشون هم در یک جلسه ای که با حضور شاه قاجار و علمای اون زمان برگزار شد . بعد از این که حسابی توی بحث موند و نتونست به عنوان معجزه پای شاه رو خوب کنه اعدام کردند !! تنها فرق این دین قلابی هم که باعث شده علارغم مضحک بودنش بمونه پشتیبانی مالی و سیاسی و ... انگلیس و اسراییله فکر کنید یه حکومت یهودی چطور یه دین !! دیگه رو در خودش پذیرفته!!! نقل قول:ما یک موضوع هست: میگن اعتقادی که فرد در بچگی پیدا می کنه، مثل نقشی است که روی سنگ حک میشه.این غیر قابل تغییر بودن عقیده می تونه با یقین اشتباه گرفته بشه، در حالی که اینها تفاوت دارند. علم بچگی و نه اعتقاد بچگی . اگر دین دیگری بهتر و کامل تر دارید بفرمایید تا نقدش کنیم ببینیم چند مرده حلاجید!! کتابی هم مثل قران اگر دارید بسم الله |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۲, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
من هم نظرات خودم رو در این باره دارم اما چون اطلاعاتم کافی نیست و تخصصی در این باب ندارم ترجیح میدهم نظری ندهم
اما یک نکته را خواستم متذکر بشم خدمت دوستانی مثل آقا وحید ؛ شما معاون تالار هستید ، خودم دوستتون دارم و منطقی هم هستید . اما گاهی از نظر بنده ی حقیر ، نوعی تحقیر افکار مقابل ، یا متهم کردن به نادانی یا دشمن بودن و تعمدی بودن ایجاد شبهه ها رو می بینم که به افرادی مثل عماد یا اون چند نفر قبلی که می اومدند تالار نسبت می دادید . در اینکه برخی افراد قصد تخریب دارند شکی نیست ؛ اما این وسط افرادی هم هستند که واقعا جویای حقیقت هستند درضمن ما مامور به باطن نیستیم و نمی توانیم تشخیص دهیم که طرف چه کسی است ! گستاخی من رو ببخشید اما ازتون می خوام یه کم ملایم تر جواب دوستان رو بدین و رفتاری نکنید که مردم از جبهه ی اسلام زده بشن و سرخورده و ناراحت و دست خالی از این تالار بروند و فکر کنند اسلام دین زور و تحمیل عقاید است البته منکر این نیستم که صحبت های شما درست است ؛ فقط لحن تون یه کم تند هست این فقط یک انتقاد بود و انتظار دارم ناراحت نشید خدمت آقا عماد و چنین دوستانی هم عرض کنم ؛ شما که تا حالا با منطق و مودبانه رفتار کردید . خواهشا از این پس هم همین رویه را ادامه دهید و خدا نکرده به عقاید ما ( خصوصا اینکه از نظر ما عقایدمان معمولی نیست بلکه عقایدی مقدس هست ) توهین نکنید . چون در صورتی که توهین کنید هر فرد مسلمانی عصبی میشه و در صدد جواب برمیاد و اون وقته که علاوه بر جنگ و دعوا و تنش ، هیچ نتیجه ای هم از این همه زمان مصرف شده بابت بحث کردن حاصل نمیشه ! درضمن یک نکته : اینکه ما خود را جبهه ی حق میدانیم و می پنداریم همه باید مثل ما باشند ( البته نه از راه زور ) نه به خاطر تاریک فکر بودن و تحمیل کننده بودن ؛ بلکه به این سبب هست که وقتی یک جبهه ای دم از حقیقت مطلق بزند ، طبیعی ست که تمایل داشته باشد تمام جهان از حقیقت پیروی کنند . و این دقیقا برعکس دیدگاه انحرافی نیچه و لیبرالیست های فرهنگی امروز هست که فکر می کنند به تعداد عقایدی که وجود داره حقیقت هست و ما در اینجا پولورالیزم حقیقت رو داریم که اشتباه است باز هم از دوستان بابت انتقاد عذرخواهی می کنم ممنون |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
با تشکر از شما
بنده متوجه هستم که چطور باید برخورد کنم و خود جناب عماد هم میتواند تایید کند . بنده با ایشان ساعت ها نامه نگاری داشته ایم . ضمن این که ایشان را متهم نیز نکرده ام . ولی در مورد کابران سابق برادر من گاهی چیز هایی منتشر میکنند و ما سریع برخورد میکنیم که اگر شما جای ما میدیدید خدا میداند چه بر خوردی از خود نشان میدادید. در ضمن مسایل دیگری هم هست که .... موفق باشید |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
اگه خصوصی نیست لطفا همین جا مطالب تون رو بگذارید تا ما هم از روند و نتایج بحث آگاه شویم
درخصوص اینکه وظایف شما سنگین هست و همش باید با افراد بی ادب برخورد کنید کاملا بهتون حق میدم البته من یه اتهام های ریز هم دیدم بین صحبت هاتون و همچنین از نوع نوشته هاتون ؛ اما شاید حق داشته باشید ، نمیدونم ، به هر حال ببخشید مسائل دیگری هم هست رو کمی درک می کنم ، تا حالا چی باشه ؟ ![]() به هر حال خوش حالم که انتقاد پذیر هستند ببخشید وقت تون رو گرفتم ، مزاحم نمیشم تشکر |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۳۰)محمد666 نوشته است: دین فقط نامیست بر زبان انسانها سلام در مورد صحبت شما در ارتباط با فرد بودایی باید بگم که مخالفم . بودیسم یک روش تزکیه است . و انسان محوره ! و در ثانی هر کسی که تو بودیسم پیشرفت کنه به قول متون خودشون تبدیل به خدا میشه و پرستیده میشه . بودیسم در دنیایی که , یک آفریننده داره , میخواد خودش خودشو تزکیه کنه . از طریق بی ذهنی و غیره . در بودیسم , بتها و مجسمه هایی مقدس هستند که هیچ قدرتی از خودشون ندارن . برای همین اگه با تبر بزنی به مجسمه , خواهد شکست ! در مورد تزکیه اخلاق باید بگم که البته پیشرفت هایی سطحی در این مکتب هست . هر کسی تو این دنیا , تلاشی کنه پس به نتایجی میرسه . بعضی کشورها با مکتب بودیسم بسیار پیشرفته و منظم و با رعایت اخلاقیات در سطح خودشون هستند و معلومه که در این دنیا مزایایی بدست میارن . جالبه که هیچ کشور دیگه ای باهاشون کاری نداره . نه آمریکا نه انگلیس و غیره .... فقط ما میگیم کتابمون قران و مکتبمون اسلام هست و جالبه که شیطان دست از سرمون برنمیداره ! اگه بیشتر در بودیسم دقت کنید بیشتر متوجه میشید که اینقدر در مسیر شیطان حرکت میکنند که جناب ابلیس ازشون کاملا راضیه و کاریشون نداره . اما وقتی میایین سراغ اسلام و قران , تمام قدرت شیطان جمع میشه که اینکار پیش نره موفق باشید |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:درست میگی ولیسلام طلا فروش در اینجا مثال چه کسی است؟ همه ما فکر می کنیم درست می گیم. چون اگر ما عقیده خودمون رو نادرست بدونیم که تغییرش می دیم. پس قاعدتا خیلی ها هستند که خوودشون رو جبهه حق می دونند. اون فردی هم که درس دین رو خونده، شاید اگر در یک محیط دیگه بزرگ میشد و درسهای مربوط به دین دیگری رو می خوند، عقایدش متفاوت بود. نقل قول:اگه به درستی حرف خودت اعتماد و یقین نداری، اشتباه می کنی که میگیحرف خودم رو نادرست نمی دونم، اما ممکنه حرف ما درست نباشه. اما اگر بخوایم فقط مسائل بدیهی که ازشون مطمئنیم رو بگیم که بحث پیش نمیره. نهایتش اگر اشتباه بود دوستان تصحیح می کنند. آقا وحید هم به نظر من یکی از منطقی ترین کاربران این تالار اند. از مدیریت خوبشون ممنونم |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۵)mrfarzadj نوشته است: اگه خصوصی نیست لطفا همین جا مطالب تون رو بگذارید تا ما هم از روند و نتایج بحث آگاه شویم به نام خدا سلام نظر شما پسندیده است . اما دوست گرامی , خیلی حرکتهای بظاهر منطقی و بظاهر از روی حسن نیت , در واقع آسیب زننده اند. بببین مگه شیطان کار غیر منطقی میکنه که میگه صبح زود و بهترین موقع خوابیندن , بگیر بخواب ! مگه غیر اینه که آسایش انسان رو مد نظر قرار داده ؟ اما منو شما میدونیم که این حسن نیت ظاهری فقط برای قضا شدن نماز شماست . صحبتهای اون کاربر در ظاهر چند تا سواله و ظاهرا با تمام سعیش میخواد دنبال حقیقت باشه اما اشکالاتی داره که باید بهش بیشتر فکر کنی . حتی جاهایی که با موضوع موافقت میکنه , تو چند تا پست بعد یا در یه موضوع دیگه دوباره همون آش و همون کاسه . ببین میتونیم بگیم اصلا خدا هست ؟ اصلا شیطان هست ؟ اصلا من هستم ؟ بیا ثابت کن که شما هستی و موجودیتت توهم نیست ! آیا خورشید در آسمان واقعا روشنه یا ما روشن میبینیم ؟ ![]() منظورم اینه که بسیاری از سوالات ( به ظاهر منطقی ) در حقیقت بدست گرفتن طرف مقابله ! با سوالات بی مورد میشه طرف مقابلو سالها بدور خودش چرخوند ! شما پستی دادید در نهایت بی طرفی . اما نکاتی مهم در پستهای اون کاربر مشهور هست که پیشنهاد میکنم بیشتر بهش دقت کن . در ضمن همینطور با مطرح کردن مسائل پیش پا افتاده , داره فقط ستاره هاشو بالا میبره ! اینطوری , وقتی یه نفر بیاد به تالار فکر میکنه که چه فرد پیش کسوتیه و اون تازه وارد میافته تو دام شیطان . مدیران بخش پستهای زیادی از بنده رو پاک کردن در حالیکه اون کاربر تمام مدت و بطور واضح علیه اسلام شبهه پراکنی میکنه و حتی یکبار هم نشده با مطلبی موافق باشه . بقول اون دوستمون , ساعتها با هم مکاتبه داشتن بدون اینکه حتی یکبار موفق بشن در یه موضوع , به توافق برسن . ![]() بگذریم . یه شیعه باید بتونه هوشمندانه تر و محکم تر عمل کنه . وگرنه باید سربازی امام زمان رو بزاره کنار و تا قیامت انرژی تلف کنه تا کاربر emad راضی بشه که اسلام یه دینه ! تازه بعدش emad میپرسه .....آیا اصلا خدایی هست که این دینو داده باشه ؟
|
|||
|
۱۲:۳۷, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۲۱:۱۵)emadm نوشته است: سلام دوستان سلام دوستان من یک سوال بسیار ساده از این فرد انجام دادم شاید بیش از 10 بار عجز این شخص از پاسخ به این سوال ساده برای من حیرت انگیز است سوال ساده ی من این است که: (۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۰)علی 110 نوشته است: به نظرش چه مسلکی خوب است و حق است؟؟؟؟ به نظرم کسی که توان ندارد بگوید صراحتاً چه مسلک و مرامی دارد و بر اساس چه ادله و استناداتی پایبند به این مسلک است نشان از... واقعاً فکر میکنم به اندازه ی کافی با این فرد آشنا شده باشیم ![]() (۲/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۴)علی 110 نوشته است: راستی دوستان یادتان باشد که این فرد معتقد است که: |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
علی جان
یک تاپیک داریم که توی اون در مورد اعتقادم صحبت کردم و کلی هم بحث کردیم. اما مطرح کردنش در اینجا می تونه بحث رو منحرف کنه. ببینید دوستان، به نظر من وظیفه یک مبلع مذهبی آگاهی دادنه. اگر شما اسلام رو درست می دونید و دوست دارید دیگران هم اون رو بشناسند، می تونید اطلاع رسانی کنید، اما هر کاری راهی داره. راهی که ما برای شناساندن اون عقیده دین پیش می گیریم باید راه درستی باشه. اولا باید ببینیم آیا روشی که برای ترویج اسلام پیش گرفته میشه، توسط اسلام تایید شده یا نه؟ به طور مثال فکر می کنم حدیثی از امام علی (علیه السلام) رو در جایی خواندم با این مضمون که لازمه از صحت خبری که نقل قول می کنیم مطمئن بشیم. متاسفانه خبرهای نادرست زیادی در اطراف ما وجود داره که نباید سرسری باعث انتشار بیشتر اونها بشیم. من خودم کتابهای یکی از ادیان عیر از اسلام رو مفصلا مطالعه کردم و می دونم که خیلی از خبرها و مقالاتی که دربارش منتشر شده صحت ندارند. البته معمولا افرادی که این مقالات رو بازگو می کنند از نادرستیشون مطلع نیستند و صرفا خبر رو کپی پیست می کنه و خیلی اوقات وقتی درباره نادرستیش اطلاع رسانی میشه خبر رو تصحیح می کنند. نکته دیگه این که به نظر من استفاده از زور برای وادار کردن دیگران به پذیرش یک عقیده کار درستی نیست. وقتی ما برای درستی اعتقادمون دلیلی داریم، می تونیم این دلایل رو مطرح کنیم و اون فرد هم می تونه بسنجه و اگر تشخیص داد که درسته بپذیره. شاید اون فرد هم برای اعتقاد خودش دلیلی داشته باشه و شاید هم اعتقادش درست باشه. خوبه اگر ما هم به عقیده ای متفاوت از عقیده خودمون بر خوردیم دلایلش رو بشنویم. شاید واقعا دلایل قانع کننده ای داشته باشه. |
|||
|
۱۵:۱۳, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۰۱)emadm نوشته است: وقتی ما برای درستی اعتقادمون دلیلی داریم، می تونیم این دلایل رو مطرح کنیم و اون فرد هم می تونه بسنجه و اگر تشخیص داد که درسته بپذیره. شاید اون فرد هم برای اعتقاد خودش دلیلی داشته باشه و شاید هم اعتقادش درست باشه. خوبه اگر ما هم به عقیده ای متفاوت از عقیده خودمون بر خوردیم دلایلش رو بشنویم. شاید واقعا دلایل قانع کننده ای داشته باشه. خیلی جالبه این فرد حرفهای ما رو تکرار میکنه اما بعد از بیش از ده بار هنوز با صراحت به این سوال بنده پاسخ نداده که: (۳/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۷)علی 110 نوشته است:(۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۰)علی 110 نوشته است: به نظرش چه مسلکی خوب است و حق است؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
علی گرامی، در اینجا در مورد اعتقاداتم صحبت کردم. اما اگر در این تاپیک بخوام مطرح کنم باعث منحرف شدن موضوع بحث میشه.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعتراف وهابیت به انحراف فرقه ضاله بهاییت | mahdy30na | 0 | 931 |