![]() |
|
رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: رادیو بیداری (/forum-89.html) +---- موضوع: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس (/thread-40292.html) صفحه: 1 2 |
رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - شیدا - ۲۳/مهر/۹۴ ۱۸:۱۵ ![]() پرسیدند قلعه افتخار یک ملت کجاس؟ آرام دستم را گرفت و بر سر قبر یک شهید مهمانم کرد. روی سنگ قبر نوشته بود: قلعه افتخارم شهادت است و اینبار رادیو بیداری دلگویه ای دارد با شهدا
همچون گذشته همراهمان باشید ![]() کار های قبلی رادیو بیداری:
یا علـــــــی / التماس دعا پ.ن: از تمام بزرگوارانی که به هر نحو ما رو در ارائه ی این کار همراهی کردن، بسیار سپاسگزاریم و همچون کار های گذشته، مشتاق شنیدن انتقادات و پیشنهاد های سازنده تون هستیم.
پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - mahdy30na - ۲۴/مهر/۹۴ ۱۳:۱۱ سلام
مثل همیشه خوب بود فقط کوتاه بود، ایا علتی خاص داشت که چند قسمتی شد؟ حجمش هم نسبت به قسمت های پیشین زیاد بود پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - شیدا - ۲۴/مهر/۹۴ ۱۳:۳۸ سلاو و عرض ادب تشکر از شما با توجه به موضاعات مطرح شده در مورد دفاع مقدس، تصمیم گرفته شد که در چند برنامه کوتاه تقدیم دوستان بشه، که اولین بخشش گرامیداشت شهدا بود ان شاءالله قسمت های بعدی هم به زودی در راهه حجم دانلود که خیلی کمه، همیشه نزدیک 50 مگ بود که با کیفیت پایینش نزدیک 20 مگ میشد... الان با کیفیت خوبش شده 20 مگ پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - mahdy30na - ۲۴/مهر/۹۴ ۱۴:۰۶ (۲۴/مهر/۹۴ ۱۳:۳۸)شیدا نوشته است: سلاو و عرض ادبسلام علیکم تشکر بابت توضیختون همچنان منتظر ادامه کار و شنیدن قسمت های بعدی هستم ( فکر کنم دوستان هم منتظر هستن) پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - شیدا - ۲۶/مهر/۹۴ ۲۰:۵۱ بسم الله به زودی ...
پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - سید ابراهیم - ۲۸/مهر/۹۴ ۱۱:۲۲ دوستان عزیز ممنون میشم نظرتون را در مورد رادیو بیان کنید. نقطه ضعفها، قوت ها، کاستی ها، پیشنهادیاتان....ممنون الان هم که مهدی 2021 عزیز زحمت کشیدند و رادیو را روی صفحه اصلی گذاشتند. پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - قلب - ۲۸/مهر/۹۴ ۱۲:۱۹ سلام اين جريان رادیو اصلا چيه؟ ! شاید تعجب کنید ولی من اصلا نفهميدم چی هست که حالا محتواش چی باشه منم بیشتر وقتا با موبایل ميام سایت و اصلا فايلهاش برام باز نميشه پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - عدالت - ۲۸/مهر/۹۴ ۱۲:۳۶ به نام خدا ایده ای بسیار بدیع و جالب هست. فقط اگر موضوعات گسترده تر شود و طیف وسیعتری از اطلاعات و اخبار و نقدها را هم در بر بگیرد به احتمال قوی گیراییش بیشتر هم خواهد شد. پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - vahrakan - ۲۸/مهر/۹۴ ۱۳:۱۰ با عرض سلام خدمت تمامی بزرگوارانی که در این قسمت مشغول فعالیت هستند از این ایده استقبال می کنم و کاری بسیار پسندیده و قابل توسعه است و اگر بشود بخشی را به تالار به همین عنوان اضافه نمود ،می توان بر گستردگی ان نیز افرود و مطالب مهم تالار رو در قالب کار رادیویی در دسترس عموم قرار داد حق نگهدارتان پاسخ به: رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس - del@ - ۲۸/مهر/۹۴ ۱۵:۵۱ خیلی جالب بود ... قشنگ بود .اصلا فوق العاده ذوق مرگ شدم .. گوینده ها بچه های سایت هستند !؟ معرفی کنید .. میگویند " خسته نباشی " دارای موج منفی هست ، پس خدا قوت ، امیدوارم خلاقیت و ذوق و سلیقه تون هر روز بیشتر از دیروز .. ولی چند تا چیز ... خیلی دیر به محرم رسیدید ( مداحی محمود کریمی نشان دهنده محرم بود ) .. چون این قسمت رادیو همراه و همزمان با محرم پخش میشد باید هماهنگی بیشتری با محرم میداشت . متن درمورد آل سعود هم میشد بهتر باشه .. حکومت آل سعود برای ما قرین هست و برای آنها بعید ... قرین گفته شده دیگه !!؟ 4 بار از صفر همان دلارها استفاده کردید ... قبل سخنان محمد شعبانی ، این رهبر آزادگان ، چرا آهنگش رو گذاشتید .. نمیخورد .. ( آهنگ بعد آزیر قرمز ) به توافق این همکارانم !!؟یعنی چی !؟ این رضا کیه !؟ کدوم رضا !؟ شاید هم نیاز نبود ، چون میخواستید منش یک شهید رو بیان کنید ! فامیلش مهم نبود! به نظرم نیازی به تعریف اولیه از مصطفی چمران نبود ...( صحبت های مرد ابتدا خاطره ) و کاش اینطوری میگفتید .. خاطره ای از شهید عارف مصطفی چمران از زبان همسربزرگوارشون ( بقیه اش زیاد بود به نظرم ) (( من اولش فکر کردم ، گوینده کم آوردید ، خانم دارند خاطره رو بیان میکنند ! ) آفرین به خانمی که خاطره را خواندند ، خیلی حس گرفتند و یهجا هم بغض کردند ( خاطره رو واقعی جلوه دادند ) (( همسر شهید چمران نبودن که !!!؟ ) آهنگ لای لای فوق العاده جای اش عالیه ... از فیلم خداحافظ رفیق جمله چمران : این دستی که با نهایت محبت به مادر خدمت کرده ... "مادر " بد ادا شده .. انگار نفس کم آوردند .. خودتون گوش بدید ! و " به عنوان همسر " در پاراگراف آخر زیاد بود ... ما همه خبر داریم از بزرگی نظامی و علمی ... صدای آخر برای کیه !؟ |