کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رادیو بیـــــــــــــداری 3 ... ویژه برنامه ماه صفر
۱۹:۴۳, ۲۹/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۳ ۱۴:۴۲ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 1.png]

سلام بر تو ای رسول مهربانی
سلام بر دردانه ات با جگر شرحه شرحه اش
سلام بر رضای غریبت که نگین درخشان دیار ماست
آجرک الله یا بقیةالله

سلام و عرض ادب خدمت شما خوبان
ایام حزن و اندوه شهادت حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، کریم اهل بیت آقا امام حسن(علیه السلام) و شمس الشموس، آقا امام رضا(علیه السلام) رو خدمتتون تسلیت عرض میکنم. با لطف و عنایت الهی و تلاش و همراهی دوستان، توفیق شد ویژه برنامه دیگه ای از رادیو بیداری رو به مناسبت این ایام، تقدیم شما عزیزان کنیم.
آیتم های مختلف برنامه: سخنرانی - طب الرضا(علیه السلام) - رادیو فیلم - در محضر قرآن - بصیرت - اخبار تالار - سفرنامه - مداحی و ...

[تصویر: logo_safar.png]
دانلود با کیفیت اصلی:
.
.
.
(۳۰/آذر/۹۳ ۲:۰۰)MohammadMeraj نوشته است:  در مورد حجم بالای کار (93 mb ) باید عرض کنم با توجه به کیفیت پایین امکانات ضبط گوینده، موقع مونتاژ نهایی در صورتی که کیفیت همه قسمتها به صورت یکنواخت کاهش داده بشه، (128 kbps به 64 kbps و ...) این افت کیفیت در مورد فایل ضبطی گوینده به شدت تو ذوق میزنه و قابل مقایسه با سایر بخش ها نیست. شاید دلیل اصلی بالابودن حجم رادیو بیداری ها همین باشه. بنابراین من نسخه کم حجم رو اینجا قرار میدم ولی خواهشی که از دوستان دارم اینه که این نسخه رو انتشار ندید و کار رو با کیفیت اصلی تبلیغ کنید.با تشکر

.
.
.
کار های قبلی رادیو بیداری:
یا علـــــــی / التماس دعا

پ.ن: از تمام بزرگوارانی که به هر نحو ما رو در ارائه ی این کار همراهی کردن، بسیار سپاسگزاریم و همچون کار های گذشته، مشتاق شنیدن نظرات و پیشنهاد های سازنده تون هستیم.

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، آفتاب ، سید ابراهیم ، علائم ظهور ، Mahdy2021 ، حضرت عشق ، مجید املشی ، انتصـار ، Agha sayyed ، MohammadMeraj ، رضوانه ، السا ، بچه های گمنام ، Tolou ، 135 ، Mitsonary ، مصباح ، میم.حسین.الف ، نرگس مهدوی ، حسن عزتي ، mahdy30na ، هادی... ، عبدالرحمن ، مهشاد ، rezamohammadi ، جویای حقیقت ، nasimesaba ، نورالسادات ، عقیق ، مجتبی110 ، -Ali- ، قلب ، عبداللهی ، سیمرغ ، sabrina ، Nmm ، Justice Bringer ، صبا ، سرباز منتظر ، fafa* ، azade ، mahpare ، Admirer ، یاوران مهدی ، Night_World ، netlog36 ، mofa ، mahyamatin ، شهیدطیبه واعظی ، ANTI satan
۱۹:۵۹, ۲۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
مطمئنا این رادیو هم ، همچو رادیو های قبلی بسیار عالی است.

دوستان حجم اینترنت ندارم.

انشاا... فردا صبح لینک کم حجم رو میذارم اگه کسی نذاشته بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آفتاب ، حضرت عشق ، مجید املشی ، رضوانه ، السا ، Tolou ، 135 ، یاســین ، مصباح ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، حسن عزتي ، mahdy30na ، مهشاد ، nasimesaba ، سیمرغ ، sabrina ، صبا ، fafa* ، یاوران مهدی ، شهیدطیبه واعظی
۲:۰۰, ۳۰/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۳ ۲:۲۶ توسط MohammadMeraj.)
شماره ارسال: #3
آواتار
در مورد حجم بالای کار (93 mb ) باید عرض کنم با توجه به کیفیت پایین امکانات ضبط گوینده، موقع مونتاژ نهایی در صورتی که کیفیت همه قسمتها به صورت یکنواخت کاهش داده بشه، (128 kbps به 64 kbps و ...) این افت کیفیت در مورد فایل ضبطی گوینده به شدت تو ذوق میزنه و قابل مقایسه با سایر بخش ها نیست. شاید دلیل اصلی بالابودن حجم رادیو بیداری ها همین باشه. بنابراین من نسخه کم حجم رو اینجا قرار میدم ولی خواهشی که از دوستان دارم اینه که این نسخه رو انتشار ندید و کار رو با کیفیت اصلی تبلیغ کنید.
با تشکر

نسخه کم حجم از پیکوفایل (23.6 مگابایت)

نسخه کم حجم از مدیافایر (23.6 مگابایت)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، السا ، مجید املشی ، آیات ، Tolou ، Agha sayyed ، 135 ، شیدا ، یاســین ، Mohammad Trust ، مصباح ، حضرت عشق ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، mahdy30na ، هادی... ، مهشاد ، رضوانه ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، سیمرغ ، sabrina ، nafas ، fafa* ، شهیدطیبه واعظی
۷:۴۹, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

به همه دوستانی که در این مجموعه حضور داشتند خداقوت میگویم و بابت این کار زیبا سپاسگذاری میکنم . ان شاءالله که خود حضرات معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) مدد رسانتان باشند در روز حساب .

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، شیدا ، یاســین ، Mitsonary ، مصباح ، میم.حسین.الف ، حضرت عشق ، آفتاب ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، مجید املشی ، mahdy30na ، هادی... ، فاطمه خانم ، مهشاد ، رضوانه ، nasimesaba ، 135 ، السا ، سیمرغ ، sabrina ، nafas ، صبا ، fafa* ، azade ، شهیدطیبه واعظی
۱۳:۱۲, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

هربار کار بهتر از سری قبل می شه و نواقص برطرف
کار این بار واقعا عالی شده بود

دست همه ی عزیزان درد نکنه، خدا قوت

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، حضرت عشق ، آفتاب ، یاســین ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، mahdy30na ، هادی... ، فاطمه خانم ، مهشاد ، رضوانه ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، 135 ، السا ، سیمرغ ، sabrina ، fafa* ، شهیدطیبه واعظی
۲۰:۳۳, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
التماس دعا
کار بسیار خوبی شده ممنون از همه دوستان گرامی که این کار رو هم تهیه و در دسترس دوستان قرار دادن.
یک کلام
خیر ببینینBlush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، آفتاب ، مصباح ، فاطمه خانم ، هادی... ، رضوانه ، مهشاد ، یاســین ، Farzaneh ، nasimesaba ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، 135 ، السا ، سیمرغ ، sabrina ، fafa* ، شهیدطیبه واعظی
۲۳:۴۸, ۳۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
اینبار واقعا عالی بودSmile

دست مریزاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، رضوانه ، مهشاد ، شیدا ، سید ابراهیم ، یاســین ، مصباح ، Farzaneh ، آفتاب ، nasimesaba ، مجید املشی ، 135 ، السا ، سیمرغ ، sabrina ، fafa*
۰:۰۹, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #8

به قول خانم مهسا110 دست مریزاد.
منم به نوبه ی خودم از اهالی رادیو بیداری تشکر می کنم .
این بار خیلی متفاوت بود. یعنی عاااااااااااالی بود . دستتون درد نکنه .
دکلمه ها و صدای آقای گوینده عالی
اخبار خیلی خوب بود
میکس و مونتاژ حرفه ای و عالی
انتخاب موسیقی عالی
روایت خاطره اربعین (خیلی زیبا)
سخنرانی ها خیلی مفید بودن .
کلیپ قبل از در محضر قرآن خیلی زیبا و شنیدنی
اجرتون با خدا و به منظور تشکر ان شاءالله 110 صلوات برای سلامتیتون .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، یاســین ، مصباح ، هادی... ، Farzaneh ، آفتاب ، nasimesaba ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، السا ، سیمرغ ، sabrina ، fafa*
۹:۲۰, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
باسلام

ممنون ازهمه دست اندر کاران زحمت کش

بسیارخوب بود،ازسخنرانی حاج آقای طایب بسیاراستفاده کردم،نوحه خوانی های بسیاردلنشین وبخصوص خاطره پیاده روی اربعین که تمام خاطرات من وهمسرم را زنده کرد،واقعا دل من را بیقرارکرد ...

به قول عراقیها:الله یزیکم العافیه‌‌،خدا به شما سلامتی بده...

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یاســین ، هادی... ، آفتاب ، مصباح ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، 135 ، السا ، سیمرغ ، sabrina
۱۲:۱۴, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
با عرض سلام

خدا قوت
ان شاالله همه دست اندر کاران برنامه،تا سال دیگه به کربلا مشرف بشن.

واقعا هر دفعه کار بهتر از قبل میشه و من مشتاق برنامه جدید هستم.

1-صدای مجری اصلی تون واقعا حرفه ای و ادم اصلا خسته نمیشه
2- صدای مجری اخبار هم به نظرم خوب بود،صداشون جدید بود.
3- مداحی ها و اهنگ ها خیلی متناسب بود و زمانش خوب بود.
4- برنامه قران خیلی مختصر و مفید و مناسب بود.
5-دیالوگ فیلما هم مناسب بود.
6-سخنرانی هم خیلی مفید و جالب بود
7-برای سفرنامه،کلا خوب بود اما اگه انعطاف صدای گوینده بیشتر بود،بهتر میشد،البته خودتون توقع ما رو بیشتر کردین وگرنه قبول دارم که به هر حال مجری حرفه ای نیستین و بالاخره با کار رادیو که ادما اموزش دیدن و شغلشونه متفاوت هست.
8-چقدر اون دکلمه خوانی تون قشنگ بود،مخصوصا صدای پس زمینه اش خیلی زیبا شده بود،اصلا حال و هوای منو عوض کرد.

دستتون درد نکنه و التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب ، مصباح ، مجید املشی ، شیدا ، سید ابراهیم ، هادی... ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، 135 ، مهشاد ، السا ، سیمرغ ، sabrina ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]