|
کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟
|
|
۲۳:۱۵, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این نظرسنجی یه مقدمه است برای بحث ( بررسی سلیقه گیمرهای ایرانی ) حتما نظر بدین ممنون
سعی کردم از هر سبک خاصی یه بازی بزارم اما جای خیلی بازیها خالیه که شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه بازی محبوبتون توی نظرسنجی نیست بگین تا بزارمش یاعلی............. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۲۸, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۳:۳۱ توسط HadiTak.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بیانصافی هست که MAFIA در آخر لیست اومده. این بازی زمانی عرضه شد که هنوز directx8 بود و انقلابی به ارمغان آورد که خیلی از بازیهای دیگه از اون الهام گرفتن. مطمئن باشید حرفهای ترین گیمرهای دنیا که از اوّل عمرشون با انواع گیمها سر و کلّه زدن، هیچوقت خاطرۀ مافیا رو فراموش نمیکنن بخصوص که سناریوی قوی و نکات تکان دهنده ای مثل دیالوگ آخر گیم، از مافیا یه اثر برجسته به یادگار گذاشت.
|
|||
|
|
۷:۵۱, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بابا کسی که بیکاره ، همین میشه دیگه.
یکش خودم. الان ساعت 7:48 دقیقه صبحه و باز نشستیم که بریم world of warcraft بزنیم. واسه دوستان هم پیشنهاد میکنم که تراوین بازی نکنن. این بازی کل دانشگاه منو نابود کرد. اگه یه ماه زود تر گذاشته بودمش کنار ، راحت دانشگاه تهران در میومدم که متاسفانه نشد و موند واسه فوق ایشاا... بحث جالبی هم هست. میتونه تاثیر یه بازی و علاقه ای که یه نفر به بازی ساخته شده به دست سازنده های خارجی رو نشون بده. |
|||
|
|
۹:۵۲, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
آقا فقط NFS اون هم نسخه hot pursuit
آقا نه نکته انحرافی داره،نه صحنه های وحشتناک. کلی هم هماهنگی عضله و عصب رو بالا می بره ![]() راستی پس H.A.W.X چی شد؟بهترین بازی هواپیمایی. ![]() ولی جدای از شوخی من روی حرف خودم تاکید دارم.بازی فقط بازی های نید فور اسپید. من هیچ بازی رو مثل این بازی قبول ندارم.از هر لحاظ خوبه. |
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
درجواب ezio عزیز بگم الان همه ما مثل شما فکر. میکنیم هرکس از خودم بپرسه کی زن میگیری میگم حداقل 28سالگی ولی این طرز فکر ناشی از همین تاخیر 5 یا 6 ساله در ازدواجه شنیدید میگن پیشگیری بهتر از درمانه اگه به موقع زن میگرفتید از این اعتیاد پیشگیری میشد این اعتیاد و تنبلی ما هم بیشترین دلایلش دیر. ازدواج کردن هستش که ناشی از. عمل نکردن به دین خداست
|
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
پس فیفا12 کوووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
۱۶:۱۱, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی وقته که همه نوع بازی رو کنار گذاشتم. ولی 10 سال عمرم گیمر بودم (واقعا حیف عمر آدم!!!) و برای تکمیل آمارگیریتون توی نظر سنجی (که خیلی ناقصه) شرکت می کنم. بین بازی هایی که گذاشتی انتخاب اول gta هست و انتخاب دوم resident evil هست . call of هم بدک نبود بیشترین بازی که بچه ها براش وقت می ذارن بازی های آنلاینه... بازی های آفلاین هرچقدرم که خوب و قشنگ ساخته بشه و هرچقدر هم طولانی باشه بلاخره بعد 3-4 روز که بکوب بشینی بازی کنی تموم میشه اما بازی های آنلاین جدا عمر آدمو تلف میکنه... چند ماه صبح تا شب بازی میکنی بعد میبینی یه سرور جدید افتتاح شده و دوباره میری ثبت نام میکنی و.... دقیقا عین اعتیاد میمونه. تو نظر سنجیت جای sims و silent hill هم خالیه. من به sims علاقه ای نداشتم ولی کسایی که این بازیو دوست دارن هم زیاد وقت میذارن روش...ولی رو سری بازیای سایلنت هیل خیلی وقت گذاشتم متاسفانه راستی نتیجه این آمار گیری هم بفرمایید که دقیقا قراره به چه دردی بخوره. یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاءالله که این تاپیک فقط نظر سنجی نمونه و واقعا در آینده بحثی در پیش گرفته بشه من در کل بازی های فوتبال (مخصوصا PES) و بازی های استراتیژیکی علاقه دارم و بعد از آنها هم بازی های مسابقه ای و مبارزه ای اینم بگم که من هیچ کدوم از این بازی هایی که گذاشتید رو بازی نکردم به جز PES 12 البته سال هاست بازی رو ترک کردم ولی نمی تونم از فوتبال و رئال دل بکنم |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
شما باید سبک بازی را میذاشتید ، مثلا اکشن و یا استراتژیک.
من اگه بودم استراتژیک از نوع III Warcraft رو انتخاب می کردم ، سالی که منتشر شده بود بازی جالبی بود برام.
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۰۴ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱:۲۴)Dragonborn نوشته است: اولا بازی باید سازنده باشه! مثلا گیمر رو به فکر کردن وادار کنه یا حداقل مجبور بشه برای ادامه ی بازی بره چنتا کلمه ی انگلیش هم یاد بگیره! ثانیا تعداد اندکی از بازی ها نیازمند محاسبات ریاضین! مثلا فکر کنم همین Civ5 بود که باید برای اقتصاد پایدار داشتن یه چیزایی رو محاسبه کنیم! میبینم بعضی همکلاسام یه عمر میرن گیم نت یا همش از گیم صحبت میکنن،دریغ از یک کلمه انگلیسی !دریغ از یک تلفظ درست! دریغ از حواس جمعی!!! Cod counter strike warcraft va soccer به نظر من این بازیا اصلا بازیای مفیدی نیستن.من خودم زمانی استاد بازی های استراتژیک بودم.همیشه هم دیکشنری جلوم بود. بهترین نوع بازی،نوع استراتژیکی هستش.warcraft هم استرتژیکه دیگه اگه هم می خواین بازی رو ترک کنید برید زن بگیرید تا انقدر به مشکلات بخورین که بازی کردن یادتون بره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |