|
ساخت مستند ظهور جدید
|
|
۱۹:۰۶, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام . بنده پیشنهاد میدم با توجه به اشکالات وارد شده بر مستند ظهور ساخته تیم Wake up project ، از تمامی متخصصین در ساخت کلیپ های رایانه ای مثل مستند ظهور و همچنین تمامی کسانیکه در حوزه های :
1- مهدویت 2- دشمن شناسی (فراماسونری ، ایلومناتی ، یهودیت و..) 3- آخرالزمان 4- شیطان شناسی 5- ولایت فقیه و... فعالیت دارند دعوتی به عمل بیاوریم که انشاء الله بتوانیم یک مستند کاملتر ، مستند تر ، صحیحتر و بی نقصتر رو بسازیم تا مردم به شکل صحیح آگاه بشن . انشاء الله پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و هماهنگی ها صورت بپذیره . در ضمن آقایون رائفی پور و نادر طالب زاده و طائب رو به بنده بسپارید . فقط این پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و قبول بشه انشاء الله ... |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام من هم موافقم
این فکرو خودمم کرده بودم که بعد از اتمام فصل سوم مستندم با دکتر عباسی و استاد رائفی پور صحبت کنم و یک مستند هدفمند و تک رو بسازم. طوری که اطلاعات و راهنمایی از اونها و ساخت از من |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
طوری باشه که مبحث اصلی روی ایران و اسلام نباشه.
بیشتر روی روشن کردن انسانیت باشه. در قسمت های اخر به سمت دین کشیده بشه |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷)Mohammad Trust نوشته است: طوری باشه که مبحث اصلی روی ایران و اسلام نباشه. ما سعی داریم مفاهیم بیشتری رو در مستند ظهور درباره دجال و نقش ایلومناتی تبیین کنیم اما نه اطلاعات بی ارزش ماسونها رو .. به علاوه اینکه مستند ظهور در مورد مبحث دودمان ها خیلی کم لطفی کرد و دودمان پیامبران رو تو دو دقیقه توضیح داد در صورتیکه دودمان فراعنه رو تو دو قسمت توضیح داد . و اما بحث اصلی باید روی مهدویت و بعد دشمن شناسی باشه و در همین راستا چه بخوایم ، چه نخوایم نقش ایران هم برجسته میشه ... البته نه به اون شکلی که آقایون پروژه بیداری مطرحش کردند ! |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۴ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نه ماسون نه ایلومناتی . بابا ایلومناتی مال قبل از ماسونیسم بوده خداییش اینارو ول کنید ببینید تو دنیای امروز چه اتفاقی داره میوفته یهودو ببینید که همه آتیشا از گورشون بلند میشه . یهود => اسرائیل=> صهیونیسم (zion) از همه پدرسوخته تره همه این گروههارو هم خودش درست کرده
دلیل ویرایش اشتباه تایپی : سهود ----> یهود |
|||
|
۲۲:۱۹, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنده خدا ما هم همینو میگیم دیگه ... وقتی میگیم ایلومناتی ، منظورمون کل نظم نوین جهانیه ... اصلا از این به بعد میگیم نظم نوین جهانی ... خوبه؟
![]() تبلیغ این تاپیکو تو جاهای دیگه تالار بکنید که انشاءالله بحثمون زودتر بگیره ... |
|||
|
۲۳:۴۱, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من هستم از جون هم مایه میزارم،فقط خواهشن موضوعش فراماسونری و غیره نباشه یه چیزی باشه که به درد جامعه بخوره، مشکلی رو نشون بده یا راهکاری برای از بین بردن مشکلی رو به تصویر بکشه
|
|||
|
۱۸:۲۵, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیلی ها فراماسونری و ایلومناتی و نظم نوین جهانی رو یا نمیشناسن یا خوب نمیشناسن !
به علاوه ما میخوایم یه مستند همه جانبه بسازیم که جبهه های مخالفی رو که از اول تاریخ فعالیت داشتن به تصویر بکشه . بیس مستند ما دودمان هاست ! |
|||
|
۲۱:۴۰, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۵)loneassassin نوشته است: خیلی ها فراماسونری و ایلومناتی و نظم نوین جهانی رو یا نمیشناسن یا خوب نمیشناسن !اگر کسی بخواد بشناسه انقدر اطلاعات و مستند وجود داره که کفایت کنه، شما باید اولویت بندی کنی بعدش به اولویت ها و توانت نگاه کنی بعد موضوع انتخاب کنی فراماسونری و ... دیگه بسه من که حاضر نیستم یه کلمه از فراماسونری بشنوم. معیار اولویت بندی هم نیاز جامعه هست. ایا الان واقعا دغدغه ی کشور ما و دنیا فراماسونریه؟! |
|||
|
۲۲:۳۶, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بخشی از دغدقه ما اینه . ما میخوایم تمام اطلاعات مورد نیاز رو در یک بخش متمرکز کنیم و بعد انشاء الله به مباحثی مثل دودمان ها وارد بشیم و بعد به نبرد بزرگ زمان خودمون بپردازیم .
بحث ولایت فقیه هم یکی از محورهای بحثی ماست |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دعوت به همیاری برای ساخت یک مجموعه مستند قرآنی | آفتاب | 2 | 2,632 |
۱۲/تیر/۹۳ ۲:۳۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| ساخت مستند. پیشنهاد شما چیست؟ | علائم ظهور | 15 | 9,628 |
۲۸/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فراخوان ساخت مستند استر | soltanmahmoud | 1 | 2,127 |
۱۰/آبان/۹۱ ۹:۵۳ آخرین ارسال: AMINI |
|
| فصل سوم مستند تا ظهور | ta-zohoor | 7 | 5,115 |
۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۸ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم | علائم ظهور | 116 | 86,090 |
۲۲/مرداد/۹۱ ۲:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دانلود مستند تا ظهور | Elia | 11 | 7,591 |
۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|