|
گوگوش و ارمیا،بازی هدف دار...
|
|
۱۲:۰۱, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مطلب رو در اینترنت دیدم به نظر من که جالب بود حرفهای جالبی میزنه...حرفی که خیلی وقته پیش خودم به این نتیجه رسیده بودم!با خوندن این مطلب و حتی نظرهای زیرش متوجه میشید که این آکادمی بازخورد خوبی در جامعه بخصوص جوانان نداشته...!
================================================ این سریال نشون داد چیزی که اهمیت نداره ، رای و نظر مردم ایران هست . اینکه راحت میشه رای ها رو نادیده گرفت و فقط و فقط با یه عذر خواهی کوچیک ازش رد شد . ارمیا گفت: « فکر نمیکردم تو این برنامه منو آزاد بذارن و به عقایدم احترام بذارن» مفهوم این جمله کاملاً روشنه . یعنی چیزی که این برنامه برای تبلیغ ازش استفاده کرد. همونطور که توی شعر گروهی ، ارمیا این قسمت رو خوند: « یه عمری تو گوشت خوندن ... نمیذاریم، نمیتونی». (اینو مطلبو ما یک و نیم ماه پیش بهش اشاره کرده بودیم) همونطور که که گوگوش دو هفتۀ قبل گفت «سالهای دیگه نتیجۀ کار این برنامه رو می بینید» ، امروز گفت: « ارمیا درهای تازه ای برای بسیاری از خانمها باز کرد »... آیا همۀ اینها اتفاقیه ؟؟؟ گوگوش شمایی که توی ایران حجاب داشتی و بعد از اینکه از ایران رفتی چرا اینکار رو نکردی؟ جهت اطلاعتون باید بگم یک خواننده به اسم مادمازل خیلی وقت پیش این تابو رو شکونده و مردم ویدئوی " مادمازل " رو توی شبکه PMC با پوشش اصطلاحا محجبه دیدند. به خدا ما طالبان نیستیم ، ولی جواب هر کسی رو باید در قیاس با ادعایی که داره داد . اگر آفت جامعه کسیه که حقیقتو به مردم میگه پس کسی که "به اسم دیـــن" سر مردم کلاه میذاره چیه؟ کسی که جلوی دوربین میگه میترسه از اینکه مبادا روسریش از سرش بیفته ولی پشت دوربین به مردا دست میده چیه؟ . کسی که از قرآن حرف میزنه و با ناز و کرشمه و چشم و ابرو و لب و لچه برای نامحرم عشوه میاد چیه ؟ کسی که سرشو میپوشونه ولی با پوشیدن لباسای تنگ همۀ برجستگی های بدنش رو نشون میده چیه؟ قضاوت با مردم که تشخیص بدن آفت جامعه کیه؟ آقای خلعتبری شمایی که میگی این برنامه رو ساختید که مردم توی ایران با موسیقی آشنا بشن. اولاً مگه هنرجوهاتون که به قول خودتون مداوم باهاشون کار کردین چی یاد گرفتن که مردم ما از طریق تلویزیون اونم جند دقیقه یاد بگیرن؟؟ دوماً مگه شما صداهای داخل ایرانو نشنیدی؟ اینا آکادمی رفتن؟ این چیزایی که شما توی این دوماه برنامتون گفتید توی 10 صفحۀ اول هر کتاب آموزش موسیقی وجود داره! ارمیا خانومی که میگی میترسی شالت بیفته! کی تا حالا دیده با قدم زدن شال و روسری از سر کسی بیفته؟؟؟ مگه میخوای برقصی که میترسی شالت بیفته؟ اصلاً گیریم راست میگی! توی تمرینا اگه شال از سرت بیفته و نامحرمای لندنی ببیننت اشکال نداره؟ راستی شمایی که توی استان تهران و مرکزی و آلمان بودی عربی رو اونم به صورت کامل از کجا یاد گرفتی ؟ آیا احیاناً تو پادگان اشرف نبوده و قاطی دوستان مجاهد نبوده ؟ و اما نکته ی آخر ، ارمیا تو این رو باید بدونی که نماینده ی زنان ایران نیستی . تـــو نماینده ی زنان ایران نـــیـــستــــی !تو هیچ ربطی به زنان داخل ایران نداری!!! |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام داش علی جریان چیه دادش ما که اصلا و ابدا ملتفت نشدیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کلا از وقتی که برنامش شروع شد ، مامانم گفت حتی اگه شده به زور این که مثلا شال سرشه رو برنده میکنن و همونطوری شد که حدس زده بود
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به شما از برخی نظر ها حق میدهم
اما از نظر من این موضوع به عقاید ربط داره واین خانم ( ارمیا)قصد توطئه نداشته و یا از پادگان اشرف نبوده ،فقط شاید اشتباه کرده،ولی به احتمال بالا کل این آکادمی نقشه است ،توطئه ای شوم . خیلی وقت بود که میخواستم به این موضوع اشاره کنم که ،شبکه ی من و تو یک نقشه ی پیچیده است ،چرا؟ چون اگر از شروع کار این شبکه، توجه کنیم متوجه خواهیم شد ، که این شبکه قدم به قدم ،نقشه هایش را دارد عملی میکند ابتدا با شعار شبکه ای مناسب برای خانواده آمد ولی بعد که کم کم که توانست توجه همه را جلب کند ،شروع به پخش برنامه هایی کرد که بسیاری از موضوعات گناه را عادی جلوه دهد و جدیدا با پخش مستند هایی سعی در خوب و موجه جلوه دادن چهره ی ماسون ها دارد و بعد به وجود موجودات بیگانه فضایی روی آورده است . |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
صحبت علی اقا درست ولی باید قبول کنیم فرهنگ حجابو خدمون بد جا انداختیم باید بگم بجای فرهنگ حجاب حجاب با زور رو به همه دخترامون معرفی کردیم من بیشتر این برنامرو دیدم بنظر من این خانم دینشو فقط در روسریش میدیدو بس ایا این بخاطر تربیت اشتباه نیست
|
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۲ ۰:۰۵ توسط A L I.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۲ ۱۶:۱۳)ارش کمانگیر نوشته است: صحبت علی اقا درست ولی باید قبول کنیم فرهنگ حجابو خدمون بد جا انداختیم باید بگم بجای فرهنگ حجاب حجاب با زور رو به همه دخترامون معرفی کردیم من بیشتر این برنامرو دیدم بنظر من این خانم دینشو فقط در روسریش میدیدو بس ایا این بخاطر تربیت اشتباه نیستاجازه هست با شما مخالفت کنم در این مورد؟؟ این خانوم هیچی از اسلام بلد نیستن و فقط دارن نقش بازی میکنن!!! این خانوم نمیدونه که رقصیدن گناهه؟؟نمیدونه رقصیدن گناهش بدتر از بیرون بودن مو نیست؟؟ این برنامه آکادمی گوگوش فقط و فقط یک نمایشه!! برنده هم از قبل مشخصه کیه...! فقط قصد داره یکسری چیزها رو بین مردم جا بندازه!! دفعه بعد حتمن میگه دوست پسر خوبه اشکال نداره اگه شما روسری داشته باشی!! بعدش میگه رابطه با نامحرم مشکلی نداره شما فقط روسری سرت باشه...! کم کم همه چیز رو واسه مردم جا میندازن و عادی میشه |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
من این نظر رو در جای دیگه هم دادم یک ایشان خوانندگی کرده اند که این ازدید اسلام حرام است . دو ایشان با یک مسیحی ازدواج کرده اند که این کار از دید اسلام حرام است . سه ایشان یک الگوی ساخته شده توسط برنامه ریزان خارج نشین برای این نسل از جوانان داخلی هستند که اطلاعی از شرع اسلام ندارند و فقط رل خود را خوب بازی کرده اند ....چون برای ایشان خوب فیلم نامه ای نوشته شده بود . والسلام. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
چه اتفاقی افتاده ؟؟!!!!
ایشون به کجا رسیدن ؟؟!!! چه دستاوردی داشتن که الگو شدنشون جای نگرانیه ؟؟؟!!!! ی شبکه تلویزیونی برای جذب مخاطب ی مسابقه ترتیب داده که ته تهش معرفی ی نفر برای خواننده شدنه دیگه اتفاقا" افرادی مثل ایشون ، برای همچین برنامه هایی مناسب هستند بیا بجای این حرفا با هم رو راست باشیم اگه با خانواده میشینیم و جوری که تحت تاثیر قرار گرفتیم این برنامه رو در حال میوه خوردن تماشا می کنیم و وقت خوابیدن تو رختخواب نگران تاثیرش رو بچه هامون هستیم ، بهتره که فقط امیدوار باشیم و دعا کنیم بچه هامون ژنتیکی با شعور باشن! اگه توجیه ما تفنن و تفریحه و اگه این بهترین انتخابیه که داریم !! همه چیزو در همون حد ببینیم و با نپرداختن بهشون تاثیرشون رو کمتر کنیم |
|||
|
|
۵:۱۳, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا رو شکر که ما کودک و بچه و خردسال و کسی که تحت تاثیر ماهواره قرار بگیره نداریم ....چون اصلا ماهواره رو به خودمون حرام کردیم ....نه به خاطر اینکه خیلی ها می گن بده ....فقط به خاطر اینکه وقت با ارزش ما بیشتر از خذعبلاتی که توسط تلوزیون و ماهواره به خورد ملتها داده میشه باید صرف اموری بشه که ارزشش رو داشته باشه ....امیدوارم که خانواده هایی که تایم های روزانه خودشون رو صرف دیدن این چنین برنامه هایی میکنند ..بدونند که دارند چه کاری انجام می دهند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آکادمی گوگوش--شبکه من و تو | mani18 | 1 | 2,280 |