|
Assassin's Creed
|
|
۲۲:۲۹, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اینجا در مورد سری بازی های Assassin's Creed بحث می کنیم. ![]() به زودی مطلب در موردش می زارم. دوستانی هم که بازی کردن لطفا کمک کنن.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۵, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:شما اشتباه می کنید. طبق بازی المعلم سال 1191 میلادی به الطیر ماموریت ها رو می ده. حسن صباح در تاریخ 464 قمری به دنیا می یاد و در سال518 قمری می میره. یعنی 1072 به دنیا اومده و 1124 مرده پس در زمان المعلم مرده بوده. چطور المعلم می تونه حسن صباح بوده باشه در حالی که اون موقع حسن صباح مرده بود؟ |
|||
|
|
۰:۱۸, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۲ ۰:۱۵)JohnShepard نوشته است: شما اشتباه می کنید.سلام المعلم می تونه از پیروان حسن صباح بوده باشه. |
|||
|
|
۰:۲۰, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۰:۳۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۲ ۰:۱۵)JohnShepard نوشته است: شما اشتباه می کنید. به نام خدا دوست عزیز من چندین بار گفتم که برداشتی آزاد از داستان حسن صباح و فدائیانش یا همان حشاشین یا همان اساسین به انگلیسی میباشد چون این بازی کلا واقعیت را با تخیل مخلوط کرده و یا به نوعی واقعیت را تا حد زیادی تحریف کرده البته خوب چون صرفا یک بازی با داستان تخیلی بر مبنای واقعیت میباشد نمیتوان زیاد به آن ایراد گرفت هرچند اینکار بسیار موذیانه انجام شده. در کنار اینها شما به معنای کلمه creed به معنی فرقه هم توجه کنید همانطور که میدانید حسن صباح به نوعی موسس فرقه اسماعیلیه نزاریه میباشد که فرقه ای انحرافی در مذهب شیعه میباشد که آن هم تاریخ حجیم مربوط به خود را دارد. پس در واقع کلمه creed اشاره ای به فرقه اسماعیلیه هم میباشد. |
|||
|
|
۰:۲۵, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من همین امروز بعد از مدتها رفتم سراغ بازی کامپیوتری و فارکرای 3 رو تموم کردم. (یه روز بعد از ریلیز شدنش تو یوروگیمر رتبه ی 2 رو گرفت... از بعدش خبر ندارم)
الانم دارم بازی کال اف دیوتی سری بلک اپس رو شروع میکنم که بلک اپس2 رتبش تو یورو گیمر یک بود. اخرین سری اساسین هم رتبش سه بود اگه اشتباه نکنم. البته بگم اساسین رو ایکس باکسش رو وقتی داداش کوچیکم میرفت نگاه میکردم ولی با بازی های ایکس باکس میونه ای ندارم. به احتمال زیاد تموم سری های اساسین رو برای کامپیوتر بگیرم وبازی کنم. از فردا که بیکاری شروع میشه تا اخر تابستون. درباره ی اساسین هم شنیده بودم که توهین به منجی و اهانت به شیعیان و مسلمونها و تروریست نشون دادنشون بوده ولی خوب داستان اولیه ی بازی رو که از نت خوندم همچین چیزی به ذهنم نرسید. |
|||
|
|
۰:۲۶, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۰:۳۳ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:شما در مورد ریشه کلمه assassin کمی بیشتر تحقیق کنید به همان حشاشین خواهید رسید. در مورد حسن صباح هم که گفتم داستان شماره یک آن برداشت آزادی از فرقه حشاشینه حسن صباح یا همان فدائیانش میباشد.جواب رو بالا دادم. نقل قول:شما در مورد ریشه کلمه assassin کمی بیشتر تحقیق کنید به همان حشاشین خواهید رسید. در مورد حسن صباح هم که گفتم داستان شماره یک آن برداشت آزادی از فرقه حشاشینه حسن صباح یا همان فدائیانش میباشد. اساسین در لغت انگلیسی اصلا به معنای قاتل حرفه ای نیست معنی قاتل حرفه ای به انگلیسی میشود professional killer که معنای تحت الفظی آن با معنای Assassin بسیار فرق میکند معنای دقیق این کلمه به فارسی میشود آدمکش سیاسی یا مخفیانه و ربطی به حرفه ای بودن یا نبودن ندارد که البته خوب قاعدتا باید در این زمینه حرفه ای هم باشی ولی در مفهوم اساسین معنا بیتشر همان آدمکش سیاسی یا برای انگیزه های خاص به صورت مخفیانه میشود که از کلمه حشاشین عربی گرفته شده استگفتین قاتلان سیاسی. خب تو بازی دارن به خاطر دلایل سیاسی و حکومتی آدم می کشن.که خیلی کلمات معنای قبل را از دادن و با پزیرش معنای جدید به عصر بعد انتقال یافته اند.(زبان فارسی سوم دبیرستان) پس مساله ریشه کلمه نیست. نقل قول:هرچیزی که سازنده گفت را که نمیشود قبول کرد شاید آنها دارند فراافکنی میکنند که سرنوشت بازی آنها به سرنوشت باز لیتل بیگ شماره یک آن دچار نشود و با اعتراض مسلمانان همراه نشود. مهم این است که ما با جمع بندی داده ها از داخل بازی و کمی مطالعه تاریخی به این نتیجه میرسیم که الطیر مسلمان بوده و حرف سازندگان در مورد اینکه مثلا مادرش مسلمان بوده یا پدرش مسیحی یا برعکس, خنده دار است چون اصلا امکان ندارد مسیحی و مسلمان با هم ازدواج کنند چون مسیحی اول باید مسلمان شود بعد با یک مسلمان ازدواج کند و فرزند آنها هم بالطبع لااقل اسما, مسلمان میباشد. یعنی چیزی که کسی که داستان رو نوشته قبول نکنیم؟ آقا اون شخص داستان رو نوشته و تو تخیل اون بوده پس هر چی در موردش گفت درسته. حالا فرض کنیم دروغ گفته. این همه بازی که شخصیتش مسیحی بودن چرا صدا مسیحیا در نیومد؟ آقا یزید هم می گفت مسلمونه. مسلمون بودن یه نفر دلیل نمی شه که آدم کش نباشه. ما به خیلی چیزا توجه الکی می کنیم و گیر می دیم. اگه یه روز یه نسخه از همین بازیو بسازن و توش تمپلار ها ایرانی باشن ما صدامون در می یاد. در حالی که کار بیخودیه. تو نسخه ی 3 تمپلار ها انگلیسی بودن ولی این بازی پر فروش ترین تو انگلستان شد. حتی تو بازی Call of duty دشمن روسیه هست ولی آیا روس ها بشون بر خورده؟ نه چون سازنده ها منظورشون یه گروه تروریست روسی بوده نه همه روسا. نقل قول: نقل قول:من می گم از پیروان صلاح الدین بوده. اصلا از پیروان x بوده. شما هر طور می خوای فکر کنید. ولی نمی شه اثباتش کرد به جز اینکه سازنده بگه که تا حالا نگفته. نقل قول:با خیال راحت بازی کنین. توهینی در کار نیست اگه 0.000000001 درصد هم احتمال بدیم که در کار باشه شما که قصد بدی برای بازی کردن بازی ندارین که. ما عادت کردیم در مورد هر چیز بد فکر کنیم در حالی که می شه خوب هم فکر کرد. نقل قول:در کنار اینها شما به معنای کلمه creed به معنی فرقه هم توجه کنید همانطور که میدانید حسن صباح به نوعی موسس فرقه اسماعیلیه نزاریه میباشد که فرقه ای انحرافی در مذهب شیعه میباشد که آن هم تاریخ حجیم مربوط به خود را دارد. پس در واقع کلمه creed اشاره ای به فرقه اسماعیلیه هم میباشد.هر چیزی می شه به عنوان یک عقیده و کیش و آیین باشه. تو تخیل نویسنده این Assassin ها یه فرقه هستن خب. چرا باید حتما حسن صباح باشه؟ |
|||
|
|
۰:۳۷, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۰:۳۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۲ ۰:۲۶)JohnShepard نوشته است: یعنی چیزی که کسی که داستان رو نوشته قبول نکنیم؟ آقا اون شخص داستان رو نوشته و تو تخیل اون بوده پس هر چی در موردش گفت درسته. به نام خدا وقتی شما نمیخواهید حقیقت را قبول کنید خوب اون بحث دیگری میباشد. وقتی نمیخواهید قبول کنید که ریشه اساسین همون حشاشین است وحشاشین بر اثر فرایند coining در زبان انگلیسی, تبدیل به assassin شده خوب بنده دیگر کاری نمیتوانم انجام دهم. بنده فقط حقایق را در مورد این بازی میگویم که علیرغم ظاهر زیبایش باطنی بس هولناک دارد و خودم هم هر کدام از این بازیها را با دقت بازی کرده ام تا سر از کار آنها در آوردم و وظیفه خود میدانم دیگران را نسبت به این بازیها آگاه کنم که اگر هم مانند بنده اشتباه میکنند و بازی میکنند, با فکر و با دقت به حواشی و مفهوم آن بازی هم اندیشه کنند و مسخ آن نشوند شاید با مطالعه همین اثار غربیها خیلی مسائل روشن شود. هرچند بنده متاسفانه یا خوشبختانه, گیمر حرفه ای میباشم و اندکی هم تسلط به زبان انگلیسی و هنر و تاریخ در حدی پائین دارم که سر از بعضی چیزها در آورم. شخصی که نویسنده بازی میباشد و یا افرادی که بازی را با این هوشمندی طراحی کرده اند بهتر از هرشخصی میدانند که اصلا ازدواحج یک مسیحی و یک مسلمان تا قبل از مسلمان شدن آن مسیحی امکان پذیر نیست و این یکی از نکات موذیانه این بازی و تحریف حقیقت میباشد. |
|||
|
|
۰:۳۹, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۰:۴۳ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
عدالت جان ازدواج دائمی امکان نداره..
ازدواج موقت با اهل کتاب امکان داره... توبازی که نگفته دائمی بوده یا موقت... |
|||
|
|
۰:۵۰, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۰:۵۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۲ ۰:۳۹)Reza71 نوشته است: عدالت جان ازدواج دائمی امکان نداره.. به نام خدا چون اکثر بازی کنندگان غربی و حتی شرقی از ازدواج موقت اطلاعی به اون صورت ندارند, مبنا همون ازدواج دائمه دیگه. خوب چون اساسین انگار کاره خودش را کرده و هواداران زیادی پیدا کرده که روی آن تا حدی تعصب را دارند ولی این باعث نمیشه که حقیقت را نگفت. خوب میرم سراغ نکته بعد: اگر دقت کنید در دنیای امروز در صنعت سرگرمی شخصه ((منجی قهرمان)) به صورت فردی اغلب مست, زنباره, دروغگو, بعضی مواقع دزد, الکلی, لاابالی یا امثال اینها نشان داده میشود که مثالش را هم در مورد سریال سوپرنچرال زدم. خوب در قسمت اول بازی اساسینز, شخصیت الطیر تا حدی از این اتهامات مبرا بود ولی متاسفانه در قسمت دوم بازی شخصیت اتزیو کاملا شخصیتی خلافکار تا حدی دارد و این را میتوان راجب به شخصیت دزموند که در واقع از طریق DNA او و خاطرات موجود در آن این داستانها شکل میگیرد میتوان دید. مثلا در شماره اول هیچگونه خالکوبی روی دستان دزموند مشاهده نمیشود ولی در قسمت BROTHERHOOD میتوان این خالکوبیها را روی دست او دید. به هر حال منظور این است که اکنون دور , دوره منجی قهرمانان فاسد و تبهکار میباشد مانند اتفاقی که برای MAX PAIN افتاده و تبدیل به یک دائم الخمر شده. خوب چرا غرب یکبار نمیاد یک منجی قهرمانی, بسازه که انسان درستکاری باشه و ما دلمون خوش باشه بهش. |
|||
|
|
۰:۵۸, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۱:۰۵ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:طبق این گفته شما: نقل قول:شخصی که نویسنده بازی میباشد و یا افرادی که بازی را با این هوشمندی طراحی کرده اند بهتر از هرشخصی میدانند که اصلا ازدواحج یک مسیحی و یک مسلمان تا قبل از مسلمان شدن آن مسیحی امکان پذیر نیست و این یکی از نکات موذیانه این بازی و تحریف حقیقت میباشد.کسی که اینو می دونه اونم پس می دونه دیگه. اصلا شاید ازدواج نکردن و به صورت نامشروع اون بچه رو دارن. نقل قول:شما skyrim بازی کردین؟ یا mass effect ? قهرمان های اونا منجی کامل اند و تو داستان مردم رو واقا نجان می دن. منظورم اینه که همه رو نجات می دن. 2 مثال زدم برا منجی که می تونن خوب باشن و فاسد و تبهکار نباشن. |
|||
|
|
۱:۰۹, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۱:۱۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۲ ۰:۵۸)JohnShepard نوشته است: به نام خدا ببینید بازیهایی که شما نام بردید خودتان بهتر میدانید (RPG (ROLE PLAYING GAME یا نقش آفرینی میباشد به این معنی که اینکه قهرمان شخصیت مثبت باشد یا منفی کاملا بر عهده بازیکن میباشد ولی مشکل اینجاست که اسسینز اصلا بازی نقش آفرینی نمیباشد بلکه یک بازی اکشن ادونچره سندباکس میباشد که تا حد بسیار کمی مایه های نقش آفرینی هم دارد که بسیار کمرنگ میباشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 193,027 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|