کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مخملباف: اسرائیل را دوست دارم
۲۱:۵۳, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
وی که در فیلم جدیدش به بهانه صلح و دوستی به مدح مذهب ضاله بهاییت پرداخته است، خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفت: شما را دوست دارم اما خواهش می‌کنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راه حل نیست بلکه وضع را بدتر می‌کند.
به گزارش خبرنو به نقل از فارس؛ محسن مخملباف که با فیلم جدیدش با نام «باغبان» در جشنواره اسرائیلی اورشلیم حاضر شده است، گفت: من پیروان بهائیت را در فیلم خود انتخاب کرده‌ام زیرا آنان رویکردی دارند که می‌تواند برای پیروان دیگر ادیان نمونه باشد.
به نقل از پایگاه خبری الجزیره، محسن مخملباف که با فیلم جدیدش با نام «باغبان» در جشنواره اسرائیلی اورشلیم حاضر شده است، روز گذشته در نشستی در حاشیه این جشنواره فیلم خواستار گفت‌وگوی فرهنگی بین ایران و رژیم صهیونیستی شد!
وی که در فیلم جدیدش به بهانه صلح و دوستی به مدح مذهب ضاله بهاییت پرداخته است، خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفت: شما را دوست دارم اما خواهش می‌کنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راه حل نیست بلکه وضع را بدتر می‌کند.
مخملباف در این جشنواره با بیان اینکه سخنان مقامات صهیونیست برای حمله به مراکز اتمی ایران فایده‌ای ندارد، خواستار حمایت اسرائیل و غرب از کسانی شد که به گفته او «نیروهای دمکرات» هستند و افزود: آمریکا و اروپا نمی‌خواهد ایران دمکراتیک باشد بلکه تمام تلاش آنها مراقبت مسئله اتمی است.
وی با بیان اینکه ممکن است در آینده چنین فیلمی را درباره زرتشتیان یا ادیان هندی بسازد، گفت: من متدین نیستم اما نمی‌توان امور دینی و قدرت آن در امور را رد کرد؛ من پیروان بهائیت را در این فیلم انتخاب کرده‌ام زیرا آنان رویکردی دارند که می‌تواند برای پیروان دیگر ادیان نمونه باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، SAViOR ، مجتبی110
۲۲:۵۱, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2

برادر من در مورد کسی صحبت کن که ارزشش رو داشته باشه Confused! این مخملباف ارزش یک تایپیک رو داره واقعا؟؟ امثال این ادما حیفه بگم دورانشون گذشته این آدما مردن، 7 تا کفن هم پوسوندن ، فقط با این حرفا می خوان خودشون رو تو خبرها مطرح کنن!!
این آدم وقتی در مورد رهبری به سفارش اپوزیسیون، فیلم ساخت همون موقع از نظر همه منفور شد و اون کسایی که رهبری رو هم قبول ندارن هم خودشون قبول کردند که این آدم شخصیتی متوهم داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR
۱۳:۱۴, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۱/تیر/۹۲ ۲۲:۵۱)110 نوشته است:  برادر من در مورد کسی صحبت کن که ارزشش رو داشته باشه Confused! این مخملباف ارزش یک تایپیک رو داره واقعا؟؟ امثال این ادما حیفه بگم دورانشون گذشته این آدما مردن، 7 تا کفن هم پوسوندن ، فقط با این حرفا می خوان خودشون رو تو خبرها مطرح کنن!!
این آدم وقتی در مورد رهبری به سفارش اپوزیسیون، فیلم ساخت همون موقع از نظر همه منفور شد و اون کسایی که رهبری رو هم قبول ندارن هم خودشون قبول کردند که این آدم شخصیتی متوهم داره.

درسته آدم بی ارزشیه اما بد نیست ازش عبرت بگیریم
.
[تصویر: 1372531019572410_large.jpg]
.
محسن مخملباف نویسنده و كرگردانی است كه در زمان قبل از انقلاب به فعالیت هایی علیه رژیم پهلوی می پرداخت. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت های فرهنگی روی آورد و اولین فیلم خود را با نام توبه نصوح ساخت. این شخص كه مدعی هنر اسلامی بود در نتیجه آشكار شدن چهره منافقانه اش برای همگان مجبور شد تا برای ادامه فعالیت های به اصطلاح هنرمندانه اش به خارج از كشور برود و در آنجا به عنوان غربزده ای تمام عیار به مقدسات اسلام حمله كند. مركز اسناد انقلاب اسلامی در راستای رسالتی كه در زمینه آشنا كردن نسل جوان با این افراد منافق دارد به ارائه چهره های متفاوت از این فرد ضد انقلاب می پردازد.
.
[تصویر: 1373688081708784_large.jpg]
[/font]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، خیبر110 ، جویای حقیقت ، mhklord
۱۴:۴۴, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خو این که میگه نمونه باشند رو راست میگه
چون هیشکی نیومد بگه از رکن رابع و موعود و امام و نبی و خدای یکیه.
بهاء الله همه اینارو یک تنه قبول کرد.
واسه همینه نمونه هستن دیکه.

اینقد ازشون تعریف کنه و فیلم بسازه که .... جونش دربیاد.
اون نسازه کی بسازه؟

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، جویای حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]