کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

============================
این نکات رو مدنظر داشته باشیم:

شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه .

وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ

1 - هشدار به عيبجويان،
2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان،
3 - خصلت‏هاى نكوهيده‏اى كه در خور آتش است،

4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهى‏هاى آن.
1 - واى بر هر عيبجويى طعنه‏زننده!
2 - همان كسى كه ثروتى‏[ هنگفت‏] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت.
3 - مى‏پندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است.
4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش‏] درهم شكننده افكنده خواهد شد.
5 - و تو چه مى‏دانى كه آن [آتش‏] درهم شكننده چيست؟
6 - آتش بر افروخته خداست،
7 - كه بر دل‏ها سرمى‏كشد.
8 - بى ترديد آن [آتش‏] بر آنان پوشيده شده است،
9 - در ستون‏هايى كشيده و [طولانى‏].

در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه

این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه .

این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آلاله ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، fatemeh ، sadegh-a ، ali0077 ، ali.khm ، farzad313 ، مهسا110 ، شیدا ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، aliali ، Reza71 ، shia12 ، جویای حقیقت ، black ، ترنم ، ضحی ، enan ilghon ، danialdd ، عبداللهی ، azade ، MANI110 ، s-r ، m.hossein ، *مهاجر* ، arman mohseny ، انديشه نو ، medad.sefid ، کفتر کاکل به سر ، Mitsonary ، وحید110 ، fiftynine ، آفتاب ، Ali77 ، ساقی ، السا ، marziye ، اولولالباب ، hessam ، maryam.f ، مسعود.پاکرو ، مرتاح ، help me ، رضوانه ، cernel ، ilidin ، yasinakbari ، یاســین ، mhklord ، vahrakan ، Night moans ، masafsoldier ، مهرومه ، aleerz ، عبدالرحمن ، شاهد ، خادم الزهرا ، N.Mahdavian ، mehniya ، 135 ، Detector ، hamoon ، neyestan23 ، m1374b

آغاز صفحه 52 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۵۳, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #511

به بعضی ها باید گفت
دوست من! زیاد خودتو نگیر ، ماست میشی...
Big Grin

------------------------

تجربه ثابت کرده
اگه بالای سر کتری وایسی آبش دیرتر جوش میاد!
برید کنار دورشو خلوت کنین بزاین کارشو انجام بده
Big Grin

----------------------

من نمیدونم این درس خوندن چی داره که تا میری دوکلمه بخونی حتی خاطرات دوران مهد کودک اونم با وضوح HD یاد ادم میاد
Smile

-----------------------

اینطوری که پیش میره ذر آینده ای نزدیک باید منتظره ساپورته پاره پوره باشیم
Big Grin

-----------------------

یکی از بزرگترین لذت های زندگیم این بود که دستام رو تا آرنج بکنم توی کیسه برنج
Blush

-----------------------

مامانم مسافرته زنگ زده میگه خونه رو تمیز کن شاید با خالت اینا بیایم
خبر نداره بعد از 2ساعت که داشتم از تشنگی تلف میشدم از آب گلدون خوردم
Big Grin

Big Grin

Smile

Big Grin

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، Patriot ، SAViOR ، لبخند خدا ، ilidin ، مجتبی110 ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، medad.sefid ، zryy ، ترنم ، rahgozar.f ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، t.kam67 ، راحیل ، سجاد313 ، ضحی ، vahrakan ، help me
۱۱:۵۲, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #512
آواتار
دیروز اومدم وضع مردم در محورهای مقاومت رو مورد تحقیق قرار بدم(HuhBlush)به یکی از دوستان گفتم : اگه آمریکا حمله کنه به سوریه بعد سوریه هم متقابلا حمله کنه به آمریکا،اون وقت آمریکا زورش به سوریه نرسه اسرائیل هم با آمریکا دست به یکی بشه به طور دسته جمعی و خرکی حمله کنن به سوریه بعد سوریه هم متقابلا به صورت خرکی حمله کنه به آمریکا و اسرائیل اما زورش نرسه بهشون بعد برای همین ایران هم بیاد حمله کنه به اسرائیل برای کمک به سوریه تو میری جنگ؟؟؟

هیچی دیگهSmileالان دارم تو بیمارستان تحقیقاتم رو ادامه میدم،البته طرف قاطی بود وگرنه من سوالم رو خیلی واضح و ساده پرسیدمCool...اصلا کلا ملت توی این محورهای مقاومت اعصاب معصاب ندارن،باید روی این هم تحقیق کرد ...حالا اونجا هوا چطوره؟!Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، boghz ، m.hossein ، دل خسته ، mohammadhadi ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، medad.sefid ، fatemeh ، Patriot ، ali0077 ، یاســین ، شاهد ، reyhaneh.sh ، sajjadbest22 ، راحیل ، آلاله ، MOHSEN-Z ، سجاد313 ، ضحی ، vahrakan
۳:۰۸, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #513
آواتار
مکالمه ی من با مینامون.
من :چه مینای خوشگلی
مرغ مینامون :چه مینای خوشگلی
من :هیس
مرغ مینامون :هیس
من :من یه گاگولم
مرغ مینامون :تویه گاگولی
من :توخوشگلی
مرغ مینامون :مرسی گاگول
من :|
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Ali#59 ، جویای حقیقت ، علمدار133 ، boghz ، انديشه نو ، ali0077 ، مجتبی110 ، یاســین ، حفیظ ، شاهد ، لبخند خدا ، پرنیان ، t.kam67 ، راحیل ، آلاله ، ضحی ، vahrakan ، m.hossein
۱۲:۲۳, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #514
آواتار
در راستای جاسوسی مقامات آمریکا از شهروندان Smile))
[تصویر: l4vvply40yb98ph8fm4.jpg]

اگه یه جا آتیش گرفت ، اول برید دنبال کلید قفل بگردید و به ترتیب مراحل را ادامه دهید !
[تصویر: 1gh4uopw40ir0cppodeu.jpg]

آیفون 20 Smile)
[تصویر: ipablmoi6acuj3nje5iz.jpg]

ویندوز 8! ویرایش خانگی!
[تصویر: p8anfwgad5mpwjhwag2h.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، حفیظ ، علمدار133 ، rastin ، fiftynine ، مرتاح ، انديشه نو ، بیداری12 ، ali0077 ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، اولولالباب ، ترنم ، پرنیان ، ali.khm ، mahdyshr ، sajjadbest22 ، reyhaneh.sh ، راحیل ، آلاله ، fatemeh
۱۶:۵۵, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #515
آواتار
طریقه خرید هندونه توسط بابام :

بو کردن هندونه
پرت کردن و گرفتنش از رو هوا
وزن کردن با دست
شمردن خطهای هندونه
زدن روی هندونه و شنیدن صدای مورد نظر
نگاهِ عالمانه به اطرافیان در میوه فروشی ( که آره آقا من این کارم)
خریدن هندونه
آوردن به منزل
همه رو چنگال به دست جمع کردن
دست و سوت و جیغ و هورای حضار
پاره کردن هندونه
پذیرایی از اهل منزل با هندونه سفید و با طعم خـــــیار :|Mat

[b]ﯾﻪ ﻋﺪﺩ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﺖ ﺑﻴﻦ ١ ﺗﺎ ١٠٠ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﻦ ...
.
.
.
.
.
. ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﯼ؟
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﻣﻨﻢ ﻧﮕﻮ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﺮﺩﻱ ؟؟
.
.
.
.
.
.
ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫـﻴﭽﻜﻲ ﻫـﻴﭽﻲ ﻧﮕﻮ ﺍﺻﻦ Smile))Semismile
[/i]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، علمدار133 ، rahgozar.f ، ترنم ، یاســین ، پرنیان ، مرتاح ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، راحیل ، medad.sefid ، سجاد313 ، ضحی ، farzad313 ، help me
۳:۴۱, ۱۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۳:۴۶ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #516

‏ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺣﺪﺍﺩ ﻋﺎﺩﻝ ﺍﺳﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺁﻫﻨﮕﺮ دادرس!!! ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﺒﻠﺖ ﻣﯿﮕﯿﻢ: . . . . . . . ﺭﺍﯾﺎﻧﮏ ﻣﺎﻟﺸﯽ... ...والاااا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، اولولالباب ، Patriot ، Mitsonary ، مجتبی110 ، ali0077 ، انديشه نو ، لبخند خدا ، علمدار133 ، جویای حقیقت ، sajjadbest22 ، reyhaneh.sh ، راحیل ، امير ، medad.sefid ، آلاله ، Ali77 ، ضحی ، درست پسند ، help me ، aleerz
۹:۳۶, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #517
آواتار
(۱۰/شهریور/۹۲ ۳:۴۱)DRiVeR نوشته است:  ﺁﻫﻨﮕﺮ دادرس!!!
سلام
یک دفعه بگو کاوه آهنگر دیگه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahgozar.f ، ali0077 ، انديشه نو ، لبخند خدا ، جویای حقیقت
۱۲:۱۲, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #518
آواتار
[تصویر: e1e356c1bf25eb65344e969506e2030e.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، rahgozar.f ، لبخند خدا ، دل خسته ، reyhaneh.sh ، medad.sefid ، ضحی ، ali.khm ، help me
۱۵:۵۵, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #519
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سپاسگذارم از اینکه در این دقایق رعایت می کنید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27955.html

[تصویر: w_sadiq85_40.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ali0077 ، علمدار133 ، مرتاح ، لبخند خدا ، mohammadhadi ، Amir-T ، جویای حقیقت ، ترنم ، mahdyshr ، reyhaneh.sh ، انديشه نو ، fiftynine ، Aryha ، medad.sefid ، سجاد313 ، vahrakan ، farzad313 ، help me
۰:۳۲, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #520
آواتار
دوستان گرامی!

تحقیقات تجربی من نشون داده که یک شیشه مریای انجیر از بیهوده باز و بسته شدن درب یخچال جلوگیری میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، انديشه نو ، راحیل ، علمدار133 ، medad.sefid ، لبخند خدا ، ضحی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]