کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسیب شناسی جریان های مبارزه با فراماسونری
۱۶:۳۷, ۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خدای ناکرده قصد جسارت ندارم (من کوچیک همه دوستان توی سایت هستم)
چند وقته پیچیدیم به پر و بال این شخصیت و اون شخصیت از شریعتی مورد شبهه قرار گرفتن تا احمدی نژاد
حالا فراماسون باشه.که چی؟!
موسوی هم توی لژ استامبول بوده!!!یه ماسون چه باید می کرد که این نکرد!!
می خوایم به کجا برسیم؟
دوستان مواظب باشید شناخت دشمن هدف نشودکه متاسفانه داره میشه!!!(این از نگرانی های امام خامنه ای و از دغدغه های ایشون است)
شما فهمیدی فلانی ماسونه،برنامه های اون ها رو هم فهمیدید برید این ها رو منتشر کنید،شما هم برنامه بگذارید..مواضع دشمن رو بشناسید و بر علیه اون برنامه بچینید..ماهم جبهه خودتون رو قوی کنیم...بگیم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)کیه؟برای چی ظهور می کنه!چرا ما باید مقدمات ظهور اون رو بچنیم.
به نظر من ما این کار رو نمی کنیم و با پرداختن به شخصیت ها و افراد داریم به یه صورت دیگه بازی می خوریم.انقدر درگیر این گروه شدیم که یادمون رفته باید ما هم برنامه ریزی کنیم.
به قول اقای جلیلی:من رو با فراماسونری،اون یکی رو با شیطان پرستی،اون یکی رو با توسعه درگیر می کنن و کار خودشون رو جلو می برن.
با عرض ارادت خودم رو به تمامی اساتید و بزرگوارهای این سایت عزیز ابراز می کنم،و به قولی نوکر همتون هم هستم.
http://943.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، علی ، پارسه ، MohammadMeraj ، MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، ALPHA ، ارتش1نفره ، بیداری اندیشه ، user313 ، shadi ، mehrdad_libra ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، السا ، آرین (الهه.ع) ، ANTI satan ، Admirer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۶, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
یه نکته
بصیرت از توی مطالعه ی کتاب و شناخت نماد خیلی بدست نمیاد
بصیرت از هدیه های ویژه خداست به اهل تقوا
خوبه مطالعه و شناخت نماد و سایر کارهایی که در دشمن شناسی مرسوم هست
اما شاهکلید دشمن شناسی حقیقی که نتیجه اش میشه همون بدست آوردن فرقان و بصیرت، با رعایت تقواست
دوستان اهم و مهم رو فراموش نکنند

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، rastin ، بیداری اندیشه ، 1404 ، fazel ، bahar2006
۱۹:۳۲, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
(۹/اسفند/۸۹ ۱۸:۱۷)amir abroft نوشته است:  قبول داری قرآن کاغذ هست؟

چند برگ کاغذ پس می تونه قرآن باشه به خاطر این می گم

حقیقت چیزی نیست که بتوان با دیدن چند کانال تلوزیون و خواندن چند برگ کاغذ به دست آید حقیقت گنجینه ای است که جرئت کشف می خواهد

دوست عزیزم قرآن هم از این قاعده مستثنی نیست. به نص صریح خود قرآن "ولا یزید الظالمین الا خساراً" یعنی همین قرآن که برای مومنان نور و شفا و رحمته برای کافران جز خسران نداره. قران در دست امثال یزید و معاویه هم بود. اصلا یزید توی مجلس شام قرآن خوند در مقابل حضرت زینب (سلام الله علیها). شعار معاویه برای انتقام خون عثمان یه شعار قرآنی بود. و در زمان ظهور هم عده ای با استناد به آیات قرآن در مقابل مولامون حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می ایستند.
پس قرآن بدون گنجینه ای که در سینه هامون باشه، فایده ای نداره. ایم ما هستیم که تعیین می کنیم قرآن برامون فراتر از کاغذ باشه یا نباشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، 1404
۱۳:۱۷, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام و ممنون از اینکه در بحث شرکت داشتید.
http://943.blogfa.com
۱۸:۱۸, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14

با سلام
تو بعضی از وبلاگ ها گاها مطالب ی رو می بینم که که به کل بحث فراماسونری رو منع می کنند.(یعنی بحث دشمن شناسی رو ..)
دکتر عباسی میگه به دشمنت حمله نکن . استراتژی ش رو بشناس . با استراتژی ش حمله کن . به نظر من بحث دشمن شناسی و تقویت تقوای الهی دو بحث مکمل دیگری هستند . لازم و ملزوم یکدیگر هستند . وقتی تقوا کم باشه و دشمن هم درست شناخته نشه نتیجه اش این میشه که مردم قران ناطق رو رها می کنند و به قران روی نیزه روی می اوردند .
در کل بحث شناخت استراتژی دشمن امروزه از هر زمانی بیشتر نیازه . واین خیلی ساد ه انگاری که بخواهید از این موضوع بگذریم .
ما به کرات شاهد صحبت هایی از سوی رهبری هستیم که زبده ترین استراتژیست ها هم از کامل بودن اون در تعجب فرو می رند . واین حاصل تکامل تقوا و دشمن شناسی باهم .
درضمن هنوز هم جامعه ما از وجود تفکرات حجتیه رنج می بره . وتاکیید صرف بر تقوا و عدم استفاد ه از علوم عقلی اب در اسیاب دشمن ریختن ه .
امروزه صیروریت موضوعبیت داره . ما باید افراد لایقی از هر حیث بشویم تا لایق حضور امام زمان را پیدا کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1404
۱۴:۴۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
میخواستم یک سوال از شما عزیزان بکنم
از نظر شما سیستم فراماسونی و جریانات مشابه را تا کجا باید دنبال بکنیم ؟
دانستن و سر درآوردن هر چیزی مفید هستش
اما اگر این تلاش به جایی ختم شود که برای همه مردم به یک چیز عادی مبدل شود و بدترین چیزهای ممکنه به خاطر این سوء برداشت های احتمالی ناچیز شود ، گناهش بر گردن کیست ؟

آیا اینکه کسی بیاید و سر و ته حرف های بزرگان دیگر را بزند و افکار شخصی خودش را با آنها قاطی کند و فقط فقط خوب بیان کند دلیل بر درستی و حق بودن است؟
من کارشناس هیچ چیز مذهبی و دینی و فرقه های نو ظهور و.. و.. نیستم و بر اساس اطلاعات خودم عرض میکنم و ممنون میشوم که دیگر دوستان بنده را راهنمایی بفرمایند
ظاهرا این جریانات ماسونی اینقدر عادی شده که خیلی ها متوجه نیستن که ماسون بودن حداقل حداقلش این هستش که اون طرف خدا رو قبول ندارد و یا هم اینکه شیطان پرست هستش و اگر اشتباه کنیم بزرگترین تهمت را زده ایم
اسلام هم به ما یاد داده ( اگر طرفدارش باشیم ) که نباید آبروی کسی را بریزیم و یا به کسی تهمت بزنیم و اگر در مورد کسی ظنین داریم ابتدا با خود او صحبت کنیم و سوء تفاهم ها را بر طرف کنیم و اگر در مراحل بعدی به دشمن بشریت بودن او یقین کردیم در منبر ها و سخنرانی ها رسوایش کنیم

در ابتدا که این سخنرانی جریانات ماسونی شکل گرفته بود همه افراد مجاز بودن که هر فیلم و نوشته و عکس و .. و.. که از خارجیها بدست میامد و یه چیزی شبیه یکی از این جانور ها بود را به ماسون بودن آنها نسبت بدهد که انشائالله خداوند از سر تقصیرات آنها بگذرد
چون چطور ما نماز میخوانیم و به کسی که نمیشناسیم و خبر نداریم تهمت میزنیم
اگر برای مثال کسی در یه شهر ایران برای مسخره و یا اصلا آموزش ماسونری یه شکل و علامت ماسونی را در دست گرفت و ازش عکس گرفتن ، آیا در یک شهر دیگه اون عکس را نشان بدهند ما باید ندانسته بگیم که ایشون حتما ماسون هستش ؟
پس چطور در مورد خارجیها که ممکنه پیرو دین خدا باشند و اخلاصشون هم خیلی بالاتر از ما باشد برای شاید خودی نشان دادن و غرور آنها را ماسون خطاب کنیم ، چون یه چیزی شبیه یه نماد ماسونی در چند کیلومتری انها دیده ایم ؟
البته این جریان به علت اینکه فقط تکرار مکررات بودش و آب خنکی نداشت که حرارت یک سری از دوستان شاید جو گرفته ما را خنک کند به سمت تهمت ماسونی زدن به هم وطنان خودمون کشید
البته این حق هم فعلا برای مخالفان سیستم یا کسانی هستش که قیافه ای غربی دارند
مثلا اگر یک نماد خاص و مشخص در دو فیلم ایرانی تکرار شود که یکیش به ظاهر دینی باشد و دیگری کمدی
مطمئنا یک سری از دوستان نویسنده های ارزشی خواهند شد و آبروی کارگردان و.. فیلم کمدی را خواهند برد که حتما ایشان ماسون هستن
و وای به روزی که با این روند خیلی دور نیست که به کارگردان های فیلم های واقعا ارزشی ما هم همچین تهمت های زده شود و یک سری افراد خاص از آنها سوء استفاده کنند

یک نکته کوچک هم میخواستم خدمت سرورانی که وبلاگ ها و سایت های مربوط به این جریانات دارند عرض کنم
بنده به خاطر موقعیت های که برایم پیش آمد و چیزهای که یاد گرفتم راهنمای خیلی از سایت ها بودم که چطور فعالیت کنند و بازدیدشان را زیاد کنند و....
و همیشه از این که کسی بخواهد با مطالب غیر واقعی یا شایعه یا مطالب غیر اخلاقی بازدید زیاد کند مخالف بودم و هستم
با چند تا از وبلاگ نویسان و بعد سایت داران در حوزه های ماسونی هم دوست و آشنا هستم و میدانم که همشون بچه های پاک و مخلص هستن و نیت صد در صد حقیقی دارند
اما شاید وظیفه داشته باشم که این نکته را عرض کنم که در این گونه موضوعات نباید به خاطر بازدید یا بروز کردن مداوم سایت و یا معروفیت بیشتر هر مطلب و نوشته ای را بسط و گسترش دهیم و یا مقاله ها و دست نوشته های هر کسی را به عنوان نقد فیلم و داستان و .... در سایت های خودمون منتشر کنیم
چون از نظر من اگر کمی فکر کنیم شاید این نوشته ها و تبلیغات برای اسلام و آبروی مسلمان هزاران برابر از سایت های فیلم پورنو هم ممکنه بدتر باشه هر چند که ظاهری موجه داشته باشه

با تشکر از همه سروران سوالات خودم را مجددا یاد داشت میکنم و ممنون میشوم که بنده را راهنمایی بفرمائید
از نظر شما سیستم فراماسونی و جریانات مشابه را تا کجا باید دنبال بکنیم ؟
چه کسانی شایستگی سخنرانی و دادن اطلاعات هستند ؟
و این مباحث در چه مکان های و با چه وسعتی باید بیان شود ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۲۳:۱۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16

یعنی واقعا کسی نیست که در این موارد بنده را راهنمایی بفرماید ؟!
این بخش حداقل دو تا مدیر دارد و کلی کاربر و الان دیدم که 50 تا بازدید هم داشته اما متاسفانه کسی نبوده که بنده را راهنمایی کند ؟؟!!
۱۷:۳۸, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
الان هر کسی نسبت به این گروه اطلاعات زیادی نداره بعضیا هم که می گی ما رو مسخره می کننو می گن باور نکنExclamation من می گم اول یه فکری کنیم که چجوری اینارو به مردم بشناسونیم بعد دنباله یه راهی واسه مقابله کردن باهاشون انتخاب کنیم
۱۷:۵۶, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
دوستان لطفا بحث سیاسی نشه چون هرکی عقاید خاص خودشو داره بعد اینجا به میدون جنگ تبدیل میشه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۲۰, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
آقا من هم يه تاپيك به اسم (( تا كي )) با موضوعي شبيه به حرف شما ايجاد كردم - كه مورد كم لطفي دوستان قرار گرفت-
و گفتيم كه مشغول شدن بي اندازه به اين موضوعات اشتباه است.
۱۱:۳۷, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
دوست عزیز من فقط دو سه خط اول رو خوندیم.
اگه درست فهمیده باشم منظورتون اینه که تا کی میخوایم به نماداشون گیر بدیم درسته؟
ببین دوست من به قول آقای رائفی پور:پرداختن به این موضوع دیگه اشتباه محضه....
اینا اومدن چند تا نماد ریختن جلوی ما ما مشغول اینا شیم و یادمون بره که خودشون دارن چیکار میکنن.
پرداختن به این موضوع اون هم در سطح گسترده خودش خیلی اشتباهه.
ما باید اونا رو هدفشونو بشناسیم و سعی در روشن کردن ذهن افراد جامعه کنیم.
مهم اینه که اونا داره بیت المقدس رو خراب میکنن پس غیرت ما کجا رفته؟
این همون مسجد مقدسه که یه زمان پیامبر رو به روش سجده میکردن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mvm ، shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا