کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل انیمیشن I Pet Goat II
۱۶:۳۴, ۱۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۴:۳۳ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
پت بز من اشاره به کتابی دارد که جرج بوش در زمان حمله 11 سپتامبر در کلاس درسی برای بچه ها می خوانده که 7 دقیقه بعد از حادثه بوش شروع به خواندن داستان میکند
[تصویر: kljkl.jpg]
داستان شروع میشود: گرفتار بودن یک بز در میان حصارها و دارای بارکد بروی پیشانی خود 666[تصویر: 1.png]
در اینجا نشان داده میشود که درون حصارها دستی در کار است و امور را هدایت میکندکه شبیه دست دراکولا و خون آشام میباشد [تصویر: 2.jpg]
بوش در اینجا بروی صندلی نشسته و کلماتی نا مفهوم میگوید و میگه من بی گناهم و فریب خوردم شاید اشاره باین دارد که بوش در ماجرا بی گناه بوده دست های پشت پرده (دراکولا) بانی ماجرای 11سپتامبر میباشددر این سکانس اشاره به این موضوع ست که این دست ها بوش رو هدایت میکند وبوش را مثل عروسک خیمه شب بازی به نمایش در میاورد" صفحه شطرنجی و نشان هرم ایلومیناتی که بین خواننده ها مد شده "
[تصویر: 3.jpg]___________________________________________________
[تصویر: 4.jpg]
به این عکس توجه خاص داشته باشید این یک سیکل کامل شیطانی ست که پله پله توضیح میدم
1. سیر تکامل انسان و نظریه داروین و در آخر انسان ویژه و کامل در واقع همان مرشد اکمل
2. ساعت صفر که در واقع نشان شروع و ابتدا میباشد شروعی جدید
3. نماد جغد و بیشه بوهمن محل تصمیم گیری و انجام آئین و مناسک شیطانی
4. مجبور به سانسور عکس شدم ولی توضیحش میدم آلت مرد هستش که قطراتی که مبینید نشان انزال است که اشاره به سکس و آزادی سکس و تولید مثل دارد
5. سوختن خانه که اشاره به جنگ و ویرانی دارد و احتمالا تحلیلات دیگه ای نیز داشته باشد
6. کوسه که تا شده تو سینمای هالیوود نماد خوف و ترس و وحشت جلوه داده شده
7.این بازی بین ایرانی ها باسم بازی جلاد معروف میباشد که فرد کلمه ای رو در نظر میگیرد و فردی دیگر باید کلمه رو حدس بزنه و با گفتن هر حرف اشتباه مثل شکل به طراحی فردی در حال اعدام پرداخته میشود.کلمه مورد نظر در تصویر EVOLUTION بمعنی تکامل میباشد.نکته جالب اینه که فرد قبل از کامل شدن به دار آویخته شده و یک پای فرد کم است به قول خودمون یه پاش میلنگه یعنی اگر توسط ما به تکامل نرسید یه جای کارتون مورد و مشکل داره
8.نقشه بروی دیوار که محل رخداد حادثه میباشد.که با پونز مشخص شده اند
[تصویر: 5.jpg]در این عکس اشاره به قانون سوم نیوتن دارد که هر عملی رو عکس العملی ستمغزی که به دو نیم تقسیم شده. میدانید که مغز به دو نیمکره چپ و راست تقسیم میگردد یک قسمت آن ویژه تعقل و تفکر است و آن قسمتی ست که در دهان اژدها در شکل قرار دارد (مبحث کنترل ذهن)قلب که اشاره به احساس و عشق دارد که باز هم کنترل آن هادر این سکانس فیلم دیالوگ این است" قلب ها از درد و رنج میسوزد مگر با ما " و سپس سکانس زیر پدیدار میگردد نماد تک چشم و دست ایلومیناتی شیطان

[تصویر: 6.jpg]
در اینجا سئوالی از بوش میشود که آیا کسی هست بهتر و جذابتر از شما که بوش میخندد و حتی کلمه
LOLظاهر میگرددبه شکل دقت کنید بوش تغییر کرده چهره ش!!!!! بله این باراک اوباماست فیلم وارد فضایی جدید میگردد مراحل شکوفایی جهان پس از حادثه 11 سپتامبر
[تصویر: 7.jpg]
فرشته ایی که سیبی در دست دارد و میگویید که ماله من نیست داستان معروف آدم و حوا وسیب ولی من میگم سفید برفی هستش که سیب رو میخوره و به خواب میرود بله فیلم ما رو دعوت به خواب میکند صفحه شطرنجی که نمادی واضح میباشد[تصویر: 8.jpg]
سیب میشکافد و گل نیلوفر از میا آن بیرون میزند و پایی که بروی یک سکه است که نماد ثروت و پول است که زیر پای آنهاست و کنترل بر روی بانک ها مد نظر ست و ثروت دنیا

[تصویر: 9.jpg]
بروی دیوار مدرسه این عبارت نقاشی شده PSALM23 که تو نت سرچ کنید و مطالعه کنید دربارش[تصویر: 10.jpg]
در این عکس بن لادن در حال نیایش به زیر نور ماه قرمز میباشد که اشاره به اسلام دارد و علامت مشعل بروی ریشش نشان نفت و گاز میباشد پس از نیایش باران شروع به بارش مینماید
[تصویر: 11.jpg]

و ناگاه باران قطع میگردد نوری از میان ابرهای سیاه بیرون میزند به مشعل مجسمه آزادی تابیده شده و ستاره داوود در زیر پای مجسمه آزادی پدیدار مینماید

[تصویر: 12.jpg]

باز کنترل ذهن را مطرح میکندکه همیشه در حال مشاهده شما (رسانه ) هستیم و ذهن شما رو کنترل میکنیم

ریش این فرد شبیه علامت هرم روی دلار میباشد و گوشواره و دندان طلا نشان ثروت و کنترل بازاز و پول های دنیا را بیان میکند

[تصویر: 13.jpg]

کلمه مارکت هم به معنای بازار و پول بیانگر موضوعات بالاست
[تصویر: 14.jpg]

در این سکانس بمباران مکانی مثل کلیسا رو میبینید شکل هواپیماهای جنگی قابل توجه میباشد و نشان از پایان دین میدهد
[تصویر: 15.jpg]

و اما این سکانس....
آثار جنگ های دینی رو به نمایش میگذارد

عکس اول از سمت چپ بی شک ایران را به نمایش میگذارد زنی با چادر و طفلی در بغل و در پس زمینه عکس تصویر انفجار هسته ای قابل مشاهده میباشد و عکس بعدی که نماد آفریقا و جنگ و خونریزی و قتل است و کلاشینکف میخواهد بگوید بانی اینها روس ها هستند رباط در این عکس بیماری و ایدز را به نوعی تداعی میکند البته شاید.وعکس سوم داس و چکش که بی شک از روسیه میگوید که در لجن سمی که خود تولید کرده فرو میرود آلودگی زیست محیطی به گردن روس ها می اندازد

[تصویر: 16.jpg]

این عکس فردی معترض است که بروی صورتش نماد هسته ای مشخص میباشد
این اسکلت وی رو از اعتراض پشیمان میکند با اغفال فرد.پس زمینه اسکلت فشفشه و آتش بازی نماد خوشگذرانی و لذت های دنیوی ست که فرد و ذهنش رو درگیر این لذت ها میکندو از آرمان هایش دورش میکند

[تصویر: 17.jpg]

عیسی مسیح در حال تحول و تفکر دیده و مسیح جدید از درون این تفکر بوجو می آید ومسیح جدید بنام JESUS FISH را تداعی میکند

[تصویر: 18.jpg]

[تصویر: 20.jpg]

در این سکانس مسیح جدید را میبینید که نماد بروی پیشانی وی قابل مشاهده ست اما اصل ماجرا این ست
در عکس اول از سمت چپ مبینید که چشمان مسیح بسته است و در پس زمینه کلیسایی رو مبینید و مسیح با باز کردن چشمان خود و بیداری کامل کلیسا شروع به ویران شدن مینماید و خار روی پیشانی وی ناپدید میگردد که از نشانه های مسیح میباشد

[تصویر: 21.jpg]

و سکانس پایانی فیلم که عیسی سوار بر قایق آنوبیس به سمت افق و روشنایی میرود

[تصویر: 22.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Justice Bringer ، اسکای ، mohammad reza ، هادی... ، Aryha ، عبدالرحمن ، مسافر ، bagheri4 ، PWLG ، اولولالباب ، fafa* ، mofa ، sadegh313 ، مجید املشی ، mohamad ، سیدمرتضی ، Bidel.s ، عبدالرحیم ، سدرة المنتهی ، میم.حسین.الف
۱۶:۵۸, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24782.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، mohammad reza ، عبدالرحمن ، mofa
۲۳:۴۴, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام آقای کاپیتان ، ممنون از تاپیکتون ...

من دو تا سوال دارم...

نقل قول:بروی دیوار مدرسه این عبارت نقاشی شده PSALM23 که تو نت سرچ کنید و مطالعه کنید
1.سرچ کردم اما چیزی دستگیرم نشد، لطفاً خودتون بازش کنید...
2. در مورده مسیح جدید بیشتر توضیح بدین ، که آیا الان این نماده طیفه خاصی هست ؟ مثلاً مسیحی های روشن فکر یا .....

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mofa
۰:۲۳, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۲/دی/۹۲ ۲۳:۴۴)هادی... نوشته است:  2. در مورده مسیح جدید بیشتر توضیح بدین

برادر منظور از این مسیحی که تو فیلم نشونش میده ... همان ابلیس هست !!! تحلیلی که گذاشتن بخش کوچیکی از این فیلمِ ... فریم به فریم این فیلم نماد هست. و در جایی از فیلم (در غار) وقتی این مسیح رو میخواد نشون بده ... سرتاسر *آتش* نشونش میده که اشاره به *جن* بودن اون داره ! و میدونیم که ابلیس از اجنه هست !

و در آخر هم وقتی از غار میخواد بیاد بیرون ... سر در غار یه صورت شیطانی هست که 2تا شاخ داره (علامت شیطان در غرب) !

این لینک رو هم میتونید ببینید (بجز لینکی که بالا گذاشتم) :

http://anti666.ir/forum/thread-20070-pag...i+pet+goat

اینا هم هست (تحلیل خود غربیا از این انیمیشن) :

Sackcloth Ashes I PET GOAT II, LUCIFER'S REDUX REVEALED PART I
Sackcloth Ashes I PET GOAT II, LUCIFER'S REDUX REVEALED PART II
Best Analysis I Pet Goat II Part 1 thebarcaroller
Best Analysis I Pet Goat II Part 2 thebarcaroller

در آخرالزمان بدون شک ، جبهۀ شیطان یه مسیح غلابی (مسیحی مشابه با مسیحی که انجیل تعریف کرده) رو خواهند کرد که احتمالا همون خود ابلیس یا نماینده اش هست !

قبلا هم تو تاپیکای دیگه گفتم:

شما خودت رو بذار جای یه فرد مسیحی ... 2تا مسیح اومدن ... یکی عینا مسیحی هست که تو انجیل اومده ... اون یکی هم مسیحی هست که مسلمونا (تروریستا) بهش اعتقاد دارن و با امام 12 (ضد مسیح!) مسلمونا (تروریستا) اومده و داره ازون جانبداری میکنه !!!

شما باشی کدوم رو قبول میکنی !!!

2 ، 3 میلیارد جمعیت زمین رو میتونن اینجوری فریب بدن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، عبدالرحمن ، fafa* ، mofa ، captaincharisma
۰:۳۵, ۱۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۱:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:
دست های پشت پرده (دراکولا) بانی ماجرای 11سپتامبر میباشد

اون خود شیطانه دیگه

انگشترشو ببین

S=SATAN

نقل قول:
در این عکس بن لادن در حال نیایش به زیر نور ماه قرمز میباشد که اشاره به اسلام دارد و علامت مشعل بروی ریشش نشان نفت و گاز میباشد پس از نیایش باران شروع به بارش مینماید

تمام افرادی که میرقصند یا حالت عادی دارند مهره های شیطانند

بن لادن نماد سفیانیه

اونجا که چیزی شبیه ایران بمباران میشه و بعد اون طرف رقص سماع میکنه

نماد تبدیل اسلام واقعی به اسلام صوفی گرانس... اون چیزی که اونا میخوان

اون پسر سیاه پوسته مزدوریه در آفریقا که جنگ افروزی خواهد کرد در آینده

تو فیلم شوالیه تاریکی قسمت سوم هم بین از مزدورای آفریقاس

و در آخر نشون میده همه بنی آدم توسط ابلیس سرکار گذاشته شدن

در ضمن تلویحا میگه اوباما آخرین رئیس جمهور آمریکاست و احتمالا سر به نیست بشه

در ضمن

اون Psalms یعنی مزامیر که 151 تاست

شماره 23 این میشه (البته چرت و پرت زیاد دارن تو کتابای تحریف شدشون ولی رمز و کد زیاد داره و نقششونه)

سرود غم‌ و پيروزي‌
براي‌ سالار مغنيان‌ بر غزالة‌ صبح‌. مزمور داود
اي‌ خداي‌ من‌، اي‌ خداي‌ من‌، چرا مرا ترك‌ كرده‌اي‌ و از نجات‌ من‌ و سخنان‌ فريادم‌ دور هستي‌؟ 2 اي‌ خداي‌ من‌، در روز مي‌خوانم‌ و مرا اجابت‌ نمي‌كني‌، در شب‌ نيز؛ ومرا خاموشي‌ نيست‌. 3 و اما تو قدوس‌ هستي‌، اي‌ كه‌ بر تسبيحات‌ اسرائيل‌ نشسته‌اي‌. 4 پدران‌ ما بر تو توكل‌ داشتند؛ بر تو توكل‌ داشتند و ايشان‌ را خلاصي‌ دادي‌؛ 5 نزد تو فرياد برآوردند و رهايي‌ يافتند؛ بر تو توكل‌ داشتند، پس‌ خجل‌ نشدند.
6 و اما من‌ كِرم‌ هستم‌ و انسان‌ ني‌؛ عار آدميان‌ هستم‌ و حقير شمرده‌ شدة‌ قوم‌. 7 هركه‌ مرا بيند به‌ من‌ استهزا مي‌كند. لبهاي‌ خود را باز مي‌كنند و سرهاي‌ خود را مي‌جنبانند (و مي‌گويند): 8 «بر خداوند توكل‌ كن‌ پس‌ او را خلاصي‌ بدهد. او را برهاند چونكه‌ به‌ وي‌ رغبت‌ مي‌دارد.» 9 زيرا كه‌ تو مرا از شكم‌ بيرون‌ آوردي‌؛ وقتي‌ كه‌ بر آغوش‌ مادر خود بودم‌ مرا مطمئن‌ ساختي‌. 10 از رحم‌ بر تو انداخته‌ شدم‌؛ از شكم‌ مادرم‌ خداي‌ من‌ تو هستي‌. 11 از من‌ دور مباش‌ زيرا تنگي‌ نزديك‌ است‌ و كسي‌ نيست‌ كه‌ مدد كند. 12 گاوان‌ نرِ بسيار دور مرا گرفته‌اند؛ زورمندان‌ باشان‌ مرا احاطه‌ كرده‌اند. 13 دهان‌ خود را بر من‌ باز كردند، مثل‌ شير درندة‌ غران‌. 14 مثل‌ آب‌ ريخته‌ شده‌ام‌ و همة‌ استخوانهايم‌ از هم‌ گسيخته‌؛ دلم‌ مثل‌ موم‌ گرديده‌، در ميان‌ احشايم‌ گداخته‌ شده‌ است‌. 15 قوّت‌ من‌ مثل‌ سفال‌ خشك‌ شده‌ و زبانم‌ به‌ كامم‌ چسبيده‌؛ و مرا به‌ خاك‌ موت‌ نهاده‌اي‌. 16 زيرا سگان‌ دور مرا گرفته‌اند؛ جماعت‌ اشرار مرا احاطه‌ كرده‌، دستها و پايهاي‌ مرا سفته‌اند. 17 همة‌ استخوانهاي‌ خود را مي‌شمارم‌. ايشان‌ به‌ من‌ چشم‌ دوخته‌، مي‌نگرند. 18 رخت‌ مرا در ميان‌ خود تقسيم‌ كردند و بر لباس‌ مـن‌ قرعـه‌ انداختنـد.
19 اما تو اي‌ خداوند ، دور مباش‌! اي‌ قوّت‌ من‌، براي‌ نصرت‌ من‌ شتاب‌ كن‌. 20 جان‌ مرا از شمشير خلاص‌ كن‌ و يگانة‌ مرا از دست‌ سگان‌. 21 مرا از دهان‌ شير خلاصي‌ ده‌، اي‌ كه‌ از ميان‌ شاخهاي‌ گاو وحشي‌ مرا اجابت‌ كرده‌اي‌. 22 نام‌ تو را به‌ برادران‌ خود اعلام‌ خواهم‌ كرد؛ در ميان‌ جماعت‌ تو را تسبيح‌ خواهم‌ خواند.
23 اي‌ ترسندگان‌ خداوند او را حمد گوييد؛ تمام‌ ذريت‌ يعقوب‌ او را تمجيد نماييد و جميع‌ ذريت‌ اسرائيل‌ از وي‌ بترسيد. 24 زيرا مسكنت‌ مسكين‌ را حقير و خوار نشمرده‌، و روي‌ خود را از او نپوشانيده‌ است‌؛ و چون‌ نزد وي‌ فرياد برآورد، او را اجابت‌ فرمود. 25 تسبيح‌ من‌ در جماعت‌ بزرگ‌ از تو است‌. نذرهاي‌ خود را به‌ حضور ترسندگانت‌ ادا خواهم‌ نمود. 26 حليمان‌ غذا خورده‌، سير خواهند شد؛ و طالبان‌ خداوند او را تسبيح‌ خواهند خواند؛ و دلهاي‌ شما زيست‌ خواهد كرد تا ابدالا´باد. 27 جميع‌ كرانه‌هاي‌ زمين‌ متذكر شده‌، بسوي‌ خداوند بازگشت‌ خواهند نمود؛ و همة‌ قبايل‌ امّت‌ها به‌ حضور تو سجده‌ خواهند كرد. 28 زيرا سلطنت‌ از آن‌ خداوند است‌ و او بر امّت‌ها مسلط‌ است‌. 29 همه‌ متموّلان‌ زمين‌ غذا خورده‌، سجده‌ خواهند كرد؛ و به‌ حضور وي‌ هر كه‌ به‌ خاك‌ فرو مي‌رود ركوع‌ خواهد نمود؛ و كسي‌ جان‌ خود را زنده‌ نخواهد ساخت‌. 30 ذريتي‌ او را عبادت‌ خواهند كرد و دربارة‌ خداوند طبقة‌ بعد را اِخبار خواهند نمود. 31 ايشان‌ خواهند آمد و از عدالت‌ او خبر خواهند داد قومي‌ را كه‌ متولد خواهند شد، كه‌ او اين‌ كار كرده‌ است‌.
ترجمه تفسيری

فرياد كمك‌ و سرود ستايش‌
اي‌ خداي‌ من‌، اي‌ خداي‌ من‌، چرا مرا ترك‌ كرده‌اي‌؟ چرا دور ايستاده‌اي‌ و ناله‌ام‌ را نمي‌شنوي‌ و به‌ نجاتم‌ نمي‌شتابي‌؟ 2 شب‌ و روز مي‌نالم‌ و آرامـي‌ ندارم‌، اما تو مرا اجابت‌ نمي‌كني‌. 3و4 با وجود اين‌، تو پاك‌ ومقدس‌ هستي‌. پدران‌ ما تو را ستايش‌ كردند و بر تو توكل‌ نمودند و تو نيز ايشان‌ را نجات‌ دادي‌؛ 5 نزد تو فرياد برآوردند و رهايي‌ يافتند. ايشان‌ بر تو توكل‌ كردند و نوميد و سرافكنده‌ نشدند.
6 اما من‌ مانند كرم‌ پست‌ شده‌ام‌؛ مرا انسان‌ بحساب‌نمي‌آورند. نزد قوم‌ خود خوار و حقير شده‌ام‌. 7 هر كه‌ مرا مي‌بيند، مسخره‌ مي‌كند. آنها سر خود را تكان‌ مي‌دهند و با طعنه‌ مي‌گويند: 8 «آيا اين‌ همان‌ كسي‌ است‌ كه‌ بر خدا توكل‌ داشت‌؟ آيا اين‌ همان‌ شخصي‌ است‌ كه‌ مي‌گفت‌ خدا او را دوست‌ دارد؟ اگر خدا او را دوست‌ دارد پس‌ چرا نجاتش‌ نمي‌دهد؟»
9 اي‌ خداوند، اين‌ تو بودي‌ كه‌ مرا از رحم‌ مادرم‌ بدنيا آوردي‌. وقتي‌ هنوز در آغوش‌ مادرم‌ بودم‌، تو از من‌ مراقبت‌ نمودي‌. 10 از شكم‌ مادرم‌، تو خداي‌ من‌ بوده‌اي‌ و مرا حفظ‌ كرده‌اي‌. 11 اكنون‌ نيز مرا ترك‌ مكن‌، زيرا خطر در كمين‌ است‌ و غير از تو كسي‌ نيست‌ كه‌ به‌ داد مـن‌ برسد. 12 دشمنانم‌ مانند گاوان‌ نر سرزمين‌ «باشان‌» مرا محاصره‌ كرده‌اند. 13 همچون‌ شيران‌ درنده‌ دهـان‌ خود را باز كرده‌اند تا مرا بدرند. 14 نيرويي‌ در من‌ نمانده‌ است‌. تمام‌ بندهاي‌ استخوانهايم‌ از هم‌ جدا شده‌اند. دلم‌ مانند موم‌ آب‌ مي‌شود. 15 گلويم‌ همچون‌ ظرف‌ گلي‌ خشك‌ شده‌ و زبانم‌ به‌ كامم‌ چسبيده‌. تو مرا به‌ لب‌ گور كشانده‌اي‌.
16 دشمنانم‌ مانند سگ‌، دور مرا گرفته‌اند. مردم‌ بدكار و شرور مرا احاطه‌ نموده‌اند. دستها و پاهاي‌ مرا سوراخ‌ كرده‌اند. 17 از فرط‌ لاغري‌ تمام‌ استخوانهايم‌ ديده‌ مي‌شوند؛ بدكاران‌ به‌ من‌ خيره‌ شده‌اند. 18 رَخت‌ مرا در ميان‌ خود تقسيم‌ كردند و بر رداي‌ من‌ قرعه‌ انداختند.
19 اي‌ خداوند، از من‌ دور مشو؛ اي‌ قوت‌ من‌، به‌ ياري‌ من‌ بشتاب‌! 20 جانم‌ را از دم‌ شمشير برهان‌. جان‌ عزيز مرا از دست‌ بدكاران‌ نجات‌ ده‌. 21 مرا از دهان‌ اين‌ شيران‌ برهان‌؛ مرا از شاخهاي‌ اين‌ گاوان‌ وحشي‌ نجات‌ ده‌!
22 كارهاي‌ شگفت‌انگيز تو را براي‌ برادران‌ خود تعريف‌ خواهم‌ كرد. در ميان‌ جماعت‌ خواهم‌ ايستاد و تو را ستايش‌ خواهم‌ كرد. 23 اي‌ قوم‌ خدا، او را سپاس‌ گوييد! اي‌ فرزندان‌ يعقوب‌، وي‌ را گرامي‌ بداريد! اي‌ بني‌اسرائيل‌ او را بپرستيد! 24 او فقيران‌ را فراموش‌ نمي‌كند و مصيبت‌ آنها را نديده‌ نمي‌گيرد؛ روي‌ خود را از آنها بر نمي‌گرداند، بلكه‌ دعاي‌ آنها را مي‌شنود و آن‌ را اجابت‌ مي‌كند.
25 در حضور جماعت‌ بزرگ‌، تو را خواهم‌ ستود. نذرهاي‌ خود را در حضور عزيزانت‌ ادا خواهم‌ نمود. 26 فقيران‌ غذا خواهند خورد و سير خواهند شد. طالبان‌ خداوند او را ستايش‌ خواهند كرد. باشد كه‌ آنان‌ هميشه‌ زنده‌دل‌ و كامياب‌ باشند!
27 همه‌ مردم‌ جهان‌ خداوند را به‌ ياد خواهند داشت‌؛ همه‌ قومها بسوي‌ خداوند بازگشت‌ خواهند نمود و او را پرستش‌ خواهند كرد. 28 زيرا فرمانروايي‌ از آن‌ خداوند است‌ و او بر قومها حكومت‌ مي‌كند.
29 همه‌ متكبران‌ در حضور او به‌ خاك‌ خواهند افتاد و او را سجده‌ خواهند كرد؛ همه‌ انسانهاي‌ فاني‌ در حضورش‌ زانو خواهند زد! 30 نسل‌هاي‌ آينده‌ او را عبادت‌ خواهند كرد، زيرا از پدران‌ خود درباره‌ كارهاي‌ خدا خواهند شنيد. 31 به‌ فرزنداني‌ كه‌ بعد متولد خواهند شد، گفته‌ خواهد شد كه‌ خداوند قوم‌ خود را نجات‌ داده‌ است‌.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، PWLG ، captaincharisma ، هادی... ، fafa* ، mofa
۱۶:۱۶, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
من دیر رسیدم ولی دوستان به خوبی توضیح دادن اگر هنوزم بخش مبهمی داره تا جایی که بتونم کمک میکنمHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۲۰:۴۲, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
چند تا نکته هم بنده اضافه کنم
تصویر شخص به نمایش درآمده در تلوزیون بی شک جن آبی است.

و علاوه بر رنگ آبی چهره، حتی گوشواره طلایی جن آبی علاءالدین را هم دارا می باشد

[تصویر: Aladdin-_www.YekMobile.com.jpg]
اینکه تلوزیون که خود نماینده "رسانه" می باشد به هیبت مار ترسیم شده نیز جای تامل دارد. زیرا مار نمودی از شیطان می باشد و به خوبی گویای وضعیت کنونی جهان که رسانه در خدمت شیطان است، می باشد

تصویر جالبی که دوستمان آنرا گذاشته اند ولی توضیحش را نداده اند و البته چند فریم قبل از آن بیشتر مهم است را نیز موشکافی کنیم

در مورد عکس سمت چپ باید گفت، تصویر جنین را نشان می دهد که داخل رحم قرار دارد و تحت نظاره تک چشمی با بدن مار است. (خود تک چشم نیز چشم انسان نیست). مار به دور جنین پیچیده است و دستی هم در کار است تا جنین مطابق خواسته تک چشم شکل بگیرد. خداوند سبحان در قرآن کریم می فرمایند:
وَاسْتَفْزِزْ مَنِ اسْتَطَعْتَ مِنْهُمْ بِصَوْتِكَ وَأَجْلِبْ عَلَيْهِم بِخَيْلِكَ وَرَجِلِكَ وَشَارِكْهُمْ فِي الأَمْوَالِ وَالأَوْلادِ - و از ايشان هر كه را توانستى با آواى خود تحريك كن و با سواران و پيادگانت بر آنها بتاز و با آنان در اموال و اولاد شركت كن 64 اسراء
یعنی شیطان هر که را بتواند و در قبالش استطاعت داشته باشد را تحریک می کند و در فرزندان و اموالش شریک می شود. اینکه شرایط بسته شدن نطفه این قدر در دین حائز اهمیت است ناظر بر این امر است که شیطان نتواند در فرزند با انسان شریک شود و یکی از علل بسیار بزرگ بودن عمل زنا هم قرار گرفتن نطفه حرام در رحم است و همانطورکه می دانید طبقه آمار خودشان، تقریبا 80 درصد فرزندان در آمریکا بدون ازدواج دو زوج شکل می گیرند (زنازاده هستند). خیلی هاشان اول بچه دار می شوند بعد ازدواج می کنند....

مطلب بعدی هم در ارتباط با عکسی است که دوست خوبمان باز تصویرش را گذشتند اما توضیحش را ندادند.

[تصویر: 20.jpg]
این عکس با مجموعه سکانس های قبلش معنادار می شود. همانطورکه می بینید این تصویر یک شبه صوفی است که مشغول رقص سماع می باشد

[تصویر: 634556924938750000.jpg]
در سکانس های قبل رقص مذهبی یک هندو با صورت آبی رنگ و هیبت یکی از بت های ذاقارتشان به تصویر کشیده می شود. چیزی شبیه این:
[تصویر: 50.jpg]
و همینطور رقص مذهبی یک شامان (جادوگر سرخ پوست) را...
مجموعه این سکانس ها به این امر اشاره دارد که ادیان و نحله های عرفانی غیر الهی یا منحرف شده تنها یک هدف را دنبال می کنند و کارکردی مشابه برای انسان خواهند داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، هادی... ، captaincharisma ، Justice Bringer ، fafa* ، اولولالباب ، سدرة المنتهی
۲۱:۳۹, ۱۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۲۱:۴۰ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:
این عکس با مجموعه سکانس های قبلش معنادار می شود. همانطورکه می بینید این تصویر یک شبه صوفی است که مشغول رقص سماع می باشد
ممنون از این که متن بنده رو به خوبی تکمیل کردید
در مورد این سکانس و چند سکانس دیگه گویا توسط مدیران پاک شده ولی متن کامل در فایل pdf تاپیک موجود هستش
توضیح شما درباره سماع و صوفی گری جدید کاملا صحیح هستش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۱۱:۴۶, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
ببین دارن با رسانه چکار میکنن...Sad
اونوقت ما نشستیم داریم با خودمون یه قل دو قل بازی می کنیم SadSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، captaincharisma ، mofa
۲۳:۳۰, ۱۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۳۱ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #10
آواتار
این صوفی گری واین نوع رقص با این لباس فقط مخصوص ترکیه وشهرقونیه است .
ترکیه کم خوش رقصی نکرده برای شیطان بزرگ ویهود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]