|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 42 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۲۹, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #411
|
|||
|
|||
|
صبح همگی بخیر
![]()
|
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۸ توسط هادی....)
شماره ارسال: #412
|
|||
|
|||
|
بچه ها دقت کردین این آقای savior از وقتی ناظر شده ، کسرِ شأنِش می شه ، تو خنده حلال پُست بزاره ...
![]() آقای savior ، ما به عشق پست های شما تو خنده حلال ، به تالار سر می زنیم... ![]() منتظره حضوره بنفشِ شما در تاپیک هستیم!!! حضوره سبزِتون که بدردمون نخورد...
|
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۹ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #413
|
|||
|
|||
![]() مرسی دکتر ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #414
|
|||
|
|||
|
سلام....
ای کسانی که در اتاق خود جا ساز هایی دارید خونه تکونی نزدیکه ها گفتم در جریان باشید سنگ قبر بابای یارو غلط املایی داشته،هر وقت میرفته سر خاکش به گور باباش میخندیده...! هركي كه خودشو بگيره كه شاخ نيست چاه توالت ما هم بعضي وقت ها هم ميگيره چند شب پیش رفیقم یه فیلم ترسناک ایرانی گذاشت... . . . . . . . . . دم کارگردانش گرم مردیم از خنده!!!! امروز صبح مثلا خاستم 2ساعت بیشتر بخوابم! ولی این سگ چشام بی صاحاب اینقد واق واق کرد نزاشت که بچه بودیم هر کی بهمون فحش میداد کف دستمونو نشونش میدادیم میگفتیم آینه آینه ... حالا اگه جرات داری به بچه های امروزی فحش بده ! یه چیزی جوابتو میده که باید معنیشو از بابات بپرسی ... دیروز تو خومون یه دفعه دیدم .دیوارو سقف داره می لرزه و گردو خاک داره میریزه رفتم دیدم بچه ی طبقه بالاییمون داره عمو پورنگ نیگا می کنه و گومبالااا گومبا میکنه :| مورد داشتیم پسره دیشب رفته خاستگاری آتنا،آرمیتا بهش زنگ زده،رزیتا بهش اس ام اس داده،شب تو خواب اسم آناهیتا رو میگفته صبح ازش سوال کردن چرا تو خواب دیشب اسم پارمیدا رو میگفتی؟ جواب داده:واقعا گفتم پارمیدا؟من که داشتم خواب آزیتا رو می دیدم دیروز تو اتویوس یه پسر بچه ی خیلی ناز که حدودا 3 ساله بود گریه میکرد و تانکر تانکر اشک میریخت در حدی که درو پنجره اتوبوس به التماس افتاده بود ..به مامانش میگف چرا واسم شکلات نخریدی ؟؟؟چ جیغای رنگیم که نمیزد ....خلاصه کاسه صبر مامانیش لبریز شد و با عصبانیت گفت آمپول میزنما (خودتون دیگه قیافه مامانه رو تو اون لحظه تصور کنید) حالا اینجارو داشته باش بچه پررو پرو شلوارشو کشید پایین بیا بزن... من و اژ آمپول میتلشونی؟؟ ﺁﻗﺎ ﺩﯾﺪﯾﻦ ﺭﻭﯼ ﺩﺭﻭ ﯾﻮﺍﺭ ﺟﺎﻫﺎﯼ ﻣﻬﻢ ﻣﯿﺰﻧﻦ : ﭘﺎﺭﮎ = ﭘﻨﭽﺮﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﺟﺎ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﭘﺎﺭﮎ= ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ :| اینجوری بود که خونه تیمی القاعده رو تو ایران پیدا کردم خداهم که باشی بازهم یک عده ازتو ناراضی هستند . اما از بچه های مردم همه راضی اند ................ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #415
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۱۰:۴۴)هادی... نوشته است: بچه ها دقت کردین این آقای savior از وقتی ناظر شده ، کسرِ شأنِش می شه ، تو خنده حلال پُست بزاره ...هادی سه نقطه این حرفا چیه ؟کسر شان ؟!!!! ما مخلص همه دوستان خصوصاً بروبچ تاپیک خنده حلال هستیم. ![]() من هنوزم همون SAViOR سابقم. به روح مذاکرات قسم !!
|
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #416
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #417
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۴)غریب نوشته است: 100% سیاسیخواستم به جون عبدالرحمن قسم بخورم دیدم بنده خدا دفعه پیش که توی تاپیک معرفی ناظرین به جونش قسم خوردم همون روز مریض میفته گوشه خونه و تا مرز هلاکت پیش میره !! ![]() بعضی دوستان من رو مقصر این قضیه دونستن !!!!!! ![]() حالا فردا پس فردا مذاکرات بهم بخوره باز تقصیرش میفته گردن ما ![]() نقل قول:همچنان منتظر ترول های بعدی هستیم به محض اینکه با یه سوژه مناسب روبرو بشم حتماً . |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #418
|
|||
|
|||
|
عروس خانم چکارن؟
عروس خانم معلم هستن. به به، به به، معلمی شغل انبیاست معلم چی هستن؟ معلم رقص عربی یکی از بدترین اتفاقات دوران بچگی این بود که میخوابیدی وسط هال، وقتی که چشماتو باز میکردی میدیدی یه عالمه مهمون دورت نشستن! لامصب مگه میشد ادم از خواب بلند شه، من که همیشه خودمو میزدم به خواب!:| ﺑﺮﺍﺩﺭﺯﺍﺩﻡ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩ ﻭﺍﺳﺶ ﺗﺒﻠﺖ ﺧﺮﯾﺪﻥ! ﻣﻦ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﺎﺩﻣﻪ ۳ ﻣﺎﻩ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﺍﺳﻢ ﯾﻪ ﺷﻤﺸﯿﺮ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ ﺧﺮﯾﺪﻥ ﺁﺧﺮﺷﻢ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺰﺩﻥ!.. توهمایشی به زنامیگن الان به شوهراتون پیام بدین که عاشقتم وجواباشوباصدای بلندبخونین جوابا: شما؟ عزیزم منم با منی؟ بازم ماشین رو کجا کوبوندی؟ من منظورت رو متوجه نمی شم؟ دوباره چه دست گلی به آب دادی؟ برو سر اصل مطلب چقدر پول لازم داری؟ وااااااااااااای به دادم برسید،، گودزیلامون انگشتش کرده تو دماغش بش نگاه کردم گفتم تو مهدکودک چی بت یاد دادن؟؟ میگه؛ ب تو چه، تو دانشگاه بت یاد ندادن تو کار دیگران دخالت نکنی؟؟ من)))) دانشگاه))) تیمارستان))) بخدا فقط ۴سالشه))) ﺳﺎﻗﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﺭﯾﺎﭼﻪ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ ﻭ ﺯﺍﯾﻨﺪﻩ ﺭﻭﺩ ؛ ﺧﺸﮏ ﺗﺮﯾﻦ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺸﺮﻩ .... محتویات بیست دقیقه آهنگ سنتی: ده دقیقه اهنگ خالی پنج دقیقه صدای بلبل و قناری چهاردقیقه سر تکون دادن یه دقیقه هم هاهاهاها هی هی بعد میگن چرا اصالتمونو حفظ نمیکنیم! مورد داشتیم طرف تو قسمت غذاهای مورد علاقه نوشته . . . "غذاهای نذری" |
|||
|
|
۰:۰۷, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱۰:۵۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #419
|
|||
|
|||
|
بدون شرح!
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #420
|
|||
|
|||
نقل قول:ما بهش می گیم، معتادخفه کن .... خخخخخخخ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,048 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,818 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,025 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,701 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,221 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,736 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: sihxTGN_456.jpg]](http://media2.afsaran.ir/sihxTGN_456.jpg)