|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 51 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۷, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۱:۵۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #501
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۰)محب الزهرا نوشته است: (!)تلویزیون آمد: .... خواب رفت!ناظر آمد ... پست های ما رفت...
|
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #502
|
|||
|
|||
|
یه چیز واقعی !
این دخترا هستن گوشاشون رو از مقنعه میدن بیرون : استاد سر کارآموزی به چند تا از دخترا میگم بچه اون خانم رو می بینید عایا گوشاش مشکل داره ؟ ان دخترا هم میمونن چی بگن بعد استتاد سر خوش دختر رو صدا می ککنه خانوم فلانی شما مشکل شنوایی داری ؟ دختره : نه استاد آخه فکر کردم گوشات از مقنعه گذاشتی بیرون درست نمیشنوی میخای بهتر بشنوی دختره : نهههههههه استاد مقنعهم یکم شله آهان : داشتم نگران گوشات میشدم خب برو دیگه آقا دختره نام برده از فردا گوشاشو برد توووووووو هههههههههههههههه حالا اینا میخان واقعا چی بگن : ما گوش داریم شما ندارید گوش ما خیلی گوشه ما با گوشیم اصلا خرگوشیم والا |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۹ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #503
|
|||
|
|||
|
کشف قدیمی ترین فسیل کلیپس
![]() ![]() یه بار اومدم کارمو بندازم فردا بلند انداختم افتاد پس فردا [/b] |
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #504
|
|||
|
|||
![]() خدا نصیب همه جوون های مجرد کنه ( اول خودم ) ، متاهل ها یکی بسشونه ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #505
|
|||
|
|||
|
سال دیگه روز زن کادو بگیری
صلوات سال دیگه روز زن ( به جز مادرت ) کادو بدی صلوات |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #506
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۶)sarallah نوشته است: اینو گفتید یاد یه خاطره افتادم. معلم خوب هنوز هم كم يابه. ميگم اگه معلمتون يه خط كش ديگه براتون ميگرفت كه سنگين تر بود. منم يبار خط كش سي سانتي گرفته بودم و كلي مشعوف بودم.معلممون خط كش خواست.منم با كلي ذوق و شوق رفتم خط كش دادم بهش.تازه احساس ميكردم من چقدر خفنم ك معلممون داره از خط كش من استفاده ميكنه. ![]() خلاصه.زنگ خورد.منم رفتم خط كشمو بگيرم ك ديدم از وسط به دو قسمت مساوي تقسيم شده.ب معلممون گفتم خط كشمو دادم بهت شكوندي.اونم قبول نميكرد. هيچي ديگه.منم ديگه ب معلممون هيچچچي ندادم
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #507
|
|||
|
|||
نقل قول:اینو گفتید یاد یه خاطره افتادم. از اونجایی که همه دارند خاطره میگن منم یاد دوران راهنماییم افتادم ما یه معلم ریاضی داشتیم فوقالعاده سخت گیر بود یکی از همکلاسی های ما بود که از نظر ذهنی ضعیف بود و به هزار ضرب و زور به راهنمایی رسیده بود این معلم اصن نذر داشت هر جلسه اینو بیاره پای تخته یه سوال هم میداد حل کنه این بچه هم میرفت پای تخته نمیتونست سوال رو حل کنه این معلممون تا میتونست همکلاسیمون رو فحش میداد بعدا که ما شاکی شدیم و اعتراض کردیم که بیخیال این دانش آمور بشو ...کاشف به عمل اومد معلممون خاله همین دختره است... میدونم خنده نداشت اما خاطره که بود D: ----- بیداری اندیشه رو چه فاز ازدواجی گرفته ![]() دوستان همینطور که دارید برای ازدواج دعا میخونید و صلوات میفرستید میوه پوست کندن هم یاد بگیرید مثل بعضی ها نشید forum.bidari-andishe.ir/thread-23983-post-179524.html#pid179524 نقل قول:دوستان مجرد تا وقت هست بنشینید کمی تمرین میوه پوست کردن.....تا آقا سید نیومده من فرار کنم ![]() |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #508
|
|||
|
|||
![]() تو مو میبینی و من پیچش مو . . . ![]() |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #509
|
|||
|
|||
|
یه تاپیک خاطره بازی باز کنید . این تاپیک خنده حلال رو زدین تو دیوار دوستان
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #510
|
|||
|
|||
|
پیام پایتخت 3 به دختران : به زودی دختران چینی با مهریه و توقع کم وارد بازار میشه حالا هی سخت بگیرید برا ازدواج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,048 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,783 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,973 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,930 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,174 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,727 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: %EF%BC%8A%E3%82%9C%E3%80%82%E3%83%BB%E5%...3%BB_m.gif]](http://gazo.emoji7.jp/img/05362_746419/%EF%BC%8A%E3%82%9C%E3%80%82%E3%83%BB%E5%8F%AF%E6%84%9B%E3%81%84%EF%BC%8A%E3%82%9C%E3%80%82%E3%83%BB_m.gif)
![[تصویر: 312.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8105674850/312.jpg)
[/b]
![[تصویر: 63d532e49044.jpg]](http://czin.comule.com/up/63d532e49044.jpg)
) ، متاهل ها یکی بسشونه 

) داشتیم.
اون خط کش بر سر یکی از بچه ها فرود اومد و از اونجایی که اون بنده خدا سرشو با 4
زده بود خط کش به 20 قسمت مساوی تقسیم شد!!

![[تصویر: ed101cccf748d01f1.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/ed101cccf748d01f1.jpg)