|
یه سوال دارم: شغل خواستگار
|
|
۰:۴۷, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه خواستگارد دارم لیسانس عمران و همراه پدرش در شغل ازاد مشغول به کاره سی سال به بالاست و میگه کار عمرانی رو کنار گذاشته چون قبلا حقشونو تو این کار خوردن الان با پدرش مشغول کار ازاده اما میگه هیچ قراردادی با پدرش نداره ینی معلوم نیست درامدشون رو چطور تقسیم میکنند میگه جیب من و پدرم نداره و یک نکته اینکه بابات این طور سوالات ینی سوالاتی که مربوط به کار و درآمد میشه خیلی مبهم و کلی جواب میده و حالت تدافعی داره انگار خوشش نمی یاد دربارش جوابگو باشه به نظر شما یک پسر با این سن که خودش میگه از دبیرستان پیش پدرش کار میکنه و باید تا حالا مستقل باشه یا درامدش مشخص باشه توانایی اداره یک زندگی مستقل رو داره؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۰, ۲۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۱۳:۰۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
هر نکته گنگی پیش از ادواج باعث برداشت های متفاوت از آن می شود که احتمالا باعث بروز اختلاف های ثانویه می شود ...
طرف مقابل فکر می کند که مثلا شما دارید یک طور فکر می کنید در صورتی که شما یک طور دیگری فکر می کردید همین طور بر عکسش هم هست ... بعدها او می گوید من که گفته بودم ... ولی شما می گویید کی؟؟کجا؟؟ معلوم می شود همین نکات مبهم منجر شده به این اتفاق همین طور بر عکس هم هست ... اگر از نظرتون گنگ است و مبهم است ...حالا هر چیزی که می خواهد باشد ... همین الان قشنگ مطرحش کنید و بپرسید ... بعدهای ممکن است از این حرف های مبهم تفاسیر مختلفی وجود داشته باشد در مورد نکات غیر مبهم که این اتفاق زیاد می افتد ... وای به حال مبهم ها ... حالا مساله مالی یکی از مهم ترین مسائل است ... من مشابه این رو دیدم ..ولی پسر خودش را سریع مستقل کرد ... همه چیز رو هم اولش شفاف گفت ..مثلا پدرم مسئول خرید است و یا من فلان شعبه را دارم با این قدر حقوق تقریبی ... الان هم کاملا جداست ... یک نکته رو هم بگویم ... جدا نکند دخل و خرجش را از پدرش بعدها یک مشکل احتمالی شدید هم وجود خواهد داشت رابطه ی شما با مادر شوهرتان ... شما یک ماشین بخرید ... آنها می گویند از کجا آورده ...آنها بخرند ...شما می گویید از کجا آورده ... این در وسیله های کوچک هم مصداق پیدا خواهد کرد ... ممکن است همیشه این دید به وجود بیاد و باعث کدورت شود |
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از النور و isodعزیز که هر دو جواب شمارو کامل دادند!
از من داشته باشید یا باید کامل زندگی و خونش از پدر و مادرش جدا باشه یا به هیچ وجه این ازدواج به صلاح نیست! سنگ هم همینه که مهریه رو سنگین بگید البته الکی ببینید عکس العملشون چیه اگه غیر منطقی و عصبی بر خورد کنند باید مرخصشون کنید! به پدر تون هم بگید که خونتون باید از اونها جدا باشه! و مبلغی که برداشت میکنند برای خرج خونه مشخص کنند اگه با درامد مشکل دارند! کلا زندگی مشارکتی سخته و همیشه قربانی داره و معمولا قربانی عروس هست!!!!!! ماشین که خوبه شما اگه قندون خونتون بشکنه یکی دبگه بخری باید به اینا حساب پس بدی! عزیزم هر کی حاظر نیست به هیچ سوالی در زمینه مالی پاسخ بده مطئن باش سر هر چیز کوچیکی از شما حساب خواهد کشید! بله خب خواستگار پولدار خوبه ولی کسی که حاظره این پول رو برای زندگیش خرج کنه نه ابشون که به فکر سرمایه اندوزی هست اونم بی حساب و کناب با باباش! اگه کسی باشه با درامد مشخص و مثلا بگه ماهی انقد میتونم هزینه کنم و بقیش رو میخوام پس انداز کنم و خونه بخرم شما راحتتر و بهتر زندگی می کنید!احترام دو خانواده هم سر جاش هست! اگه قراره با یه ادم 30 ساله ازدواج کنید ایشون رو بزارید ته صف خواستگاراتون اگه قحطی شوهر اومد!
|
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز و تازه وارد ما!
هر کسی از تجربیات و از دیدگاه خودش داره به شما مشاوره میده... ماها هیچ کدوم نمیدونیم ایشون چه جور آدمیه و شما چجوری هستین و خانواده هاتون چجورین... یکی مادره و مثل یه مادر به شما پیشنهاد میده... یکی از این مورد تجربه خوبی داره و میگه مهم نیست... و یکی هم خاطره بدی از این اخلاق داره و میگه به هیچ وجه خوب نیست... من بازم به شما پیشنهاد میکنم با مشاورهای قدری صحبت کنین و البته ایشون و خانواده ها رو هم پیش مشاور ببرین... اینجوری دیگه هرگز شک نخواهید کرد به انتخابتون... قبلاً که سایت آقای مرادی رو بهتون معرفی کردم... اگه تهران هم نیستین، میتونین آدرس مشاور خوب رو از ایشون بگیرن... لذا بعد از تشکر از همه دوستان و نظرات همه جانبه شون، این تاپیک رو میبندیم که خدای نکرده، زندگیتون رو بر پایه نظرات من نسازید... التماس دعا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور) | شهیدطیبه واعظی | 106 | 52,438 |