|
یه سوال دارم: شغل خواستگار
|
|
۰:۴۷, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه خواستگارد دارم لیسانس عمران و همراه پدرش در شغل ازاد مشغول به کاره سی سال به بالاست و میگه کار عمرانی رو کنار گذاشته چون قبلا حقشونو تو این کار خوردن الان با پدرش مشغول کار ازاده اما میگه هیچ قراردادی با پدرش نداره ینی معلوم نیست درامدشون رو چطور تقسیم میکنند میگه جیب من و پدرم نداره و یک نکته اینکه بابات این طور سوالات ینی سوالاتی که مربوط به کار و درآمد میشه خیلی مبهم و کلی جواب میده و حالت تدافعی داره انگار خوشش نمی یاد دربارش جوابگو باشه به نظر شما یک پسر با این سن که خودش میگه از دبیرستان پیش پدرش کار میکنه و باید تا حالا مستقل باشه یا درامدش مشخص باشه توانایی اداره یک زندگی مستقل رو داره؟
|
|||
|
|
۰:۵۶, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۰:۵۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
خیلی خوش آمدید. ![]() به نظرتون بهتر نیست چنین تصمیمگیری مهمی رو با مشورت با یک مشاور زبده انجام بدید تا بحث در یک فروم غیر تخصصی ازدواج؟
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من اون قدر بالغ و عاقل خودم رو نمیبینم که بخوام جوابگوی سوالت باشم
اما یه چیزی رو بنا به تجربه میکگم.. خیلی خیلی خیلی مراقب کسایی باشید که جوابهای مبهم میدن ... یقینا مشکلی هست که به طور واضح قادر به پاسخگویی نیستند.. به نظر من بجای اینکه ذهنت منحرف بشه و فکر کنی اصلا این مرد زندگی هست یا نه ... برو پی شغلش اصلا ببین همکار پدر بودن دقیقا چی معنی داره؟ باز هم تاکید میکنم به جوابهای مبهمی که به شیوه پیچوندن پاسخ دهی میشه اصلا خوش بین نباشید ... |
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱:۰۵, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
البته من یه جواب کوتاه میدم،اساتید میان کالبد شکافی میکنن. به صرف اینکه کسی با پدرش کار کنه و خیلی دخل و خرجش مشخص نباشه نمیشه در مورد استقلالش نظر داد باید فکر کنیم و یه سوالایی بپرسیم که اونجاها خودشو نشون بده. اما اینکه میگید از این سوالا واهمه داره،جای تامل هست. -مثلا اگه قراره خونه بگیره کدوم سمت میگیره> واسه خیلی پسرا مهمه سمت خانواده خودشون باشن،علت هم پرسیده شه،اگه بگه مثلا مادرم مریضه نگرانشم میخوام نزدیکش باشم یه معنی میده،اینکه بگه من هر روز باید به خانواده ام سر بزنم و .... یه معنی دیگه - در زندگیتون اگه بخواین از کسی مشورت بگیرید اون شخص کیه؟ - اگه قرار باشه بریم مسافرت و همه چیزش مهیا باشه و پدرتون از شما بخواد نرید چی کار میکنید؟ ...... در واقع اگه از یه جایی راه نمیده سوال بپرسید ،از سوالای دیگه باید به این نتیجه برسید. حالا اگه سوالی به ذهنم رسید میگم. |
|||
|
|
۱:۰۵, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:مرسی مرهم جون... نکته مهمی حواست و جمع کن...
|
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱:۲۳ توسط fish.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۵۷)مرهـم نوشته است: من اون قدر بالغ و عاقل خودم رو نمیبینم که بخوام جوابگوی سوالت باشم راستش برای تحقیقات رفتیم اطراف شغل پدرش همکاراشون میگن میدونیم با پدرش مشغول کاره و پسر خوبیه و اهل کاره مشکلم اینه که خودش و خانوادش حاضر نیستند جوابگوی این سوال باشند که چطور درامدشون رو تقسیم میکنند یا اینکه درامدشون به چه صورت بین پدر و پسر خواهد بود ایا درصدی حساب میکنن یا اینکه پدرش ماهانه چیزی بهش میده و خیلی کلی در جواب من و خانوام میگن جیب پدر و پسر نداره... یا ما با هم این حرف ها رو نداریم (۲۱/تیر/۹۳ ۱:۰۵)یاســین نوشته است: سلام دوست عزیز سلام اتفاقا من فکر میکنم یکی از راهایی که میشه فهمید یه مرد مستقل هست یا نه اینکه بدونم درامدش رو از چه راهی بدست میاره ؟ ایا برای بدست اوردن درامد مستقل و متکی به خوده یا باید یکی پشتش باشه؟ این آقا خونه داره اما میگن پدرش براشون خریده و اینکه از حدودا ده سال پیش با پدرش کار میکرده اما اصلا مشخص نمیکنن که درامدشون چطور تقسیم میشه و اینگه ادمی که سالها پیش پدرش کار کرده و مسولیت زندگی مستقل هم نداشه خوب درامدش رو چکار کرده آیا پس انداز کرده یا خیر و اصلا هم خوششون از این سوالات مربوط به کار و درامد نمییاد نمیدونم چرا برام مهمه بدونم ایا این ادم درامد مستقل داره یا باید همیشه به پدرش نگاه کنه بهر حال یک زندگی مستقل یه درامد مستقل میخواد شاید بخواد برای زندگیش برنامه ریزی کنه شاید بخواد پس انداز کنه ..شاید بخواد خرج کنه ..شاید نکنه و یک نکته دیگه اینکه این اقا خیلی در سوال پرسیدن حساس بود ببینه کن ادم خراجی هستم یا نه (۲۱/تیر/۹۳ ۱:۰۵)پرنیان نوشته است: مرسی مرهم جون... منم دلیل جوابهای مبهم و دفاعی برخورد کردنش رو نمیدونم به نظر شما چه چیز باعث میشه اون در این باره جوابگو نباشه؟ |
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۴۷)fish نوشته است: سلام من از دید یک پسر جواب میدم و با پستهای قبلی جوابم متفاوته اگر 10 سال پیش بود با قاطعیت میگفتم مورد مناسبی نیست ولی امروزه وضعیت خیلی فرق کرده. اکثر پسرا واقعا توانایی ازدواج و تهیه مسکن و گذران زندگی به تنهایی رو ندارن. وضع اقتصادی امروز به قدری پیچیدگی داره که شاید 80% پسرها بدون کمک اولیه خانواده اصلا نمی تونن سمت ازدواج برن. حداقل در شهرهای بزرگتر که اینطوره از اون 80% هم بالای 50% علاوه بر کمک اولیه خانواده در ادامه هم نمی تونن بدون پشتوانه جلو برن پس اگر پسری هم اومد خواستگاری و گفت من مستقلم، زیاد باور نکنید ![]() کم پیش میاد. واقع بین باشیم اما اینکه گفته شده جیب من و پدرم نداره از یک نظر خوبه. یعنی پشتوانه مالی خوبی وجود داره از یک نظر بده و ممکنه با کوچکترین اختلاف و نافرمانی جیب پدر جدا بشه ![]() بهترین چیزی که به ذهن من میرسه اینه که خصوصی بشینید و به پسره بگید من از شما نمی خوام حسابتو از پدرت جدا کنی. اما کمی هم استقلال داشته باشی بد نیست مثلا یک سرمایه داشته باشی که اگر فردا تصمیم گرفتی شغلی برای خودت فراهم کنی، دستت بسته نباشه اگر می بینید هیچ منطقی پشت حرفاش نیست، حتما یکجای کار مشکلی داره |
|||
|
|
۱:۲۸, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
این یه جاهایی که برسه به مشکل بر میخوره
تا یه جایی این جوریه که منو تو نداریمو اینا از یه جایی به بعد دیگه بای مرزها مشخص بشه قانو باشه جنگ اول به از صلح آخر حتی اگه پدر آدم باشه این جوری دو حالت داره یا آخرش باید توی روی باباش وایه یا توی روی شما یا اینکه فکر می کنه بهش ستم شده این شد سه تا مثلا این الان مشخص نمیکنه بعد مثلا میگما با عرض معذرت پدرش فوت می کنه این میخاد چه کار کنه یه مثال میزنم : داماد ما هم این جوری بود هم با پدرش هم با داداشاش 7 سال گذشت تا آخرش فهمید منو داداشم نداریمو اینا دلخوری های زیادی میاره به شدت کاری هست اما هیچی گیرش نمیومد فکر می کرد داداشاشم همین حس رو دارن اونم مستقل نبود 7 سال گذشت تا فهمید حالا خواهر من خیلی به نظرم خوب بود که 7 سال رو پذیرفت و اما پدرش که الته مهربون تر از اداشا بود اما بعد فوتش این نطدیک بود بی چیز بشه مخ به خرج داد قبل فوت پدرش یه حرکتی زد این یه طرف طرف بعدی شاید اینکه مبهم میگه نظرش این باشه که تو به این مسائل وارد نشو که واسه غالب زن ها سخته شاید نظرش این باشه من هزینه ی زندگی رو میدم تو وارد جزئیات نشو که نمیشه چرا چون مثلا زن میخاد پیشرفت داشته باشند وقتی جزئیات رو میدونه گاهی راهکار میده مثال میزنم : خواهر دیگه ی من خیلی مشورت می کنن با شوهرش حتی شوهرش با ما مشورت زیادی داره بعد اینا اول مثل همه ی زوجا بدبخت بودند و این دامادمون هم داشت پای داداشاش میسوخت اما همسرش که خواهر من باشه وقتی یکم اطلاعات گرفت راهکار داد و خیلی پیشرفت کردند البته منظورم این نیست کل جزئیات رو زن بدونه ها چون دلیل نداره ولی وقتی میدونه می تونه درک کنه حداقل میتونه میزان خستگی و عصبانیت شوهرش رو بفهمه حالا رهکار هم نده |
|||
|
|
۳:۲۴, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام!
شاید دوستان ندونند ویا برخورد نداشته باشن ! متاسفانه خواستگار شما آدم خسیسی هست و در هیچ جای زندگیش شما نقشی نخواهید داشت!! اگه خودتون استقلال مالی دارید! و میتونید از پس زندگیتون بربیاید، و هیچ خواستگار دیگه ای ندارید ، با حفظ شرط و شروط فراوان و انداختن یه سنگ جلوی پاش این تصمیم رو بگیرید!!! وگرنه ارزش نداره!! با سخت گرفتن در زمینه ی مالی به راحتی دستش براتون رو می شه! و به حرف من پی می برید!! بهتون بگم هر روز میخواد به بهانه مشکلات مالی خودش و باباش عرصه رو به جون شما تنگ بکنه!!! به نظرم اگه با آدم ندار ولی بزرگوار ازدواج کنید بهتر طعم خوشبختی رو خواهید چشید!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور) | شهیدطیبه واعظی | 106 | 52,438 |