|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۵, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
دوستان خبر دارید که جلسات ولایت عهد همچنان ادامه داره یا نه ؟
کجا برگذار میشوند ؟ |
|||
|
۱۹:۰۷, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
من هم مثل شما خبر ندارم ولی از سخنرانی های استاد فهمیدم که تا زمانی که مسائل مهم روز باشه اول اونها بعد روایت عهد
البته هنوز ادامه داره تمام نشده کلی مطلب هست که گفته نشده
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۳۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۱۴:۵۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
میشه یکی از سخنرانی های تصویری استاد رائفی پور درباره وهابیت رو معرفی کنید من 500مگ دانلود کردم سخنرانی استاد رو در تاریخ 6شهریور92 کیفیتش واقعا بد بود ![]() حتی اگه نیم ساعتم صحبتشون بین سخنرانیهای دیگه درباره شناخت وهابیت یا کاراشون بوده لطفا بگید [-O< متشکرم |
|||
|
|
۱:۰۹, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۴:۴۶)سیمرغ نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبه نام خدا سخنرانی استاد رائفی پور با موضوع وهابیت حجم : 250 مگابایت | زمان : 100 دقیقه |
|||
|
|
۲:۰۲, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
اگه تو سامانه مصاف عضو باشید قبل از هر گونه جلسه روایت عهد پیامک اطلاع رسانی اون براتون فرستاده میشه.
یا حق |
|||
|
|
۰:۲۴, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : عیدتون مبارک و طاعات و عبادات تون قبول . شب پنجم سخنرانی استاد چی شد ؟ خودش توی شب چهارم فرمودن که فرداشب هم هستن . ولی شب ششم معلوم نیست . دوستان خواهشا پیگیری کنن برای شب پنجم . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۶:۱۵, ۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۳ ۶:۱۶ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اینم لینک تمامی جلسات هست. |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
بابا شما همش لینک مستقیم میزارید منی که از صب سرکارم تا شب،اینترنت پرسرعت ندارم، شب میام خونه میخوام سخنرانی استادو ببینم باید چیکارکنم؟؟؟؟؟؟ بابا mp3,flv چیزی.... فکر مارم بکنید تورو خدا
|
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
سلام
دنبال نقد آقای رائفی پور از فیلم Inception (2010) هستم. در اینترنت هست ولی تنها 10 دقیقه. اگر نقد کاملش هست لطفا بزارید و اگر امکان دارد با پیام خصوصی به بنده خبر دهید |
|||
|
|
۰:۵۷, ۱۰/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۰:۵۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
نقد کاملش بصورت تصویری و صوتی نیست
تو یه جلسه نقد شده و ضبط نشده (گشتم نبود بگرد اگر تونستی به ما هم بده )نقد استراتژیکش رو استاد عباسی انجام دادند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,737 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,072 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,257 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,987 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

)