|
نظرتون راجع به ازدواج فامیـــــــــلی چیـــــست؟؟؟!
|
|
۱۵:۵۴, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در مورد ازدواج فامیلی از خیلی ها شنیدیم که خوب نیست...و خیلی ها رو هم من به شخصه میشناسم که راضی هستن... یعنی مشکلی براشون به وجود نیومده.... چند وقت پیش صحبت های دکتر فرهنگ رو که گوش میدادم ایشون خیلی خیلی این مدل ازدواج رو منع کردن... برای اطلاعات بیشتر این فایل صوتی رو گوش بدید... موضوع جلسه: سومین معیار بلوغ ها (عاطفی، اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی، اقتصادی و اَشُد) - چهارمین معیار اصالت خانوادگی - ازدواج فامیلی و آسیب های آن لینک دانلود (حجم 14.3 MB) خب دوست داریم تو این تاپیک به یک نتیجه گیری برسیم... واقعا انقدر خطرناکه؟ مثلا خود شما اگر همه موارد رو در شخص مقابل خوب و مناسب ببینید اما به خاطر اینکه از فامیل هاتون هستن حاضر میشید این ازدواج رو فراموش کنید؟ اگر نه چطور با خطراتش مواجه میشید که بیشتر هم متوجه بچه میشه یا مثلا اگر بهتون بگن تا آخر عمر نباید بچه دار بشید چون ممکنه بچتون منگل! بشه، چیکار میکنید؟؟؟ باز هم راضی به ازدواج میشید؟ اگر باز هم راضی میشید به نظرتون بهترین کار چیه که بشه مطمئن شد اون بچه ای که میخواد در آینده متولد بشه بچه سالمیه...؟ به نظرتون آزمایش ژنتیک کافیه؟؟؟ اون وقت اون بچه اگر خدایی نکرده بلایی سرش اومد شما چه جوری میخواید جوابشو بدید؟ اوه اوه چقدر آینده نگری کردم ولی خب سواله دیگه... بفرمایید در این موارد اگر کسی ازتون مشاوره بخواد یا خودتون توی این موقعیت باشید، چه میکنید؟؟؟ یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۱, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
حالا نمیدونم شما از چه جهتی میگید بهتره
ولی خب من که هر چی دیدم اونایی که فامیل بودن و با هم ازدواج کردن...بعد از یه مدت بر اثر یک سری اتفاقات کوچیک و پیش پا افتاده هر دو خانواده از هم دور شدن چون معمولا نتونستن مشکلات زندگی فرزندانشون رو از زندگی و روابط فامیلی تفکیک کنن و کلا فامیل به هم ریخته!!!! حالا اون مواردی که من دیدم شاید اینطور بوده مثل یک فنری که یه دفعه رها بشه... تا یه مدتی هی به خاطر فامیل بودن ٬ دو طرف ملاحظه میکنن...اما نهایتا یه جایی دیگه طاقتشون تموم میشه و میفتن به جون هم! |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
البته به فامیل دور و نزدیک هم بستگی داره هرچه نسبتشون نزدیکتر باشه به اصطلاح فامیل درجه 1 باشن زمیینه اختلاف توشون خیلی بیشتره اما هرچی دورتر باشن قضیه کمرنگ تر می شه واقعا...
من خودم تو فامیل دیدم اونایی که نسبتشون خیلی دوره روابطشون خوبه... یه چیزه دیگه اونایی که فامیلی ازدواج می کنن بعد به خاطر اختلاف جدا می شن خب عموما دوباره ازدواج می کنن دیگه حالا فک کنید مثلا من نوعی تا دیروز زن پسرخالم بودم حالا یه دختر دیگه اومده جای من تو همه مهمونی هام هست عموما نه من چشم دیدنش رو دارم نه اون واز اون ورم خود پسر خاله نسبت به شوهر فعلی من نوعی..و اینچنین اختلاف تا پایان عمر باقی می ماند
|
|||
|
۱۷:۴۲, ۲۸/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۳ ۱۷:۴۴ توسط del@.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۳ ۰:۵۱)رضوانه نوشته است: حالا نمیدونم شما از چه جهتی میگید بهتره خانم رضوانه خانم ... شما نمیتونید دنبال اثبات باشید .. نمیتونید دنبال یه نظر قطعی و مطلق در مورد تمام امور باشید ( حتی ازدواج ) تو بعضی خانواده ها ، ازدواج فامیلی جور میشه .. تو بعضی خانوده ها ، غریبه با غریبه نزدیک میشن مهم به نظرم اینه ... همه برای ازدواج ، رک و دقیق و بدون شیله پیله حرفهاشون رو بزنن .. بقیه اش دیگه مهم نیست ..فامیل یا غریبه ، چه فرقی میکنه. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
با گوش دادن به این تمام تنم لرزید.
اونایی ه دفاع میکنید ، واقعا میتونید تو چشمای بچه تون خدای نکرده نگاه کنید؟؟؟ ضمنن آزمایش بعد از حاملگی چه فایده ای داره؟ سقط؟ واقعا؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
درسته که خیلی ها بودن فامیلی ازدواج کردن و مشکلی براشون پیش نیومده ولی خیلی ها هم بودن که براشون پیش اومده. منتهی اونهایی که براشون پیش اومده بیشتر بودن.
این هم که بگیم بچه عقب مونده بدنیا بیاد خواست خداست اشتباهه. در نظر داشته باشید که: مست کردن تاثیر مستقیم روی اختلال حواس داره و آدم مست نباید رانندگی کنه. حالا یکی مست میکنه و میشینه پش فرمون هیچ اتفاقی هم براش نمیوفته، نه کسی رو زیر میکنه نه به جایی میزنه سالم میرسه به مقصدش. در حقیقت خیلی ها بودن که مست رانندگی کردن و مشکلی براشون پیش نیومده ولی خیلی ها هم بودن که براشون پیش اومده. منتهی اونهایی که براشون پیش اومده بیشتر بودن. یه ارتباط سادست، راننده ی مست احتمال تصادف رو بیشتر میکنه و شباهت ژنتیکی والدین احتمال بیماری های مادرزادی بچه رو. به نظر شما میشه گفت که من مست میکنم میشینم پشت فرمون (با اینکه بهم گفته بودن که خطرناکه) اگر هم زدم یکی رو کشتم یا فلج کردم خب خواست خدا بوده! از نظر عقلانی بخوایم حساب کنیم این کار پیشنهاد نمیشه، از نظر شخصیه من این کار عجیب هم هست. از کسانی که ازدواج فامیلی داشتن عذر میخوام قصدم قضاوت نیست برای من عجیبه فقط. یجوری مثل رابطه ی خواهر و برادر میمونه برام مثلا. تو خیلی از کشورها تابوی اخلاقی هم حساب میشه حتی، قانون نیست ولی چیز عادی حساب نمیشه اصلا. |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آره خوب قبل بارداری که نمیشه تشخیص داد. شاید سالم باشه.
بعد بارداری همه چی مشخص میشه. اگه بیماری حاد یا ضایع ای داشته باشه سقط باید کرد. |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۸/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۳ ۲۳:۲۹ توسط بهسا.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر دو نفر با هم تناسب داشته باشن و روحیاتوشن به هم بخوره ازدواج فامیلی خیلی هم خوبه نسبت یه ازدواج با غریبه این مزیت رو داره که شناخت بیشتر و درست تری از خانواده دارن شناختی که مبتنی بر سالها رفت و آمده تو ازدواجهایی که یک غریبه مییاد خواستگاری یک مشکل بزرگ تحقیقات کردنه اون هم با شرایط این دوره که بیشتر افراد دنبال دردسر نمیگردن و بیشتر کسایی که برای تحقیق بهشون رجوع میکنیم میگن نمیدونیم چطور آدم هایی هستند آزمایش رو میشه قبل ازدواج انجام داد که اگر مشکلی فرزنداشون رو تهدید میکنه ازش منصرف بشن خودم یک ازدواج غیر فامیلی رو سراغ دارم بچه اولشون که عقب موندگیش در حد شدید هست و بچه سومشون هم هوشش در حد مرزی در خانواده هایی که ازدواج غیر فامیلیه هم امکان خطر برای کودک هست |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
هم آزمایش پس از بارداری می شه انجام داد هم پیش از بارداری که بهش می گن PGD. صرفا جهت اطلاع.
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۹/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۳ ۰:۳۶ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۳ ۱۷:۴۲)del@ نوشته است: خانم رضوانه خانم ...سلام بر شما برادر جدید الورود! من اگر دنبال اثبات یک نظر بودم که اصلا تاپیک نمیزدم برای نظرخواهی و مباحثه من اول تاپیک هم گفتم که هر دو مدلش رو دیدم دو ارسال قبل هم گفتم با توجه به همه ریسک هایی که داره ولی باز هم خیلی ها ازدواج فامیلی ترجیح میدن پس باید حواسشون باشه و در دوران زندگیشون هم خیلی مراقبت های بیشتری داشته باشن مثالش هم گفتم...دوست خودم البته خودمونیم این موردی که دوستان میگن هم کم چیزی نیست واقعا الان اعتماد کردن به یه آدم غریبه خییییلی سخته اونم الان که هیچکس دلش نمیسوزه که موقع تحقیق درست و درمون جواب بده...تازه شناخت خیلی خیلی سخت حاصل میشه خلاصه دو طرف باید موافق باشن و همت داشته باشن |
|||
|
|
۲:۴۷, ۲۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۳ ۰:۳۴)رضوانه نوشته است: سلام بر شما برادر جدید الورود! سلام .. من نمیخوام تمام کلمات شما رو آنالیز کنم ولی اون جملات اولتون در پستی که نقل گرفتم ، احساس کردم دنبال دلیلید که چرا بهتره ازدواج فامیلی.... عرض کردم .. در هر دو حالت فامبل و غریبه باید هر دو طرف راه و رسم ازدواج رو بلد باشن ( همون رک بودن و صاف و صادق بودن و غیره ) و بعدش همه ازدواج های فامیلی هم بچه تالاسمی بوجود نمیاوره ... خوده من .. شایدم مشکل دارم ، خودم خبر ندارم ![]() پدر مادر بنده ، پسر عمه و دختر دایی تشریف دارند .. در کل ، ما باید دنبال دختر خانم مناسب و شما خواستگار مناسب و بعد میشه تصمیم دقیق و به نسبت حال و احوال آن روزموون بگیریم ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظر شما راجع به ترویج ازدواج موقت چیست؟(نظر سنجی) | ahmad1300 | 17 | 11,164 |
۱۰/دی/۹۱ ۱:۲۷ آخرین ارسال: رنجستان |
|

چیکار میکنید؟؟؟
بفرمایید در این موارد اگر کسی ازتون مشاوره بخواد یا خودتون توی این موقعیت باشید، چه میکنید؟؟؟