| نظرسنجی: به نظر شما ازدواج موقت باید رواج داده شود؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
23 | 60.53% |
| خیر | ![]() ![]() |
15 | 39.47% |
| تمام | 38 رأی | 100% | |
|
نظر شما راجع به ترویج ازدواج موقت چیست؟(نظر سنجی)
|
|
۳:۴۱, ۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۷:۲۰ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان گرامی میخواستم بدونم با توجه به بالا رفتن سن ازدواج دائم نظر شما راجع به ترویج ازدواج موقت چیه؟ البته مقصود من دختران باکره نیست بلکه زنان بیوه هستند |
|||
|
|
۳:۴۸, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ازدواج موقت سنت پیامبر صل الله علیه واله است ....باید اجرا شود ...اگر در این جامعه حسادت زنان وجود نداشت ...و مردان توان ازدواج موقت داشتند ...دیگه زن بد کاره ای وجود نداشت. |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۱ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نظر استاد مطهری و دکتر شریعتی در این زمینه بسیار خواندنی است :
استاد مطهری میگوید :
|
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نظر من باید ازدواج موقت رو در بین جوانان و نوجوان ها ترویج داد تا دیگه به سمت روابط نامشروع جنسی نرن
مخصوصا که دیگه کسی توان ازدواج دائم رو نداره |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۱ ۱۴:۰۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
اول این که ازدواج موقت رو برای دختران معمولا صلاح نمی دونند ، معمولا هدف خانم های بیمه یا خانم هایی هستند که بنا به مشکلاتی قادر به ازدواج ثابت در جامعه نیستند (نمی گم غیر این حرام هست یا بده و .... ، ممکنه کسی به نیت درست این کار رو همبکنه) دوم این که رواج به معنی این که جوانان رو سوق بدیم به این سمت ، فی نفسه به نظر من جالب نیست ، یعنی اگر بشه ازدواج دائم رو رواج داد ، چرا اون کار رونکنیم؟ سوم این که این کار مطمئنا کاری پسندیده بوده ، و حذف اون به وسیله عمر مطمئنا از روی غرض و در جهت فساد جامعه انجام شده ، لذا باید این تابو رو شکست ، هر چه باشه ، پسری که ممکنه به ذنا کشیده بشه (که آخریش تباهی دنیا و آخرته) به یک امر حلال کشیده بشه ، کدوم بهتره؟من خودم کسی ر.و می شناسم ، که شرایط ازدواج موقت رو داشت ، و واقعا نیاز داشت ، اما خوب نمی تونست این کار رو بکنه ، و از این جهت به یک سری مشکلات دینی کشیده شد.خوب چرا این بنده خدا رو به سمت حلال نکشیم و از دین زده نکنیم؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
کسی که از ته دل یه نفر رو دوست داشته باشه ، حتی شرایط ازدواج رو نداشته باشه سمت ازدواج موقت نمیره. البته باید شرایط ازدواج دائم رو هم واسش فراهم کنن و هم خودش تلاش کنه ولی گفتم که اگه واقعا دوست داشته باشه کسیو سمتش نمیره.
نمیگم چیز بدیه ولی واسه همه نیست. |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
فقط یک چیزی ، در جامعه ما ، متاسفانه ، اگر بفهمند پسری ازدواج موقت کرده ، یا مردی دوباره ازدواج کرده ، دید منفی تری نسبت بهش پیدا می کنند ، تا پسری که دائما با خانم ها و دختران جوان رابطه نامشروع داره! واقعا این جای تاسفه. |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط omidman.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۱ ۳:۴۸)areeiiyan نوشته است: سلام هرکس ازدواج موقت رو قبول نداشته باشه شیعه و بلکه مسلمان نیست، چون این نص صریح قران است: سوره ۴: النساء - جزء ۵ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿۲۴﴾ و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شدهايد [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است و غير از اين [زنان نامبرده] براى شما حلال است كه [زنان ديگر را] به وسيله اموال خود طلب كنيد در صورتى كه پاكدامن باشيد و زناكار نباشيد و زنانى را كه متعه كردهايد مهرشان را به عنوان فريضهاى به آنان بدهيد و بر شما گناهى نيست كه پس از مقرر با يكديگر توافق كنيد مسلما خداوند داناى حكيم است (۲۴) عمر خلیفه دوم به صلاح دید خود! حج تمتع و متعه(ازدواج موقت) را حرام اعلام کرد، در حالی که در زمان پیامبر امری رایج بود. چون عده ای از ازدواج موقت سواستفاده می کردند و پس از بچه دار شدن زیر بار نمی رفتند. (به نظر من در این صورت برای اون عهدشکنی که زیر بار نمیره فرقی با زنا نداره) در حالی که سو استفاده از قانون توسط عده ای نباید باعث حذف قانون بشه(همانطور که بعضی از ازدواج دائم سو استفاده می کنن و زیر بار نمی رن دلیل نمیشه ازدواج دائم رو از طرف خودمون حرام کنیم!) |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ازدواج موقت باید در جامعه رواج پیدا کند اما قبل از ان باید فرهنگ سازی شود
|
|||
|
|
۱:۲۹, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
مباحث این تایپیک رو خودنم. بعضیاش منطقیه و بعضی هم غیر منطقی(به شدت) این حکم جای دفاع داره و در کل حکم خوبیه. اما دوستانی که تو بخش نظر سنجی شرکت کردن یا صورت مسئله رو نفهمیدن یا اینکه(به صراحت میگم)از روی جهلشون نسبت به این حکم،به ترویجش رای مثبت دادن. دوستان دقت کنید که بحث سر خوب بودن این حکم(منظور توی سئوال نظر سنجی هست)نیست.منظور توی رواج این حکم هست. مثال میزنم. طلاق یک حکم اسلامیه خوبه یا بد؟مطمئنا اکثریت میگن به جاش حکم خوبیه. آیا طلاق باید ترویج بشه؟مطمئنا اکثریت میگن نه.(چون نسبت به این حکم دقیقا روشن شدن) این از بحث آمار نظر سنجی. اما از کسانی که اینطور از رواج این حکم دفاع میکنن بنده چند سئوال دارم و امیدوارم که حداقل جواب قانع کننده تری نسبت به دوستان روحانی (که من باهاشون برخورد داشتم )داشته باشن: 1-یکی از انگیزه های ازدواج غریزه جنسی هست.وقتی یک پسر دنبال اینطور مسائل بره چقدر انگیزه براش میمونه برای ازدواج دائم؟(به طور کلی این ازدواج به دلیل سهل بودنش در صورت رواج چطور و با چه استدلالی میتونه ازدواج دائم رو تقویت کنه؟) 2-مسلما حتی با وجود این همه وسائل پیشگیری باز هم این ازدواجها فرزندانی تحویل جامعه میده.تکلیف این فرزندان چیه؟ میدونم که باید هزینه بزرگ شدن رو پدر حتی بعد از اتمام دوره عقد پرداخت کنه.اما تربیت یک بچه فقط به پول نیست!!! 3-چه تضمین و چه استدلالی وجود داره که این ازدواج باعث شهوت رانی و تنوع طلبی بیشتر فرد نشه؟ 4-تکلیف احساس اون زن که تن به این کار میده چی میشه؟(نگید احساس رو نباید قاطی کرد چون احساس یکی از مسائل فطری خانمها هست) این سئوالا رو ممنون میشم با دلیل و استدلال کامل پاسخ بدین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به نظر شما مقدمات و شرایط ازدواج چیست ؟؟؟ | قبیله منتظر | 14 | 4,628 |
۱۸/اسفند/۹۴ ۱۵:۱۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| درماندگی چیست و چرا آن را در ازدواج انتخاب می کنیم ؟ | razihz | 0 | 959 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۱۰:۵۸ آخرین ارسال: razihz |
|
| نظرتون راجع به ازدواج فامیـــــــــلی چیـــــست؟؟؟! | رضوانه | 39 | 15,268 |
۲۹/آذر/۹۳ ۲:۴۷ آخرین ارسال: del@ |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,604 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| اثبات وجود ازدواج موقت در اسلام | Havbb 110 | 49 | 19,808 |
۲۹/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۱ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور | soheyl68 | 213 | 71,075 |
۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۱ آخرین ارسال: ترنم |
|
| ازدواج چیست ؟ | soshiant | 60 | 25,127 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|