|
چله ی پنجم ، چله ی سوره ی حشر
|
|
۱۳:۱۳, ۲۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() امیدوارم خوب باشید ![]() از فردا ینی اربعین چله ی سوره ی حشررو شروع میکنیم ان شاالله . هرکس همراهی میکنه یه صلوات توتاپیک بزنه. یا علی. از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سوره حشر را قرائت کند بهشت و جهنم و عرش و کرسی و حجاب های آن و آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و کوه ها و خورشید و ماه و فرشتگان، همگی بر او درود و صلوات می فرستند و برای او طلب مغفرت و آمرزش می کنند و اگر همان روز یا شب قرائت سوره حشر، از دنیا برود شهید محسوب می شود. ![]() باماهمراه شید: ۱) شفای بیمار هرگاه این سوره را با خلوص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است. در روایتی از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمده است: هنگام قرائت سه ایه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند . و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ.(۷) ۲) حفظ و امان امنیت یابی و آسایش از خواص قرائت و کتابت این سوره عظیم الشأن است . پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در این باره فرمودند: هر کس سوره حشر را در شب جمعه قرائت نماید تا صبح از انواع بلاها در امان خواهد بود.۸ ۳) تقویت حافظه و هوش امام صادق علیه السلام در روایتی فرمودند: هر کس سوره حشر را بنویسد و با آب پاک بشوید و بیاشامد حافظه ای قوی و هوشی سرشار نصیب او خواهد شد.۹ ۴) بخشش گناهان از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سه آیه پایانی سوره حشر را قرائت کند گناهان گذشته و آینده اش بخشیده خواهد شد.۱۰ ۵) جهت ورم پا امام محمد باقر علیه السلام خطاب به جابر فرمودند: وقتی جایی از پایت ورم کرد برای آن آیه آخر سوره حشر را سه مرتبه بخوان که به اذن الله آن درد و ورم خوب خواهد شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۵, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
نقل قول:آقای بیدل من الان با گوشیم اومدم وگرنه لینک قراءتش رو براتون می ذاشتم واقعا روانه حدود 10دقیقه هم هستبحث طول کشیدن نیست. مشکل اینه که تلفظش سخته که می گذارمش به پای اینکه زیاد قرائتش نکرده توی الرحمن به درجه ای از عرفان رسیده بودم که اول آیه رو می خوندم بقیه اش تو ذهنم می یومد. ولی باز مشکلی نیست که از چله دست بکشیم یا حالا که اولین شب چله رو شروع کردم بیام و سوره رو عوض کنم. هستم تا چهل روزشو اگه عزراییل پرونده ما رو نزنه زیر بغلمون ![]() یاحق |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
نه من منظورم اینه که اگه اونا رو گوش بدین تلفظشون راحتتر می شه درواقع برای روان خوانی مناسبه
|
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
لازم نیست عارف باشید.
فرق عارف با یک آدم معمولی در این مورد اینه که عارف این افاضه و تفضل رو میفهمه و مردم عادی نمیفهمند. شاید ببینن که یه تغییری در حالشون ایجاد شده،اما خیلی بهش توجه نمیکنند... . غافل از اینکه یکی یه جایی یه انرژی مثبتی(به قول فرنگیا) براشون فرستاده! شما بزار بقیه نائب الزیارتون باشن،ضرر نمیکنید ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۱۹:۱۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
از خانوم مهپاره خبری نشد دعا می کنم ان شالله سالم باشن وبیان مارو از نگرانی در بیارن ![]() والا ما که چله یس رو شروع کردیم چون زمان می گذره وحیف این روزا رو از دست بدیم به یمن این هفته من چله خودم رو به نیت ظهور وسلامتی حضرت شروع کردم ان شالله اخرین سالی باشه که روز امامتشون در غیبت باشن الهی آمین ![]() به همین جهت یه نیت دیگه کردم دعای فرج الی عظم البلاء..... رو هم می خونم اینم یه پیشنهاد به بقیه دوستان ![]() واسه همه هم دعا می کنم ان شالله هروقت شرایطشون مهیا شد بجمع این چله هم بپیوندند ![]() التماس دعا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) :شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند اگر بخواهند دعا میكنند و فرج ما می رسد. |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
دوستان ، با اینکه بعضی هاتون یکی دوروزه شروع کردین اما موافقین با توجه به نبودن خانم مهپاره ، تاپیک چله ی ششم زده بشه؟
|
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
منم فکر می کنم چاره ای نیست برای رسمی شدن کار باید خودمون اقدام کنیم
![]() آقای فدایی شما اگه می تونید تاپیک رو افتتاح کنید
|
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۱۹:۵۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
الان قراره چله ی یس رو شروع کنیم؟
![]() درضمن ، موافقید چله بصورت رسمی از 19 دی که میلاد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستش شروع بشه؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
ما که چله رو شروع کردیم هر جور خودتون مایلید
ولی ما یه هفته از شما جلو تریم
|
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
دوستان محترم ، با خانم رکن الهدی هماهنگ شد ، فردا صبح انشالله تاپیک زده میشه
فقط ، اینطور که پیداست ، انگار دوسه نفر بیشتر نیستیم! |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
دلم در نبود مهپاره خانم خیلی گرفته
![]() ![]() اگه چله تون رو شروع کردین التماس دعا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: salavat_gh_11%281%29.jpg]](http://www.salavaty.com/Images/FckEditor/image/salavat_gh_11%281%29.jpg)