کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلام دوستان الان آقای عبدالله هاشم کجاست و چــه کــار مـ
۱۵:۰۱, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام دوستان الان آقای عبدالله هاشم کجاست و چــه کــار مــی کـــنـــه ؟ ؟ ؟ ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، help me

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۱, ۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱۸:۲۲ توسط sadegh313.)
شماره ارسال: #31
آواتار
ببینید دوست عزیز. من فکر میکنم شما برداشتتون از حرفای من چیز دیگه ای بوده یا من ادبیاتم طوری بوده که خوب منتقل نکردم.
ذیل مطلب هم نوشتم که قصد ندارم اصلا نه از کسی و نه از فرقه ای طرفداری کنم. روی سخن من هم با محققین بود نه افراد معمولی. مشخصه که هرکسی نمیتونه قرآن رو اونطوری که باید و شاید بفهمه (خود من هم شامل این قضیه هستم) ولی مشکل اینه که برخی از علما (منظورم همشون نیست.اونایی که تو حوزه اسم عالم رو رو خودشون گذاشتن و یه عده دیگه که علمی رو که دارن وراثتی میدونن و با عموم در میون نمیزارن) اصول دینی رو خشک و انعطاف ناپذیر تبلیغ میکنن. مطمئنا اگر یک مسلمون فلسفه امور دینی رو بدونه شایسته تر انجامش میده تا این که فقط از سر اجبار و عادت اینکار رو بکنه!!
عبدالله هاشم هم مثالی بیش نیست. من مخالف شخصیت پرستی هستم. همین تالار بود که با ترجمه مستند ظهور اسم هاشم رو روی زبون ها آورد و اون موقع به به و چهچه را افتاد که چه انسان بزرگی هست و این جور چیزا. اول کار آیا کسی بود که هشدار بده این ممکنه اشتباه کنه . همه تعریف میکردن ازش. بعد یه مدت که رائفی پور گفت این ممکنه اشتباه کنه بعد همه جبهه گرفتن که بله حرفاش ضد و نقیضه!!! ما چرا از اول باید این رو بزرگ میکردیم که بعدا کار به نفی و ارتداد بکشه!! بله من قبول دارم که ایشون راه رو اشتباه رفته و خیلیا رو گمراه کرده ولی قبل از اون کارهای ارزشمندی انجام داده در زمینه دشمن شناسی چون خودش تو جبهه دشمن بوده و ما باید از این اطلاعات استفاده کنیم و بقیه اش رو بریزیم دور!! همین و بس!! ما یه مشکلی داریم که فکر میکنیم هرکسی یه کلام درست حرف میزنه مقدسه و جای اشتباه نداره!! کسانی مث رائفی و عباسی کارشون قابل تقدیره و ازشون تشکر هم میکنیم ولی نعوذ بالله معصوم که نیستن!! هاشم هم معصوم نیست!! روش تحقیق[/b] و میزان اطلاعات مفید مهمه!! چرا داخل به ما اطلاعات نمیدن که ما مجبور بشیم تو منابع کفرآمیز دنبالش بگردیم؟؟!! تو یکی از سخنرانی های آقای رحیم پور ازغدی ایشون گفتن که من بیشتر چیزایی رو که میدونم مدیون کتب ضاله هستم!! من گلایه دارم از داخلیا که چرا همکاری نمیکنن. عباسی از یه طرف برا خودش، رائفی برا خودش، حوزه برا خودش. خوب بیاید یه ائتلاف تشکیل بدید به قرآن خیلی از مسائل حل میشه!!

بازم عذر میخام از دوستان. این مطلب رو بیش از این ادامه ندیم. اگه ایرادی وارده به من پیام خصوصی بدید.

به خدا نه من آدم تندرویی هستم نه قصد ایجاد تفرقه دارم. زبونم یه کم تنده به بزرگواری خودتون بخشیدSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، Eve ، Nima Youshij ، Greena
۱۹:۱۵, ۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱۹:۲۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #32
آواتار
نقل قول:همین تالار بود که با ترجمه مستند ظهور اسم هاشم رو روی زبون ها آورد و اون موقع به به و چهچه را افتاد که چه انسان بزرگی هست و این جور چیزا.
اولا که مستند ظهور سازندگانش گروهی جدا هستند و عبدالله هاشم جزوشون نیست
ثانیا میتویند در همان ابتدای کار نظر کارشناسان و مدیران تالار رو در مورد عبدالله هاشم و مستنداتش را ببینید
ملاحظه کنید
(۲۱/آذر/۸۹ ۱۳:۰۰)سلمان نوشته است:  اگر منظور شما کارهای عبدالله هاشم هست، علاوه بر صحبت ها "بیداری اندیشه" من اضافه می کنم، تا اونجایی که من سریال جدیدش رو دیدم به اصطلاح زده تو جاده خاکی، از اون به بعد دیگه طرفش نرفتم. صحبت های عجیب و غریب به استناد کتابی فاقد سند معتبر که گفتگوی مفضل بن عمر جعفی و امام صادق (علیه السلام) را ثبت کرده است. اولین نکته انحرافی مطرح کردن تناسخ و تغییر شکل دادن حضرت مهدی(علیه السلام) بود که من ازش درخواست سند کردم، برای مدت کوتاهی لینک کتاب مذکور که به صورت اسکن شده بود را قرار داد و حذف کرد. همان موقع راجع به سند کتاب در اینترنت جستجو کردم، معدود صفحاتی که اسمی از کتاب برده بود، اون رو معتبر نمی دونستند. البته نام کتاب رو فراموش کرده ام و کتابی که دانلود کردم را پیدا نکردم. به هر حال راجع به این سلسله موضوعات عجیب و غریب که چند وقتی است داره مطرح میکنه تو فروم خودش بحث هست اما هاشم فقط پاسخ میده هر کسی در سطح درک این موضوعات نیست، سریالش رو نبینه!
البته خیلی وقت هست که دیگه سریالش رو دنبال نکرده ام و امیدوارم تغییر موضع داده باشه گرچه اون هاشمی که من دیدم، هرگز این کار رو نمی کنه. و اگر به همون راه مانده باشد شدیدا توصیه می کنم نه تنها باعث انتشار مطالبش نشوید، حتی وقتتون رو صرف دیدن سریالش هم نکنید که اگر منحرف نشوید چیزی عایدتان نخواهد شد.
والسلام علی من تبع الهدی
این جهت گیری مال سال 89 است ... خیلی قبل تر از مقاله وعده ی صادق و مستند ظهور کرده و احمد الحسن
همان موقع چقدر اصرار کردند به ما که بیاییم مستند هاش رو ترجمه کنیم ...

نقل قول: به خدا نه من آدم تندرویی هستم نه قصد ایجاد تفرقه دارم. زبونم یه کم تنده به بزرگواری خودتون بخشید[تصویر: sad.png]
دوست من روی هر کلمه ای حساب هست ... مخصوصا در عرصه مجازی که مثل دنیای واقعی نیست ...
مثلا همون مقایسه علما با عبدالله هاشم ...
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

فی امان الله
موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۳۴, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
امیدوارم نسبت به من دلخور نشده باشید. اگر شما فکر میکنید که منابع موجود کافی هستند نظرتون محترمه.
من فکر میکنم که نیستن و دنبال منابع دیگه میگردم. فقط آرزوی موفقیت براتون دارم و ازتون میخام که در حوزه دشمن شناسی
فعالیت تالار رو بیشتر بکنید. من هم شخصا اگه کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم چون حس میکنم دشمن رو اونجور که باید و شاید نشناختیم. ممنون.
۰:۱۵, ۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۱:۳۰ توسط mobina.)
شماره ارسال: #34

Lotfan vazeh begid che khiyanati?????sare kar budim ba mostanade zohur????javab bedid lotfan

Lotfan vazeh begid che khiyanati?????sare kar budim ba mostanade zohur????javab bedid lotfan
۱۰:۲۸, ۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۶/دی/۹۲ ۰:۱۵)mobina نوشته است:  Lotfan vazeh begid che khiyanati?????sare kar budim ba mostanade zohur????javab bedid lotfan

سلام
ضمن خوش آمد گویی به شما
1.دوست گرامی در تالار فینگیلیش نویسی ممنوع است ...
2. مستند ظهور چه ربطی دارد به عبدالله هاشم؟؟؟ عبدالله هاشم مستند ظهور کرده رو ساخته نه مستند ظهور
سازنده های مستند ظهور گروهی جدا هستند با سایتی جدا که همین احمدالحسن ملعون رو تکذیب کرده اند
3. اگر همین تاپیک رو از ابتدا می خوندید دوست گرامی جواب رو من در ارسال 4 داده ام ....
مطالعه بفرمایید پست های زیر رو
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4116.html
forum.bidari-andishe.ir/thread-7223.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11830.html

موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Greena
۱۱:۵۱, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #36

(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۵:۱۰)MOHSEN-Z نوشته است:  با این خیانتی که کرد:!!!!!!!!!!!

الان لب دریا دراز کشیده داره آب پرتقال میخوره Big GrinBig Grin

شایدم داره یه نقشه دیگه میکشه برا مسلمونا.مثلا یه مستندی دورغینی بسازه ، یه امام زمانی رو کنه.خلاصه بیکار نیست Big GrinBig Grin
اینو خوب اومدیWink الان فکر کنم جنوب فرانسه است یا انتالیاCool
۱۲:۴۰, ۲۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۰:۲۷ توسط Greena.)
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام

لطفا بفرمایید این مستند زیرنویس شده یا نه ؟

دجال اخرالزمانکه حدود 600 قسمت 10 دقیقه ای هست

نقل قول:اقا من کاملا سر درگم شدم...یه روز شریعتی، یه روز هاشم عبدالله...پس فردا نیاید بگید رائفی پورم.........دیگه طاقت این یکیو ندارما[تصویر: biggrin.png]

منظور کدوم شریعتی هستش؟

درضمن در سایت
wakeupproject.com
http://www.wakeupproject.com/arrivals_reloaded.html

اسم این مستند اومده پس چه طوری میفرمایید که که اون رو رد کردن ؟

arrivals_reloaded
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]