|
از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت
|
|
۳:۳۳, ۲/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۴ ۲۰:۳۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() امشبی که دارم این تاپیکو مینویسم ، شب عاشورا ست شمایی که دارید متنو میخونید نیازی نیست در جریان 12 چله ی قبلی ما باشید...مهم اینه که قسمتتون شده وارد تاپیک بشید ، تا 40 روزی رو در کنار هم از عاشورا تا اربعین ، چله ی زیارت عاشورا بگیریم و... ●●●اگه چندروزی دیرتر هم به تاپیک رسیدید هیچ مشکلی نیست و از همون روز شروع کنید. حتی خود من هم از روز بعد از عاشورا شروع میکنم ( بخاطر اینکه اتمام چله ی قبل ، روز عاشوراست ) ![]() البته شما ها که اون بالاها سیر میکنید...من خودمو میگم... چه جالب ...همین الان شبکه دو برنامه کوی محبت ، پخش زنده از بین الحرمین ، داره همینو میگه ! بیا و چهل روز قرار بذاریم که آدم باشیم...که گناه نکنیم لااقل لااقل سعیمونو بکنیم... ان شالله خود آقا امام حسین (علیه السلام) کمکون میکنه راستی ، اینرو هم داشته باشیم خیلی خوبه : ذکر یونسیه از شب عاشورا تا اربعین ، 40روز روزی 40 مرتبه: " لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین " زمانیکه حضرت یونس درشکم ماهی بودند جبرئیل نازل شدند و از جانب خدا این ذکررو به حضرت یونس فرمودند بعد از 40روز حضرت نجات یافتند . به هر نیتی ان شالله در طول چله میخونیم... با ذکر یک صلوات ، حضور خودتون رو اعلام کنید . چهل روز زیارت عاشورا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا برای هممون... بعضی از دوستان گویا هنوز آنلاین نشدن.البته تقصیر از منه که تاپیک رو دیر زدم . اما مثل همیشه ، اگه دیر رسیدن هم از همون زمان میتونن شروع کنن. قول میدم بین چله 13 و 14 یک هفته فاصله باشه تا زیاد سختشون نشه
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۴, ۳/آبان/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
هنوز جای بعضی ها خالیه هااا
البته مثل اینکه هنوز آنلاین نشدن...خطاب به این "بعضی ها" ی گرامی میگم که مثل همیشه ، اگه دیر رسیدن هم از همون زمان میتونن شروع کنن. قول میدم بین چله 13 و 14 یک هفته فاصله باشه تا زیاد سختشون نشه ![]() (اینو در پست اول وارد میکنم) و نکته بعدی اینکه ازونجایی که من اهل تک خوری نیستم ، دیشب یه چیزی شنیدم که لازم دونستم بیام و به شما هم بگم ![]() پیامی بود که در تنها برنامه پیام رسانی ای که حضور دارم به من رسید: (به قول این برنامه های تلویزیونی ، بنده هیچ صفحه ای در شبکه های اجتماعی ندارم . ( دروغ چرا ، یکی خیلی وقت پیش ساختم ولی دیگه کاریش نکردم(پس عملا ندارم! )) ) ذکر یونسیه از شب عاشورا تا اربعین ، 40روز روزی 40 مرتبه: " لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین " زمانیکه حضرت یونس درشکم ماهی بودند جبرئیل نازل شدند و از جانب خدا این ذکررو به حضرت یونس فرمودند بعد از 40روز حضرت نجات یافتند . به هر نیتی از امشب میخوانیم التماس دعا اینهم میره در پست آغازی... |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۳/آبان/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سفارش موکد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : چرا نافله نمی خوانید؟ نافله، نافله، نافله چرا عاشورا نمی خوانید؟ عاشورا، عاشورا، عاشورا چرا جامعه نمی خوانید؟ جامعه، جامعه، جامعه . ![]() |
|||
|
|
۵:۵۶, ۴/آبان/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .. .. ۱_فدایی ولایت ۲_غریب ۳_سوشیانت ۴_السا ۵_Sabrina ۶_ در جستجوی سختی ۷_ رکن الهدی ۸_ Zryy ۹_نرگس مهدوی ۱۰_ M.sky67 ۱۱_ مصباح ۱۲_ حضرت عشق
|
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۴/آبان/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا اباعبدالله
. . . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۴/آبان/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۴/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۴ ۱۹:۰۳ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۴/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۴ ۲۲:۱۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بعضی حرف ها را "نباید زد" بعضی حرف ها را"نباید خورد" بیچاره دل چه میکشد میان این "زد و خورد".... دیر رسیدم اما منم هستم.... التماس دعا شبای محرم ب یادتون بودم. کلی براتون دعا کردم. |
|||
|
|
۲:۱۷, ۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۴ ۲:۱۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
باران می بارد به دعای کداممان نمی دانم! من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است وخدابا همه ی جبروتش دارد ناز می خرد، نیاز کن. پ ن : منم یادتون نره چلچله ها
![]() |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۱۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
التماس دعا دارم دوستان. هر روز سر مزار شهدای گمنام دانشگاهمون یادتون میکنیم. در پناه خدا |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۱۲/آبان/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
![]() دعا ها وزیارت هاتون قبول به رسم اقای فدایی ومهپاره جان که اگه دعا وذکری دیدیم بیایم اینجا به هم چله ای های عزیز بگیم منم اومدم یه دعای کوچیک رو اینجا بزارم می دونم همتون بلدین ولی من باب یاداوری و قرائتش هنگام دعای چله مون تو این پست قرار می دم مؤلّف گويد:اين دعا همان دعاى رسول خدا صلى اللّه عليه و آله در روز بدر و احزاب،و دعاى حضرت سيد الشهدا عليه السّلام در روز عاشورا است،و جز اين دعا دو دعاى ديگر از حضرت روايت شده كه در روز عاشورا خواندند،يكى دعايى است كه به حضرت سجاد عليه السّلام تعليم فرمودند،زمانى كه ايشان را به سينه خود چسباند در حالىكه از بدن مباركشان خون مىجوشيد،و اين دعا را براى حاجت و نياز مهم و اندوه و بلاى سخت و امر بزرگ دشوار مىخوانند،و آن دعا اين است: بِحَقِّ يسَّ وَالْقُرْآنِ الْحَكيمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرْآنِ الْعَظيمِ يا مَنْ يَقْدِرُ عَلى حَوآئِجِ السّآئِلينَ يا مَنْ يَعْلَمُ ما فِى الضَّميرِ يا مُنَفِّساً عَنِ الْمَكْرُوبينَ يا مُفَرِّجاً عَنِ الْمَغْمُومينَ يا راحِمَ الشَّيْخِ الْكَبيرِ يا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغيرِ يا مَنْ لايَحْتاجُ اِلَى التَّفْسيرِ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَافْعَلْ بى كَذا و كَذا به حق يس و قرآن حكيم،و به حق ط و قرآن عظيم،اى كه بر نيازهاى خواهندگان توانايى،اى كه آنچه در باطن است مىدانى، اى خارجكننده غم و اندوه از گرفتاران،اى گشاينده غم از غمناكان،اى رحم كننده به پيرمرد،اى روزىدهنده به كودك صغير،اى كه نياز به تفسير ندارى،بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست،و با من چنين و چنان كن.و حاجت خود را بخواه. پ.ن:نرگس جون بسلامتی کدوم دانشگاه ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,831 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,042 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,066 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,455 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,552 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| زمزمه دسته جمعی زیارت اربعین | Farzaneh | 19 | 5,597 |
۱۱/آذر/۹۴ ۱:۲۴ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,430 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: a442f59bfae8e43e1.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/a442f59bfae8e43e1.png)
![[تصویر: 0aeee031f26e76ff1.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/0aeee031f26e76ff1.png)

البته مثل اینکه هنوز آنلاین نشدن...

. ( دروغ چرا ، یکی خیلی وقت پیش ساختم ولی دیگه کاریش نکردم(پس عملا ندارم! )) ) 
![[تصویر: Ziarate_Ashoura.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8219095384/Ziarate_Ashoura.jpg)