|
•●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●•
|
|
۲۲:۱۵, ۳۰/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۴ ۲۲:۲۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام.سلام به همه. سلام به اونایی که چله ی قبل یه سری اتفاقای ناگوار واسشون افتاد اما من نتونستم یا یادم رفت تسلیت بگم یا حداقل همدردی کنم... کنکوری ام خب... سلام به خودم که خیلی دیر کردم برای این تاپیک ! واقعا شرمنده، حواسم نبود ![]() و سلام به تالاری شاید فاصله زیادی گرفته با اون روزایی که آدم عشق میکرد از دیدن جنب و جوشش... از سلامها که بگذریمو احوال پرسی هارو که بذاریم کنار ، میرسیم به اصل مطلب. چهاردهمی هم گذشت... اینقدر زودگذشت که منم یادم رفت بیام برای زدن تاپیک. 14 مین چله و قرار معنوی ای که دور هم بودیم ،و حدود 520 روز سوره ای خوندیم،یا دعایی البته کاری ندارم که شمایی که الان این تاپیک رو میخونید قبلا توی این جریان شرکت داشتید یا نه. "مهم;همین الانه" حتی به این هم کاری نداشته باشید که من کی هستم! بلکه به این کار داشته باشید که اینبار قراره برای 40 روز ، دور هم "سوره ی یس" بخونیم. بعبارت دیگه ، بصورت یک قالب تکراری باید بگم که : ●چله ی پانزدهم ، چله ی سوره یاسین ●و البته بعضافه " حدیث کسا " ، یه آپشن فوق العاده برای دوستانی که کمی وقت بیشتری دارن و علاقه مندن... خطاب به جدیدیا : چرا "یس"؟ -با یه سرچ ساده توی اینترنت کاملا میفهمید چرا ![]() چرا "حدیث کسا" ؟ -اینم همراش سرچ کنید ![]() و ان شا لله دهم بهمن 1394 ، قرار ماست برای شروع 15مین باری که در کنار هم ، این جریان معنوی رو ادامه میدیم و یادتون هم باشه که آخرین چله ایه که تماما در سال 1394 قرار دازه ![]() ![]() سیعیمو هم میکنم که توی این 10 روز به بچه های قبلی پیام بدم برای حضور توی این چله ، مثل همیشه ، با ذکر یک صلوات ، اعلام آمادگی کنید التماس دعای مخصوص واسه همه ، مخصوصا کنکوری ها ، که ما باشیم ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۹, ۲۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
«انّ لکلّ شیءٍ قلب و قلب القرآن یس».(ثواب الاعمال) در روایات شریفی که همه ی مفسرین از کتاب های معتبر اخبار نقل کرده اند می فرماید:«برای هر چیزی قلبی است و قلب قرآن سوره ی «یس» است» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,818 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,028 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,059 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,540 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,922 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,418 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل! | mahpare | 99 | 34,179 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|

![[تصویر: 249c5a88b1e31d541.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/249c5a88b1e31d541.png)

![[تصویر: a940c438c200f0ea1.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/a940c438c200f0ea1.png)
سیعیمو هم میکنم که توی این 10 روز به بچه های قبلی پیام بدم ![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)