|
کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن*
|
|
۲۰:۵۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
قسمت این بود این بار بنده تاپبک چله جدید رو بزنم. بدون توضیح اضافی بریم سر اصل مطلب قراره این بار با هم چله سوره الرحمن رو داشته باشیم. هر کس باهامون همراه با یه صلوات اعلام کنه... این بار چلمون با میلاد عزیز ترین افراد عالم همراهه التماس دعا ![]() برای اطلاعات بیشتر تاپیک چله قبلی رو بخونید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41...#pid365243 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۲۹)فدايي ولايت نوشته است: سلامدرخواست شما در لحظه عملی شد و آی دی اکانت غیر شخصی بنده برای ارتباط عمومی توی کانال قرار داده شدخیلی ممنون ان شاء الله کنکور یه رشته عالی قبول بشید. |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۵ ۰:۱۵ توسط amrtat71.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَعَلَی آلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
به به چه شلوغه اینجا ![]() ![]() سیزده روز تا پایان این چله داریم... چله ی بعدی هم به امید خدا که بگذره ، کنکور بنده هم به سر رسیده ![]() التماس دعای شدید...برای همه کنکوری ها... یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۲۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها....
![]() نمازو روزه ی همگی قبول باشه... چند شب پیش داشتم فک میکردم الان چند وقته ماداریم چله میگیریم ![]() عجب پوست کلفتی داریمااااا(خودمو عرض میکنم شما که بزرگوارید) ینی این سری ی انقلابی بکنیم.... خب خدا ی سروسامونی بده ب وضعیت ما..... ![]() بابا خدایا اینهمه چله گرفتیم فقط ی نفر متاهل شده هااااااااااااااااااااا آقای فدایی شما میگی چله سوت و کوره .... ماها دیگه رفتیم تو حالت عرفانی صدامون درنمیاد ![]() خب دعا کنیم در حق همدیگه .... دعا اساسیااااااااااااا اسم ببریم همدیگه رو ... آقا اصن چله ی این دفعه که خورده ب ماه رمضون حتما باید همدیگرو دعا کنیم....اصن از شرایط چله است..... چله هم ب نظر من سوره یس باشه ...و سحر ها هم خونده بشه ...چون خیلی توصیه شده برای ازدواج .... منو خیلی دعا کنید (از اون دعا ها که برا والیبالیستا میکنید)بسی محتاجم...چله ی بعدی رو من میزنم ان شاالله....آقای ثارااله ممنون ک زحمت تاپیک قبلی رو کشیدید.... آقای فدایی هم کنکور دارن براشون دعا کنید. ...از زحمات و التماس دعاهاتون در کانال هم بسیاااار ممنونم![]() فقط یکی ب من بگه چله ی بعد رو از کی شروع کنیم؟ |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۲۵/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
از دهم ماه رمضان که میشه همون 27 خرداد فکر کنم خوب باشه
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۲۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اقای فدایی چی شد؟؟من فکر کردم شما که دیگه شما ازدواج کردی.....عطش شدیدی داشتی.....
. . الان دقیقا چند چندی با خانواده....قبلا که 2 -1 عقب بودی....... |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۲۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۲۸)علی املشی نوشته است: اقای فدایی چی شد؟؟من فکر کردم شما که دیگه شما ازدواج کردی.....عطش شدیدی داشتی.....کنکور دارن ایشون ![]() راستی لینک کارگاه بعدی رو اینجا گذاشتم هجدهمین کارگاه معنویت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,819 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,060 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,452 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,541 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,923 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,419 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل! | mahpare | 99 | 34,180 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|

![[تصویر: Chele17.gif]](http://s6.picofile.com/file/8250031118/Chele17.gif)

...از زحمات و التماس دعاهاتون در کانال هم بسیاااار ممنونم