|
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
|
|
۱۶:۰۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود. ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود. اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود. در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد. براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است. لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۶, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
[quote='SAEID' pid='33248' dateline='1311087673']
[quote]حالا شما الان میخوای کنکور بدی میگی سهمیه کنکور فردا میخوای شاغل بشی میگی سهمیه ایثارگران . کمی دنبال مقصر برای خودتون نمی گردید ؟[/quote] یه نفر که فوق لیسانسش رو از دانشگاه دولتی با بهترین معدل گرفته و هرجا میره واسه استخدام به جرم نداشتن سهمیه و پارتی ردش میکنن کجاش مقصره ها ؟!!! من باشما موافقم خود من 5ماهه فوق لیسانسمو از یه دانشگاه دولتی گرفتم و الانم با معدل 17 و داشتن مقاله ممتاز نمی تونم کارپیدا کنم. آگهی آزمون شرکت نفت و گاز رو دیدید؟ 20 ردیف سهمیه داشت!!!!!! اگه کسی شک داره میتونه با یه سرچ ساده تو اینترنت پیداش کنه. من نمیگم سهمیه بدن یا ندن اما فکر امثال من رو هم بکنند تو کشور ما اعتدال معنی نداره از یه طرف حداقل امکانات درمانی و رفاهی رو به یه جانباز نمیدن از اون طرف به خواهر و برادر شهید بهترین سهمیه برای استخدام ها رو میدن نمونه بارزش آگهی آزمون نفت و گاز دوست من سهمیه داشت دانشگاه دولتی قبول شد اما مرتب مشروط شد و دانشگاه مجبور شد اخراجش کنه اما الان با همون سهمیه و بدون داشتن مدرک در پتروشیمی مشغول کاره!! فقط وقتی می تونی این شرایط درک کنی که صدتا فرم استخدام پر کنی و جاهای مختلف رزومه بفرستی و هیچ نتیجه ای نگیری و خانوادتم منتظر این باشن که ثمره درس خوندن و زحمت کشیدن بچشون و ببینند اما تو فقط شرمنده ای |
|||
|
|
۱:۵۴, ۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۰ ۱:۵۸ توسط منتظر کوچولو.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام! این موضوع همیشه از موضوعاتی است که ذهن منو به خودش مشغول می کنه و خیلی تأسف می خورم که برخی اوقات دل به اسباب خوش می کنیم و از اصل کاری غافلیم و خب تعجبی نداره که به مشکل بخوریم و ... به زمین و زمان ایراد بگیریم و... همه چی برامون بشه یه مصیبت و یه دشمن و... خدای ناکرده کار به جاهایی بکشه که نباید. دوستان آیا شنیده ایم که خداوند متعال در سوره مبارکه طلاق آیه 2 و 3 می فرماید: «... وَ مَن يَتَّقِ اللَّهَ يجَْعَل لَّهُ مخَْرَجًا(2) وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يحَْتَسِبُ وَ مَن يَتَوَكلَْ عَلىَ اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكلُِّ شىَْءٍ قَدْرًا(3) و هر كس تقواى الهى پيشه كند، خداوند راه نجاتى براى او فراهم مى كند، (2) و او را از جايى كه گمان ندارد روزى مى دهد و هر كس بر خدا توكّل كند، كفايت امرش را مى كند خداوند فرمان خود را به انجام مى رساند و خدا براى هر چيزى اندازه اى قرار داده است! (3) البته لازمه این بحث اینه که ما بدونیم منظورمون کدوم خداست؟! خدای زمان گرفتاری ها؟ خدای زمان ناراحتی ها؟ خدای زمان ناخوشی ها؟ یا خدایی که در همه حال همراه ماست و از «رگ گردن به ما نزدیک تر است.» که فرمود: «وَ لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ وَ نَعْلَمُ ما تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ وَ نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَريدِ » ما انسان را آفريديم و وسوسه هاى نفس او را مى دانيم، و ما به او از رگ قلبش نزديكتريم! (سوره ق/آیه 16) و باید بدانیم که «توکل کردن» به او یعنی چی ؟! «رهرو گر صد هنر دارد، توکل بایدش!» => یا یه چیزی شبیه این دقیق شعرو یادم نیست!!! آیا خدایی که «رزاق» است و «روزی رسان»، و لازمه «رزاقیت» او «روزی دادن» است، در قول خود «نعوذ بالله» تخلف می کند. خیر مشکل اینجاست که ما از خدا دور شدیم. و از یاد خدا غافل شدیم. و برای اقامه مشکل خود گاهی، سهمیه بسیج و گاهی پارتی و گاهی ... می دانیم لفظ «و او را از جايى كه گمان ندارد روزى مى دهد» یعنی چه ؟! می دانیم که این آیه قرآن است ؟! می دانیم که این کلام خداوند است ؟! آیا شنیده ایم که خداوند در مورد کسی که او را و مسبب الاسبابیش را فراموش کند چه فرموده : 1. «وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْري فَإِنَّ لَهُ مَعيشَةً ضَنْكاً وَ نَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيامَةِ أَعْمى (124) و هر كس از ياد من روى گردان شود، زندگى (سخت و) تنگى خواهد داشت و روز قيامت، او را نابينا محشور مى كنيم!(124)» مى گويد: «پروردگارا! چرا نابينا محشورم كردى؟! من كه بينا بودم!» (125) مى فرمايد: «آن گونه كه آيات من براى تو آمد، و تو آنها را فراموش كردى امروز نيز تو فراموش خواهى شد!» (126) سوره مبارکه طه 2. «وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرينٌ (36) و هر كس از ياد خدا روى گردان شود شيطان را به سراغ او ميفرستيم پس همواره قرين اوست!» سوره مبارکه زخرف البته بنده به هیچ وجه منکر این مسئله نیستم که سوء استفاده هایی در زمینه های گوناگون صورت می گیرد و چه بسا ظلم ها و حق کشی هایی هم اتفاق می افتد. که این خاصیت بشر است و مختص ایران و ایرانی هم نیست و محدود به این زمان و آن زمان هم نمی شود. ولی بهرصورت این رفتار در هیچ منطق و قاموسی نمی گنجد و به هر نامی که باشد بی شرمانه و صد البته «احمقانه» است. اما عرض بنده این است که قدری در خصوص «خصال» و ویژگی های زندگی خودمون فکر کنیم. خودمونو بشناسیم، خدای خودمونو بشناسیم! به حرفایی که زده اعتماد کنیم و باور کنیم که «هرکس به خدا اعتماد و توکل کرد، خداوند او را کفایت می کند» باور کنیم که «مسبب الاسباب» همه امور خداست و در دایره عدل الهی، سر سوزنی اجحاف راه نخواهد داشت، هرچند برخی بندگان او به سبب اختیار خود حق کشی کنند، اما خداوند است که می فرماید. در حساب و کتاب عالم حساب «مثقال ذره شر و خیر» رسیدگی می شود. فقط مشکل اینجاست که ... حرف آخر : شیطان حرف عجیبی هنگام اخراجش از درگاه الهی زد که واقعاً جای تأمل داره : گفت : « سپس از پيش رو و از پشت سر، و از طرف راست و از طرف چپ آنها، به سراغشان مى روم و [b]بيشتر آنها را شكرگزار نخواهى يافت!» (اعراف17) و حتما شنیدیم که: «و (همچنين به خاطر بياوريد) هنگامى را كه پروردگارتان اعلام داشت: «اگر شكرگزارى كنيد، (نعمت خود را) بر شما خواهم افزود و اگر ناسپاسى كنيد، مجازاتم شديد است!» (ابراهیم7) شکر نعمت، نعمتت افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند. چقدر خوب است که در جهت تقویت و بهبود ارتباط خود و خدا تلاش کنیم که خداوند وعده کرده است که اگر «رابطه خود و خدا را اصلاح(تقویت) کنیم، او رابطه بین ما و مردم را اصلاح(تقویت) خواهد فرمود.» و اینکه «هرکه در امر آخرتش کوشش کند، خداوند امر دنیای او را کفایت می کند.» به امید اینکه بجای «سبک زندگی و Life Style» به «سیره زندگی» بیندیشیم و از «قرآن و عترت» این دو یادگار گرانبهای رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بیش از پیش بهره بگیریم و به حق باور کنیم که صاحب اصلی ما خداست. پرحرفی حقیر رو به بزرگواری خودتون ببخشید و دعا بفرمایید که بنده سراپاتقصیر خود نیز عامل به این دستورات باشم. ان شاء الله یاعلی |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
1.شهيدان ما عزيزان ما هستند،و بايد براي فرزندان آنها جاي يك پدر پر شود، شكي در اين موضوع نيست، اما جاي پدر را پركردن با دادن سهميه صحيح نيست ، بلكه بايد ديد از دست يه پدر چه كاري بر ميآد آنرا انجام دهند،مثلآ كمي پول ماهيانه به آنها داده شوند تا براي كار و كنكور كارشناسي ارشد و دكترا، بتوانند رقابت عادلانه داشته باشند، و خودشون بتونن امكانات مثل بقيه فراهم كنن و رقابت داشته باشن 2."اون بابايي كه گفت مگه چند نفر توكنكور سهميه دارن": اين حرفو شايد براي كارشناسي بشه گفت، ولي براي ارشد و دكترا كه تعداد شركت كنندههاشون به ترتيب زير هزار و زير 50 نفر در هر رشته در سال هستند مهم ميشه دوست خودم رتبش شده هفت هزار ولي با سهميه رفت يه دانشگاهي و يه رشته اي كه رتبه دو رقمي سراسري مي خواست، خوب اين دوست من فردا يه كاره اي ميشه كه اين كار از عهده ي يك رتبه ي دو رقمي بر مياد نه يكي كه رتبش هفت هزاره، بعد اگه اون كار رو نتونه خوب انجام بده به جامعه صدمه زده 3.اما بسيج كه خودم يك بسيجيم، آدماي دلسوزيم توي بسيج هست كه به خاطر سهميه نميان |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اینکه به فرزندان شهدا. جانبازان و آزاده ها سهمیه بدن کاری بس شایسته است و لی در جواب وحید 110 که گفتن به بسیجی هاغیر از کسر خدمت هیچ امتیاز دیگه ای ندارند در تحصیل در دانشگا های بورس تحصیلی اولویت با کسی بسیجی فعال باشد که من خودم این را به عینه دیدم فردی که اصلآ هیچ اعتقادی به نظام ندارد با گرفتن این کارت در بهترین دانشگاه تحصیل میکند و در مورد سهمیه ی بچه های شهدا و.. اینکه سهمیه میدن اشکالی نداره حداقل دیگه در استخدام ارکان های دولتی برای اونا اولویت نگذارند که منی که با زحمت درس خوندم حالا باز باید در یک مصاف یک طرفه برای استخدام دست وبپا بزنم. و برای شما نویسند مطلب متاسفم اینکه دیه اش رو بهش بدن لفظ بسیار بدیه شما با نوشتن این مطلب دل چند تا از این عزیزان را شکستی شما که معلومه خودتو پیرو خط امام میدونی حتما شنیدی که امام گفتن:شما خانواده شهدا چشم وچراغ این ملت هستید .این یعنی اتمام حجت و اگر شما خدای نکرده پدر تو در در جبه از دست میدادی واقعآ توقع داشتی همچین برخوردی باهات بشه و پول دیه ی بابت رو بن دست وتمام بگن این مزد اینکه بابات جونشو گذاست کف دستش و رفت برا وطن برا ناموس ما |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
من خودم بسیجی هستم ولی برای شرکت در دانشگاه از سهمیه استفاده نکردم!
|
|||
|
|
۵:۳۵, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۵:۳۵ توسط MOH3N-P.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
من برای کسایی که به این قضیه به عنوان یک مسئله ساده نگاه مکنند واقعا متاسفم!!!!
البته شاید افرادی که سعی داشتند این قضیه رو کم اهمیت جلوه بدند از سن کمی برخوردارند و به این مسائل برخورد نکردند، شاید هم خودشون دارند از این سهمیه استفاده میکنند. در مورد سهمیه بسیج که اصلا حرف زندن وقت تلف کردنه و اشتباه بودن اون مثل روز روشنه. در هر صورت من بین اطرافیانم افراد بسیاری رو دیدم که به خاطر وجود سهمیه ی شاهد و ایثارگر حس خیلی بدی نسبت به نظام پیدا کردند( تعداد این افراد بسیار زیاد است). اون افرادی که ادعا میکنند تعداد شاهد و ایثارگر کمه شاید ندونند که پارسال مجلس تصویب کرد که 25% از افراد استخدامی دولت از شاهد و ایثارگر میباشند!!! جدیدا تصویب شده که تحصیل خانواده شاهد و ایثارگر در تمام دانشگاه ها ( آزاد - غیر انتفاعی و ... ) کاملا رایگان باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! رسیدگی به خانواده شاهد و ایثارگر لازمه، هیچ کس در این مورد شکی نداره، ولی این موضوع نباید جلوی شایسته سالاری رو بگیره اگر روشی اتخاذ بشه که باعث ایجاد شایستگی در این عزیزان بشه(مثلا کلاس های کمک آموزشی) اشکالی وارد نیست، ولی اینکه کسی از سطح علمی یا ... کمتری برخوردار باشه و به یک موقعیتی که شایستگیشو نداره برسه چند آفت داره: 1- دید افراد جامعه نسبت به شهدا و جانبازان تخریب میشه 2- با توجه به پشتوانه سهمیه نوعی تنبلی در بچه های شاهد و ایثارگر ایجاد میشه. در ضمن کمبود عاطفی برای کسانی که پدرشون رو به صورت طبیعی از دست دادند هم وجود داره. افراد غیر شاهد و ایثارگر هم توی خونه مریض با احوال وخیم دارند. مظلوم ترین افراد فرزندان عزیزی هستند که پدرشون معتاده. اینها چه گناهی دارند؟ آیا عدالت اسلامی اقتضا میکنه که کسی به خاطر خوب یا بد بودن پدر و مادرش تکریم بشه یا بیمورد مورد تمسخر قرار بگیره؟ در ضمن مگه بقیه کسانی که توی مملکت زندگی میکنند سربار هستند و هیچ زحمتی نمیکشند؟ اگر اینجور باشه باید برای خانواده نیروی انتظامی، خانواده آتش نشانی، خانواده مشاغل سخت و ... سهمیه های مختلفی در نظر بگیرند، چون اینها هم برای این مملکت به نوعی از خودگذشتگی میکنند. آیا این حدیث رو شنیدید که "اگر کسی به برای کسب روزی حلال از منزل خارج شود و بمیرد شهید محسوب می شود" اینجا تکلیف چی میشه؟ دیگه کافی میدونم که از اشکالات این قانون بگم... زمانی که جنگی اتفاق میفته اگر در جنگ غنائمی به دست بیاد با اذن ولی میتواند بین رزمندگان تقسیم بشه. کسانی که در اثر جنگ آسیبی بشون رسیده باید از بیت المال حمایت بشند. باز هم تکرار میکنم: به قولی باید شرایطی فراهم بشه که این عزیزان با وجود کمبود های روحی فراوان بتونند به شایستگی لازم برای مراتب بالا دست پیدا کنند، نه اینکه قانونی به کار گرفته بشه که با وجود عدم شایستگی به مراتب بالا دست پیدا کنند. البته این موضوع برای همه ی افرادی که به گونه ای با مشکل روبرو هستند و حتی هیچ ربطی به شاهد و ایثارگر ندارند صادقه. |
|||
|
|
۸:۴۶, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۹:۵۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
برادر عزیزم
اول باید دید این قانون اجرا شد یا نه؟! نظرات زیر یه گوشه از درد دل چند تا از همین خانواده های شهداست: نقل قول: |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
این مطالبی که شما ذکر کردید هیچ ربطی به حرف من نداره!!!
من نگفتم نباید به اونها کمک بشه... من میگم که نباید کسایی که شایستگی یه مقام رو ندارند، در اون جایگاه قرار بگیرند. من میگم نه فقط برای خانواده شهدا بلکه برای همه کسانی که به نوعی با مشکل مالی یا روحی روبرو هستند شرایط ویژه ای مهیا بشه تا بتونند خودشون رو به جایی برسونند که لایق یه شغل بشند(مثلا کمک مالی یا چیزای دیگه ) در ضمن اینجوری که اینا میگند انگار فقط پدر اینا پدر بوده و کسانی که خانوادشون رو توی حوادث مختلف از دست میدند آدم نیستند و فشار روحی و مالی بشون نمیاد. همونطور که میدونید شهید شدن نیازی به جبهه و جنگ نداره چه بسا افرادی که از نظر ما مرگ عادی دارند ولی در محضر خدا شهید به حساب بیاند. همینطور کسی که از روی اجبار به جبهه های جنگ رفته باشه (سرباز یا ارتشی یا...) یا اینکه خونشون در منطقه جنگی بوده ولی نیتشون الهی نبوده و شهید به حساب نیایند. و حتی اگر به روشی میشد شهدای واقعی رو هم تشخیص داد باز هم هیچ دلیل عقلی ، قرآنی و روایی وجود نداره که بگه باید به اونها تسهیلات بی موردی رو اعطا کرد( به غیر از غنائم جنگی و کمک به از کار افتادگان) اگر این دوستان شاهد و ایثارگر غصه رسمی شدن رو میخورند، برادر من الان با مدرک دکترا به صورت شرکتی تدریس میکنه... ولی توی آموزش و پرورش و آموزش عالی نمونه هایی رو با چشم خودم دیدم که کسی رو که رشته دیگه ای خونده بود به علت سهمیه شاهد و ایثارگر توی رشته دیگه استخدام کردند. چیزی که من مشاهده میکنم اینه که جو تالار خیلی احساسیه، و دوستان به ادله ای که گفته میشه توجه نمیکنند و حرفها با دائما تکرار بشه (بازم میگم: حرف این نیست که نباید هیچ کمکی بشه، حرف اینه که نباید هر کمکی بشه، در واقع باید کمکی بشه که شایسته سالاری و عدالت رو نقض نکنه) |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
یاد فیلم دموکراسی تو روز روشن افتادم
نمیدونم این فیلم رو دیدید یا نه.اونجا یک آدم که جانباز هم بوده ترورش میکنن و شهید میشه.با اینکه شهید شده بوده ولی تو اون دنیا کلی مصیبت میکشه.یکی از همین مشکلاتش این بوده که بچه هاش با سهمیه رفتن دانشگاه و جای یک نفر که واقعا حقش بود رو گرفتن.خدا تو اون دنیا به این کار نداره که دولت یا صدا و سیما چی گفته و... میگه من بهت راه رو نشون دادم خودت منحرف شدی. من نمیدونم سازوکار واسه ورود این عزیزان به دانشگاه چی هست ولی اگه اینطور باشه که حق یک نفر دیگه از بین بره قطعا حق الناس به گردن اون فرد هست. |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
سلام
کسی هم به این نکته اشاره کرد که خیلی از این عزیزان هستند که حتی پرونده ای هم تشکیل نداده اند،چه برسد به استفاده از این سهمیه ها؟ چرا گیر الکی میدیم؟ توی مجلسی جانباز قطع نخاعی در مورد موضوعی شبیه به همین موضوع میگفت:اگر به شما گفته بشه که از این در بیرون بری یه بند از انگشتت قطع میشه مردانه میری بیرون یا نه؟جنگ که شوخی نداشت.جان در کف دست گذاشتیم و رفتیم. کسی که جونش رو فدای مملکت کرده هیچ چیزی جاش رو پر نمیکنه.کدوم سهمیه چشم های جانباز رو بر میگردونه؟چه امتیازی غم دوری از پدر رو از یاد فرزند شهید میبره؟کی حاضره به خاطر سهمیه کنکور فرزندش شیمیایی بشه؟ کار شهدا و جانبازان بسیار بزرگتر از این سهمیه های بی ارزشی هست که با 1000 دردسر اجرا میشه و کلی افراد هستن که خالصانه به جنگ رفتند و از این چیزها هم استفاده نکردند. دوستم میگفت:اگر پدرم پرونده تشکیل بده بالای 50 درصد جانبازی داره اما این کار رو نمیکنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: b2250.jpg]](http://www.ostan-as.gov.ir/uploads/2/Cms/News/Record/b2250.jpg)

![[تصویر: l_mi.gif]](http://www.karmandnews.ir/images/l_mi.gif)
0