|
فراخوان برای ساخت بازی "منجی"
|
|
۰:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
در اينجا ميخواهم از تمامي دوستاني كه با ساخت بازي و همچنين تهيه يك داستان براي ساخت يك بازي مهدوي به نام "منجي" را آشنايي دارند كمك بگيرم تا دست در دست يكديگر اولين بازي مهدوي كشور را بسازيم البته از دوستان تقاضا دارم كه طرح كلي بازي مخفي بمونه چون احتمال سرقت رفتن طرح هست از كليه دوستاني كه در اين زمينه كار كردند تفاضا دارم طرح خود را به صورت پيام خصوصي به من ارسال كنند براي اين كار قطعا به افراد زيادي نياز هست تا طرح به صورت كامل و كم نقص انجام گيرد از دوستان ديگر هم مي خواهم نظر خودشون در باره اين طرح را در اين تاپيك مطرح كنند با تشكر از همكاري همه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۳۷, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من تازه شروع کردم به یاد گرفتن UDK(مخفف Unreal Development Kit) برای همین الان نمیتونم کمکی بکنم.:sولی در آینده با کمل میل حاضرم توی این راه باهاتون باشم.
|
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خب ممنون از دوستانی که نظراتشون رو گفتند
حالا یه سوال می پرسم لطفا جواب بدهید: به نظر شما : 1.بازی به صورت آنلاین باشد (شبیه به تراوین ,هت تریک و......) 2.بازی به صورت سی دی و یا دی وی دی در فروشگاه ها همچنان منتظر نظرات مفید شما هستیم |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده 100% به صورت آنلاین باشه.
اینجوری با یه کار میتونیم درصد بیشتری از مردم رو مخاطب خودمون قرار بدیم. البته به مرور میشه همون بازی رو به زبان های دیگه هم ترجمه کنیم که باز هم بتونیم به برد بیشتری دست پیدا کنیم. |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
100% آنلاین و تحت وب باشه بهتره (کم هزینه ترم هست)
من تخصص اصلیم روی Web Application هست و یه تیم خوب هم میتونم دنبال خودم بیارم |
|||
|
|
۴:۳۳, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا از این شوری که شما دارید خوشحال شدم اما بچه ها واقعا ساخت یه بازی به قول دوستمون در حد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سخته ، بهتره یه بازی تحت وب بسازید مثل همین هایی که هست مای اف سی و تراوین و جنگ خان ها ، آسون تره ایده پردازی هم میشه بهتر کرد حمایت تبلیغاتی هم خواستید بنده خودم هستم ، اونقدر تو اینترنت آشنا دارم که میتونم تبلیغات کافی رو براتون انجام بدم . در ضمن اگر تحت وب باشه بهتره میتونید از راه تبلیغاتش پول مورد نیاز رو در بیارید صرف خود سایت یا هر چیزه دیگه ای بکنید حداقل کمکی که میتونم بکنم کمک تبلیغاتی هستش که hsmoa میتونی رو ما سر این قضیه حساب کنی یاعلی
|
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۰:۰۳ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۵)AEimani نوشته است: 100% آنلاین و تحت وب باشه بهتره (کم هزینه ترم هست)بسیار عالی من فردا با استاد رائفی پور صحبت می کنم در باره طرح و خبرتون میکنم ممنون (۱۷/مرداد/۹۰ ۴:۳۳)zohur12.ir نوشته است: سلام سلام ممنون ,حتما از کمک شما استفاده خواهیم کرد البته اسم من حسین هستش ممنون از راهنمایی شما |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۷:۱۵ توسط mohammad74.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شما پروزه بسیار سنگینی و در عین حال عالی رو پیشنهاد دادید.برای اینکه این بازی بی نقص از اب در بیاد باید خیلی روش کار بشه.روی سناریو.گرافیک.گیم پلی.سبک... اگر قطعا خواستید این کار رو انجام بدید : اول باید سبک بازی رو انتخاب کنید.(به نظر من دو بعدی پلتفرمر خیلی خوبه) دوم باید موتور گیم رو انتخاب کنید.(به نظرم گیم میکر خوبه) سوم باید دو یا سه نفر برنامه نویس به زبان ++c را جذب گروه بکنید. چهارم باید چند صدا گذار جذب گروه بکنید. بعد چند تا انیمیشن کار هم باید داشته باشید که مدلها رو خوب طراحی کنه. باید یک تیم برای بازار یابی جمع کنید در اخر هم برای بسته بندی و عرضه به بازار باید یک شرکت رو انتخاب کنید مثلا لوح زیرین نیکان... مهم تر از همه باید یک داستان نویس خیلی قوی داشته باشید چون که اگر داستان کمی نقص داشته باشه میتونه ضررهایی به تیم بزنه که جبران ناپذیر باشه... البته این را هم اضافه کنم که اگر این بازی تحت وب باشه : 1-هر کسی میتوه بدون هزینه بازی رو انجام بده 2-تبلیغات بهتری میشه روش انجام داد. 3-هر کسی توی هر جای دنیا میتونه بازی رو انجام بده 4-هزینه کمتری در بر داره. امیدوارم موفق باشید و پروزتون عالی از اب در بیاد. البته اینم بگم من توی سایت پردیس گیم فعالم اگر بخواهید من چند نفر سراغ دارم که بتونه کمکتون بکنه یک تاپیک میزنم هرکی مشتاق بود میاد کمک! |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۳۶ توسط persia.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نظر من صرفا بازی راجع به ظهور آقا نسازید و وقایع بعد از ظهور رو به تصویر نکشید
به نطر من بیشتر جنگ های همین عصر رو با محوریت حمله به اسراییل به تصویر بکشیم چون در وقایع بعد از ظهور داستان بسیار مجهوله و نمیتوانیم بی گدار به آب بزنیم (۱۷/مرداد/۹۰ ۱۷:۰۰)mohammad74 نوشته است: به نام خدا5-خطر هک رو داره نقل قول:امیدوارم موفق باشید و پروزتون عالی از اب در بیاد. با گیم میکر نمیشه یک بازی سه بعدی گرافیک بالا کامل ساخت این موتور برای ساخت بازی های دوبعدی یا بازی های 3d ابتدایی ساخته شده به نطر من UDK خوبه چون حد اقل چند تا بازی تجاری ساخته شده دوست عزیز فکر می کنید فقط با جذب صدا گذار میشه افکتهای صوتی ساخت؟ ساخت افکتهای صوتی به هزینه بالا نیاز داره در ضمن یک بازی آنلاین کامل در این مورد نمیتونه داستان رو به طور کامل نشون بده و در حقیقت حق مطلب رو ادا کنه و پیشنهاد میشه قبل از اقدام برای ساخت بازی به وبسایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای مراجعه کرده و ظوابط اونجا رو مطالعه کنید وسپس اقدام به ساخت بازی نمایید البته اگر تایید شد من در مدلسازی کار هستم |
|||
|
|
۵:۲۴, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با توجه به نظر دوستان و به دلیل این که میخواهیم طرح مخاطب بیشتری داشته باشد بازی به سبک اینترنتی وآنلاین طراحی خواهد شد واز دوستانی که می توانند در زمینه ساخت داستان بازی کمک کنند درخواست دارم برای هماهنگی های بیشتر سریعا و در اولین فرصت به من پیام خصوصی دهند
با تشکر |
|||
|
۱۲:۳۰, ۱۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۲ توسط mohammad74.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۲۸)persia نوشته است: به نظر من صرفا بازی راجع به ظهور آقا نسازید و وقایع بعد از ظهور رو به تصویر بکشیدحق با شماست فکر اون قسمت رو نکرده بودم من فقط فکرم پیش صداگذاری شخصیت اصلی بود اخه اون مهم تره! البته در مورد موتور پیشنهاد من چون بازی دوبعدی بود به خاطر همان موتور گیم میکر رو پیشنهاد دادم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعمال محدودیت برای دسترسی به بازی کلش آف کلنز | tedy | 1 | 1,276 |
۱۸/بهمن/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: soosisasa |
|
| آموزش ساخت بازی | Mitsonary | 13 | 5,351 |
۷/آبان/۹۳ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: ADAM |
|
| بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی | oO DaViD Oo | 85 | 46,356 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| فراخوان برای جذب نویسنده | razhaypenhan | 6 | 3,839 |
۱۴/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: razhaypenhan |
|
| دانلود بازی Shoot the target / اولین بازی ساخت ارتشی دات کام | سپهسالار | 4 | 3,697 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| عرضه بازی "واحه شادی" برای نوجوانان مسلمان در فیس بوک | nooromahdi | 0 | 1,450 |
۲/مرداد/۹۰ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: nooromahdi |
|