کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم.

(۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است:  ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن.
حالا اون مکان مشترک میتونه کتابخونه ،حسینه ،مسجد نمیدونم...هرجایی که عمومی باشه و برای همه قابل دسترس...
تشکیل یک گروه در بیرون از فضای مجازی امکان پذیر هست یا خیر به نظرتون؟؟Huh
مثل همه موسسات مهدوی که میشناسیم...
ممکنه غیرممکن باشه ولی دوست دارم بدونم نظراتتون چیه..باتشکر..Smile

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است:  جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه
البته همین الان من با بعضی از رفقایی که در این تالار پیدا کردم ارتباط حقیقی پیدا کردیم
اما این کار کری هست که باید با برنامه و دقیق انجام بشه اگه میخواد که هدفمند باشه و موثر
مقدماتی لازم داره
برای گام اول بهتر است دوستان لیستی از کتاب هایی رو که دارند رو شروع کنند به آماده کردن
سعی کنند که موضوع بندی شده باشه
اگه خواستید میشه یه نمونه از موضوع بندی رو هم خدمت دوستان ارائه بدم
در گام دوم باید یه توضیح مختصر در حد چند خط در مقابل هر کتاب نوشته بشه
در گام سوم باید محل شهر سکونتش رو هم هر شخص معین کنه
در گام چهارم باید کل کتابهایی که در یک شهر اعضا دارند و هر کدوم فهرست بندی کردند رو در یک فهرست جامع گرداوری کنیم
و در گام پنجم باید با مشورت به یک سازو کار برای به اشتراک گذاشتن کتابها برسیم
البته این فقط در مورد کتاب هست
البته موارد زیاد دیگه ای برای همکاری اعضا وجود داره اما برای گام نخست این بد نیست باقی دوستان هم باید نظر بدن
یک نکته این، پست به نظر حقیر جای مناسبی برای مطرح کردن این پیشنهاد نیست
یا علی

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است:  این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟
اون نمونه که گفتید رو در اختیار ما هم بگذارید تا بدونیم چطور عمل کنیم.
این پیشنهاد رو در پست پیشنهادات بگذارم؟

البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، hosseinta ، محصل ، chista3 ، ONLY66 ، nooromahdi ، semnani ، nasimesaba ، ساقی ، taleb ، azade ، mhvvhm ، Farzaneh
۱۴:۴۴, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
به نظر من امکان پذیر نیست. حداقل در این شرایط.
تالار تازه کار خودشو شروع کرده. و هنوز برای داشتن محلی برای گردهمایی زوده.
در ضمن اعضا تالار از شهرهای مختلف ایران هستند و این نیز مشکل اصلی برای این کار می تونه باشه.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، mohammad790 ، ONLY66 ، Helia ، semnani ، nasimesaba ، ساقی
۱۴:۵۲, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
من با این کار بسیار موافقم . البته فضای کار تاحدی وجود داره ،ولی خودمون باید این فضا رو گسترش دهیمSleepy
لطفا پیشنهاد رو بدین تا ما هم افکارمون نسبت به نظر شما روشن تر بشه.Idea
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، semnani ، nasimesaba
۱۶:۱۱, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
این کار نمیتونه سیستماتیک آغاز بشه
یعنی چی؟
یعنی قبل از هر چیز یک عده از اعضا باید با هم رفاقت پیدا کنند احساس دوستی پیدا کنند بعد اونایی که احساس نزدیکی و دوستی پیدا میکنند باید بیان یه سازو کار سیستمی برای راهبردی شدن و موثر شدن بیشتر ایجاد کنند
و برای ایجاد روابط دوستانه حقیقی هم زمان بیشتری لازم هست و هم شناخت بیشتر اما در نهایت به نظر حقیر اجتناب ناپذیر هست اما شرط مهمش این هست که واقعاً رفاقتی باشه نه مثل این همایشهای که یه عده باهم ارتباط میگیرن برای داشتن هدف واحد باید روابط فراتر از داشتن یه هدف مشترک باشه
باید اعضای تالار کم کم دوستی هاشون رو شکل بدن (در مورد روابط دوستانه: آقایان با آقایان و خانوم ها با خانومها!!)
و بعد کم کم دایره این دوستی ها گسترده تر بشه و بعد به صورت سیستمی ادامه پیدا کنه
اما باید روند طبیعی داشته باشه ونه قراردادی، یعنی مبتنی بر شناخت و علاقه طبیعی باشه
البته فکر میکنم همه دوستان این مطالب رو میدونن و من مطلب خاصی مطرح نکردم اما به هر حال فکر میکنم گفتنش لازم بود
تا نظر سایر دوستان چه باشد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، mohamad ، MAHDI59 ، rastin ، bahar2006 ، ONLY66 ، nasimesaba ، ساقی ، azade
۲:۱۸, ۱۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۸۹ ۲:۱۹ توسط haddii.)
شماره ارسال: #5
آواتار
موافق و ...
چون خود من تا قبل از عيد يكي از كارهام كه براي تبليغات كاربرد داره رله ميشه، و خيلي دوست دارم از اين فن با كمك دوستان باغيرت و با معرفت! براي نشون دادن چهره شيطان استفاده كنيم
.../
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، nasimesaba
۸:۵۸, ۱۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۸۹ ۹:۰۰ توسط mosafer.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:ما باید روند طبیعی داشته باشه ونه قراردادی،
به نظرم خيلي زود شما آسيب شناسي كرديد. خوب بود.
من هم به ايجاد رابطه حقيقي فكر مي كردم. و حالا كه اين جريان شروع شده من هم نظر مثبت خودمو اعلام ميكنم.
البته من يه سرچي كردم ديدم ، تهرانيها از همه بيشترن خوب هر وقت همديگر رو ديديد از نتايج جلساتتون هم به ما هم بگيد.
در ضمن علي آقا ما آماده ايم كه ليست كتابهايي رو كه داريم بفرستيم. حالا كجا شما بفرماييد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، MAHDI59 ، محصل ، ONLY66 ، nasimesaba
۱۲:۳۶, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
پیشنهاد حقیر اینه که یه تاپیک در همون بخش معرفی کتاب باز بشه با عنوان لیست کتابهای اعضا
تا بعد مراحل بعدی رو مشخص کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، mosafer ، rastin ، ONLY66 ، nasimesaba
۱۲:۵۵, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
من که نمی تونم حضور پیدا کنم ولی اگر نرم افزار در راستای اهداف سایت خواستید بسازید(بسته به شرایط) روی من حساب کنید.SleepySleepy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، yektasepas ، nasimesaba
۱۲:۵۶, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
دوستان من تاپيك ليست كتابهاي اعضا رو ايجاد كردم
ولي فكر مي كنم بهتره در مورد كليت طرح منتظر نظرات بقيه اعضاي تالار هم باشيم
البته با اين شيوه اي كه علي 110 اعلام كردن نظر بنده هم نسبت به انجام اين كار مثبته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، chista3 ، nasimesaba
۱۳:۰۴, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
من مخالف این طرح "ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی" هستم.
معرفی کتاب و ... خیلی خوبه ولی:
شاید کسی نخواد و یا عذری داشته باشه که نتونه "خارج از فضای مجازی" با سایرین ارتباط داشته باشه.
به نظر من این ایده نباید مطرح می شد. ماها که در این تالار فعالیت داریم، خودمون خواستیم که باشیم، بدون هیچ اجبار و اصراری.
خیلی از دوستان هم بودن که هنوز از گرد راه نرسیده، کلی سر و صدا کردند و یهو بی خبر گذاشتن و رفتن.
اگه قرار باشه رابطه ای برقرار بشه، میشه. و اگر هم نه، نمیشه.
مثلا دانش آموزانی که چند سال باهم همکلاس هستند و پس از فراغت از تحصیل فقط تعداد محدودی از آنها، در ادامه با هم رابطه دارند. که البته این رابطه بسیار صمیمانه تر و ناگسستنی خواهد بود.
اگه ما بخواهیم از این سیستم خارج بشیم، ممکنه نحوه کار و حتی افکارمون بهم بخوره.
ببینید دوستان، الان و به این شکل ما فقط و فقط همدیگر رو از روی افکار هم می شناسیم. و این بهترین روش شناخته.
پس به نظر من نباید این قالب رو شکست. اینطوری هر کس آزادی عمل بیشتری دارد. ما نباید به اجبار برای کسی تعهد ایجاد کنیم.
به نظر من برای طرح این ایده هنوز خیلی باید زمان بگذره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، سیماباروتیان ، aseman ، mohammad790 ، bozorgmehr ، در جستجوی سختی ، elhamA ، 872325 ، nasimesaba
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا