|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۲, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
در بعضی از موارد ایشون نمیتونن مستقیم حرف بزنن،چونکه بعضی از افراد شخصیتهای سیاسی هستن و...و کلن بعضی از حرفها رو نمیشه زد!
مثلن همون جریان Massive Earthquake در فیلم 2012 که فقط یه اشاره کوچیک کردن...(دیگه باقیش با خود بیننده هست) نقل قول:بعد وقتی که ازشون پرسیده بودن این موضوع رو ، خیلی جالب جواب دادن و اصلا اومدن از اول بداء رو توضیح دادن و بازم نگفتن که چرا ممکنه این نشانه های ظهور درش بداء صورت بگیره.ایشون میگه زیاد دنبال این کارا نرید و انقدر نشانه های ظهور کلید نکنید هی بگی فلانی شعیب هست و فلانی سید یمانی،همین الانش هم 3تا شعیب و 2 تا سید یمانی داریم!! (یعنی ساختن برامون)نقل قول:که دقیقا همین نقد ها به سخنرانی ایشون هم وارده.... البته در مورد ایران بعضی جاها خوب توضیح دادن.این بنده خدا چیکار کنه؟زیاد از ایران بگه بهش میگن ناسیونالیسمه اگر کم بگه میگن چرا نگفتی؟(البته فعلن به علت مصلحتهایی نمیشه زیاد ایران،ایران کنیم،چونکه باعث جدایی میشه و وحدت به هم میخوره) |
|||
|
|
۱:۳۴, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
نقل قول:اول به Havbb از اون آواتارت که فکر کنم عسک شیمسه معلومه که یه ذره زود داری قضاوت می کنی جناب رائفی پور میان و یه چیز هایی می گن ما هم حرف های ایشون رو گوش می کنیم بعضی ها مثل شما فقط گوش می کنید و بعضی ها هم مثل من می ره و دنبال حرف های ایشون رو می گیره و می ره دنبال سند و مدرک حالا شما به این چی می گی ؟؟؟آره عکس شیمسه ![]() عرض کنم که اگه ایشون میخواست بقیه برن دنبالش حد اقل یه منبع یا مرجع معرفی میکرد (البته اگه واقعا در این مورد خاص به قول شما عمدا اینطور گفته که بقیه برن دنبالش) خوب حالا فرض کن من میخوام برم دنبالش ، کجا رو باید بخونم تا بفهمم بداء صورت میگیره یا نه؟ شاید کتابهای پیشگویی رو ! :دی اتفاقا منم این اعتقاد رو دارم که هر حرفی که میشنوی باید بروی سراغ منبعش و اگه شد خودت هم تحقیقاتی بکنی... و این کار رو انجام میدم به خصوص در مورد قرآن نقل قول:دوست من چرا ثواب نماز روزه ماه رمضانتو از دست میدی ایشون فرمودند : به نظر من اگر متکی بر نشانه های ظهور باشید امکان دارد بداع صورت بگیردمثل اینکه شما خیلی از من خوشت نمیاد ، درست فهمیدم؟ قبلا هم یه چیزایی گفته بودی.... بگذریم چرا ثواب نماز و روزه م رو از دست میدم؟ چون اون تیکه آخر رو نگفتم؟ بفرما اینم تیکه آخرش: به نظر من اگر متکی بر نشانه های ظهور باشید امکان دارد بداع صورت بگیرد. نقل قول:ایشون میگه زیاد دنبال این کارا نرید و انقدر نشانه های ظهور کلید نکنید هی بگی فلانی شعیب هست و فلانی سید یمانی،همین الانش هم 3تا شعیب و 2 تا سید یمانی داریم!!(یعنی ساختن برامون)خوب؟؟؟؟؟ این الان جواب من بود؟؟؟ من هنوزم نفهمیدم چرا بداء صورت میگیره نقل قول:این بنده خدا چیکار کنه؟زیاد از ایران بگه بهش میگن ناسیونالیسمه اگر کم بگه میگن چرا نگفتی؟(البته فعلن به علت مصلحتهایی نمیشه زیاد ایران،ایران کنیم،چونکه باعث جدایی میشه و وحدت به هم میخوره)بله قبول دارم ، ولی این فرمایش شما مال زمانیه که بیاد از افتخارات ایران باستان صحبت کنه و کوروش کبیر و از این حرفا بزنه. نه این که این مسائل رو رو کنه |
|||
|
|
۳:۵۸, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۴:۳۶ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
نقل قول:مثل اینکه شما خیلی از من خوشت نمیاد ، درست فهمیدم؟ قبلا هم یه چیزایی گفته بودی.... بگذریم نه من با همه دوستان چه موافق و چه مخالف دوستم و ار هیچ کس هم ، بدم نمیاد ........ ا اما خط قرمز هایی هم دارم ..... !!! که نباید گذر کنه کسی ار اونها وگرنه وقتی بنا بر بی حرمتی و ابراد گیری بنی اسرائیلی باشه من خودم دعوی دار و مدعی این مباحث هستم .... و در نهایت داداش گلم چرا من باید با شما مشکل داشته باشم تو هم رفیق ما هستی هم خدا رو قبول داری هم پیامبر رو هم امامان معصومم روو معبار هم برای من تقواست که انشاالله اونم داری و خالا که این طوره مثل 2تا برادر دوستیم با هم |
|||
|
|
۵:۴۴, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۹)Havbb نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام من کاری با صحبتهای آقای رائفی پور ندارم.در زمینه ی بدا چند حدیث وجود داره که به نظر میاد خودشون تناقض دارن http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3720.html در کل من خودم چنین چیزی برام قابل قبول نیست.چرا؟ چون حالا اومدیم و عده ای هی الکی زمان تعیین کردن(که دارن میکنن) . خوب مگه مسخره بازیه ظهور؟ مگه خدا به این مزخرفات کار داره؟!؟! ظاهرا چیزی که از روایات مشخصه ظهور تا زمانیکه مردم نخوان و آماده نباشن رخ نمیده.اما وقتی شرایط آماده شد، کم کم علائم ظهور به صورت آشکار نمایان خواهند شد |
|||
|
|
۵:۵۲, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۹)Havbb نوشته است: شاد باشید دوستان یک سری مسائل امنیتی وجود دارد که نمی شود همین طوری آمد و روی دایره ریخت و هنوز دارند روی آنها کار می کنند. دوستان شما منتظر انتخابات بعدی باشید تا ببینید چه خبره!!! |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عزیز به کار بوردن کلمات روز مره در مورد پیامبران قبه داره و فرقی نداره با توهین کردن اونها مگه نخوندید که حتی اوف هم پدر مادر نگویید,حالا مقام منظلت پیامبران کمتر پدر مادر هستن با کلمات روزانه که بین خودمون به کار می بریم خطاب کنیم البته آقای رائفی پور اینهارو از روی غرض بکار نمی برند. |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۰ توسط حاج عماد.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام نقد اگر منصفانه و مودبانه باشد بسیار خوب است و چقدر خوب است اگر خودمان خودمان را نقد کنیم تا افرادی غرض ورز و مریض به اسم نقد افکار منحرف ذهن خود را در میان جوانان گسترش دهند و با توجه به شناختی که از استاد رائفی پور داریم شخصا اطمینان قلبی دارم که ایشان از نقد استقبال میکنند حقیر موافق نقد هستم نه فقط نقد استاد رائفی پور بلکه نقد هر فردی... استاد رائفی پور که معصوم نیست همه ما آدم هستیم و ممکن است اشتباه کنیم و دوستان خوب دوستانی هستند که افکار و انتقادات خود را مطرح کنند و در جهت اصلاح گام بردارند حقیر به استاد نقد های زیادی دارم مطالب ایشون گاهی اوقات اصلا شفاف نیست مثلا نقد2012 اون قسمت تشیع جنازه امام ایشون خیلی خیلی خیلی گنگ صحبت میکنند و نقد های محتوایی دیگه... امام خامنه ای چند وقت پیش فرموده بودند:در مسائل کشور هم نقطه ضعف داشتیم هم قوت گفتا صرفا یکی از اینها درست نیست... این موضوع فقط برای مسائل کشور برقرار نیست بلکه هر کسی باید نقد های خودش رو بگه البته توهین نکنه نقد منصفانه به گونه همون امر به معروف و نهی از منکره به امید موفقیت استاد رائفی پور و برخی عزیزان که صد آتیشه طرفدار استاد هستند |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
نقل قول:نه من با همه دوستان چه موافق و چه مخالف دوستم و ار هیچ کس هم ، بدم نمیاد ........ انه آخه من هنوز تو شوک بودم : دی اولین مطلبت درباره ی من این بود که میخوای بیوگرافی آقای رائفی پور رو بدونی تا این مطالب رو به نام خودت ثبت کنی و از این حرفا دومیش هم همین بود!!!ایراد بنی اسرائیلی که نمیخوام بگیرم من فقط میگم چرا ایشون سند یا منبع حرفاشون رو نمیگن. نقل قول:دوستان یک سری مسائل امنیتی وجود دارد که نمی شود همین طوری آمد و رویمنم نگفتم بیان و نقشه های آینده ی اونها رو لو بدند گفتم اتفاقاتی که قبلا افتاده |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۹)Havbb نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام اینی که میگین آقای رائفی پور بدون سند حرف میزنه واسه من اصلا قابل قبول نیست دیگه چقدر باید سند بدن ایشون این همه فیلم و کلیپ و قران و تورات و ... اینا همه سنده دیگه جدا استاد نگفته چرا ممکنه بدا صورت بگیره؟!! ، ایشون گفتند که واسه ی اونهایی که زیاد دنبال علائم هستند احتمال داره خدا بخواد اونارم امتحان کنه و بدا صورت بگیره حالا خوبه گفتند نظر شخصیشونه ها !! میتونه نظر شما یا بقیه این نباشه در مورد اغتشاشات 88 می تونید سخنرانی 8 خرداد دانشگاه آذربایجان قسمت پرسش و پاسخشو ببینید در این مورد توضیح دادند . |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام
استاد رائفی پور یه محقق خوبیه و حرفایی می زنه که شاید یه عده که دنبال یه بهونه ای هستن تا یه اسلام گیر بدن خوششون نیاد ولی یه حرفایی می زنه که بوی دماغ سوخته ی مینی شیاطین به مشام همه میرسه امیدوارم منظورم رو رسونده باشم با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,376 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,511 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,312 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,973 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,944 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

هی بگی فلانی شعیب هست و فلانی سید یمانی،همین الانش هم 3تا شعیب و 2 تا سید یمانی داریم!!