کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۶, ۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #131

نقل قول:شایدم خودشون هر از گاهی به تالار سر میزنن
مطمئنی؟! آخه خودش یه بار گفت وقت نمیکنه سر بزنه..... حتی نظرهای وبلاگش رو هم وقت نمیکنه بخونه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۱۹, ۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #132
آواتار
فعلا بهترین راه همینه.چی کار میشه کرد؟
اگر کسی برای خدا کار کنه و با آقای رائفی در ارتباط باشه بهشون اطلاع خواهند داد.باید صبر کنیم
۱۴:۱۸, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #133
آواتار
رفع شبهات از سخنرانی های استاد رائفی پور

در بعضی از سخنرانی های استاد شبهاتی وجود دارد که دشمنان از آنها استفاده کرده و استاد رو تخریب شخصیتی می کنند , از کاربران خواهش می کنم که در این تاپیک به این شبهات با تحقیق, نه با ذوق جواب قانع کننده بدهند .

سلام
یه کلیپی رو چند وقت پیش از سایت آپارات دانلود کردم که با عنوان "دروغ های رائفی پور" بود , در این کلیپ به موضوعاتی مثل "برمودا" و "بمباران اتمی در ژاپن" اشاره می کنه
هر کی اطلاعات کافی در این مورد داره تو این تاپیک قرار بده.

دانلود کلیپ با حجم 3 مگابایت
۱۴:۲۶, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #134
آواتار
سلام
اره منم این کلیپ رو توی این سایت دیدم.
ولی به نظرم بیخودی درست کردن
چون من توی یه سایت دیگه هم این مساله رو که دروغه(برمودا) رو خوندم.
سایت مذکور
۱۵:۱۴, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #135
آواتار
[تصویر: Www-NooroMahdi-ir.jpg]

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

اولین همایش از سلسله نشست های جنبش مصاف تحت عنوان "روایت عهد"

موضوع جلسه اول : "حقیقت ذوالقرنین"

سخنران : علی اکبر رائفی پور

آدرس کامل : تهران - خیابان شهید طالقانی - نرسیده به خیابان شهید مفتح -
درب ضلع جنوبی مجتمع فرهنگی 13آبان (لانه جاسوسی سابق)

محل سالن بصیرت : ضلع شمال غربی مجتمع

تذکر : حداکثر قبل از ساعت 14:15 در محل حضور به هم رسانید.

روابط عمومی جنبش مصاف
www.masafportal.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۲۱:۰۷, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #136

به نظرم مباحث روایت عهد جالب بشه
من که خودم به شخصه عاشق اینجور مباحث هستم
از دوستان هم خواهش دارم این سخنرانی های جالب رو زودتر تو اینترنت بذارن تا بتونیم استفاده کنیم
یاعلی
۱۲:۳۵, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #137

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
نقد باید منطقی و بدون حب و بغض باشه . یعنی اگه شما یه جایی رو متوجه نشدی ، دلیل بر این نیست که گوینده بدون سند حرف زده . بنده به شخصه هر حرفی رو که می شنوم به راحتی قبول نمی کنم و درباره اش تحقیق می کنم تا به یه چیزایی برسم . اسم این تاپیک نقد محتوایی سخنرانی هستش . یعنی چی
"اینم مثال: شما در یه سخنرانی‌ گفتید که سازمان سیا میگه آقای خامنه‌ای سید خراسانی است، می‌شه مدرکشو ببینیم ؟؟؟"
من اصلا معنی این حرف شما رو نمی فهمم . چرا نباید همچین فکری بکنن ؟ به نظرم مثالی که شما زدی به کم غیر منطقیه . چون آمریکا و اسرائیل هر چی داره میکشه از دست ما ایرانی ها داره میکشه . کدوم کشور تا حالا خودش رو از این دو جدا کرده ؟ شما اینها رو جواب بده ، تا به چیزهای دیگه برسیم .

بعدشم بنده یه جای دیگه توی همین تالار هم گفتم . وقتی می خواین بحث کنین ، دوستی و دشمنی و تعصبات رو واقعا کنار بذارین . چون اگه اینا باشه مطمئن باشین بحث به هیچ جایی نمی رسه. در ضمن خود آقای رائفی پور هم گفتن که هر تفکری دارین بذارین کنار ، صحبتهای بنده رو گوش کنین و بعد با تفکر خودتون مقایسه کنین . گفتن که تمامی مستندات در اثر تحقیق از منابع بدست اومده و صد البته که میتونه این منابع هم مشکل داشته باشه . پس به نظرم بحث کردن در مورد این چیزا بی فایده اس . چون هر کسی یه تفکری داره و به اون پایبنده .
دوستان عزیز :

شما هم اگه میخواین ادعایی رو نقض کنین ، حتما با دلیل نقضش کنین . چون بنده فکر نمی کنم آقای رائفی پور نعوذبالله پیامبر باشن یا از ائمه باشن که معصوم باشن . هر کسی اشتباهاتی داره و ممکنه این اشتباهات توی جمع هم گفته بشه . شما می تونین با ارائه سند این مطلب رو جایی که مطمئنید به گوش ایشون میرسه بیان کنین . پس بی خودی از کسی بد نگیم و بیخودی هم از کسی طرفداری نکنیم . تعریف و تمجید متعصبانه و بدگویی و نقدهای کورکورانه کاری از پیش نمی بره .
در پایان دوستان اگه نقدی به نوشته هام دارن ، خوشحال میشم بشنوم . فقط انصاف رو رعایت کنین .

در پناه حق تعالی
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sanjabi ، rastin
۱۳:۴۰, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #138

در پایان کلیپ هم اشاره میکنه که : درسته که فراماسونری یک انجمن برادری کثیفه ، ولی چرا او این دروغها رو میگوید؟ پول؟ شهرت؟ مریضی؟
۱۴:۳۰, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #139

نقل قول:در پایان دوستان اگه نقدی به نوشته هام دارن ، خوشحال میشم بشنوم . فقط انصاف رو رعایت کنین .
جان؟؟!! مگه از شما میخوان انتقاد کنن که میگی خوشحال میشی بشنوی؟ نکنه ارتباط داری با استاد؟ اگه داری بگو تا ما شروع کنیم یه چیزایی بنویسیم اینجا.
۲۰:۵۹, ۱۹/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۰ ۲۱:۰۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #140

بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز ، جناب Havbb :
بنده فکر نمی کنم با شما شوخی داشته باشم . توی فضای جدی هم اصلا خوشم نمیاد کسی باهام شوخی کنه . البته بنده صحبت های شما رو جدی گرفتم و میذارم به حساب بی اطلاعی شما . شما هم برو ببین برای چی گفتم اگه نقدی دارین بگین . بنده توی هیچکدوم از پست هایی که توی این تالار گذاشتم ، هیچوقت با هیچکس با چنین ادبیاتی برخورد نکردم . حتی کسائیکه با تندی برخورد کردن و کلی هم با هم بحث کردیم . بهتره توی ادبیاتون تجدید نظر کنین . جواب شما رو در همین حد می دم . فکر می کنم کافی باشه .
در پناه حق تعالی
یا مهدی مدد
[font=B Mitra][/font]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]