|
بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی
|
|
۲۲:۰۵, ۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بازی تراوین و اهداف پنهان آن توضیح روند بازی : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B...B%8C%D9%86 این بازی آنلاین با توجه به محیط ساده و غیر گرافیکی ای که داره باعث میشه تا با پایین ترین سرعتها هم قابل بازی و پیگیری باشه توی اکثر کشورها این بازی با توجه به سادگی و جذابیتش انجام میشه که لیست کشورها و سرورهای متعدد اون رو می تونید اینجا ببینین : http://travian-utils.com/?w=n این بازی حتی در سطح بین المللی هم بازی میشه که پسوندش .com هست من خودم توی دو تا سرور این بازی بودم ( تمومش کردم ) و الان هم هستم این بازی با توجه به روندش که ساخت زمین و همسایگی با دیگر بازیکنان هست باعث میشه که شما روابط و برخوردهای جالبی با افراد دور و برتون داشته باشید . چون با بازیکنان مختلفی بازی و تعامل دارید بنابراین با شخصیتهای متفاوتی هم برخورد می کنید که می تونه هم جالب و هم دردسر ساز باشه براتون شما باید هر چه سریعتر قوی بشید و با دیگران دوست بشید و اتحاد تشکیل بدین تا بتونید از هم محافظت کنید از نکات جالب بازی که بگذریم مطالب و اثراتی توی این بازی وجود داره که باید بررسی بشه که من سعی میکنم اونهایی رو که متوجهش شدم و به نظرم مهم میومد بیان کنم اهداف بازی : توی این بازی شما توی این بازی از اول که شروع میشه توسط آموزش دهنده ی اولیه به شما آموزش میده که دو راه برای بازی دارین 1 روش اقتصادی و بازرگانی 2روش نظامی ولی عملا وقتی که مشغول به بازی میشین متوجه میشید که راه اقتصادی اصلا کاربردی نیست و باعث پیشرفت شما نمیشه و بازی طوری طراحی شده که شما باید نیرو بسازین و به همسایه هاتون حمله کنید و منابعی که اونها در حال تولیدش هستن رو غارت کنید . این اتفاق با توجه به اینکه بازی حدودا 1 سال طول میکشه باعث میشه تا کاملا توی ذهن جوونها و نوجوونها و کودکانی که اونو بازی میکنن جا بندازه که تنها راه پیشرفت ( در زندگی ) تجاوز به حقوق دیگران هست و استفاده از اموال دیگران ! توی این بازی شما باید با غارت خودتون رو از همه ی اطرافیانتون قویتر کنید این بازی به شما میفهمونه و تلقین میکنه که هیچوقت نباید بزاری همسایت قوی بشه معمولا بازیکنای قوی سرور این شعار رو توی پروفایلشون می گذارن که هر کس توی 13×13 من زمینی بگیره با تمام قدرت نابود میشه ، حتی کسانی که جزو اتحاد من باشه ! و عملا تمام همسایه هاشون رو یا انقدر غارت می کنن تا حذف اکانت کنن یا اونا رو مجبور میکنن که برای اونا دفاعی بسازن یا باید عضو اتحاد اونها باشن تا بی خیال بشن ! یک اتفاق جالب دیگر و عجیب این بازی این هست که شما این قابلیت رو دارین که نیرویی رو تربیت کنید به نام رییس ،رییس قبیله و سناتور ( در نژادهای مختلف ) که این توانایی رو داره که به یکی از دهکده های بازیکنان دیگر حمله کرده و پس از چند بار حمله آن دهکده و اهالی آن به امپراطوری شما می پیوندند ! شاید این آموزشی باشه برای ضمیر ناخودآگاه افراد به خصوص کم سن ترها تا این امر براشون عادی بشه که اگر توی دنیای واقعی هم کشور یا کشورهایی خواستند شبیه روش این بازی کشور گشایی کنند و کشورهای دیگر رو غارت کنن این افراد که کم هم نیستن به راحتی قبول کنن این مسئله رو و قبح این عمل شکسته بشه در این بازی شما یا باید بازیکنی قدرتمند و تهاجمی باشین یا باید نیرویی باشید در اختیار یک اتحاد قدرتمند در غیر این صورت شما هیچ شانسی برای پیروزی و حتی ادامه ی بازی ندارید شاید این نوع بازی که شما مجبور به انتخاب آن می شوید در صدد این باشد که به شما بفهماند و تلقین کند که در دنیای واقعی هم یا باید یا جزئی از یک کشور قوی بود و یا اگر در کشور قدرتمندی نیستید لااقل کشورتان باید در راستای اهداف قدرتهای بزرگ جهانی حرکت کند ( در غیر این صورت به زودی نابود خواهد شد ) جمله ی معروف بوش رو که یادتونه : کشورها یا با ما هستن یا بر علیه ما ! هیچ کشور بی طرفی نداریم ! اما نکته ی اصلی و جیب این بازی که هدف نهایی اون هم هست اینه که شما باید به کمک اعضای اتحادتون در آخرای بازی یک ساختمون رو که معروف به شگفتی جهان ( هست رو بسازین و به سطح 100 برسونید که بازی با قهرمانی شما و اتحادتون تموم میشه البته در این راه کلی باید بجنگید و از اون دفاع کنید ولی چه چیزی باعث میشه که من فکر کنم واقعا عجیبه اینه که این ساختمون شگفتی ها کاملا شبیه برج معروف بابل هست که عکسش رو در زیر می بینید : شگفتی جهان ![]() نقشه ی ساخت ![]() برج بابل http://www.free3dtutorials.com/userimage..._small.jpg نکته ی دیگه اینکه قبل از این اتفاق موجوداتی با نام ناتار از زیر زمین بیرون آمده و کتیبه های جادویی با خود می آورند که شاید اشاره ای باشد به ظهور اجنه قبل از اتمام دنیا دوستای عزیزم اگر نکات دیگه ای به ذهنتون رسید خوشحال میشم که برای تکمیل تر شدن بحث بفرمایید |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۱, ۱۶/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۰ ۲۲:۳۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
دوستان من خودم دارم الان بازی رو انجام میدم که به نتایج زیر رسیدم:
1. این بازی به شدت اعتیاد اوره و فقط با حذف تمامی اکانتها و در موارد حاد با قطع اینترنت تا 1 ماه میشه ترکش کرد پس اگه میخوایید که بازی نکنید به هیچ وجه اکانتو به دوستتون ندید که چند روز دیگه دوباره برمیگردید ![]() 2.در این بازی همه دم از مرام و معرفت میزنن ولی وقتی کار به جاهای باریک بکشه همچین نامرد میشن که نگو 3.جو شدید پان ایرانیسم بر بازی حاکمه به طوری نصف پروفایلها دم از کوروش کبیر میزنن و... 4.ضد انقلاب هم کم نداره... 5.خیلی ها به خاطر بازی همچین خودشونو خار و حقیر میکنن که شاخ در میارید مثلا هفته پیش من یکی از همسایه هامو با منجنیق داغون کردم بدبخت همچین التماس میکرد که انگار جونشو گرفتم ![]() 6. نکته جالب هم در مورد خودم اینه که از اول بازی عقده top10 رو داشتم ولی هیچ وقت نتونستم مدال بگیرم واسه همین هی روز به روز خشن تر میشم و واسه گرفتن مدال گریه خیلی ها رو در میارم ولی بازم هیچی گیرم نمیاد درکل از همه خواهش دارم دعا کنید ما ترک کنیم ![]() راستی 1 نکته جا موند +1. هر ایرادی از بازی بگیریم این ایرادای فراماسونری و نمادگرایی و .... کشکه از همه بدتر اعتیاده شه که بسوزه پدرش که همه جورش بدبختی میاره |
|||
|
|
۱:۵۲, ۱۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱:۵۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
خجالت داره، فقط همین.
داداش داری به شعور منی که 5 ساله بازی میکنم توهین میکنی. از این متنا خیلی زیاد خوندم. هر چیزی که بود رو نمیشه به ماسون ربط داد. دیگه خیلی مسخره شده. من تا حالا یه ریال واسه این بازی خرج نکردم و فقط اوقات بیکاری بازی کردم. بنده اگه بیکار باشم میشیم روزی 24 ساعت بازی میکنم و این مشکل از من نیست که بازی میکنم، از جامعس که واسه من جوون کار نیست. نه به درسم لطمه میخوره ، نه به دینم و . . . بازی تایید شده از وزارت فرهنگه، به کسی میخوای اشکال بگیری ، به شعور کسی توهین کنی، به اون مسئولش بکن که دست خودش تو هیمن کاسس، مسئولشم یه آخونده. دیگه اسم نبرم. برو بازی های ساخت ایران آنلاین رو ببین ، یه مشت صفینه و از این چیزاست، لابد اونا هم ماسونی هستن و . . . موجود فضایی همون موجوات ماسونی توی فیلم آواتار هستن. امیدوام این پست پاک نشه ، پاک بشه دیگه توی این سایت نمیام. بنده حدودا 10 سال کارم گیم هستش. لطفا چیزیو که میخواید در موردش حرف بزنید، خوب تحقیق کنید. بازی بتل فیلد رو بچه ها پست گذاشتن که ضد ایرانه ، هیچی نگفتم، چون واقعا درست گفتن ولی این جور چیزارو دیگه اینقدر نپیچونید. الان یکی مثل من که 5 سال تراوین بازی کردم، ماسون شدم؟ یه چیز دیگه ، خیلی حرف ها هست که میشه در مورد حرف هایی که بعضی از دوستان از روی نا آگاهی زدن زد، ولی فکر کنم زیاد لازم نباشه، چون این طوری که معلومه بعضیا خودشون رو بخواب زدن، ادمی که خودشو به خواب بزنه، نمیشه بیدارش کردد. یا حق |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
مسئولش اشتباه کرده و بش مجوز داده
ایا ما هم باید همین کار رو بکنیم؟ در ضمن کی گفت شما ماسون می شید ما می گیم داره فراماسونری تبلیغ می کنه (البته نظر من نیست در جواب به دوستمون که میگه دارید تهین می کنید) در ضمن برای شمای جوون کار زیاده فقط باید بخوای و از پشت کامپیوتر بلند شی من خودم شبا می رم باشگاه بدن سازی و از ورزش لذت می برم در مواقع تعطیل رفتن به شمال و استفاده از هوای دلپذیر اون نمی دونی چه صفایی داره اگه نتونستی با رفیقت برو تو پارک بشین و باش حرف بزن اگه مشکلت کاره و در امد زندگیه نمی دونم مدرسه برا چی ساخته شده شما می ری درس می خونی ودر اینده شغل ابرو مند پیدا می کنی اگر مدرسه نرفتی بازم راه برای کار زیاده شاگرد کار شدن ببین بهونه الکی نیار دیگه تقسیر جامعست بپزیر تقسیر خودمه که نمی رم سراغ کار یا سرگرمی های مفید تر امید وارم از حرفام ناراحت نشده باشی اما فکر می کنم که شدی اما منم یکی مثل خودتم گیمر اما سعی می کنم کم ترکش کنم و به زندگیم به چسبم چون تو اخرت نمی گن برای هر بازی که کردی 70تا صواب بردی |
|||
|
۲۲:۵۰, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۰ ۱:۵۲)Mohammad Trust نوشته است: خجالت داره، فقط همین. در اینکه مملکت ما کوتاهی میکنه هیچ شکی نیست چه از نظر اشتغال چه تفریحات سالم چه صداسیما چه... ولی اینی که شما میفرمایید 5ساله بازی میکنید 1 اشکال عمده داره اونم اینه که 5 سال دیگه متوجه میشید چه کلاهی سرتون رفته منظورم این نیست که فراماسونو و... میشید چون من به شخصه بهش اعتقاد ندارم ولی چند سال بعد به خاطر عمری که بیهوده هدر دادید خیلی پشیمون میشید دقیقا مثل من پس بهت پیشنهاد میکنم این دعا رو زیاد بخونی تا از شر هرچی بازی مسخره راحت بشی(نیست خودم اصلا بازی نمیکنم )"اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم و اکرمنی بنور الفهم" ولی جدا از شوخی جواب میده یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۰ ۲۲:۵۰)revenger نوشته است:(۱۷/مهر/۹۰ ۱:۵۲)Mohammad Trust نوشته است: خجالت داره، فقط همین. نه اتفاقا داداش از سال دوم فهمیدم معتاد کنندس، تفریحی بازی کردیم دیگه. تا اونجایی که یادمه فقط یه سال از عمرم حروم شده که واسه دوست ناباب بود ![]() خدا رو شکر بهترین استفاده رو ازش کردم. دعا هم خیلی قشنگه، حتما ازش مثل قبل استفاده میکنم |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
خدمت داداشاي گلم بگم كه يه زماني سرگرمي منم فقط گيم بود ولي الان ديگه نه چون فهميدم فقط عمرمو هدر ميدم
الان به جاي گيم تو آموزشگاهاي مهندسي مايكروسافت ثبت نام كردم(لذتشم بيشتره) اين كه كار نيست بهونس داداش گلم
|
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
واقعا تو تراوين هميشه به فكر حمله به همسايه هاي هم پاي خودم هستم
|
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
متاسفانه 1 میلیون نفر در سرور هایش بازی میکنند
|
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
درود بر دوستان خوبم
من تراویان و بازی هایی از این قبیل رو بازی کردم و نتیجه ای که گرفتم اینکه این بازی ها هم مثل فیلم های آخرالزمانی هستش و اهداف شوم و پلیدی دارن (همین طور که در این پست خوندید). من میخوام یه بازی در این سبک و در این حد بسازم بصورت آنلاین ، و اهداف خودمونو توی این بازی به سبک ایرانی اسلامی پیاده سازی کنیم. در بازی تراوین باید به یک نکته توجه داشته باشید که این بازی قوه غضب انسان رو تقویت میکنه و در کل بازی باید غارت کنی و خودتو بسازی که این جو بازی باعث اثرات مخربی در رفتار و کردار انسان به جا میگذاره حالا من از شما عزیزان و سروران گرامی خواهش دارم که نظر خودشون رو در این باره بگن تا ببینیم اصلا همچنین بازی بسازیم بهتره یا نسازیم؟ یا کلا سبک و داستان بازی چطوری باشه. من خودم یه ایده هایی توی ذهنم هستش که میخوام نظرات شما رو هم بدونم. |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
چه جوری می خوای بسازی امکاناتش رو داری منظورم سرورشه چون کلی خرج سروره چون باید سرور غیر مجازی باشه...
بعد نیاز به برنامه نویسان تحت نت هست که حداقل برای شروع ۳۰ تفر و برای ادامه ۴۰ نغر باید باند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعمال محدودیت برای دسترسی به بازی کلش آف کلنز | tedy | 1 | 1,286 |
۱۸/بهمن/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: soosisasa |
|
| نگاهی به پروژه عادی سازی روابط نامشروع در سری بازیهای Fallo | vahrakan | 0 | 1,614 |
۷/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۵۳ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند | m.hossein | 75 | 47,724 |
۱۸/فروردین/۹۵ ۱:۵۳ آخرین ارسال: anti ignorance |
|
| کلیپ بازی شیطانی (کلش آف کلنز )- استاد رائفی پور | 313rahro | 14 | 11,190 |
۲۰/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۴ آخرین ارسال: soora |
|
| چند تا بازی شیطانی کرده اید؟ | hadi22 | 14 | 6,440 |
۱/تیر/۹۴ ۱۶:۲۹ آخرین ارسال: fahim |
|
| بازی شیطانی Resident Evil 6 نمادهای ضد اسلام و مبارزه با خدا | mehrdad_libra | 13 | 11,601 |
۷/تیر/۹۲ ۱:۲۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| فراخوان برای ساخت بازی "منجی" | hsmoa | 71 | 25,928 |
۹/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|

![[تصویر: Game_Strategy_Travian-Game-Online1.jpg]](http://www.mygameproject.com/wp-content/uploads/2010/05/Game_Strategy_Travian-Game-Online1.jpg)
![[تصویر: building_plan_green.jpg]](http://img.travian.org/img/building_plan_green.jpg)