|
نجات غریق(مهم)
|
|
۱۹:۲۱, ۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با توجه به گفته ی رهبر معظم انقلاب مبنی بر جذب حداکثر و دفع حداقلی
( http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=9607 ) و همچنین تربیت نجات غریق برای کمک به کسانی که در حال غرق شدن هستند پس از این که در تالار جستجو کردم موردی مشابه ندیدم همچنین بخشی مناسب تر از این (اگه بخشی مناسب تر است به آن انتقال دهید) از شما دوستان عزیز تقاضا دارم در اینجا به بررسی راه های نجات کسانی که در حال غرق شدن هستند وکمک به برگردوندن کسانی که به زیر آب رفتن بپردازیم و تلاشی در این زمینه انجام دهیم بخصوص نوجوانان و جوانانی که گرفتار شدن و امیدی به برگشتشون هم هست از بزرگان هم تقاضای کمک و همکاری دارم . برای شروع خود من ددر حال شفاف سازی برای یکی از همکلاسی هایم هستم و نیاز به کمک دارم تا بتونم با دلیل و منطق آنها را قانع کنیم . به امید ظهور حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۸, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۵/شهریور/۹۰ ۶:۲۶)wonder نوشته است:شما صحبت های امام خمینی را که درمورد فقیه بوده و یا تفسیر آیات قران را در این مورد می توانید به او نشان دهید.(۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۴)7zahra7 نوشته است:(۱/شهریور/۹۰ ۰:۳۲)wonder نوشته است: من دوستی دارم پایبند به اسلام 100% اما محیط اطرافش داره غرقش می کنه و همچنان راهی براش پیدا نکردم تا برشگردونمسلام |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
دوستان ؛ گام در مسیر خطرناکی گذاشته اید. توصیه این حقیر را که چند سالی است در این مسیر گام برمیدارم را جدی بگیرید. اگر شناگر قابل و توانایی نیستید سعی نکنید که در این دریای پر تلاطم غریق نجات باشید. کوچکترین اشتباه شما به قیمت از دست دادن جان غریق میشود و شما شریک جرم. زندگی رسول الله (صلوات الله علیه و آله)را برایتان بطور مختصر نقل مینمایم. 1.حضرت پیش از از هر کاری در خود سازی و مراقبه و تهذیب نفس ممارست مینمودند و داستان عبادات ایشان در کتب آمده است. 2.حضرت پیش از بعثت به واسطه راستگویی وراست کرداری شهره و زبانزد بودند و به لحاظ مهربانی و عطوفتشان در بین اعراب آن زمان مقبولیتی خاص داشتند و او را محمد امین (صلوات الله علیه و آله) مینامیدند. 3.پس از بعثت به یکباره شروع به دعوت ننمودند، بلکه به همراه امیر مؤمنان و حضرت خدیجه (سلام الله علیهما) در کنار کعبه نماز برپامیکردند تا ذهن دیگران را آماده کنند. (طرح سؤال در مورد اعمال ورفتار در اذهان اعراب). 4.پس از مدتی شروع به دعوت نزدیکان و اقارب. 5. شروع دعوت همگانی. . . شکستن بتها و زدودن زشتیها ،پس از فتح کعبه. با مرور رفتار ایشان و دیگر معصومین (سلام الله علیهم اجمعین) ،در میابیم که برای خدایی کردن دیگران ،مراتبی وجود دارد که اگر رعایت نشود زیان ده و بلکه غیرقابل جبران خواهد بود. 1.دوستان عزیز، اولین گام خودسازی است ،چراکه اگر خودمان دارای مشکلات و ناهنجاری باشیم نمیتوانیم دیگری را رهنمون باشیم و اولین جواب از سوی دیگران این است"اگه راست میگی خودت چرا فلان کارو میکنی؟" 2.با مهربانی و رفاقت او را رهنمون سازیم و با جار و جنجال و اینکه "هر چی من میگم درسته!" به جایی نخواهیم رسید. از درِ دوستی وارد شده و از آنچه او تمایل دارد (علائق شخصی) صحبت نماییم تا او جذب گردد. 3.اصرار به درستی گفته هامان نداشته باشیم و اجازه دهیم که او با تفکر و تعقل به درستی و صحت گفتارمان رسد. یادمان باشد که رفتارمان بیش از گفتارمان در او تاثیر میگذارد. 4. باید در مورد مسائل اعتقادی اشراف داشته باشیم و بتوانیم تا حد امکان او را قانع نماییم. اگر توانایی پاسخگویی سؤالاتش را نداشتیم ،از خود جواب اختراع ننماییم و از او فرصت خواسته تا جوابش را پیدا نماییم. این حرکت بیشتر اعتماد او را جلب خواهد کرد . 5.صبر و تحمل اساسی ترین عنصر در این راه است .تحمل در مقابل توهین به خودمان و حتی اعتقاداتمان را بالا ببریم. (برخی از عبارات "اینها همش کشکه" و"بهشت و جهنمی در کار نیست"و... ) و با متانت و خودداری از جنگ و جدل به صحبتهای او گوش داده و پاسخ دهیم. 6.مراقب نسخه هایی که میدهیم باشیم.معرفی مقالات و کتاب هایی که خواندن آنها ثقیل اند و یا حجمشان زیاد است و او هنوز قابلیت و ظرفیت مطالعه آنها را ندارد ،باعث پس زدن آنها میشود. دوستان گلم، دشمنان خدا با حیله گری و طرح سؤالات بسیار خبیثانه اذهان را نسبت به پروردگار دچار شک میکنند و باید خود را آماده سازید تا جوابهای منطقی و قابل قبول ارائه دهید واین جز با مطالعه و بروزرسانی اطلاعات میسر نمیشود. موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
در همین راستا منم بگم که هر چقدر هم که مطالعات داشته باشیم باز هم کم است. اگر 100 تا کتاب هم خوندیم نگیم دیگه بسه. باز هم ممکنه یه جا گیر کنیم.
جا داره یک خاطره تعریف کنیم از رفیقمان که این بنده ی خدا رسیده بود اخر همه ی اینا. میگفت روز اول که رفتم تو خوابگاه چند نفر اومدن تو اتاق در رو هم بستند و یکیشون گفت که ما اینجا رسممونه که هر کس ریش داره رو اول میگیریم یه دست کتک میزنیم. این بنده ی خدا هم که از قضا خودش استاد در چند رشته ی رزمی بود گفت بفرمایید اما منم دفاع میکنم ها. اولی اومد جلو یه فن خورد و نقش زمین شد. پاشد گفت چی بود این؟ دیگه کسی جرات نکرد بیاد جلو. وضع به جایی میرسه تو این خوابگاه که این دوست ما هر روز 3-4تا جلسه نیم ساعته توی یه سری از اتاق ها داشت و ملت سوال میپرسیدن و اون هم جواب میداد. و تا جایی پیش رفت که از 300 نفر دویست و هفتاد هشتاد تا عضو بسیج میشن و بعضی ها هم مداح از اون خوابگاه بیرون میان یه خاطره تو خاطره هم بگم که به تشویق این دوست ما یکی از بچه های خوابگاه میره خدمت ایت الله بهجت و پولی هم نداشته و همون جا ایت الله بهجت به کرامت بدون اینکه بگن بهش روبه یکی از طلبه ها میگه یه مقدار پول به این بنده خدا بده پول نداره برای برگشت من خودم شاهد یکی از این مباحثه ها با یکی که به روح اعتقاد نداشت بودم که طرف چجوری فیتیله پیچ شد. بحث اینه: فقط و فقط مطالعه و شرکت در جلسات و گوش کردن سخنرانی. و یک نکته ی مهم دیگه اینکه یک دفترچه داشته باشید و توش بنویسید و یادداشت بردارید. و اگر بلد نبودید طبق فرمایشات دوستان بگید من میرم تحتقیق میکنم. اصرار هم نکنید که هرچی که میگید رو قبول کنه پیشنهاد بنده شروع از کتاب اصول عقائد است. موفق باشید |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تایید می شه طبق فرمایشات دوستان باید مطالعه کرد ، بسیار زیاد هم ، اما متسفان هبعضی های چهره ی منافق گونه می گیرند و در مواقع کلیدی مخالفت خود را اعلام می کنن
![]()
|
|||
|
۱۷:۱۱, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان آگه بخوایم قرآن ، پیامبر ، ائمه و خداوند رو به یک نفر ثابت کنیم از چه راهی وارد بشیم بهتره ؟
|
|||
|
۱۸:۳۲, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
قران که مشخصه اگه می تواند یکی مثلش را بیاره؟
حالا اگه بخایم خیلی کلیشه ای نباشه باید قران های قدیم خطی را بهش نشون بدیم و بگیم قران همان قران است بعد بیایم علومی که علم تازگی ها کشف کرده و اشارات دقیقی از ان در قران بوده را بهش نشون داد بعد بگیم اگر انسان 15 قرن پیش به تنهایی توانسته علومی را بیان کند که هزاران انسان قرن بیست و یکمی توانسته اند انجام دهند براستی که اسم بشر را نمی توان بر او گذاشت و حالا که ما به بشر بودن مبلغ شک نداریم پس این کتاب از طرف غیر بشری است که قدرتی بیش از ما دارد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |