|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۱, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۰ ۰:۱۸)ANTI MASON نوشته است: سیستم رتبه بندی تاپیک ها که با ستاره مشخص میشه عملا بدون مصرف هستش .این به کاربران بستگی دارد.ستاره هایی که نمایش داده می شود از مجموع آرای کاربران است مثلا اگر همه 5 بدهند، 5 نمایش داده می شود اگر یک نفر 1 دهد یک نفر 5 ، 3 نمایش داده می شود حالا اینکه چرا نگاه کاربران صفر و صدی است، بنده چه کاری می تونم انجام بدم؟
|
|||
|
۰:۳۲, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
با سلام
من یه مشکل اساسی با ادیتور پاسخ به مبحث دارم. از هیچ کدوم از امکاناتش مثل Bold , رنگ فونت , اندازه فونت و ... نمیتونم استفاده کنم. لطفا کمک کنید. با تشکر |
|||
|
۰:۳۵, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۰ ۰:۳۲)elecman_1984 نوشته است: با سلامسلام از ویرایشگر عادی استفاده کنید توضیحات بیشتر: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8482.html |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام
این صفحه اول تالار خیلی سنگینه 3مگابایته. خیلی دیر بالا میاد یکم اگه میشه حجمشو کم کنید. التماس دعا. |
|||
|
۱۹:۳۸, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام.
اون جور که من متوجه شدم شما از MyBB ورژن 1.1 استفاده میکنید. با توجه به اینکه ورژن های جدیدی از این نرم افزار ارائه شده، پیشنهاد می کنم که شما هم از آخرین ورژن استفاده کنید. چندین باگ و حفره امنیتی تو ورژن های قدیمی از جمله 1.1 وجود داره که با یه جستجوی ساده تو اینترنت می شه پیدا کرد. اگه چند تا وهابی بو گندو بیان و از این حفره ها استفاده کنند، به راحتی میتونن به سایت آسیب های جدی وارد کنند و به ما بخندن. و ما هم هی حرس بخوریم!!! |
|||
|
۲:۵۰, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۹:۳۸)کشاورز نوشته است: سلام.سلام با احترام ولی اشتباه متوجه شدید اگر از 1.1 استفاده می کردیم که تا الان هزار با هک شده بودیم با وجود دردسرها و سختی های آپدیت های ریزی که هر از چند گاهی ارائه می شود، ولی بنده همیشه از آخرین ورژن نرم افزار استفاده کردم |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۰ ۲:۵۰)Mahdy2021 نوشته است:(۱۸/آذر/۹۰ ۱۹:۳۸)کشاورز نوشته است: سلام.سلام خوبه پس. آخه پایین صفحه زدین Ver 1.1 ![]() دستتون درد نکنه. خیالمون رو راحت کردید.
|
|||
|
۱۴:۱۰, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
هرچقدر تاپيك ميرنم نشون نميده آخرشم ميگه در 24 ساعت فقط سه تا تاپيك ميتوني بزني
. ميشه يكي به من بگه اين چش شده ؟
|
|||
|
۱۵:۱۱, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۱۴:۱۰)yashar1374 نوشته است: هرچقدر تاپيك ميرنم نشون نميده آخرشم ميگه در 24 ساعت فقط سه تا تاپيك ميتوني بزنيسلام کاش شما توضیح بخش سایر موضوعات رو میخوندید: نقل قول:سایر موضوعات یعنی تا تایید نشوند نمایش داده نمی شوند! |
|||
|
۱۷:۵۹, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
لطفا بگید اگه بخوام اسم کاربریمو عوض کنم چه کار کنم
|
|||