کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.09 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
۲۰:۲۳, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر همه ی رفقا
دوستان، هر کدام از ما به احتمال بسیار فراوان در طول زندگی کتاب های بسیار ارزشمندی را مطالعه کرده ایم که تأثیر مهمی در زندگی ما داشته و امروز در دوران بمباران اطلاعاتی که معمولاً هم خالی از مطالب کذب نیست، سعی می شود هر آنچه دوست دارند را ما به عنوان حقیقت قبول کنیم به خورد مغز ما میدهند. یکی از مصیبت های جامعه ی امروز ما فقدان مطالعه کافی در بین اقشار مختلف جامع است تازه اگر خدا به کسی لطف کرده باشد و اهل مطالعه هم باشد، پیدا کردن بهترین کتاب ها در موضوعی که شخص می خواهد در موردش به مطالعه بپردازد هم خود داستانی دارد در دنیای انفجار اطلاعات امروز نمی توان بدون مشورت به بهترین کتاب ها دست پیدا کرد
آقا جان برم سر اصل مطلب
پیشنهاد می کنم یک بخش مجزا برای معرفی کتاب در نظر بگیریم و در آن هر یک از دوستان بهترین و مفید ترین کتاب هایی را که مطالعه کرده اند را معرفی کنند و نظر خودشان و تأثیری که کتاب بر آنها داشته را نیز در آن بیاورند.
اگر این پیشنهاد مقبول افتاد من یک آیین نامه ی پیشنهادی برای روش نوشتن معرفی نامه ی کتاب هم آماده کرده ام که البته فقط یک پبشنهاد است برای بهتر شدن هر چه بهتر معرفی نامه ها
مولا علی می فرمایند چیزهای مفید برای یاد گرفتن بسیار است و فرصت آدمی محدود پس هر شخص ابتدا باید مهمترین را نسبت به خود بیاموزد بعد مهمتر را و ...
خدایا به ما توفیق آموختن آنچه باید بیاموزیم را عنایت فرما و به کمک کن تا دانسته های خود را در عمل به کار بندیم. یا علی و التماس دعا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Mahdy2021 ، hamed ، سلمان ، oO DaViD Oo ، vahrakan ، Ramin_Ghn ، ONLY66 ، ghadimi2 ، boghz ، am_po ، خاک ، arashpersian ، saloomeh ، محمدصالح ، یا صاحب الزمان ، m.hossein ، نگار ، AMINI ، hossein pc ، s.majid hashemi ، مجید املشی ، mohsen-karimi ، ایرانی ، آفتاب ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۶, ۱۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۳۷)سینا نوشته است:  از اونجایی که من چند تا مستند سخنرانی اینا دیدم ...یه تاپیک بزنین و دوره ی بیداری اندیشه (البته از نظر خودتون) بذارین و مشخص کنین ترتیب دیدن، گوش دادن و خوندن اینها رو.....
یه دوره ی آموزشی که از نظر شما میتونه دیگران رو به نظرات شما نزدیک و اندیشه اونا رو هم بیدار کنه(!) ...(قبول دارین که جو غالب جامعه ما با اینجور مباحث بیگانه ست ،آدم تازه که وارد این انجمن میشه نمیدونه چیکار کنه واقعا !!! انگار همه یه چیزایی رو به صورت پیشفرض میدونن که ما نمیدونیم )

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-487.html

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱:۴۶, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۱:۴۹ توسط mohsen ..)
شماره ارسال: #42
آواتار
با سلام

پیشنهاد من اینه که یک بخشی برای سوالات اعضا در نظر گرفته بشه
چون اعضا معمولا بعد از دیدن مجموعه های مستند ظهور یا صحبت های استاد رافعی پور دیگه کم کم بعد از مدتی به راحتی از کنار هر نماد یا تصویر یا سوالی نمیگذرند و نگاه ریزبینانه تری پیدا میکنند

به عنوان مثال من یه عکسی از یه جدول دیده بودم برام سوال پیش اومده بود نمیدونم کجا و از چه کسی باید بپرسم .
عکس مذکور:
http://www.borderschess.org/Freemason.gif
اگه یه بخش به عنوان مثلا : (پرسش و پاسخ در مورد جدید ترین اخبار و رویدادهای ماسونی) بگزارید فکر کنم خوب باشه

با تشکر
۱۴:۱۵, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱:۴۶)mohsen . نوشته است:  با سلام

پیشنهاد من اینه که یک بخشی برای سوالات اعضا در نظر گرفته بشه
چون اعضا معمولا بعد از دیدن مجموعه های مستند ظهور یا صحبت های استاد رافعی پور دیگه کم کم بعد از مدتی به راحتی از کنار هر نماد یا تصویر یا سوالی نمیگذرند و نگاه ریزبینانه تری پیدا میکنند

به عنوان مثال من یه عکسی از یه جدول دیده بودم برام سوال پیش اومده بود نمیدونم کجا و از چه کسی باید بپرسم .
عکس مذکور:
http://www.borderschess.org/Freemason.gif
اگه یه بخش به عنوان مثلا : (پرسش و پاسخ در مورد جدید ترین اخبار و رویدادهای ماسونی) بگزارید فکر کنم خوب باشه

با تشکر

این جدول مربوط به حروف الفبای ماسونی است که ازش استفاده میکنن.
مثلا برای نشون دادن حرف A ازاون زاویه 90 درجه که در گوشه میبینید استفاده میشه..
بقیه حروف هم عکسش مشخصه
این حروف الفبای مخفیشون هست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به کتاب مبانی فراماسونری توجه فرمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، mohsen .
۱۹:۵۷, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام وقت به خیر
خواستم نظر دوستان و صد البته مدیران رو درباه ی ایجاد یک بخش تخصصی من باب یهود و صهیونیست بدونم.
با توجه به این که در قران هم دشمن اول مسلمین همین قوم یهود هستند و اگر بخواهیم موضوعاتی مثل فرماسونی و ... رو هم به صورت ریشه ای بررسی کنیم به همین قوم می رسیم.
البته بنده تالار رو کامل گشتم اما بخشی تخصصی در این مورد پیدا نکردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
۲۰:۱۵, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #45

در بخش دشمن شناسی می تونید تمامی مباحث مربوطه رو پیدا کنید
۲۰:۱۶, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #46
آواتار
موضوع یهود بسیار گسترده می باشد و نمی توان آن را جدا از سایر بخش ها و بصورت خاص و مجزا در تالار داشته باشیم.
چون تقریبا در همه بخش ها، حرف از یهود می باشد. مثلا در بخش دشمن شناسی در اسلام ، جامعه مهدوی ، اسلام و طب و تغذیه ، انجمن های مخفی و ... می توانید براحتی مطالبی را مرتبط به یهود و صیونیسم پیدا کرد.
در واقع این موضوع بسیار کلی می باشد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival ، 1404 ، علی 110 ، oO DaViD Oo
۲۱:۴۴, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #47
آواتار
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان
نکته همین جاست،همین این موارد جز قرار می گیرند و کسی به سرشاخه نمی پردازه.
در حال حاضر فراماسون ها فعالیت می کنند،دیگر گروه ها فعالیت می کنند برای چه کسی و برای چه هدفی؟
اگر تونستیم با پاسخ به پرسش ها به سرشاخه اصلی برسیم خوب می تونیم این کار ها رو هدف مند کنیم .انها برنامه می زیزند،فعالیت می کنند ما هم می تونیم برنامه ریزی درست داشته باشیم.
ما به پرداختن کلی به بحث های مثل فرماسونها(با وجود اهمیت بالای انها) ضربه ای رو اگر هم به ان وارد کنیم ضربه ای به واقع به شاخه بوده نه به اصل.وقتی ما یهود رو شناختیم از برنامه جهانی انها مطلع شدیم افشا گری می کنیم!!!وقتی کسی دشمن اصلی یعنی یهود را شناخت به تبع ان فرماسون ها،موسسات وابسته به ان را می شناسد و دیگر نیاز به زمز گشایی از نماد ها و .... نیست و به این صورت توانستیم ضربه اساسی تری وارد کنیم.هم وقت کمتری صرف کردیم و هم به هدف خود رسیدیم.
انشاالله توضیحات مورد عنایت دوستان قرار بگیرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival
۱۲:۰۶, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #48

(۲۰/بهمن/۸۹ ۲۱:۴۴)1404 نوشته است:  با عرض سلام و ادب خدمت دوستان
نکته همین جاست،همین این موارد جز قرار می گیرند و کسی به سرشاخه نمی پردازه.
در حال حاضر فراماسون ها فعالیت می کنند،دیگر گروه ها فعالیت می کنند برای چه کسی و برای چه هدفی؟
اگر تونستیم با پاسخ به پرسش ها به سرشاخه اصلی برسیم خوب می تونیم این کار ها رو هدف مند کنیم .انها برنامه می زیزند،فعالیت می کنند ما هم می تونیم برنامه ریزی درست داشته باشیم.
ما به پرداختن کلی به بحث های مثل فرماسونها(با وجود اهمیت بالای انها) ضربه ای رو اگر هم به ان وارد کنیم ضربه ای به واقع به شاخه بوده نه به اصل.وقتی ما یهود رو شناختیم از برنامه جهانی انها مطلع شدیم افشا گری می کنیم!!!وقتی کسی دشمن اصلی یعنی یهود را شناخت به تبع ان فرماسون ها،موسسات وابسته به ان را می شناسد و دیگر نیاز به زمز گشایی از نماد ها و .... نیست و به این صورت توانستیم ضربه اساسی تری وارد کنیم.هم وقت کمتری صرف کردیم و هم به هدف خود رسیدیم.
انشاالله توضیحات مورد عنایت دوستان قرار بگیرد

دوست عزیز نظر شما در مورد اینکه ضربه زدن به یهود بهترین کار ممکنه از نظر بنده درست است

اما از نظر ایجاد بخش جدید باید مدیریت تصمیم بگیرن ولی بنده نظر خودم رو اعلام می کنم که شما در همین بخش دشمن شناسی هم می تونید مطالب جامعی در مورد یهود ارسال کنید

امیدوارم نظرات بنده شما رو مایوس نکنه و اگر مطلب برای گفتن دارید ما رو هم بی نسیب نگذارید

موفق باشید دوست عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1404
۱۶:۰۲, ۲/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۰ ۱۶:۰۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۱/فروردین/۹۰ ۶:۵۴)وحید110 نوشته است:  سلام
اگه یه بخش برای تبریکات تسلیت عکس زیبا شعر داستان و خنده و کاریکاتور و چیزای عمومی و جالب بزارید خیلی خوبه
مخصوصا اگر در زمینه ظهور و مهدویت باشه
یه جای صمیمانه و هنری
با تشکر

در مورد تبریکات و تسلیت ها به لینک زیر مراجعه کنید:
http://forum.bidari-andishe.ir/forum-38.html

عکس:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1499.html

شعر و داستان:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-579.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، بیداری اندیشه
۸:۵۹, ۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۰ ۹:۰۱ توسط amir-mahdi.)
شماره ارسال: #50
آواتار
به نام خدا

سلام
یک پیشنهادی برای مدیر سایت دارم و مایلم که نظر کاربران عزیز را نیز بدانم.

اگر دقت کرده باشید تمام بخش های مختلف تالار درباره ی شناخت دشمن و آشنایی با اسلام است ( به جز چند مورد مختصر ).
باید توجه داشت که درست است اینگونه مطالب بسیار مهم و حیاتی است اما اینگونه مباحث بسیار خشک است و باعث خسته کنندگی تالار می شود . پرداختن به مطالب علمی و ادبی ( و یا حتی ورزشی) در کنار دین باعث جذابیت بیشتر مطالب می شود . به همین دلیل پیشنهاد ایجاد چند بخش جدید به شرح زیر را می کنم :

1) بخش ادبیات : در این بخش کاربران می توانند اشعار زیبایی که خوانده و یا سروده اند را قرار دهند و در مورد مفهوم این اشعار با یکدیگر تبادل نظر کنند.
2)بخش علمی : در این بخش کاربران می توانند اطلاعات فیزیکی ، پزشکی ، ریاضیات و ... خود را قرار دهند و به اطلاعات علمی خود بیافزایند و همچنین می توانند به تطابق دادن این مطالب با احادیث و آیات قرآن بپردازند.
3)بخش طنز : در این بخش دوستان می توانند لطیفه ها ، ضرب المثل ها و داستان های عبرت آمیزی را که می دانند قرار دهند و همچنین به ترویج فرهنگ لطیفه گویی بپردازند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]