| نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مورد اول | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد دوم | ![]() ![]() |
2 | 4.17% |
| مورد سوم | ![]() ![]() |
3 | 6.25% |
| مورد چهارم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد پنجم | ![]() ![]() |
22 | 45.83% |
| مورد ششم | ![]() ![]() |
18 | 37.50% |
| مورد هفتم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| مورد هشتم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| تمام | 48 رأی | 100% | |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
|
|
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم . امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود . استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم . ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم . پیشنهاد زمان : دهه فجر تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا توضیحات ضروری در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است . در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم. قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد . یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست. نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ... |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۱, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
سلام! پیشنهادتون از چند جهت جالبه اولا اینکه اتحادمون رو بیشتر نشون میده دوم اینکه باعث میشه دیگه امضاهای خیلی بزرگ و... نداشته باشیم. ولی از چند جهتم باید مورد بررسی قرار بگیره الان هر یک از دوستان در امضاشون با یه جمله خاص عشق و ارادتشو به خدا و امام زمانشون نشون میدن و هرروز شاهد یه جمله زیبا و جدید هستیم... به نظرتون کدوم بهتره ؟ اینکه هزاران امضا داشته باشیم که هرکدوم به نحوی هدف و راه و عشق ما رو نشون میده یا اینکه فقط یه جمله برای همه ی اعضا در نظر گرفته بشه! به نظرتون اگه یکی از دشمنان اسلام و شیعه به این سایت بیان از اینکه ببینند هرکس با اراده خودش و به شکلی ارادت و محبت خودش رو به خدا و هرآنچه از خداست نشون میده،بیشتر جا می خوره یا وقتی ببینه همه به خاطر فضای تالار همچین امضایی رو انتخاب کردند؟ نمی دونم چرا احساس می کنم با این کار اختیار اعضا رو زیر سوال می بریم! یه نکته ی دیگه اینکه آیا این رو هم در نظر می گیریم که افراد مختلف سلایق مختلف دارن؟ مطمئنیم که می تونیم امضایی طراحی کنیم که موردپسند همه باشه؟ حتی اگه قرار باشه این پیشنهاد عملی بشه به نظر من هر چند وقت یکبار باید این امضا رو عوض کنیم تا به نوعی نظر و سلیقه ی همه ی اعضا دخیل باشه... البته این فقط نظر من بود تصمیم گیری نهایی با شما و مدیران تالار هست موفق باشید یا علی
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
سلام
تشکر از نظراتتون ما هیچ اجباری برای شرکت دوستان ایجاد نکردیم و شرکت کردن کاملا اختیاری هست. در مورد امضا و آواتار ما نگفتیم مادام العمر این کار را انجام بدیم. گفتیم در زمانی خاص از سال . که با توافق دوستان به این نتیجه رسیدیم دهه فجر بهترین زمان برای اجراست و دلایل آن در ارسال های قبلی گفته شده. هدف نشان دادن اتحاد هست و یکی از ملزومات اتحاد یکرنگی هست. خوب ما میتونستیم بگیم چون همه مسلمون هستیم دیگه نیازی به این کار نیست.(نقطه مشترک مسلمان بودن) این حرکتی نمادین هست . ان شاالله اجرا شود البته هر سال. |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده؟ فک کنم بهتره کمی سریعتر عمل کنیما، چیزی به دهه ی فجر نمونده ها! همونطور که گفتم بد نیس اول چند گزینه رو انتخاب کنید تا از بین اونا، کسایی که مایلند تو این طرح دوره ای شرکت کنن، بهترینشو انتخاب کنن، یه انتخاب جمعی و گروهی. التماس دعای فرج.... |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
ببینم اصلا کسی داره چیزی طراحی میکنه یا نه ؟؟؟
من نظرم اینه که برای اینکه بقیه (خودم) خیالشون راحتر بشه ... اونهایی که در حال طراحی اند . بیاند و بگن داریم طراحی می کنیم . تا بدونیم منتظر کی باید باشیم ... |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۰ ۱۹:۲۰)فدک زهرا نوشته است: بسم ا...تصمیم نهایی که شد دهه فجر. در مورد آواتار هم مثل این که دوستان دارن کار می کنند. (این خبر ها رو توی چند تا سایت خارجی پیدا کردم )
|
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۰ ۲۰:۵۵)دیدگاه نوین نوشته است: ببینم اصلا کسی داره چیزی طراحی میکنه یا نه ؟؟؟ سلام بنده هفته اول بهمن شروع به طراحی خواهم کرد اگه دوستان کسی ایده خاصی داره لطفا بفرمائید |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱۱:۴۸ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
منظور من از تصمیم نهایی، زمانش نبود، اگر به ادامه ی جملم دقت میکردین میدیدین که نوشته بودم " چیزی به دهه ی فجر نمونده ها" منظور من تصویر و جمله ی نهایی بود، و از اونجا که کسی حرفی نمیزد گفتم شاید دیگه خبری نیس!! اما خوبه برعکس ما بچه ها خوب کار میکنند متشکرم التماس دعای فرج.... |
|||
|
|
۰:۴۵, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سلام
تشکر از پیگیریتون در کامنت های قبلی گفتیم هر کسی ایده و نظری داره ارائه بده فقط دوستان خواهشا قبل از اینکه عکسی در تاپیک بزارید قبلش برای من بفرستید. بدون هماهنگی عکسی نزارید.. |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۱۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۱:۴۴ توسط jkb.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
سلام
نتیجه گیری تا الان زمان ان شاالله دهه فجر دوستان در حال طراحی عکس هستند در مورد جمله هنوز توافقی نداشتیم __________________________ به دلیل پاره ای از مشکلات مدتی به تالار نمیام . به شدت محتاج دعا هستم. در صورتی که تمایل به همکاری دارید با آقا محمد mohamad هماهنگ کنید. یا حق |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام ممنون |