| نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مورد اول | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد دوم | ![]() ![]() |
2 | 4.17% |
| مورد سوم | ![]() ![]() |
3 | 6.25% |
| مورد چهارم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| مورد پنجم | ![]() ![]() |
22 | 45.83% |
| مورد ششم | ![]() ![]() |
18 | 37.50% |
| مورد هفتم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| مورد هشتم | ![]() ![]() |
1 | 2.08% |
| تمام | 48 رأی | 100% | |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
|
|
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم . امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود . استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم . ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم . پیشنهاد زمان : دهه فجر تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا توضیحات ضروری در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است . در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم. قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد . یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست. نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ... |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۹, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
ممنون از نظر خوب guided عزیز من هم امضام رو تغییر دادم. فقط خواستم اعلام کنم که هرکدوم از دوستان براشون مقدور بود برای مدتی این امضا رو قرار بده که اتحاد و همبستگی و اینکه راه سرخ این شهیدان ادامه داره رو اعلام کنیم.
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
ممنون از نظر خوب guided من هم امضام رو تغییر دادم.
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام خبر شهادت ایشون خیلی برام ناراحت کننده بود... خدا دشمنان اسلام و ایران رو نابود کنه انشاا... منم امضام رو تغییر دادم. التماس دعای فرج... |
|||
|
|
۰:۴۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
يا ثارالله ميگه :
(دیروز ۲۲:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: با سلام.من و خيلي از كاربرهاي تالار،با آواتار و امضا همديگه رو ميشناسيم و اگه دوتا آواتار يه جور باشن،قاطي ميكنيم.چه برسه به اين كه كل اينترنت ما بخواد يه جور شه!!! البته من با اين طرح و اين اتحاد مخالف نيستم اما بايد فكر معايبش هم باشيم. اینم عیب بود پیدا کردین؟!! اسم ها و آواتارها که قرار نیست تغییر کنه. یکم به خودتون زحمت بدید اسما رو حفظ کنید. حاضرم تا زمانی که انتقام شهیدمون رو نگرفتیم هر کاری لازمه بکنم. حاضر نیستید به احترامشون این کوچکترین کارو بکنید؟ در ضمن چه اهمیتی داره که چه کسی پست داده؟ مهم معنی و مفهوم حرفیه که زده . ____________________________________________________________________________ گفتم كه مخالف با اين طرح نيستم.اون جمله هم فقط از زبون من نبود و خيلي ها اين نظر رو دارد |
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۰ ۰:۴۷)فدايي ولايت نوشته است:نقل قول:(دیروز ۲۲:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: سلام علیکم. بله حق با شماست با این کار ممکنه تشخیص کاربرا سخت بشه.من دیروز کمی جو زده بودم و بد صحبت کردم. عذرخواهی بنده را بپذیرید. دقیقا وجود امکان امضا و اواتار برای هر کاربر نشان دهنده تمایز کاربران از یکدیگر است . اما این روش که در مناسبات این چنینی همگی متحد شویم و یکی شویم و به تعبیری لباس یک رنگی بر تن کنیم به چند دلیل سودمند است که دو موردش که به نظر خودم می رسه رو بیان می کنم.. 1- کم کم یاد میگیریم و عادت می کنیم که در محیط غیر محازی هم در چنین مناسیاتی همگی باید متحد شویم. 2- یاد می گیریم که واکنشی هرچند کوچک و ناچیز در چنین موقعیت هایی انجام دهیم و إن شاءالله این واکنشهای کوچک در تک تک ما کم کم به واکنش های بزرگتر تبدیل می شود . |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
ما را از مردن نترسانید، ما فرزندان عاشوراییم...
|
|||
|
|
۰:۳۳, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
بسیار بسیار عالی بود بهتره سریعتر برنامه ریزی بشه
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
سلام
یه تذکر کوچولو:دهه مبارک فجر نزدیکه. آماده بشیم. |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام فرا رسیدن ماه ربیع خدمت آقا امام زمان و همه ی دوست دارانشون مبارک باشه انشاالله، ما همچنان منتظر اخبار رؤسای تالار هستیم! التماس دعای فرج...... |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: 132139_295.jpg]](http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/10/22/132139_295.jpg)