|
اسلام بدون روحانیت یااسلام باروحانیت
|
|
۱۴:۲۹, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزان خواهش میکنم برای این مبحث جواب های در خور عقل بدین وبه دور از هرگونه لجبازی مطالبتون مطرح کنید
میدونید که یکی از ارکان مهم تشیع مرجعیت وروحانیت است ودشمن درپی تضعیف این رکن مهمه در دوران دفاع مقدس وقتی بصره محاصره شد مغزهای متفکر علوم سیاسی دنیا در تل اویو جمع شدندوفوکویاما نظریه خودش رو مطرح کردوگفت شیعه ان پرنده ایست که دربلندای اسمان پرواز میکندوهرگز به دسترسی نخواهیم داشت اودوبال دارد یک بال مهدویت ویک بال عاشورا اگر مابه برسیم نمی توان اوراضربه ای بزنیم زیرا زره ای به نام مرجعیت دارد. دشمن قدم به قدم پیش میاد مرحله اول تضعیف روحانیت بعد مهدویت دروغین وجسارت به عاشورا که میبینیم که روحانیت به انزوا کم کم میرود هرکسی ادعای امام زمان بودن میکند ودر عاشورای 88به اعتقادات ماحمله میکند نگذاریم ایران اندلسی دیگرشود |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۲, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اساس و پایه اسلام روحانیت هست روحانیت همچون ششهایی برای پیکر اسلام است که همواره هوای تازه و افکار و اندیشه های متعالی را وارد اسلام میکند از اون برادر هایی که پست قبلی مرا پاک کردن هم تشکر میکنم شما در اینجا دارید به معنی واقعی کلمه آمار میگیرد اینجا نهایت آزادی بیان است کشور های غربی که دم از آزادی بیان میزنن باید از شما تشکر کنن
|
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. (۲۱/دی/۹۰ ۲۳:۳۹)Mohammad Trust نوشته است: اونی که پست منو پاک کرده ، خدا لعنتش کنه. به خدا خجالت داره که بی مورد پست من پاک میشه. نه توهین کردم ، نه سیاسی بود. ممنون از لطف شما. لطفا این تاپیک رو مرور بفرمایید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3938.html - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - و جناب tezhosh ؛ بنده از شما عذرخواهی میکنم ... امیدوارم عفو بفرمایید. و فرمایش قبلی شما: (۲۲/دی/۹۰ ۰:۳۲)tezhosh نوشته است: ما در اسلام چیزی به نام روحانی نداشته ایم در زمان صفویه وارد شد و شبیه سازی مذهب مسیحیان بود تا بتوتنند توسط انها بر جامعه کنترل داشته باشند میگن توسط یهودیان وارد گشته الان نگاه نکنید روحانیت انقدر حرف از حکومت اسلامی میزنه زمان شاه میگفتن حیوانات هم شاه دارن ما هم باید شاه داشته باشیم در کتاب ""خاتمیت"" شهید مطهری آمده: اسلام برای علماء دينی، اسم و عنوان خاصی انتخاب نكرده است با اينكه علمای دين در آن زمانها اسم داشتند : كشيش و قسيس و يا رهبان كه آن زهادشان بودند ، احبار كه علمای يهود بودند . اسلام فقط گفت [ ( عالم ) ] همان اسمی كه از حقيقت حكايت میكند . اگر بگوئيد كه اين اسمهائی كه بعدها پيدا شده ، اين اسمهائی كه الان هست : شيخ ، ملا ، آخوند ، روحانی چيست ؟ میگوئيم اينها اسمهائی است كه بعدها خود مردم انتخاب كرده اند . البته نمیخواهيم بگويم بدعت است چون اينها را كسی به قصد اينكه از اسلام است نمیگويد . اگر كسی واقعا خيال كند كه يكی از دستورهای اسلام اينست كه به يك عالم دينی بايد گفت شيخ يا آخوند يا ملا ، اشتباه كرده است . آن جوری كه من فكر میكنم تا قرن چهارم هجری و شايد اوائل قرن پنجم ، تا چهار قرن پس از پيدايش اسلام ما يك نفر عالم دينی نداريم كه يك اسم مخصوصی برای او گذاشته باشند ، مثلا كلمه [ ( شيخ ) ] به او اطلاق كرده باشند ، فقط از قرن چهارم و پنجم است كه میبينيم در ميان علماء و فلاسفه و بزرگان كلمه [ ( شيخ ) ] بر اكابر علماء اطلاق میشده است ، مثلا شيعه به شيخ طوسی گفت [ ( شيخ ) ] يعنی بسيار عالم ، كثير العلم ، چون اين مرد واقعا بسيار عالم بود . فلاسفه و منطقيين به بوعلی سينا گفتند [ ( شيخ ) ] ، علمای ادب به عبدالقادر جرجانی گفتند [ ( شيخ ) ] ، شعرا به سعدی گفتند [ ( شيخ ) ] ، ديگر بعد شايع شد و به هر طلبه ای هم گفتند [ (شيخ ) ] . لفظ آخوند و ملا تا آنجا كه من تفحص كرده ام تا ده قرن بعد از اسلام به احدی گفته نمیشده است ، در زمان صفويه بود كه اين القاب پيدا شد . حتی در معنی اين الفاظ هم بحث است كه آخوند يعنی چه ؟ گفته اند مخفف [ ( آقا خوانده ) ] است . [ ( ملا ) ] برخی گفته اند تحريف شده [ ( مولا ) ] است . من هنوز پيدا نكرده ام كه به يك عالمی قبل از دوره صفويه كلمه آخوند يا ملا اطلاق كرده باشند . لفظ [ ( روحانی ) ] كه خيلی جديد الولادش است ، معاصر است با خودمان ، يعنی با نسل ما . شما در شصت هفتاد سال پيش يعنی قبل از مشروطه يك جا پيدا نمیكنيد كه به علمای دين روحانيين گفته باشند . اين اقتباس از مسيحيت است . مسيحيها روی حساب اينكه در نظر آنها روح از تن ، آخرت از دنيا ، معنی از ظاهر جدا است ، و عالم دينی بايد به اصطلاح تارك دنيا باشد به علمای خودشان میگفتند روحانيون ، و بعد هم اين اصطلاح در ايران ما شايع شد . به هر حال اسلام جزء كارهايی كه نكرده است يكی اينست كه برای علماء دين اسم مخصوص انتخاب نكرده است. پس اگر بحث بر سر واژه ست، شهید مطهری جواب خوبی دادند. حالا یه مقداری عمیقتر به این موضوع نگاه میکنیم. آیا عالم دینی، برای یک جامعه دینی لازمه؟ جامعه ای که قصد داره به سوی الهی شدن پیش بره، آیا میتونه بدون عالم دینی باشه؟ امروزه «دين» مسئله اى پيچيده است چه از نظر اعتقادات و جهانبينى و چه از نظر احكام فقهى و چه از بعد اخلاق و مسائل اجتماعى. بنابراين، از چند جهت وجود عالم دینی ضرورت پيدا میكند: قرآن به عنوان اساس اسلام، به تفسير و بيان مطالب نيازمند است. تفسير قرآن در درجه اول بر عهده شخص رسول خدا بود. بعد از نبى اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تفسير قرآن بر عهده جانشينان آن حضرت امامان دوازدهگانه قرار گرفت و در زمان غيبت نيز بر عهدة علما و دانشمندان راستين است كه در حقيقت، پيروان انبيا و جانشينان آنان هستند. تطبيق احكام و موضوعات، با منابع فقهى، نياز به اجتهاد و تلاش دانشمندان متخصص اين فن دارد. گهگاه افرادى پيدا میشوند و نظرهايى ابراز میكنند كه از حقيقت دين به دور است و اگر جلوى اين انحراف گرفته نشود، چه بسا شكاف عميقى در دين ايجاد گردد و همين امر، موجب فرقه گرايى و هرج و مرج شود. بايد چهرههاى راستين و صاحب نظر در حقايق دينى، وجود داشته باشند تا دين و مكتب را از انحرافات برهانند و وحدت امت و كيان جامعه اسلامى را در اين بعد، صيانت بخشند. پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمايد: «يَحملُ هذا الدين فى كلّ قرنٍ عدول يَنفَوْنَ عنه تأويلَ المبطلين و تحريفَ الغالين وانتحالَ الجاهلين» «پيوسته اين دين را در هر قرن و زمانى، افرادى امين و شايسته حافظ و نگاهبان هستند و جلوى تأويلات اهل باطل، و تحريف افراد غلو كننده و تندرو، و نسبتهاى نارواى افراد جاهل را میگيرند» هر چه زمان به پيش میرود، فكر زاينده و خلاق بشر به مسائل جديدى دست میابد و شبهات و سؤالهايى دربارة معارف دينى پيش می آيد. بنابراين، بايد افراد آگاه و خبره اى باشند كه به شبهات خودى و بيگانه پاسخ دهند و ابهام زدايى كنند. با پيشرفت زمان، موضوعات متنوع و جديدى نيز پيش مى آيد كه در گذشته مطرح نبوده است . در چنين شرايطى، بايد محققان و دانشمندان دينى به استنباط احكام بپردازند و جوابگوى نيازها باشند. برگرفته از نورپرتال، با تلخیص وَلَوْلا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لَّهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ و اگر خداوند بعضى از مردم را به دست بعضى ديگر دفع نمى كرد، هم صومعه هاى راهبان و هم معابد [مسيحيان] و هم عبادتگاه ها[ى يهوديان] و هم مساجد [مسلمانان] كه نام خداوند در آنها بسيار ياد مى شود، ويران مى گرديد، و خداوند هركس را كه دينش را يارى كند، يارى مى دهد، كه خداوند تواناى پيروزمند است سوره مبارکه حج، آیه شریفه 40 |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
هیچ کس با این اصل مخالف نیست
ولی بهتره به جای کلمه روحانی از کلمه عالم استفاده کنبم |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۹:۵۵, ۲۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۱۰:۱۹ توسط محمدصالح.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد ازدوستانی که درنطرسنجیه من شرکت کردند متشکرم ولی یه انتقاداول به خودم میگم بعد به اکثریت ایرانیها چرا ما عادت کردیم تا کسی با ما دعوانکرده حرف طرف روقبول نکنیم من باید ازتون گله میکردم تا تونظرسنجی شرکت کنین ازناظران بخش ومدیران سایت میخوام که مطالب دوستان روحذف نکنن چون ازادی بیان رعایت بشه اگه توهینی هم شد به بزرگی خودتون ببخشین
ما در اسلام چیزی به نام روحانی نداشته ایم در زمان صفویه وارد شد و شبیه سازی مذهب مسیحیان بود تا بتوتنند توسط انها بر جامعه کنترل داشته باشند میگن توسط یهودیان وارد گشته الان نگاه نکنید روحانیت انقدر حرف از حکومت اسلامی میزنه زمان شاه میگفتن حیوانات هم شاه دارن ما هم باید شاه داشته باشیم سلام چون تاپیک فوق پاک شده کپی کردم خدمونی میگم اقاصفویه توشیعه کردن ماتاثیرداشته دیگه شاید اگه پدرامون اهل سنت بودن ماهم الان برآیین پدرامون بودیم بعدتازه الان بحث صفویه رو خودپدرسوخته های انگلیسی هامطرح کردن درحالی که خودشون توجنگهای صفویه وعثمانی به صفویه کمک میکردن تاعثمانی ضعیف بشه حالا ازاشباهات صفویه برعلیه روحانیت میگن .... روحانی فردیه که درعوض خوندن احکام دین وفقه وفلسفه ودرقدیم تمام علوم" اجازه ی پوشیدن لباس پیغمبر داره تازه مگه دکترها لباس کارندارن پس برا چی به اونا گیرنمیدین اگه هم مسلک وراه روحانیون بده پس پیغمبر وامام هم بدن .... حتی اگه روحانیت از مسیح ویهودامده باشه چه اشکلایی داره ادم عاقل باید خوبی های دشمنش روببینه ودرس بگیره |
|||
|
۲۱:۵۰, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
روحانیت نبود,با این تبلیغات سرسام آور صهیونیست ها و... جمهوری اسلامی و وجود اسلام در ایران به دوسال نمیرسید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |