کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفاوت پول اسلامی و پولهای رایج امروز دنیا (مقاله ویژه)!!!! (جامعه مهدوی)
۱۴:۱۴, ۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۸۹ ۱۴:۱۶ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله
علی جان سلام
من این مقاله رو خواستم مطالعه بکنم ولی وسط های راه چشمام اذیت میشد. Rolleyes
اگر شما منبع مکتوب این مقاله رو دارید یا جایی بشه تهیه کرد (روی ورق کاغذی نوشته شده باشه.) خیلی عالی میشه. من خودم از کسانی بودم که همیشه سر کلاس های بینش راجع به این مسئله سیستم پول اسلامی و این چیزی که الان باب هست و هیچ شباهتی به سیستم اسلامی نداره بحث میکردم و آخرش هم به نتیجه نرسیدم. Undecided

حالا شما لطف کنید اگر ممکنه منبع این مقاله رو معرفی کنید که هم راجع به این مسئله جامع تر و کامل تر بحث شده باشه؛ وهم حوصله کتاب خوندن بیشتر هست تا اینکه مطالعه روی مانیتور. اگر هم نشد میرم همین مقاله رو پرینت میگیرم. Blush
بعد هم اگر وقت شد میایم یه بحثی میکنیم چون من سوال زیاد دارم در این مورد.
ممنون

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bahar2006 ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تفاوت پول اسلامی و پولهای رایج امروز دنیا (مقاله ویژه)!!!! (جامعه مهدوی) - mohammad790 - ۸/اسفند/۸۹ ۱۴:۱۴

[-]