کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟
۱۴:۱۴, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام راستش این دومین باره که دارم از عقیده ی خودم صحبت میکنم امیدوارم مثل اوندفعه سرم به سنگ نخوره.Blush
من فقط پست اول رو خوندم .(فقط گفتم که در جریان باشید!)
دوست من گریفن
کلا اگر از دیدگاه یه جوون که به یه همچین سبک موسیقی گوش میده بخوام صحبت کنم :
باید عرض کنم که اولا : امثال شاهین نجفی توی رپ فارس کلا از یه چیزی ناراحتند Big Grin
جدا از شوخی به قول خودمون کلا خارج میزنن دوست دارن با مملکت مخالفت کنن.
آقای شاهین نجفی هم از اولش رپ خون نبود اول راک میخوند دید کارش نگرفت اومد توی رپ زد به مخالفت با ایران و جمهوری اسلامی و حتی پاشو فراتر گذاشت و با یکی از آهنگ هاش حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو به تمسخر گرفت که اصلا به عنوان اعتراض به حساب نمیاد! بیشتر توهین به عقاید دیگرون هست تا اعتراض
در کل این آقا برای همین معروف شد که این توهین هارو کرد و کلا مملکت رو به تمسخر گرفت!
من هم به عنوان (به قول شما) یک طرفدار این سبک اصلا و به هیچ عنوان این آقا رو خواننده ی این سبک به حساب نمیارم.
و کاملا با نظر شما که فرمودید حرف های پوچ و بی منطق میزنن موافقم.
در مورد هیچکس باید عرض کنم که خیلی ها این آقا رو به قول خودشون پدر رپ فارس میدونن!
اولین کسی بود که برای خودش امپراطوری تشکیل داد الانم داره حالشو میبره!Big Grin
توی آنگای قدیمی قدیمیش که کلا به کارای خودش میرسه اصلا کاری به مملکت نداره
توی آهنگای جدید ترش (حدودا مال 5 سال پیش) تا اونجایی که یادم میاد فقط آهنگ "اختلاف" از فقر و بدبختی میخوند که چون من جامعه شناس نیستم اصلا نظر نمیدم!
اما آهنگای اخیرش آهنگ " بجنگ مثل" از حال و احوال جنگ میگه! بیشتر به نفع مملکت تا ضد مملکت!
توی آهنگ "اون مثل داداشم بود" هم بیشتر فیلم هندیه! یعنی این آهنگ رو به مناسبت تولد یکی از دوستاش خونده که به ظاهر با هم مشکل دارند.
اما جدید ترین اجراش :
یک اجرای زنده داشته نمیدون کجا با خانم "رویا عرب" (که اصلا نمیدونم کی هست!)
این آهنگ انقدر برای من سنگین بود که من هیچی نفهمیدم! فقط مطرح کردم که دوستان آشنا برند و نقدش کنند.
در آخر عرض کنم که با دو یا سه تا آهنگ نمیشه نتیجه ی کلی پیرامون رپ فارس گرفت.
یا علی مدد.

پ . ن : شما از طرفدارای رپ خواستی که ادب رو رعایت کنند. من از مخالفای رپ مثل اقای
only_y2d
[b] خواهش میکنم که خودشونو کنترل کنند! من کاری به نظر شما در باره ی رپ ندارم! اما شما دوستان اینترنتی من حق توهین به موسیقی مورد علاقه ی من رو ندارید! کارتون دقیقا مثل کار شاهین نجفی (ملعون) درباره توهین به عقاید دینی منه.

ممنون
[/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ - na3r - ۳/فروردین/۹۱ ۱۴:۱۴

[-]