|
شاهین نجفی
|
|
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن ![]() ![]() دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید. لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!! آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده: اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛ *** این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده . این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه . نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست . من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید. عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم مملکتی که با خون شهدا ساخته شده مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن یا حق
|
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۵, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۰)yunmi نوشته است:متاسفانه من این جا گل لقت می کنم(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۲)نگار نوشته است: دقیقا حرف سر همینه دوست عزیز...این آقا قبل از این آهنگ هم کار سیاسی و اجتماعی زیاد خونده... کسی به ادیان دیگه توهین نکرد و حتی ما داریم از احادیث معتبر حضرت عیسی (علیه السلام) استفاده می کنیم و همچنین از پیامبران دیگه اگر هم توهین بشه به کسانی که تحریف ایجاد کردن می شه در ضمن قانون داریم »قانوننننننننننننننننننن« و خدا هم از این که قانون در جهان برقرار باشه راضی است من گفتم پلیس جهانی باید محکومش می کرد به خاطر توهین با صراحت به ملت یک کشور و باید یک دادگاه منصفانه ایجاد می کرد ولی ازش دفاع کرد(گویا از خودشونِ)و امنیت او را در مقابل همه تضمین کرد امام خمینی هم در این رابطه بسیار محکم بودند و نمی گذاشتند هیچکس به دین ما توهین کنه نه تنها دین ما بلکه دین خیلی از انسان ها |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,040 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,604 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,395 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,359 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,038 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,674 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,256 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]](http://hipfa3.com/dl/cover/shahin-najafi-teaser-con1.jpg)
![[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]](http://dl.dl2music.in/Pic/Esfand%2090/Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg)